Filmposter Das Leben der Anderen © regisseur Florian Henckel von Donnersmarck

“Laat een crisis nooit onbenut”, zou Churchill ooit gezegd hebben. Dit is het principe waarop alle “staatslieden” werken die momenteel de koers hebben uitgezet naar de snelste weg naar een internationale dictatuur. Naar aanleiding van de terroristische aanslag in Wenen, die, zoals we nu weten, uitsluitend heeft plaatsgevonden vanwege het falen van de autoriteiten en waarschijnlijk ook vanwege overtreding van vertrouwelijkheidsregels, zal de EU beslissen over een totale bewaking van alle communicatieplatforms. Brave New World.

Voor mensen zonder technische affiniteit is het waarschijnlijk slechts een bijzaak. Het is meer de vraag of de mainstream media het plan naar de voorpagina’s van de veelgelezen kranten zullen tillen. En toch is het project bijzonder brisant. De Europese Unie wil elke vorm van versleuteling van privé-communicatie in een versnelde procedure volledig uitbannen, zonder essentiële beoordelingen of raadplegingen, en natuurlijk zonder te luisteren naar het zogenaamd soevereine volk, schrijft auteur Willi Huber op Anonymousnews.

Ongelooflijke aanval op de privacy

Het plan is om alle berichtendiensten zoals onder meer WhatsApp, Signal en Telegram verplicht te stellen om de autoriteiten in staat te stellen volledige ontcijfering uit te voeren. Deze ongelooflijke aanval op de wettelijke bescherming via het zogeheten briefgeheim, de vrijheid van meningsuiting en de privacy wordt verkocht als “strijd tegen het terrorisme”. De hedendaagse regenten willen controle krijgen over absoluut elke vorm van interpersoonlijke communicatie. Als er nog één stap ontbrak om Orwells dystopische toekomstroman “1984” te voltooien, dan wordt die met deze maatregel voltrokken.

De IT-beveiligingsexpert Erich Moechel lekte het interne document van de EU-ministerraad, dat eigenlijk alleen bedoeld was voor intern gebruik, naar het publiek. Niemand in de burgermaatschappij wil onder volledig toezicht staan ​​- maar dit weerhoudt de heersers in de EU niet van hun duistere plannen. Aan het begin van de week zal een videoconferentie plaatsvinden tussen de Franse premier Macron en de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz over het onderwerp “Bestrijding van islamistische terreur”. De monitoringsplannen zullen dan waarschijnlijk worden afgesproken.

  President Rode Kruis eist van regeringen en media degenen die veiligheid Covid-19-vaccin in twijfel trekken het zwijgen op te leggen

Monitoring mogelijk zonder gerechtelijk bevel

Concrete monitoring mag daarbij niet meer alleen aan de rechterlijke macht worden overgelaten. Een kleine notitie in de tekst van het EU-document heeft een maximaal brisant vermogen. In plaats van reguliere rechtbanken zouden “competent authorities in the area of security and criminal justice” in staat moeten zijn om bevelen uit te vaardigen om de meest persoonlijke communicatie van alle mensen te onderzoeken. Dus ook “bevoegde autoriteiten op het gebied van veiligheid” – dit is een veel breder gebied dan de formeel onafhankelijke rechterlijke macht. Hierbij kunnen ook zonder problemen extra autoriteiten worden opgericht, die naar eigen goeddunken of op bevel van de respectieve machthebbers handelen.

Het is niet de bedoeling dat we het document bespreken; het zal naar aanleiding van het terroristische incident in Wenen door de EU-organen worden doorgedrukt. Als dit met unanimiteit wordt gedaan, is goedkeuring door het Europees Parlement niet meer nodig. Dit is precies wat er in 1995 is gebeurd met het toezicht op de GSM-telefoonnetwerken. Dit werd besloten in de Commissie visserij en het parlement werd pas op de hoogte gebracht toen de wet een jaar later van kracht werd. Iedereen die denkt dat de EU een democratische instelling is, gelooft waarschijnlijk ook in de kerstman.

Iedereen kan en zal worden getroffen

Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat een dergelijke verregaande observatie niet alleen tegen islamitische terroristen zal worden gebruikt. In dagen als deze, waarin de Duitse Groenen openlijk overwegen om critici van Coronamaatregelen in een psychiatrische afdeling op te sluiten, wordt iedereen getroffen die ergens de indruk wekt dat hij of zij niet in de lijn van de mainstream denkt, of zelfs maar een dissidente mening over de kwestie uitspreekt. Elke criticus wordt een vijand van de staat en kan natuurlijk volledig worden gemonitord, en het verkregen bewijsmateriaal zal worden gebruikt om critici van het regime in de hele EU te veroordelen en gevangen te zetten.

  "We zijn op weg naar een burgeroorlog"

Reden “terrorisme” hypocriet aangewend

Als we kijken naar de redenering die eraan ten grondslag ligt, de terroristisch aanval in Wenen, dan is het plan bijzonder armoedig. Want de terroristische aanslag heeft niet plaatsgevonden omdat de autoriteiten niet in staat waren de terrorist adequaat te controleren. Integendeel, ze negeerden bewust al het bewijs dat reeds duidelijk op tafel lag.

Inmiddels leven we in een tijd waarin mensen strenger worden vervolgd, bijvoorbeeld door een “grappig plaatje” op een platform te plaatsen, dan islamitische terroristen. Deze zullen waarschijnlijk nooit zodanig worden gecontroleerd dat de burgers van de EU werkelijk worden beschermd, ondanks de garanties van de regeringen. Want zij behoren tot die etnische bevolkingsgroep die dankzij hun afkomst en vermeende traumatisering, alle denkbare voordelen geniet waar de autochtone bevolking alleen maar van kan dromen.

Europese Commissie schrapt de Dublinverordening – vervangen door “verplichte solidariteit”

Vorig artikelDe procureur-generaal van de VS keurt een onderzoek naar mogelijke verkiezingsfraude goed
Volgend artikelMoslims onthoofden 50 christenen op een voetbalveld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De laatste stap die ontbreekt om Orwells dystopische toekomstroman “1984” te voltooien, is een tv scherm, camera en microfoon in elke ruimte waar je binnen treedt verplicht te plaatsen.
  Zodat je altijd en overal in de gaten wordt gehouden en eventueel gecorrigeerd.
  En verplicht met een RFID chip in je lijf om je bij te sturen bij een overtreding in je gedrag.

  • Waar denk je dat 5G voor is? Die nanochip zit in gel. Via signaal kan dat gemanipuleerd worden en stervensproces begint.

   Tijd voor gewapend verzet en aanslagen.

 2. Tijd om u te wapenen tegen de data honger van de overheid. Ik doe dat al heel lang. Ik gebruik Linux want Windows is een spioneer machine, heb proxychains geinstalleerd en tor-service. Vind ik veiliger dan een vpn die ik ook gebruik. Ik surf vaak op tor-browser en blijf zoveel als mogelijk weg van social media. Linux distros zoals Kali en Parrot bieden ook anonsurf waarmee je je complete pc anomiseerd. En ga voor een encrypted email service, bijv. tutanota of protonmail. Zorg er voor dat jou online activiteiten nooit direct naar jou toe leiden. En ban zoveel als mogelijk microsoft producten uit je online leven.
  Het verzamelen van data van een doorsnee pc gebruiker kost de overheid ongeveer 10 cent per persoon. Ga je jezelf beschermen dan lopen de kosten al snel op tot 100.000 euro per persoon. Er gaat namelijk veel meer mankracht en uren in zitten. Voor eigenwijze Windows gebruikers is tegenwoordig ook proxychains beschikbaar maar dat is nog in beta versie.

  • Ik heb hier voor Linux begrippen een soort van super computer staan aan overkill.
   Daar kan geen windows apparaat tegen op qua snelheid.
   Het zou een uitstekende game computer kunnen zijn met Windows er op.

   Je bent goed bezig, zover ga ik zelf nog niet.

   • Op Linux kun je tegenwoordig ook goed gamen met Steam en Lutris. Ook steeds meer Windows games zijn te spelen. En Linux kun je al installeren op een pc tje met 2gb ram.
    Met een beetje schijfruimte en genoeg ran kun je meerdere distros installeren op een virtual machine. Handig voor verschillende doeleinden.
    Ik ben een “ethical” hacker en heb verschillende cyber security certificaten dus ik weet waar ik over spreek als ik het over online veiligheid en privacy heb. Ik waarschuw mensen hier al jaren voor maar het is meestal tegen dovemansoren gericht. Maar dit gaat in de nabije toekomst heel belangrijk worden.

 3. Beveiliging van smart phones, smart Tv’s, kinderspeelgoed ect, oké het is te doen, maar misschien een jaloerse buurman of buurvrouw die uit de lucht gegrepen anoniem aangifte doet tegen u via het politbureau, ala DDR style daartegen kan men zich niet beveiligen. Het is reeds te ver, alles is reeds bekend over de burger, privacy is een voldongen mythe geworden denk ik.

  • Gordijnen dicht, zachtjes praten en de muziek aan. En afspreken in parken of in het bos. Zo deden ze dat in de DDR ook.
   Zo rijd ik altijd over binnenwegen en mijd zo veel als mogelijk autobanen en rijkswegen om maar zo min mogelijk op camera vast gelegd te worden. Maar het is lastiger geworden de laatste jaren.

 4. Een andere bedreiging, minder openlijk maar niet minder basaal, confronteert de liberale democratie. Meer direct gekoppeld aan de impact van technologie, gaat het om de geleidelijke verschijning van een meer gecontroleerde en gerichte samenleving. Een dergelijke samenleving zou worden gedomineerd door een elite wiens claim op politieke macht zou rusten op naar verluidt superieure wetenschappelijke knowhow.

  Ongehinderd door de beperkingen van traditionele liberale waarden, zou deze elite niet aarzelen om haar politieke doelen te bereiken door de nieuwste moderne technieken te gebruiken om het publieke gedrag te beïnvloeden en de samenleving onder nauw toezicht en controle te houden. Onder dergelijke omstandigheden zou het wetenschappelijke en technologische momentum van het land niet worden omgekeerd, maar zou het zich daadwerkelijk voeden met de situatie die het exploiteert.

  Aanhoudende sociale crisis, de opkomst van een charismatische persoonlijkheid en de uitbuiting van massamedia om het vertrouwen van het publiek te verkrijgen, zouden de stappen kunnen zijn in de fragmentarische transformatie van de Verenigde Staten naar een sterk gecontroleerde samenleving.

  — Zbigniew Brzezinski

 5. ‘Freddie Sayers meets Izzy Smitheman, a fresher at Manchester University, who suddenly finds herself at the centre of a national controversy after having led a protest on campus last night against students being literally fenced in.

  Her story is one of thousands of students who are having a nightmare first year at university nationwide.

  She believes almost everyone she knows has had the virus at this point, and nobody she knows has had any serious symptoms.

  The university has now taken down the fencing, after the students began pulling it down in anger.

  She says the next stage of her political campaign will be to focus on fees — she has not even entered the university yet this year, has received no in person tuition, and feels that the experience is not worth the £9,000 a year it is costing her.

  Thanks to Izzy for sharing her story.’

  Manchester student: they fenced us in like animals – 06/11/2020

  https://www.youtube.com/watch?v=4oBHOgiTsIw

 6. In het oostblok: een goed functionerende smeris heeft 22 informanten. In de oude tijd waren in de gehuchten ook informanten: raad eens…de priesters….effe biechten …en penetentie in de bajes.

  • Op dit moment zijn er teveel mensen in Nederland die ‘rebellen’ zullen (willen) gaan uitleveren aan de ‘orde houdende machten van dat moment’. Het enige dat men daarvoor nodig heeft, is groen licht van de (r)overheid of in bepaalde (sub)culturen andere, maar vergelijkbare – autoritaire – instanties. Zo ben ik er voor 99,9% van overtuigd dat ik zulke aspirant dienders ook om mij heen heb wonen. De tijd zal het openbaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in