© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Een nieuw onderzoek heeft bevestigd dat mannen die het Covid-vaccin krijgen, hun levensverwachting met 24 jaar kunnen zien dalen.

Het onderzoek had als doel om de risicobalans van de vaccins af te wegen door te berekenen hoe lang het duurt voordat de negatieve bijwerkingen van mRNA-vaccins na verloop van tijd afnemen nadat iemand elke dosis heeft gekregen, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Verontrustend genoeg ontdekten de onderzoekers dat de schade na verloop van tijd niet minder wordt, maar juist toeneemt bij elke injectie.

Slaynews.com meldt: De CDC All-Cause Mortality gegevens hebben aangetoond dat elke vaccindosis het sterftecijfer met zeven procent verhoogde in het jaar 2022, vergeleken met dezelfde cijfers voor 2021.

De gegevens onthulden dat elk jaar elke gevaccineerde persoon meer en meer kans heeft om te sterven met een snelheid van zeven procent per dosis, per jaar.

Dit betekent dat de mRNA-vaccins en boosterprikken een “langzaam werkend genetisch gif” zijn, volgens het onderzoek.

De studie ontdekte ook dat het menselijk lichaam niet kan herstellen van een willekeurige hoeveelheid mRNA-injecties.

Dus als we 2021 als basis nemen, zou iemand die vijf doses heeft gekregen 350% meer kans hebben om in 2031 te sterven, 700% meer kans om in 2041 te sterven en 1050% meer kans om in 2051 te sterven dan iemand die niet is gevaccineerd.

Het is net als samengestelde interest.

Met behulp van dit resultaat kunnen we het verlies in levensverwachting berekenen voor een 30-jarige man.

Als we de gemiddelde levensverwachting voor de VS, het VK en Canada nemen, zullen mannen vandaag naar verwachting ongeveer 80 jaar oud worden.

  De onderneming die COVID-19 heet, is oude mensen, het vermoorden van oude mensen

De levensverwachting neemt met de tijd toe, maar we kunnen 80 als basis gebruiken om te vergelijken.

Op basis van de huidige levensverwachting zou een 30-jarige man zonder vaccinatie nog eens 50 jaar moeten leven.

De bevindingen van het onderzoek tonen aan dat de levensverwachting van een 30-jarige volledig gevaccineerde persoon – twee vaccins en drie boosters – nu slechts 56 jaar is.

Wanneer de gegevens worden geanalyseerd in vergelijking met het aantal vaccins, toont het onderzoek aan:

 • 1 vaccinatie verminderde de levensverwachting van 30-jarige mannen met 13 jaar
 • 2 injecties verkorten de levensverwachting van 30-jarige mannen met 18 jaar
 • 3 injecties verminderden de levensverwachting van 30-jarige mannen met 20 jaar
 • 4 injecties verkortten de levensverwachting van 30-jarige mannen met 23 jaar
 • 5 injecties verminderden de levensverwachting van 30-jarige mannen met 24 jaar.

De gegevens over COVID-19-infectiepercentages voor de eerste 98 dagen vanaf 12 september 2022 werden genomen toen het bivalente vaccin voor het eerst werd aangeboden aan werknemers van de Cleveland Clinic.

Merk op dat het vaccin niet verplicht was, maar werd aangeboden.

Op diezelfde dag waren 6.199 werknemers niet gevaccineerd, 2.359 ontvingen een enkele dosis van het COVID-19 vaccin, 13.804 waren dubbel gevaccineerd, 20.798 ontvingen drie doses, terwijl ten minste 3.538 ten minste vier of vijf doses van het oorspronkelijke vaccin ontvingen.

De resultaten van het onderzoek toonden aan dat hoe meer doses van het originele vaccin iemand had genomen, hoe groter de kans was dat hij COVID-19 had opgelopen.

De bevindingen suggereren dat het originele coronavirus vaccin niet alleen ineffectief is tegen omicron, maar ook anti-effectief.

  Amerikaanse vruchtbaarheidsbehandeling klinieken begonnen ernstige problemen te krijgen direct nadat de vaccins begonnen uit te rollen

Uit de gegevens blijkt ook dat het vaccin niet werkt tegen de huidige COVID-19-stam.

Het kan het immuunsysteem van een persoon op een dosis-afhankelijke manier beschadigen.

Dit betekent dat hoe meer doses mensen krijgen, hoe meer schade het aan hun immuunsysteem toebrengt.

Als mensen zouden herstellen van de eerste dosis COVID-19 vaccin, dan zou het niet hetzelfde effect hebben als de vijfde dosis, wat gelijk staat aan een toename van het sterftecijfer met zeven procent.

Dit is een probleem voor de lange termijn, omdat mensen niet herstellen van de schade die de injecties aanrichten in termen van oversterfte.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deskundigen schatten dat er al 20 miljoen doden zijn door COVID-vaccinatie & meer dan 2 miljard gewondenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe afslachting door de overheid in Lahaina: Maui Herbekeken!
Volgend artikelCV19 gevaccineerden zijn zieke superverspreiders – Dr. Betsy Eads
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Why We Can’t Trust the Science Journals — A Climate Scientist Explains
  Wesley J. Smith

  Wetenschap en medische tijdschriften zijn tegenwoordig enorm ideologisch georiënteerd in relatie tot specifieke maatschappelijke thema’s zoals globale opwarming, rassentheorieën, geslachtsideologie en in wezen alles dat onder de noemer “woke” valt.

  Een cultuuromslag is echt nodig in academische kringen zodat een bredere dialoog mogelijk wordt met betrekking tot de genoemde thema’s. De reguliere media zouden wat meer moeite mogen doen om zaken echt nauwgezet uit te pluizen in plaats van dat ze klakkeloos overnemen wat hen door de deuglobbyisten wordt aangeboden.

  Het werkelijke belang ligt bij gedegen onderzoek waar de samenleving echt iets aan heeft en niet bij egostreling zoals geciteerd worden of status en carrière.

 2. Zal voor vrouwen dan wel hetzelfde zijn.
  Niemand is bestand tegen dit gif.
  Het zijn tijd bommetjes waarvan niemand weet wanneer ze af gang.
  Maar dat je er dood aangaat staat vast, dat was dan ook de bedoeling van dit gif.

 3. Wat zal mijn pensioen stijgen, de komende jaren, al die dode ouwe sukkels, helaas ben ik bang dat het extra geld door de elite geconfisqueerd gaat worden, hoogstwaarschijnlijk is het al weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in