Het Rijk der Leugens en zijn westerse vazallen verafschuwen vrede, stabiliteit, gelijkheid en rechtvaardigheid ten gunste van eeuwigdurende oorlogen tegen verzonnen vijanden in een streven naar onbetwiste wereldheerschappij met grof geweld en elke denkbare smerige truc, schrijft Stephen Lendman.

Rusland daarentegen wordt democratisch geleid door Vladimir Poetin, de belangrijkste leider ter wereld.

In zijn laatste fake news editie zette de NYT de werkelijkheid op zijn kop door Rusland ten onrechte de schuld te geven van de vernietiging van Mariupol door Oekraïense nazi’s – een stad die Poetin zaterdag bezocht om steun te betuigen aan zijn bevolking, die bevrijd is van de plaag van de nazi-bezetting.

Zoals georkestreerd en geleid door het Rijk der Leugens, veranderen de troepen van het Kiev-regime alles wat ze aanraken in een smeulende woestenij, waarbij ze burgers afslachten om hun duivelse doelen te bereiken.

Toen Poetin zaterdag voor het eerst de bevrijde Donbass bezocht, zag hij hoe Rusland herbouwt wat de Oekraïense nazi’s hebben vernietigd.

Volgens de persdienst van het Kremlin zag hij “de bouw van nieuwe woonwijken, sociale en onderwijsfaciliteiten, infrastructuur voor nutsvoorzieningen en medische centra.”

Hij ontmoette familieleden uit het Nevski-district om respect en bezorgdheid te tonen voor hun fundamentele belangen en behoeften.

Los daarvan hebben Russische troepen in het weekend 92 Oekraïense artillerie-eenheden die door westerse regimes waren geleverd, zwaar beschadigd of vernietigd.

Het regime blijft dagelijks mankracht, wapens en uitrusting verliezen.

Een generatie van de besten en slimsten wordt systematisch vernietigd.

Telkens wanneer een van de weinige overgebleven oorlogsvliegtuigen van het regime de lucht ingaat, vernietigt Rusland ze tijdens de vlucht.

  Biden's Crack Kronieken trappen het Trans Pride zomeroffensief van de NAVO af

Toch gaan het Rijk der Leugens en zijn westerse vazallen door met een vergeefse strijd tot de laatste Oekraïner, gewetenloos over de menselijke tol – waar beide vleugels van de Amerikaanse oorlogspartij geen moer om geven.

In het afgelopen jaar vernietigde Rusland “402 oorlogsvliegtuigen, 222 helikopters, 3.464 UAV’s, 414 grond-luchtraketsystemen, 8.338 tanks en andere gepantserde gevechtsvoertuigen, 1.069 meervoudig gelanceerde raketsystemen, 4.388 veldartilleriekanonnen en mortieren, alsmede 9.011 speciale militaire motorvoertuigen” van het regime

De voormalige Oekraïense natiestaat is veranderd in een woestenij, waarvan de bevolking lijdt onder de plaag van de nazistische bezetting en het gebruik van haar troepen als kanonnenvoer door het Rijk der Leugens.

Dat is de realiteit van de oorlog van hegemoon VS tegen Rusland sinds de Maidan-coup van 2014 van het Obama/Biden-regime in Kiev – het vervangen van democratisch bestuur door een tirannieke heerschappij die door de nazi’s is geïnfecteerd.

Er is geen onduidelijkheid over hoe de bevrijdende SMO van Rusland uitpakt.

De plaag van het door de VS gemaakte, door de nazi’s geteisterde Oekraïne wordt overweldigend neergeslagen.

Dit gebeurt op een moment dat de macht van de VS en het Westen afneemt, hun economieën in moeilijkheden verkeren en hun militaire macht niet opgewassen is tegen de Russische superioriteit.

En in tegenstelling tot de VS/Westen kan het grondstofrijke Rusland onbeperkte hoeveelheden wapens, munitie en uitrusting produceren voor zelfverdediging tegen de plaag van de VS/Westerse agressie.

Oekraïense voetsoldaten voor het Rijk der Leugens worden beschouwd als wegwerpbaar.

In het afgelopen jaar zijn honderdduizenden gestorven of gewond geraakt en buiten gevecht gesteld.

  Nog een video bevestigt executie van Oekraïense soldaten door hun wapenbroeders

De poging van het Biden-regime om Rusland te verzwakken, te isoleren en te ondermijnen is mislukt.

Nominaal geleid door een bedrieger – een losgeslagen idioot – zijn de machtige Democraten meedogenlozer en roekelozer dan eerdere regimes in de Amerikaanse geschiedenis.

In het hart van het Amerikaanse beest ontbreekt leiderschap wanneer dat het hardst nodig is.

Rusland heeft bewezen dat het militair en tactisch superieur is aan de papieren tijger NAVO.

Alleen los van de werkelijkheid staande idioten steunen ondemocratische Democraten die thuis en wereldwijd oorlog voeren tegen de mensheid.

Republikeinen zijn hoogstens marginaal aanvaardbaarder.

Niemand met gezond verstand zou een van beide vleugels van de Amerikaanse oorlogspartij en hun erbarmelijke leiderschap steunen.

De nep-Biden is een kartonnen knipsel van het echte ding, een van de realiteit losstaande bedrieger, een idioot die zich niet bewust is van de feiten ter plaatse.

Volgens de opiniepeiling van de Quinnipiac University kijken geregistreerde Amerikaanse kiezers ongunstig aan tegen Dem- en GOP-functionarissen.

De nep Biden, Trump en anderen die waarschijnlijk meedoen aan de presidentsverkiezingen van 2024 worden door de meeste Amerikaanse kiezers niet voor niets afgewezen.

Zij geven niets om andere belangen dan hun eigen belangen.

Zij verafschuwen vrede ten gunste van eeuwigdurende oorlogen tegen verzonnen vijanden.

Zij hebben lang geleden de rechtsstaat verlaten om hun duivelse doelstellingen na te streven.

Het risico van een nucleaire wereldoorlog was nog nooit zo groot als nu.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

YouTube censureert na 8 jaar tape van Obama functionarissen uit 2014 die Oekraïense staatsgreep plannen (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

  De geplande plundering van Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelEen dosis realiteit: Kunt u het aan?
Volgend artikelWEF roept op tot “einde cash” tijdens bankencrisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Democratie werkt alleen maar als je alles naar je eigen hand kunt zetten. De media bezit die jou elke leugen uitkotst als was het waarheid.

  2. Van militaire zakan heb ik weinig verstand en ben gelukkig nooit in dienst geweest. Men moet mij echt niet leren en zeker niet dwingen om mensen dood te schieten.
    Maar ik heb wel een vraag want ik lees hier regelmatig dat troepen dit en dat doen.
    Hoe groot is een troep?

  3. Amerikanen vertelden me dat er in Rusland door minder luxe minder aan het leven gehecht wordt.
    Daartegenover staat dat er in de VS zonder ziel nog veel minder aan het leven (in aanleg vooral van anderen, maar dat is het begin nog maar) gehecht wordt.

  4. De macht in de USA en EU is momenteel voornamelijk in handen van mensen met een beperking, namelijk de vrijmetselarij. Het beleid is daarom zonder geweten en moreel besef. Onontkoombaar zal daardoor Rusland de overwinning behalen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in