Volgens de elite brengt elke ramp zijn eigen kansen met zich mee. Wat het WEF betreft, heeft de recente ineenstorting van verschillende grote banken “het einde van het geld” dichterbij gebracht.

Het World Economic Forum (WEF) grijpt de wereldwijde bankencrisis aan om zijn doel van een “cashloze samenleving” dichterbij te brengen, schrijft Frank Bergman.

Het WEF van Klaus Schwab gelooft dat de recente ineenstorting van verschillende grote banken een ideaal argument heeft gecreëerd voor “het einde van contant geld.”

Het WEF heeft samen met belangrijke bankelites plannen gepresenteerd om het traditionele monetaire systeem te vernietigen en te vervangen door gecentraliseerd digitaal geld.

Het idee wordt al enige tijd gepromoot door het WEF als onderdeel van zijn “Great Reset” agenda.

De globalistische organisatie heeft haar plan voor de uiteindelijke ondergang van het fysieke geld uiteengezet in een artikel op de WEF-website, geschreven door macrostrateeg Marion Laboure van Deutsche Bank.

Laboure, een WEF-lid, richt zich op het plan van het World Economic Forum voor “het einde van contant geld” door de wereldwijde invoering van door centrale banken uitgegeven digitale valuta (CBDC’s).

CBDC’s zijn een gecentraliseerd model dat de voorkeur geniet van globalistische regeringen en economische elites, maar ze moeten niet worden verward met gedecentraliseerde cryptocurrencies zoals Bitcoin.

Zoals Slay News heeft gemeld, neemt de bezorgdheid toe over het streven naar door de overheid gecontroleerde CBDC’s.

Zoals we onlangs hebben gezien met regeringen die burgers censureren op Big Tech platforms, zouden CBDC’s de autoriteiten een verontrustend niveau van controle geven over het leven van individuen.

  Robert F. Kennedy jr. - De Heldenreis

De bestedingsgewoonten van het publiek zouden door de overheid kunnen worden gevolgd en andersdenkenden zouden gemakkelijk kunnen worden gestraft of zelfs afgesloten.

Het WEF wijst Zweden, Brazilië en China aan als landen die bijzondere vooruitgang hebben geboekt in de richting van gedigitaliseerde versies van CBDC’s.

Het enthousiasme is zelfs zo groot dat de functionaris van de Deutsche Bank van het WEF de toekomstige dominantie van CBDC’s, die ten koste gaan van contant geld, als iets “onvermijdelijks” ziet.

De pandemie wordt “gecrediteerd” voor het versnellen van de zaken op dit front, met name in Zweden.

Ondertussen is het tempo waarin regeringen op CBDC’s overgaan alarmerend of indrukwekkend, afhankelijk van hoe je de trend bekijkt.

In het WEF-artikel wordt opgemerkt dat 90% van de centrale banken over de hele wereld nu bezig is met het opzetten en/of testen van een CBDC.

Dat aantal is in een jaar tijd verdubbeld.

Hoewel CBDS’en door een aanzienlijk aantal privacy- en veiligheidsdeskundigen als zeer controversieel worden beschouwd, stelde Laboure voor dat overheden het gebruik ervan aan het publiek zouden moeten “verkopen” door te beweren dat ze een betere fysieke veiligheid bieden.

Het lijkt erop dat de pandemie niet de enige reden was waarom Zweden zich afkeerde van contant geld, maar ook een krachtig beroep op emoties door publieke figuren.

ABBA’s Bjorn Ulvaeus gelooft blijkbaar dat de aanwezigheid van contant geld de reden is waarom er in huizen wordt ingebroken.

Ulvaeus zegt dat de ervaring van zijn eigen zoon met inbrekers de aanleiding was voor deze “anti-geld evangelisatie”.

  Er is zoveel kwaad om ons heen...

Bij de meeste inbraken gaat het echter om diefstal van eigendommen en niet van geld, omdat mensen zelden grote sommen contant geld in huis hebben.

Ulvaeus stond niet alleen, want de Zweedse regering doet al minstens tien jaar volop mee.

En de gewenste resultaten waren onvermijdelijk.

“Volgens een onderzoek van de Riksbank is het aandeel van de mensen in Zweden dat contant geld gebruikt van 2010 tot 2020 gedaald van ongeveer 40% tot minder dan 10%”, schrijft de strateeg van de Deutsche Bank van het WEF.

In China laten deze cijfers een daling van de geldcirculatie zien tot 8,2% van het bbp in 2022, van 11% in 2012.

Hoge rentetarieven hebben ook invloed op de lagere geldomloop, schrijft Laboure.

Maar nu zorgen geopolitieke bewegingen en beslissingen voor hoge inflatie, wat het tegenovergestelde effect heeft.

Het WEF geeft echter toe dat het uiteindelijke doel om een einde te maken aan contant geld nog ver weg is, ondanks de recente “trend naar een cashloze maatschappij”.

Toch lijkt het WEF ervan overtuigd dat het slechts een kwestie van tijd is voordat contant geld wordt afgeschaft.

“Ondanks de trend naar een cashloze maatschappij en de vooruitgang van CBDC’s is het einde van contant geld nog lang niet in zicht en zal het nog enige tijd worden gebruikt als waardeopslag en betaalmiddel”, waarschuwt het WEF in het artikel.

In de tussentijd blijven contant geld, fysieke activa en gedecentraliseerde crypto de enige manier voor mensen om hun privacy te bewaren en volledige controle te hebben over hun financiën.

  Rusland is nu de hoop van de mensheid op vrijheid

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe plaag van hegemoon VS en zijn westerse vazallen
Volgend artikelEen korte toelichting op de huidige Russische tactische doctrine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. smerige smerige dieven ook ons kabinet tuig ven de Rigel als er een god bestaat dan worden ze in de hel gesmeten BIJ DE WEF RATTEN

 2. We zouden alles met liefde (energie) moeten gaan betalen, dan worden veel rijken ineens straatarm.

  En roep nou niet meteen dat een onmogelijk sysyeem zou zijn, denk er gewoon eens over na. Liefde en energie zijn onze natuurlijke valuta. De rijken der aarde leven als Goden omdat ze liefde en energie hebben vervangen voor geld. In een economie obv liefde en energie zijn de armste mensen juist vaak rijk. Nu verdienen voetballers honderden miljoenen en verplegers amper minimumloon. De elites hebben alles op de kop gezet omdat zij daarmee alle macht hebben. En nu dat systeem op instorten staat willen ze de CBDC’s, want dat is een oneindig machtssyteem.

  Wat je hier ook van vindt… onthoudt straks wanneer ons geld wordt afgenomen, dat liefde en energie onze universele door God gegeven valuta zijn!

  • De slimmen onder ons zullen weigeren de CBDC te downloaden. Die hebben zich al wel voorbereid op wat komen gaat.

   Maar de slapers die ook netjes hun prikjes hebben genomen DIE blijven slapen en zullen met beide handen de CBDC downloaden en aanbidden als zo handig…… ongelooflijk hoeveel dom volk er op aarden rondlopen.

   George Carlin had het goed gezien : kijk op YouTube; education sucks

   • Goud hebben ze in 1933 al geconfisqueerd in Amerika.
    Goudbaren en gouden munten moesten de Amerikanen inleveren tegen $ 20.67 per Troy ounce.
    Daarna verhoogde de Amerikaanse regering de prijs van een Troy ounce naar $ 35 waarmee ze gelijk de dollar bijna 40% devalueerden.

    Dezelfde ‘menschen’ die dat voor elkaar kregen zijn nog steeds aan de macht, dus de geschiedenis zou zich zomaar kunnen herhalen.

    Alhoewel ik ook wat munten heb liggen, heb ik meer vertrouwen in mijn investeringen in de blockchains (cryptomunten/ tokens), die het nieuwe digitale systeem gaat gebruiken.

    Alles gaat in de nabije toekomst getokoniseerd worden. En bepaalde crypto bedrijven gaan dat doen. Hebben al een vergunning daarvoor.
    Simpelste investering ooit. 😅

    • En bijna niemand leverde zijn goud in !!

     Wat ga jij met je crypto doen als je walletjes gehacked is en wat heb je aan crypto als ze het internet voor jaren plat gaan leggen.

  • Peterus,
   Gewoon goud of zilver is ook goed. En in een ander artikel van FN zegt het WEF, dat het nog heel lang gaat duren voor er een digitale munt zal zijn.

 3. Gedecentraliseerd geld is er al in de vorm van cryptos zoals bitcoin. Verder uiteraard. veel mogelijkheden zoals munten met edelmetalen , houdbaar voedsel , brandstoffen etc. of directe ruilhandel.”cash” zal nooit uitgebannen kunnen worden

  • Cash van fake geld zal uitgebannen worden. Daar kun je straks alleen de kachel mee aanmaken.

   Bitcoin heb ik ook geen vertrouwen in. Je wallet is te hacken en wat doe je als Internet voor maanden misschien jaren niet voor de burgers toegankelijk is ?

   Blijft vooral gouden en zilveren munten over plus roerende goederen als etenswaren en sterke drank, schoenen, kleding etc

 4. Omdat ik ervan overtuigd ben dat vroeg of laat de financiële wereld zal instorten, vraag ik mij af of het wel zo’n goed idee is om onze € in cash geld om te zetten.
  Neem nu dat de $ en € crashen wegens niet door goudwaarde ondersteund?
  Zijn we dan niet beter af om je geld in casch, Russisch geld bvb, om te zetten wegens wel door goud ondersteund?
  Of wat gezecht van diamanten voor de middel lange termijn? Goud en zilver heel zeker niet in certificaten, dat is ook uitgemolken.
  Iemand hier met inzicht?

  • Diamanten? Dat is niks he, heeft van zichzelf 0,0 waarde, pas als het geslepen is kennen we er waarde aan toe. Goud en zilver haal je zo uit de grond en heeft onbewerkt net zoveel waarde als bewerkt. Goud en zilver = geld, verder is er geen geld. Alles wat digitaal is bestaat niet. Ook de letters hier op je scherm zijn er niet, die worden door je computer gemaakt op het moment dat je kijkt. Klap je je laptop dicht zijn de letters ook weg. Stroom weg = geen data meer = pech met je digitale cryptozooi. Crypto/ cbdc = piramidescam. We gaan óf naar een goudgedekt systeem toe, óf terug naar ruilhandel. Euro, dollar etc zijn al mislukt, digitaal = Hunger Games maatschappij.

  • Als alles volkomen waardeloos wordt, gaat het voedsel en water en ruilmiddelen.

   Verdiep je hoe het in WO2 ging… men jad liever sigaretten, chocolade, drank, brood, groenten en fruit dan geld of goud. Edelmetaal is een middel dat bij een wederopbouw interessant kan zijn, maar tijdens een crisis kan je er niks mee.

   Verdiep je in de grote depressie in de USA en je ontdekt snel dat het leven tijdens een depressie niet om geld of goud of zilver draait. Pas na die depressie kan je wat met je edelmetaal.

   We zijn met zn allen zo afgevlakt dat we niet meer snappen dat het leven draait om eten en water. Waarom denk je dat ze alles tegelijk willen slopen, omdat ze weten dat ze ons schaakmat moeten krijgen. Daarom besproeien ze ons non stop om de voedsel productie te slopen. Wil je voorbereiden??? Zet dan alles om in houdbaar voedsel, zaden, water opslag, ruilmiddelen, energiebronnen etc…

   Als je daar mee begint ontdek je vanzelf dat er geen beginnen aan is en dat we overgeleverd zijn aan God.

   • Zo is het ‘naam’ goud en zilver kun je niet eten. Dan sterf je van de honger met je zakken vol edelmetaal.
    Heb zelf toch als experiment wat goud gekocht. Slechts 10 mg voor een kleine €600,00. Het goud kreeg ik niet fysiek in handen en had altijd terugkoop garantie van de firma die dat goud zogenaamd onder mijn naam in hun superkluis hadden opgeslagen. Om dat ik vrijwel geen rooie cent heb duurde het niet lang voordat ik het weer ver’zilverde’. Dat koste mij uiteindelijk ruim vijftig euro. Heb nooit goud gezien. Ga dus nooit meer naar praktijken als:
    Doijer en Kalff.
    Nee, dat idee van zilveren en gouden munten klinkt beter. Maar goed dan moet ik eerst euro’s sparen.

    • Zilveren munten zijn goed verkrijgbaar. De biedingen lopen flink op op marktplaats. Zilveren guldens (tot 4 euro pst) en rijksdaalders (tot 9 euro pst) zijn bekend en gewild.

     Een goudstandaard komt er nooit meer. Ook niet bij de BRICS. Wil je goud dan moet je dat kopen en vast kunnen houden. If you can’t hold it you don’t own it.

     • Ws. bedoelt Flying Dutchman gewoon 10 gram 😉

      Goud kun je niet eten, dat weet ik.
      Maar met goud kun je wel eten kopen.
      De kans bestaat dat je dat, in de nabije nare toekomst, wel doet bij een klootzak, maar je hebt iig eten.

      Zilver is leuk, maar enorm zwaar qua meezeul gewicht
      Want wie denkt dat ie doodleuk thuis kan blijven leven?

      En ja, ik hoor jullie denken: en hoe kom jij weg met je goud?
      Tsjaa….. 😉

    • als u geen geld heeft kunt u het niet verliezen voedsel hamsteren zeker bij aanbiedingen als 2de gratis let wel op houdbaarheid

   • Naam:*,
    In de grote depressie van de vorige eeuw in de USA, werd er ook met Goud en Zilver gehandeld en betaald. Zo ook in de 2de Wereldoorlog. Dat weet ik van mijn Opa, die me heeft verteld dat er altijd mensen of handelaren zijn die grote voorraden voedsel hebben aangelegd voor jaren en handelden in kleine Goud en Zilverwaarden, niet meer dan 5 gram. Daarom heb ik ook goud en zilver gekocht via een online veiling. Ik heb ook veel voedsel ingeslagen met mijn vriendin. Voor 1 a 2 jaar. Dus ik raad aan dat je wel goud en zilver koopt, want zo heeft mijn Opa de oorlog overleeft Het koste hem wel veel zilver, wat ze in huis hadden staan. Maar zoals je zegt: Goud en Zilver kan je niet eten, maar om het in te ruilen voor voedsel, kan je uiteindelijk overleven.

 5. Het is zoals gewoonlijk een overdaad aan wapen gekletter uit Davos. Ze hebben pech deze ziekte die WEF heet zal de gestelde psychopaten doelen niet halen .

 6. Digitaal geld is de totale controle over ons door de overheden, waardoor iedereen tot dwangarbeid gedoemd is. Geld uitbesteden aan de overheid, is letterlijk je zelf verraden. Kijk maar op dissident.one daar staat het wanneer het komt en dat is heel snel. Over een half jaartje al.

 7. 71 Amerikasnsd banken en 1400 banken wereldwijd zijn op 10 maart jl. Failliet.
  Gesloten.
  De centrale banken, eigendom van de roodschilden zijn leeg. Ook het goude is weg.
  Deze maand nog mogelijk wereldwijde lockdown.
  Klaus wil. Zijn slag slaan maar dat mislukt.
  De goudgedragen valuta komen eraan.

 8. Herinner

  PvdA-staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken heeft zich de hoon en woede van Nederland op de hals gehaald met haar opmerking, dat een moestuin een uitstekende oudedagsvoorziening kan zijn.

 9. Als je banktegoed op je bank laat staan die allemaal private instellingen zijn, kan de bank dit inpikken, zonder enige vergoeding. Dit is bij de wet zo geregeld. Zogenaamd als de bank dreigt failliet te gaan. Maar als jij alles contant hebt, staat de ECB garant ervoor en dan krijg jij nog de tijd om het om te wisselen. Wat de WEF wil zo snel mogelijk zo iedereen direct onder de totale controle laten komen, zodat zij iedereen kunnen dicteren en zo iedereen te kunnen onteigenen en tot dwangarbeid kunnen dwingen. Zodat hij met zijn kornuiten voor GOD kunnen spelen, over ons. De geprikte hebben vrijwillig een dode knop laten injecteren, die geactiveerd kan worden, als je niet gehoorzaam genoeg bent of overbodig wordt. Daar ontspringen de ongeprikte hiervan de dans. We moeten ons massaal uit laten schrijven uit het gemeente register, want dan woont de natuurlijke persoon niet meer op jouw adres.

 10. Ben benieuwd waneer men zich realiseerde dat dit er allemaal al is.

  Het geheim convenant gemeentes belastingdienst politie woningbouw UWV voorziet in het kunnen beschuldigen veroordelen en bestraffen van individuen zonder ooit een rechter te hebben gezien (Habeus Corpus)

  Ik sta al sinds 1998 te boek als energiedief en wietkweker die mijn onderbuurman jaren lang pleegde en word door de gezamenlijke corporaties handig van al mijn financiën ontdaan.

  De afgelopen drie jaar ben ik onder dwang vijf x afgesloten en ook midden in de winter.
  Betaal rekeningen van 2000€ Pm om een houtkachel en eens in de twee weken te “mogen” douchen. Als zzper heb ik inmiddels drie auto’s , niet omdat ik goed boer maar omdat mijn auto’s mij van werk voorzien en dus vrijheid en krijg in verzekeringspremies van 400€ Pm om Mn oren voor een fiestatje of Astra of ander goedkoop gebakje van 20 jr oud.

  Ik krijg nog steeds 1500€ te veel betaald van Innova energie terug die ondank te veel betalen mij gewoon door nazi organisatie enexis in de winter liet afsluiten , de woning aanbieder loopt lockstep mee en geeft met sleutel op fascistische wijze toegang tot mijn private omgeving.

  Jullie weten niet waar je het over hebben.
  Ok weet zeker dat alle lezers hier nog steeds belasting boetes deurwaarders waterschap uitkeringen zorgverzekering en subsidies voor huur zorg enz enz ontvangen.

  En er zijn echte strijders die al bijna 30 ongezien lijden onder jaknikkers democratie en handje ophouden.

  Ik walg van de lafheid
  Ik walg van het wegkijken
  Ik walg van de toetsenbord soldaten
  Ik walg van de , het raakt mij niet ik ben confortabel.

  Ik schreef blijf weg bij de stembus je tekend voor slavernij van je huis.
  Voor je kinderen.
  Mijn kinderen zijn niet meer
  En toch vecht ik alleen in het fokking duister ongezien door wie dan ook voor mensen die ik niet ken of ooit zag.

  En wat zegt oan t lientje / aan het lijntje .: jullie zijn anti semieten , alleen communisten marxisten gebruiken deze geprogrameerde truck.

  En hier word ik gecencureerd ene en dag later.
  Ja hoor iedereen trapt er weer in.

  Fok alle lafbekken.

  …….ehn gewist.

 11. En allemaal part of the plan en tot op onze knieën dwingen om ons over te geven aan hun GBDC.
  Disruption of the Global Financial System = Disinformation = https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

  Begon hier 2000 jaar geleden = In bijna al de kruisvaarten betoonden de Friezen zich roemruchtige kampvechters voor het Christelijk geloof, die andere volken in koenheid overtroffen, maar die onafhankelijk, onder eigene bevelhebbers staande, geen ander gezag eerbiedigden dan dat van den Paus. https://www.spanvis.com/historie-friesland/geschiedenis-van-friesland-1-eerste-tijdvak-1/geschiedenis-van-friesland-4-tweede-tijdvak-2 The Black Pope You Wouldn’t Believe If I Didn’t Show It To You.. (classified) https://youtu.be/XG4hahoHXGw en is in 2007 tot en met 2023 de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. Hoeveel??? Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. Hoeveel??? Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. Hoeveel????/ Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. Er staat niets tegenover…… en deden ze dit = The Great Tribulation https://youtu.be/26gtMT99DVQ

  “We the People (het volk)” kan de soevereiniteit terugwinnen door te leren vertrouwen op intuïtie, ervaring en het vermogen om leugens van waarheid te onderscheiden tegen de zogenaamde ‘Duurzame Agenda 2030′ en bevat andere doelstellingen dan gedacht……

  In tegenstelling tot de fysieke kampen en bewakers om de gevangenen te beheren, zijn de nieuwe gevangenissen digitaal, op afstand beheerd door middel van bewaking via smartphones.“Met slimme technologie kun je miljarden tegelijk controleren” maar niemand heeft hierom gevraagd en Lubbers al in 1992 in gang gezet met Agenda21 en Rutte daarna met Agenda2030. “Het is om de rillingen te krijgen” maar toch gedaan en gaan gewoon door met de plannen van de smartcities. Het is voor velen moeilijk te bevatten dat een kleine elite zou samenzweren om wijdverbreide schade aan te richten.

  “Mensen zullen zeggen: ‘Ze hebben een fout gemaakt; het was een ongeluk.’ Maar nee, de elite heeft, net als de nazi’s, de arrogantie waarin ze denken dat ze superieur zijn en daarom het recht hebben om de rest van ons te regeren omdat ze denken dat we inferieur zijn’….. Loslaten en verantwoordelijkheid nemen…….Zoals gezegd gaat Pluto op 23 maart 2023 al even in Waterman lopen, een gedenkwaardig moment waar veel astrologen reikhalzend naar uitkijken. Met zijn intrede in Waterman breekt er een tijdperk aan van ongekende technologische revolutie en sociale hervormingen. We kunnen een diepgaander besef ontwikkelen van wat ons nu werkelijk tot mens maakt. In hoeverre is ons bestaan hier op aarde maakbaar en is dat wel wat we werkelijk willen? De gang van Pluto door Steenbok heeft duidelijk gemaakt dat “elitaire clubjes” zo hun eigen kijk op de maakbaarheid van het leven hebben. En het is nog maar de vraag of dit wel aansluit bij onze eigen beleving……Het wordt dan ook tijd dat er meer bewustzijn komt op dit vlak, en de intrede van Pluto in Waterman zal deze thema’s alsook vele andere op diepgaande wijze aan de kaak stellen…..

 12. The Most Powerful ENERGY in The Universe Daily MOTIVATION. 33rd DEGREE KNOWLEDGE The greatest knowledge of all time……= knowing = uit het denken weggaan is intuition de hoogste vorm van intelligentie en bemoeit zich in het algemeen niet met andere mensen, is in balans met zichzelf en heeft zijn ego beteugeld.

  Manly P. Hall explains the disruption of Energy. After The Secret Teachings of All Ages circulated, Hall became increasingly influential on the metaphysical movement sweeping the United States. His book challenged assumptions about society’s spiritual roots making readers view their spirituality in new and diverse ways. https://youtu.be/eYeRomJ6Uq4

 13. THE REALITY – Rosa Koire RIP We Will Be Sacrificed for Global Standardization of Systems Agenda 21 (Agenda for the 21st Century) is the inventory and control plan for all land, water, minerals, plants, animals, construction, means of production, food, energy, information, education and all human beings in the world https://www.brighteon.com/a2a90f27-1297-43f1-bec6-76b900d1e763

  And is this what Kaag and Rutte push through = Digital World Government AGENDA 2030

 14. Negen Geheimen van de Vrouw, maken we een reis door onze diepte, naar de ziel van de vrouw.

  Is op verkenningstocht naar de verborgen vrouwelijke wijsheden en krachten van binnen.

  Middel energiewerk, meditaties, visualisaties, dans, systemisch lichaamswerk en voorouderlijk en collectieve veld, kom je in contact met jouw blauwdruk en dat wat je ten diepste wil leven hier op aarde.

  Dus, voel je net als heel veel anderen de urgentie om je levendigheid te activeren en je potentieel te ontsluiten; voor jezelf, de wereld en de generaties die volgen?

  Dit is de tijd!

  Want de Wild Woman wordt wakker in steeds meer vrouwen, en zij heeft zin om haar ziel te belichamen en geeft niet op tot ze staat in haar unieke kracht = The Wild Woman…in you…..

  Aangekomen in het jaar van 2023 in het Verhaal van de Aarde.
  Dit is een jaar van historisch belang, voor jullie als volkeren op Aarde – jullie beginnen het Watermantijdperk, de Gouden Eeuw van Aquarius, en voelen de terugkerende energieën van het bewustzijn van de Vrouwelijke Christus.

  Het jaar 2023 is een Brug: uit het oude bewustzijn naar het nieuwe. Nu jullie je eerste stappen zetten op deze brug, op weg naar de overkant, worden jullie nog omringd door de echo en energieën van het afgelopen jaar.

  Jullie zullen de gebeurtenissen en energie van 2023 nog tot op zekere hoogte moeten verwerken en loslaten.

  Het Hartchakra, of Anahata Chakra, is het vierde chakra in het midden van de borstkas. Dit chakra wordt geassocieerd met liefde, mededogen, empathie en verbinding met anderen. Wanneer de hartchakra geblokkeerd is, kan dit leiden tot een verscheidenheid aan fysieke, emotionele en mentale problemen.

  So, what does it all mean?
  What can you expect from the Age of Aquarius?

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing!

  This is exactly what all of us are going through a massive collective detox.

  We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world. A soul that has often incarnated on Earth. You wouldn’t know if you did before…

  Water has been proven to be consciousness, can hold memory and be imbued with intention – you are mostly water, so how powerful is your DNA?

  The SUN ILLUMINATES the DNA in all sentient beings. It is a divine process in human consciousness and evolution. Be still and absorb it.

  Waterman-tijdperk is de opkomst van vrouwelijk het christus- bewustzijn van de vrouw.

  5e element The Biochemistry of THE GREAT AWAKENING!

  https://rumble.com/v24qpq4-the-biochemistry-of-the-great-awakening.html

  Nobody saw THIS coming!

 15. Iedereen heeft als doel op deze aardbol om jezelf te ontwikkelen en andere hiermee te helpen. Ik vind het dan ook fantastisch hoe jij je hebt ontwikkeld, echt geweldig! En wat je nu doet, is helemaal jouw ding. Zoals elk mens een eigen bijdrage levert, zoals ik lotgenoten help met angst en dwang. Heerlijk! Dankjewel 🥰
  Willem Glaudemans over goddelijkheid, liefde, genezing en waarheid https://youtu.be/tKJkX8nfw5c

 16. We leven met het vergeten weten…..ofterwijl de oude energie was/is eigen wil opleggen en controle houden anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag. Hier hoor je dat ze haar ziekte zelf bij de arts neerlegde en die het moesten oplossen……hoor je op 7 min….

  Heb jij jezelf weleens afgevraagd of jouw pijnklachten of mentale klachten een emotionele oorzaak hebben? Of vind je dat een zweverig idee?

  In deze aflevering hoor je hoe auteur en (enter)trainer Vilna van Betten met behulp van kennis, ervaring en onderzoek zichzelf leerde helen. Na 20 jaar studie als lifestyle- en healthcoach, orthomonoculair voedingsdeskundige en sportinstructrice heeft ze zelf ervaren en anderen laten ervaren dat als je naar je lijf leert luisteren veel (mentale en fysieke) klachten kunnen worden opgelost. https://youtu.be/EdYqjE2lUfk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in