Waar moet men beginnen als men een boekhouding probeert op te stellen van alle werkelijke terreur, tirannie, oorlogszucht, marteling, vergiftiging, dodelijke injecties, financiële manipulatie, race-baiting van overheid en media, krankzinnige “transgender”-promotie, ontvolkingspogingen, politiegeweld, dodelijke dierproeven en slachtingen, monetaire vernietiging en digitalisering van de hele economie door de heersende klasse en haar regering? Is er een hoeveelheid dictatoriale onderdrukking en misdadige corruptie die de gewone man zelfs maar met de ogen zal doen knipperen? Hoeveel zal dit proletariaat nodig hebben totdat ze echt nee zeggen, en iets doen aan de totalitaire pogingen van deze afschuwelijke en kwaadaardige staat om de hele samenleving te controleren? schrijft Gary D. Barnett.

Moeilijkheden, strijd en mishandeling als gevolg van tirannie worden nu gezien als iets om je voor te verbergen en te vermijden, in plaats van de problemen die deze bevolking bedreigen frontaal aan te pakken. Afwachten en verwachten dat iemand anders het probleem oplost zal de klus niet klaren, en zal de zaken in feite alleen maar veel erger maken. Er wordt wel gezegd dat het redden van één leven de wereld kan redden, maar dat is niet echt juist. Metaforisch gesproken, als elk individu bereid is om één leven te redden, vooral het zijne, kunnen alle levens worden gered en kan de samenleving worden hersteld, omdat dit een grote verandering in de houding van de massa zal veroorzaken, zodat grote aantallen individuen massaal aan kracht winnen. Dit vereist moed en vastberadenheid, maar wanneer allen als individuen besluiten zichzelf en elkaar te helpen, is er geen staatsmacht die zich daartegen kan verzetten. Het komt neer op de velen tegen de weinigen, en door de enorme meerderheid die wij kunnen uitoefenen, als ieder van ons bereid is iets te doen om zich te verzetten, zullen degenen die de macht zoeken onmiddellijk vallen. Dit systeem kan niet van binnenuit worden veranderd of hervormd, het moet eerst worden gemarginaliseerd en vervolgens geëlimineerd.

De realiteit van onze situatie is niet verborgen, ze is zo grimmig en duidelijk als maar mogelijk is. Wie de totalitaire aard van de heersende klasse wil begrijpen, hoeft slechts zijn ogen en geest te openen. In een oogwenk worden de terreur en de beraamde oligarchische controle over dit land en de wereld duidelijk, en als ze eenmaal bekend en aanvaard zijn, moet de oplossing onbetwistbaar zijn, want wij zijn met zovelen en zij met zo weinigen. Als iedereen blijft vluchten en zich verstoppen, en afhankelijk blijft van dit bestuurssysteem, te bang om zichzelf te helpen, dan zal de dynamiek van het aantal uiteindelijk irrelevant worden. Als en wanneer dat gebeurt, zal geweld het gevolg zijn, en elke gewelddadige opstand kan nooit leiden tot vrijheid; het kan alleen leiden tot een machtiger bewind.

  Waarom Rusland de "Nieuwe Wereldorde" bestrijden moet

Zoals duidelijk zou moeten zijn, loopt het hele financiële systeem nu groot gevaar te mislukken, maar de staat maakt zich geen zorgen zolang een geënsceneerde ineenstorting kan worden gebruikt om het grootste deel van de bevolking afhankelijk te maken. Als alles gaat zoals gepland, zal het resultaat van dit debacle zijn dat in dit land en wereldwijd digitale valuta’s van centrale banken worden ingevoerd, om alle volkeren te vangen en te controleren via een digitaal technocratisch systeem. Als velen geen toegang hebben tot hun rijkdom en eigendom, niet het voedsel kunnen kopen dat zij nodig hebben om zichzelf en hun gezin te onderhouden, geen toegang kunnen krijgen tot energievoorraden zonder zich te schikken, en afhankelijk worden van gunsten van de regerende klasse, dan heeft de staat gewonnen.

De massale inflatie van de geldhoeveelheid gaat onverminderd door, dit nadat de afschuwelijke Federal Reserve en degenen die u controleren, keer op keer verklaarden dat er in de toekomst geen banken zouden worden gered. Momenteel lijkt het plan te zijn, zoals aangekondigd door JP Morgan, dat 2 biljoen dollar in het banksysteem zal worden geïnjecteerd om falende banken te redden. Dit zou natuurlijk slechts het begin zijn. Bijna elk dubbeltje van deze “injecties” worden gestolen door de grote banken, nadat zij vele regionale banken ten onder hebben doen gaan door angst te zaaien onder de depositohouders. Het zou een nieuwe consolidatie van kapitaal op astronomische niveaus zijn, waarvan alleen de topspelers profiteren die bijna alle activa in handen hebben. Met andere woorden, het volk wordt opnieuw bedrogen en misbruikt, allemaal in naam van de “bescherming” door de staat. De heersende klasse zal meer dan 99% veroveren, terwijl de bevolking allemaal verliest.

  COVID-19 zwendel, NAVO-oorlogen, Groen Extremisme: Het Tirannieke Trio uit de hel

Velen beweren dat dit te wijten is aan fouten, verhogingen van de rentevoet en ondeugdelijk bankieren, maar dat is allemaal rook en spiegels. Ondeugdelijke bankpraktijken zijn de norm sinds de oprichting van de Federal Reserve, en zelfs lang daarvoor, en wel met opzet. Wij leven in een tijd van totale corruptie, fractioneel reservebankieren, opzettelijke monetaire inflatie, en regelrechte diefstal van al het geld, eigendom en activa, door de kleine heersende klasse. Dit alles is gebeurd met de hulp van deze gecontroleerde, gekochte en betaalde, en kwaadaardige regering. Dit gaat niet over rentetarieven, het gaat niet over slecht beheer, of ondeugdelijke “bankpraktijken”, want al deze dingen werden opzettelijk gedaan om bijna alles te stelen, en vervolgens te controleren wie en wat er overblijft. Pogingen om schuldigen aan te wijzen door middel van deze excuserende rationalisaties, verbergen het grote geheel, waardoor men zich kan concentreren op het isoleren en bekritiseren van bepaalde individuen, wanbeheer en bepaalde entiteiten, terwijl het echte probleem, namelijk de criminele corruptie van het hele systeem, wordt genegeerd door de economisch onwetende proletarische kudde.

Ik durf het voor de duizendste keer te zeggen: alles wat is gebeurd, en alles wat nog gebeurt, is van tevoren gepland, is niet toevallig of onbedoeld, is niet natuurlijk of organisch, en is geen vergissing; het is allemaal opzettelijk; het is allemaal samenzwering. Het heeft allemaal te maken met een agenda van massacontrole. Het is niet democratisch of republikeins, het is niet liberaal of conservatief, het is niet links of rechts; het is al deze dingen en meer, want er is geen verschil in welke politieke partij of klasse dan ook. Kwaad is kwaad, kwaad brengt kwaad voort, en alle politiek, regering, en de meeste mensen die ervoor kiezen om te regeren, zijn het kwaad.

Als de Staat slaagt, zal er meer oorlog komen; niet alleen tegen valselijk “geclaimde” vijanden van veraf, maar vooral tegen het volk in het algemeen. Er zal massale ontvolking zijn. Er zal een financiële ineenstorting zijn, precies zoals gepland, en dan komt het laatste controlerende element van de samenleving, namelijk de digitale valuta die wordt uitgegeven via centrale banken die uiteindelijk op mondiaal niveau worden gecontroleerd. In feite zullen alle persoonlijke en economische processen volledig worden gedigitaliseerd. Dit is het doel van de bank- en bedrijfstechnocraten die de controle over deze en elke andere regering nastreven. Er is geen andere redder dan uzelf, want geen enkele politicus (meester) zal ooit de slaven bevrijden die blijven buigen voor de macht.

  Politici - de vijand van het volk

Laat u niet misleiden door de excuses en de hype. Laat u niet misleiden door het komende Trump-geënsceneerde ‘arrestatie’-fiasco en de afleiding. Geef u niet over aan welke verkiezingsonzin dan ook. Trap niet in de leugen dat alles kan worden opgelost door weer dezelfde dingen te doen. Accepteer geen valse beloften en geen enkele perceptie van zogenaamde hervormingen. Geloof geen politieke en media waarzeggers. Vertrouw gewoon op uzelf en op de werkelijkheid die zich voor u ontvouwt, door in uw eigen geest naar de waarheid te zoeken, in plaats van gewoon te bestaan in de psychologische waanzin die het waanzinnige buitenspel van het leven is.

De oplossing is aan u; aan ieder van u, en niemand kan het voor u doen. Het is een kwestie van soevereine individuen die zich massaal verenigen tegen de staat, terwijl ze voor altijd onafhankelijk blijven in geest, lichaam en denken. De macht die grote aantallen bezitten kan niet worden verslagen, tenzij de meerderheid in de collectieve kudde van anonimiteit, onverschilligheid en lafheid blijft en weigert zichzelf te helpen.

“Er is geen andere werkelijkheid dan die in ons. Daarom leven zoveel mensen zo’n onwerkelijk leven. Zij nemen de beelden buiten hen voor werkelijkheid aan en staan nooit toe dat de wereld binnenin zich doet gelden.” ~ Hermann Hesse, Steppenwolf


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel2023: Een jaar waarin alles plotseling allemaal tegelijk losbreekt
Volgend artikelDe plaag van hegemoon VS en zijn westerse vazallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. Even compleet off topic… Ik heb een aantal mensen om mij heen, waaronder ikzelf die last hebben van een piep in het oor. We hebben het ook allemaal tegelijk en horen exact hetzelfde.
  Iemand hier ook last van ineens?

  • Hoe bewuster je wordt hoe meer je voelt.

   Ik hoor in huis de piep van standby tv en de ingeschakelde tv, ik hoor mn cv ketel, ik hoor mn meterkast/Wi-Fi, ik hoor mn koelkast en als ik me helemaal open stel hoor ik bij de buren ook vanalles.

   Hoor je de piep binnen of buiten? Buiten valt mij de geo-engineering op… het is niet meer normaal. Dit weekend nog warmte, wat blauwe lucht en wolken. En vandaag een totaal witte lucht zonder vormen of kleuren, alsof we in een witte kamer in een gesticht zitten. Wellicht maken de 5g masten met zulke omstandigheden ook vreemde verschijnselen. Ik voel de natuur ook bezwijken onder al deze eindeloze witte lucht. Vogels worden stil, dieren worden passief, planten zien er lui en futloos uit. In her vorige artikel gaat het erover hoe alles nu tegelijk komt… zo voelt het wel.

   • @Naam:*
    Wat betreft de geo-engineering ervaar ik soms alsof ik in een virtual reality zit of op een andere planeet of zo……
    Heel unreal. Wat betreft de warmte explosie s’nachts alsof je van binnenuit wordt opgewarmt door een magnetron.
    Ik heb shunsgite aangeschaft en naast mijn pc en bed geplaatst. Heb het gevoel dat het werkt…..

   • Ik word snachts regelmatig zwetend wakker alsof het hartje zomer is. Dan doe ik mn Wi-Fi uit en soms ook de meterkast en dan gaat het beter.

    • Als je een glasvezel verbinding hebt, schakel dan je 5G online uit en gebruik alleen die 2,4G

     De kastjes voor glasvezel hebben namelijk beide over het algemeen, en staan beide aan als je ze binnenkrijgt van je provider!

     bij mij was het zelfs zo dat het nergens vermeld stond of wat ook toen ik dat abon aanging, ik wil ook geen 5G, maar toen ik de naam van het kastje online via via (gegevens achterop kastje evenals codes om in te loggen) wilde aanpassen naar iets meer herkenbaars voor mij, zag ik dat beide aanstonden en je ze online uit kon zetten of juist aan mogelijkheden, heb je zoiets? dan zet die 5G uit, van die 2,4G heb je normaal gesproken geenlast en ow, zet je telefoon in vliegtuigstand en leg zoiets ver van je af als je slapen gaat en ow, heb je electrische deken? trek dan de stekker eruit, anders blijft die deken straling uitstralen ook al staat die uit! heb zo’n stralings meter gekocht, je schrikt je rot hoeveel snoeren stralen en als die bv tegen iets van ijzer aanliggen dat versterkt word, bv je CV installatie/radiatoren, leg een normale stroomkabel er ff (tegen) langs en zie je radiator geeft ook ineens die straling af wat je kabel ook afgaf… ik heb bv een stalen bureau waar men computer e.d. op staan, helaas geeft dat stalen bureau ook dan de straling als kort op de snoeren/desctop e.d. pfff je kan niet alles weg krijgen, maar veel wel, wie weet helpt het.

    • Naam:* >> (Ik word snachts regelmatig zwetend wakker alsof het hartje zomer is. )

     Hee een gelijkgestemde hier hetzelfde een zoom in mijn gehoor 😉 nou zeggen mijn zoons dat ik in de jaren 90 te veel harde muziek heb gehoord, op al die housefeesten. Maar dan had je een piep in je oren, dit is een zoom die van zacht naar hard gaat, erg storend. En soms helemaal geen last. En vaak wakker worden s’nachts, zonder reden. Tot een jaar geleden nooit last van gehad. Is dit de stilte voor de storm, volgens mij zitten we momenteel in zeer zwaar weer. Zeker voelbaar.

   • ´Did you know EMFs interfere with energy production and the ability to sleep, creating toxicity and fatigue. Everyone has different levels of ‘EMF tolerance’. There are many factors that contribute – and heavy metals are a biggie. They can literally make you a “magnet” for man-made electromagnetic fields.

    If you’re serious about dealing with EMFs (or want to avoid becoming EMF hyper sensitive), it’s CRITICAL that you determine the degree of heavy metal toxicity in your body.

    How our everyday lives expose us to a BARRAGE of toxins – over 140,000 chemicals & dozens of heavy metals are present in our air, food and water
    How EMFs & heavy metals potentiate each other, and why everyone isn’t affected by EMFs to the same degree
    How to know if you’re suffering from heavy metal toxicity and toxicity in general – the signs & symptoms that your body just can’t keep up
    How a simple test can help you identify what heavy metals you have, what deficiencies, what minerals you need, and the supplement which can purge heavy metals from your body

    WARNING: if you don’t have enough minerals in your body, you will attract and retain more heavy metals (thereby keeping you in the cycle of hyper-sensitivity).

    Many of those toxic heavy metals are even found in your food and water, meaning your everyday diet and hydration (or lack of it) may be increasing your electrosensitivity.

    Lloyd Burrell
    ElectricSense
    Live a naturally healthy life in our electromagnetic world!´

    https://www.electricsense.com/myersdetox/
    https://offers.myersdetox.com/dailydetox/

    https://www.vitalitools.nl/ Meetapparatuur; Afschermende materialen; etc.

    Inname van Melatonine wordt geadviseerd om processen op gang te brengen die helpen bij een goede nachtrust.

    Blog met nieuwsbrief:
    https://www.verminder-electrosmog.nl/

    https://www.frontnieuws.com/?s=5g

  • Begin maar met wifi uit te zetten zo veel mogelijk als het kan. Alles glasvezel. Daarna verder zoeken naar bronnen van straling zoals zendmasten. Laat het meten door een bureau dan weet je precies hoe het staat in je huis en in je buurt. Kijk ook naar je werkomgeving. Het is een oorlog, en wij worden bewust bestraald!!!!!!

  • Nou je het zegt. Hier ook een gesuis-sis boven normaal. Lijkt wel inwendig. Precies rond de gehoorgang. Misschien omdat ik uit de nachtdienst kom en maar een paar uurtjes geslapen. Beetje brak dus. Hier is de lucht egaal potlood grijs. Alsof alles een beetje bedrukt is. Let wel: buiten mij. Laat me niet verleiden mezelf slecht te gaan voelen.

  • Af en toe ik ook, een soort monotone hoge toon die een hele tijd blijft aanhouden.
   Niet op één bepaalde plek, ook niet op zelfde tijdstip, maar wel altijd binnen in huis.

  • Yep, bij mij ook. Ik houd al 2 jaar lang een dagboek bij, heb het opgezocht: bij mij is het 11 Februari 2023 begonnen, die piep in vooral m’n rechteroor. Soms heel hard en dan weer zacht, soms nauwelijks meer hoorbaar, maar hij zit er en gaat niet weg tot nu toe.

 2. ´Accepteer geen valse beloften en geen enkele perceptie van zogenaamde hervormingen. Geloof geen politieke en media waarzeggers. Vertrouw gewoon op uzelf en op de werkelijkheid die zich voor u ontvouwt, door in uw eigen geest naar de waarheid te zoeken, in plaats van gewoon te bestaan in de psychologische waanzin die het waanzinnige buitenspel van het leven is.´

  https://www.youtube.com/@John316Ministries

  • Beste Alice ik volg Izabella al een hele lange tijd en in een van haar laatste vidio’s beantwoord zij vragen betreft het wereldgebeuren waar mensen mee zitten “dus geen persoonlijke vragen” en waarop zei rustig en kalm daarop een antwoord geeft. Tijd is natuurlijk heel moeilijk te voorspellen en ook over Nederland heeft zei een video

   • @Margot: heb jij een linkje naar haar site? Ik volg met belangstelling. Vooral haar handgebaar in de video toen ze het over SSCHWABBER had. Ik hoop dat dit waarheid mag worden. Daarna nog velen te gaan.

    • Heb even gekeken je kan gewoon op you tube dit intikken: Tarot by Izabela 209 daarop kan je je gratis aboneren en kan je ook nederlandse ondertitels hebben naar het linkje onderaan. Betreft nederland gaat het over de periode december 2022 tot maart 2023 ook andere landen komen aan de beurt zeker interessant over frankrijk waar “marcoroni” het niet lang zal gaan uithouden. De laatste video’s gaan meer over internet en andere zaken die plots gaan stilvannen. Kijk zelf ernaar

 3. Ik ken van Krishnamurti een vergelijking van de apen op een eiland die een of andere truc was aangeleerd. Op een eiland ver daarvandaan kenden de apen daarna dezelfde truc. Dit zou een teken zijn van telepathie bij de dieren. Mensen hebben hetzelfde, onbewust. Iemand antwoordde echter dat dit heel gevaarlijk is. Hij had gelijk. Weliswaar ging ik rekenend op de roddel eens naar een dorpscafé als ik iets wilde zeggen dat iedereen de dag daarop weet. Maar sociale controle, roddel of kwaadsprekerij is ook telepathisch. Het is niet hoogdravend. En het wordt er van man tot man niet beter op door de slecht werkende antennes of de vindingrijkheid van de bewoners.
  Ik heb soms dat 1 persoon even lacht, en gelijk kom ik 5 mensen tegen die zomaar beginnen te lachen. Ook gebeurt dat met uitfoeteren, het hangt ervan af waar je oriëntatie ligt.
  Het komt denk ik hierdoor dat je het even meedraagt in je aura.

  • John,
   Heb jij dat ook dat je aan een bepaald muziekje denkt en dat het even later op de radio wordt afgespeeld?
   Dit gebeurt spontaan en kan ik niet beïnvloeden.

    • Hé dat is opmerkelijk, ik zie ook overal het getal 37 opduiken. Snap er niets van, was vroeger niet zo. Ook als ik op de wekker kijk ’s morgens zie ik heel vaak 9:11 staan (ik slaap meestal wel wat uit tegenwoordig, variabele werktijden).

 4. Iemand wel eens gehoord van isobarische migraine?

  Ik heb heftig last van de overgang van het ene weertype naar het andere, bijvoorbeeld van open/helder koud weer (hoge luchtdruk) naar nat/warmer weer (lage druk), of onweer, etc. De weersoorten zelf zijn geen probleem als ik er eenmaal in zit, maar met name zo’n luchtdruk(isobaren)verandering voel ik bijna altijd feilloos 1 a 2 dagen van te voren aan en dan heb ik -zonder medicijngebruik- een dag zware migraine.

  Preventieve dagelijkse medicijnen helpen niet, het is geen constante factor, maar situatie specifiek, dus heb ik baat bij symptoombestrijding, soms paar dagen achter elkaar, clusters, soms bij constant weer tussentijds 10-14dg niets. Zou heel graag een natuurlijk middel willen maar heb dat vooralsnog niet kunnen vinden. Andere big-pharma zaken heb ik allemaal uit mijn leven weten te bannen, dit helaas nog niet. Tips?

  Het weer is in de afgelopen decennia nogal wat onstuimiger geworden. het lijkt wel ¾jr herfst.
  Geo-engineering helpt ook niet bepaald. 5G waarschijnlijk ook niet.

  Die hoge pieptoon die sommige beschrijven -Bedankt!- ervaar ik ook, niet echt hard, als ik het heb dan wel langdurig, maar ben me er niet altijd bewust van, dus lijkt wel of het er niet constant is.

 5. Men kan vaak lezen van reguurders die het allemaal voor elkaar hebben de Preppers, de moestuin mannen en vrouwen die alleen onbespoten groenten kweken en trots zijn op hun of haar zelfstandigheid, volkomen blind en doof voorbij gaan aan het feit dat deze wereld de beoogde de-populatie reeds in de 60 tiger jaren op touw werd gezet door een stel hogeropgeleide, verknipte idioten.

  Toen verleden jaar het “monument” The Georgia Guidestones gedeeltelijk werd vernietigd en een poosje later geheel werd verwijderd dan moeten de alarmbellen toch als gekken afgaan, de dystopische de-populisten waren natuurlijk bang dat er veel meer mensen vragen gingen stellen, nou dat is niet gebeurt een week later wist niemand meer van het bestaan af, als de hedonische levensstijl maar gehandhaafd kan worden, naar een nieuwe auto uitgekeken kan worden, als de zonnenpanelen maar snel geleverd kan worden.

  Als de mensen maar dag en nacht dag in dag uit het NOS/NPO nieuws volgt en er géén vraagtekens bij plaatsen, net zoals het klimaat gedram met dezelfde intentie en frequentie als het corona narratief de huiskamers binnen stroomt, enfin als de mensen het goed hebben is er geen wolkje aan de lucht en gaat het leven gewoon op dezelfde mannier als voorheen door totdat de eerste blackout hun intrede doen en er niet meer gecommuniceerd kan worden, allemaal bang wat er dan zal komen, nou dat weten veel mensen op Frontnieuws reeds.

 6. Ok om alle door u beschreven rampspoed de baas te zijn ,zal er een politieke coup moeten plaatsvinden, belt u alvast de hulpdiensten, politie, marechaussee en het leger. Dan weet de oppositie er wel raad mee.

 7. Chausecu en zn vrouw werden van het ene op het ander geëxecuteerd omdat 1 man het zat was en begon te roepen en de rest dacht als hij durft durf ik het ook , een paar uur later was Roemenië bevrijd.

  • Koffie? maart 20, 2023 at 18:39

   Doet mij aan 4 mei 2018 denken, een man begon te schreeuwen

   Damschreeuwer: ‘In die schreeuw zat mijn leven’

   Pepe, die al meer dan dertig jaar in Amsterdam woont, slaakte op 4 mei 2010 tijdens de twee minuten stilte op de Dam een lange, luide schreeuw. Daarop ontstond paniek en chaos onder de menigte. Tienduizenden herdenkers stoven uiteen, de koninklijke familie werd geëvacueerd. Tientallen mensen raakten in het gedrang gewond, van wie acht ernstig.

   https://www.parool.nl/nieuws/damschreeuwer-in-die-schreeuw-zat-mijn-leven~bd4f2670/

   • Adriaan W. >> (Damschreeuwer: ‘In die schreeuw zat mijn leven’)

    En dit was alleen de schreeuw van 1 man.

    Bijzonder om te zien dat
    17 miljoen mensen.

    Hun leven laten bepalen
    door 260 man in Den Haag.

    En dat die 17 miljoen
    mensen denken wat moeten
    we eraan doen dan?

    17 Miljoen!!!!!!!

     • @ Adriaan W. maart 20, 2023 at 19:56

      We staan echter wel t.o. een leger van 99% van de gehele Nederlandse bevolking.
      Je weet wel, de prikjes halers, de volgzame idioten, de niet nadenkers, etc, etc, etc….

      Hoe kunnen we nu echt samen sterk staan?!
      Ok, dat kunnen we.
      Maar een vuist maken, het verschil maken, …
      ??

     • @Adriaan W. (Samen staan we sterk beste Discobol, alleen vallen we.) Ik begrijp wat je bedoeld Adriaan W. 🙂

      En dit was alleen (MAAR) de schreeuw van 1 man.
      Kan je je voorstellen 17.000.000 miljoen.
      Dan is het over en uit, met dit zootje tuig.
      Weg met deze landverraders !!

      • Discobol maart 20, 2023 at 20:11

       Beste, ik snap wat je zegt, echter, we zijn niet met 17 miljoen mensen.
       Wij zijn de 1% “wakkeren”…

       Wij gaan het niet “over en uit” maken.
       Dat is nu juist het probleem van ons…

       En ja, weg met alle landverraders!
       Maar nogmaals: we zijn als groep veels te klein.
       Ook niet te verenigen, want er zullen altijd “NSB-ers” onder ons zijn.

       Het enige wat we kunnen doen is, is onszelf voorbereiden op wat komen gaat.
       En dan met name psychologisch.

       Of zie jij dit anders?
       En Adriaan?

       Wat een wereld….

       • @Joep

        Ik weet zeker Joep dat Discobol de kracht van 17 miljoen getergde mensen bedoelde, die kracht is groot genoeg om het zooitje dystopische verknipte politici en gezagsdragers omver te werpen.

        • @ Adriaan W. maart 20, 2023 at 20:34

         Ja ik snap wat je schrijft.
         Maar zie jij 17 miljoen mensen die zich hebben laten prikken, die ons links hebben laten liggen, die ons……
         Zie jij die een omslag maken?

         Ik niet!
         Ze zijn doodsbang dat ze de verkeerde keuzes hebben gemaakt.
         En het is de simpele mens eigen om zich dan te keren tegen de mensen die het bij het juiste eind hebben.
         De geschiedenis (voor zo ver betrouwbaar) leert ons dat.

         Ik vrees dat we de lul zijn, want we kunnen als extreem kleine groep helemaal niets.
         Er is ook geen plek hier op deze aarde waar we heen kunnen.

         Ik doe wat ik moet doen, ik weiger om mee te werken aan wat zij willen.
         En ik zou zelfs meer moeten doen.
         Gewoon compleet schijt hebben aan alles wat de roverheid van ons wil.
         Ik ben daar ng niet, maar het borrelt steeds meer.
         Moet ff dat moment krijgen dat ik ook daar over stap.

         Hopelijk volg je me hierin.

        • Moet ff dat moment krijgen dat ik ook daar over stap.

         Moet zijn:

         Moet ff dat moment krijgen dat ik ook daar overheen stap.

       • @ Joep (Het enige wat we kunnen doen is, is onszelf voorbereiden)

        Het enige wat we kunnen doen is, is onszelf verenigen. Met die 1% ik denk zelf dat we met meer zijn. Gelijk denkende

        Wij mensen zijn zo vervreemd van elkaar, iedereen denk aan zijn eigen haggie, Ikke Ikke Ikke en de rest kan stikken. En de wefTREIN dendert maar door. Ik doe me best, om mensen wakker te krijgen, maar de meesten zijn met zichzelf bezig. De meeste zijn tamme makke schapen. Ik hoor al veel over een verdiende vakantie praten ? En ik over de Genocide. Het liefst wil ik mij los maken van al de Negativiteit waarin we zitten. Opgeven is voor mij geen optie. Maar tot een goed antwoord ben ik nog niet gekomen.

        Wat een wereld….

        • @ Discobol maart 20, 2023 at 20:57

         Ik snap echt helemaal wat je hier schrijft!
         Ook ik geef niet op.
         Ons is de waarheid gegeven.
         En hiermee is het ook aan ons om niet toe te geven, te blijven strijden tot de laatste snik.
         Ze zullen mij niet klein krijgen, ik sta op tegen hun: nu en in de toekomst.

         En ik ga er vanuit dat mensen zoals jij , Adriaan en menig andere reageerders hetzelfde ervaren, hetzelfde erin staan.

         Hoe het ook loopt: wij moeten stand houden.
         We moeten, dat is onze taak.
         Als wij verzaken, dan is het echt een verloren zaak.
         Maar dat gaat niet gebeuren.

         De ‘powers that be´ weten dat.
         Maar ze zullen het blijven proberen, ze zullen er alles aan doen om ons zo ver te krijgen, dat we het bijltje erbij neergooien.
         Terwijl ze weten dat het zinloos is.
         T zijn wat dat betreft net kleuters.

         Ik zal nooit buigen voor hen.
         Never!
         Ik sterf liever soeverein, dan dat ik me overheef aan hen.

 8. Een simpel spel gespeeld door de burgers uit de Jordaan werd verboden, volkswoede brak uit en werd wreed neergeslagen, hoe zou het nu vergaan Eurogendfor met een vrijbrief om dissidenten burgers te vermoorden?

  Palingoproer in de Jordaan (1886)

  Het Palingoproer was een Volksopstand in de Amsterdamse Jordaan in 1886, die uitbrak nadat de politie een einde probeerde te maken aan het dieronvriendelijke volksspel palingtrekken. Bij het oproer vielen zesentwintig doden. Het Palingoproer begon op 25 juli 1886.

  https://historiek.net/palingoproer-in-de-jordaan-1886/8549/

 9. Vorig jaar had ik nog last van het gevoel dat mijn lichaam op een heel laag pitje aan het koken was… dewelke een erg onaangenaam gevoel veroorzaakte. Vanwege mijn hartziekte (4 stends) hield ik mij bloeddruk en suikergehalte dagelijks in de gaten. Die waren prima in orde voordat deze kikker op het kookvuur terecht kwam en…..voordat het onophoudelijke hoogfrequentie gesuis in mijn hoofd begon. Zou eigenlijk ook oren kunnen zeggen… Mijn (Chinese….ik woon in China) arts was daar niet onbekend mee en schreef mij een medicijn voor. Na ongeveer 2 jaar gebruik gaf ik deze pijp maar aan Maarten omdat dit totaal niets hielp. Op het dak van de flat waar ik woon hebben ze…eerst 4G en later 5G geinstalleerd. Er werd voor die 5G reedfs flink reclame/propaganda gemaakt. Enkel de propaganda van injecties tegen de LEVENSGEVAARLIJKE VIRUS v/d afgelopen 3 jaar stond daarmee in der schaduw. Het merendeel van de Chinese gehersenspoelde grijze massa loopt zit, fietst of verplaatst zich nu nog steeds met zo’n maskertje (zelfs als ze alleen in de auto zitten. Nog steeds verplicht dragen van zo’n gezichtsluier op scholen en het openbaar vervoer…. De angst om dood te gaan aan de Covid fictie wordt er op deze wijze nog goed ingehouden denk ik. To the point now. Het ter plekke dood neervallen van Chinezen in WUHAN in het prille begin van waar men COVID de schuld van gaf was echter geen FICTIE. Dat deze virus op hetzelfde moment uitbrak toen voor het eerst 5G in werking werd gesteld….over deze TOEVALLIGHEID heb ik eigenlijk weinig tot NIETS gelezen in THE MAIN STREAM MEDIA die ik sinds die tijd onder ogen kreeg. Hoogstwaarschijnlijk omdat dit totaal niets toe deed dus. Nietszeggende bijkomstigheid? Achterlijke conspiracy theory? Tja…wie zal het nog durven of kunnen zeggen nadat THE PSYCHOPATHS IN CHARGE het heft na 2030 in handen hebben? Nu het nog kan wil ik nu nog wel nog even kwijt dat toen het wereldkampioenschap voetbal op de TV kwam er opeens veel Chinezen op straat met een blanko A4tje op straat te zien waren en de barbaarse restricties als sneeuw voor de zon verdwenen…. Net zo snel verdwenen overigens als het massale stilzwijgende A4tjes protest omdat….plotsklaps alle Beijingers COVID hadden. Druk op de knop en klaar is KEES DE CHINEES. Wel….jammer genoeg…ikke ook…..baggatelletje. Het experimenteren (kookpotgevoel) nog wel aanwezig maar stukken minder. Niemand hier die hun kostbare tijd wil besteden aan het luisteren naar deze ouwe gek….niet enkel hier maar de meesten hier (buiten de trollen om indien aanwezig) zullen dit inmiddels oude koek verhaal reeds kennen. Na de wakkeren de zondvloed?

  • @ FF@F – In de onafhankelijke media is de connectie tussen ´covid´ en 4/5G wel gemaakt en geopenbaard, maar de reguliere media zal dit niet gaan oppakken om redenen die ondertussen binnen de onafhankelijke media voor een groot deel gemeengoed is. Om reden dat ook ik vervelende gevolgen ondervind door deze technologische ´vooruitgang´ ben ik op zoek gegaan naar beschermende kleding en waarvan ik meende dat ik er baat bij had totdat ik kort geleden alsnog getroffen werd door een aanval van oogmigraine terwijl ik zo´n ongewenste mast naderde. Voor mij lag een onderdoorgang van een viaduct en voordat ik erin stapte, vroeg ik me af of het beton een voor mij positieve werking kon hebben. Dit werd bevestigd toen ik erin stapte en de EMF aanval gereduceerd werd terug naar normaal; wat iets als ´normaal´ dan ook moge inhouden ´vandaag de dag´. Zover mij bekend worden klachten door EMF door artsen in Hol-land (nog) niet serieus genomen. De meest waarschijnlijke reden daarvoor ligt bij het virtuele stoplicht van de roverheid welke aangaande dit soort thema´s consequent op rood blijft staan. Ik wens u sterkte aangaande uw lasten en voor wat betreft uw laatste opmerking: ´Na de wakkeren de zondvloed´, wil ik slechts opmerken dat ik medio 2019 een Statenvertaling heb aangeschaft en de Bijbel ben beginnen te lezen met het doel deze ZELF te gaan bestuderen te midden van alle maatschappelijke-, culturele-, (geo)politieke-, occulte-, etc. gewoel op de wereld. Geen spijt!

   • @ Top Pedoman zit in’t Vatican. Heb mijzelf lang geleden reeds uitgebijbeld. Zou zomaar kunnen zijn dat de god uit jouw heilig geschrift geen opdracht tot genocide heeft gegeven alhoewel ik dat betwijfel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in