Ik had u gezegd dat dit deel niet mooi zou zijn. Ik had niet gedacht dat het zover zou komen dat de Wall Street Journal Buck Turgidson zou uithangen en de Verenigde Staten zou oproepen om “te laten zien dat het een kernoorlog kan winnen,” maar ik had het ook niet helemaal mis, schrijft CJ Hopkins.

In januari (d.w.z. een miljoen jaar geleden) schreef ik in De laatste dagen van de Covid Sekteleden:

“…wij komen gevaarlijk dicht bij het punt waar GloboCap volledig fascistisch zal moeten worden, als zij willen afmaken wat zij begonnen zijn. Als dat gebeurt, zullen de dingen heel lelijk worden. Ik weet het, de dingen zijn al lelijk, maar ik heb het over een heel ander soort lelijk. Denk aan Jonestown, of de laatste dagen van Hitler in de bunker, of de laatste paar maanden van de Manson Family.”

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik heb het gevoel dat de dreiging van een wereldwijde thermonucleaire oorlog als een “ander soort lelijk” kan worden beschouwd. En, oké, voordat u mij beschuldigt van het overdrijven van het gevaar van de goddeloze puinhoop die GloboCap in Oekraïne gemaakt heeft, wil ik u erop wijzen dat zelfs Thomas Friedman aan de alarmbel begint te trekken.

Thomas fucking Friedman, mensen … een man zonder enig moreel geweten, die nog nooit een aanvalsoorlog van GloboCap is tegengekomen die hij niet kon steunen, en die in zijn lange en lucratieve carrière als A-lijst spreekbuis van de heersende klasse het gratuit roosteren van miljoenen mannen, vrouwen en kinderen zonder ook maar een seconde na te denken heeft gerechtvaardigd. Wanneer The Stash zenuwachtig wordt, begin ik dat ook te worden.

En dan is er nog dat GloboCap nazi-gedoe. Ik ben niet echt een kasbloempje, maar ik moet toegeven dat het een beetje op mijn zenuwen werkt om te zien hoe mijn liberale vrienden en collega’s zich te buiten gaan aan echte, met swastika’s getatoeëerde, Sieg-heilende nazi’s. Oké … het spijt me, we mogen ze geen “nazi’s” noemen. Ik geloof dat “verdedigers” de term du jour is.

  Europa kan de winter niet overleven

Serieus, hier is een actueel screenshot van The Guardian met de leider van het neonazi Azov Detachement…

Oh, en ondertussen, terwijl het ruige beest naar Bethlehem slentert, en de vroegere fanatieke Covid sekteleden fanatieke Oekraïense sekteleden zijn geworden, schreeuwen om “meer wapens” en “meer directe betrokkenheid,” en zwelgen in hun verdriet voor de vrouwen van de neonazi’s, wordt de officiële geschiedenis van de Covidpandemie van 2020-2021 geschreven, en wordt de eigenlijke geschiedenis in real time uit het geheugen gewist, vlak voor onze ogen.

U hebt bijvoorbeeld misschien deze video gezien van Bill Gates, die enkele van de basisfeiten reciteert waarvan wij “Wetenschapsontkennende samenzweringstheoretici” de afgelopen twee jaar gecensureerd, gedeplatformeerd, gedemoniseerd en anderszins meedogenloos vervolgd zijn omdat wij er verslag over uitgebracht hebben, alsof die feiten net ontdekt waren. In termen van gaslighting, wordt het niet veel beter.

En dan is er nog het enorme aantal doden en gewonden, veroorzaakt door de volstrekt “veilige en effectieve, niet-experimentele vaccins,” waarvan de omvang van de schade onloochenbaar begint te worden, maar die desondanks keihard ontkend wordt, en uit de officiële geschiedenis zal verdwijnen. Dit komt uit de Berliner Zeitung

“Het aantal ernstige complicaties na vaccinaties tegen Sars-CoV-2 is mogelijk 40 keer hoger dan officieel door het Paul Ehrlich Instituut wordt beweerd. Dit is een van de tussentijdse resultaten van een langlopende waarnemingsstudie van de Berlijnse Charité. Het hoofd van de studie, professor Harald Matthes, [verklaarde]: “In het licht van ongeveer een half miljoen gevallen met ernstige bijwerkingen na Covid-vaccinaties in Duitsland, moeten wij artsen actie ondernemen. Matthes roept nu op tot contactpunten voor de getroffenen. “Wij moeten behandeling aanbieden, en dit openlijk bespreken op congressen en in het openbaar, zonder voor anti-vaccinatie uitgemaakt te worden,” aldus Matthes.”

  Poetin is zo krankzinnig dat hij zijn eigen infrastructuur opblaast, maar hij is veel te redelijk en terughoudend om kernwapens af te vuren

En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van de Orwelliaanse overgangsfase waarin wij ons bevinden. Zoals ik al steeds heb geschreven en gezegd, gaat GloboCap totalitair op ons in (of zo totalitair als het wereldkapitalisme maar kan gaan). Ik ga in deze column niet op alle details in, want dat heb ik al in verschillende eerdere columns gedaan, en… nou ja, omdat ik moet proberen u een boek te verkopen.

Wacht even, nog niet wegklikken. Ik zal u vertellen waarom u dit boek zou moeten kopen. Nee, het is niet omdat ik het geld nodig heb. (Natuurlijk heb ik het geld nodig, ik doe dit voor de kost.) Het is vanwege die “geschiedenis” waar ik het net over had.

Wat het boek vooral is, is een onofficiële geschiedenis, een zoals-het-gebeurd-is geschiedenis van het uitrollen van het Nieuwe Normaal, de eigenlijke geschiedenis, die in razend tempo herschreven en uit het geheugen gewist wordt. Dit memory-holing wordt gedaan door GloboCap, maar het wordt ook gedaan door de miljoenen voorheen normaal lijkende mensen die de afgelopen twee jaar “Nieuwe Normaal fascist” zijn geworden en nu heel graag zouden willen doen alsof ze dat niet gedaan hebben.

U herinnert zich vast nog wel een paar van die mensen, en hoe zij plotseling veranderden in krijsende fascisten die “de Ongevaccineerden” wilden segregeren, ons van onze banen wilden beroven, ons in kampen wilden opsluiten, en ons op andere manieren wilden straffen omdat wij geen bevelen opvolgden en ons niet conformeerden aan de nieuwe officiële ideologie. Velen van hen zijn nog steeds fascistisch aan het krijsen. Zij zijn alleen overgeschakeld van het krijsen over de pandemie naar het krijsen over de oorlog in de Oekraïne, zoals de Outer Partijleden tijdens de Haatweek van officiële vijanden verwisselen in Orwell’s 1984.

Dat is nog iets waar ik in het boek op in ga. Ik heb een lang inleidend essay geschreven over de vraag hoe over de hele wereld nominaal democratische samenlevingen zo plotseling en zo gemakkelijk konden veranderen in gepathologiseerde-totalitaire politiestaten. Mijn conclusie zal u waarschijnlijk niet bevallen. Het is geen massavormingspsychose, of een andere vorm van krankzinnigheid.

  Europa is kwetsbaarder dan ooit, met een slinkende voorraad wapens en munitie

Hoe dan ook, het punt is, dat over een maand of twee, of misschien een jaar of twee, de werkelijke geschiedenis van de uitrol van deze nieuwe mondiaal-kapitalistische vorm van totalitarisme verdwenen zal zijn en vervangen door een officiële geschiedenis die herzien en goedgekeurd is door de Disinformation Governance Board van het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid en zijn equivalenten in heel Europa en de rest van de wereld, en Facebook, en Twitter, en andere onberekenbare supranationale bedrijven en niet-gouvernementele bestuurseenheden. U wilt dus waarschijnlijk een hardcopy verslag hebben van wat er werkelijk gebeurd is, zoals het gebeurd is, om uzelf eraan te herinneren en uw kinderen te laten zien.

Het gaat niet weg, het Nieuwe Normaal. Ik wil net zo graag als u dat het voorbij is, maar de waarheid is dat het nog maar net begonnen is. Ik zal blijven proberen het te documenteren en te analyseren (en er af en toe wat humor in te vinden), want … ach, er is dat citaat van George Santayana, iets over hen die zich het verleden niet kunnen herinneren. Ik denk dat u wel weet hoe de rest gaat.

Dat is het. Dat is het verkooppraatje. Hier is het boek, en enkele goede dingen die sommige goede mensen erover gezegd hebben …

Het is nu verkrijgbaar bij Amazon en Barnes & Noble, en Booktopia, als u in New Normal Australië woont, en het zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij de meeste online boekhandelaars. Of u kunt het fysiek bestellen bij uw plaatselijke boekhandel … als u nog een lokale boekhandel hebt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De laatste dagen van de Covid SekteledenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland waarschuwt voor “ergste hongersnood sinds de Tweede Wereldoorlog”
Volgend artikelVideo: Rusland en Oekraïne claimen allebei nieuwe overwinningen in Donbass
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Jammer maar ik ben te laat begonnen met het verzamelen van de namen van de covidmaniakken en van de nazi-aanhangers van nu. Zijn er mensen met lijsten op het internet te vinden? De namen en met hun uitspraken of daden erbij? Want je wilt geen onschuldige mensen op de lijsten hebben.

  • …als je namen EN adressen hebt word het interessant, enkel namen verzamelen is tijd verspilling.

   Wat is de waarde van wraak? nul.
   Wat is de waarde van preventieve actie? Alles.
   Als je te laat bent om nog iets slechts te stoppen, dan kun je enkel het slechte stoppen dat nog moet komen….

   • Als je de wraak richt tegen de daders èn hun nageslacht zorg je er tenminste voor dat er van dat gezin geen ongewenst gedrag meer komt èn hun griebusideëen niet op volgende generaties overgedragen zullen worden. Dat lijkt me een nuttig resultaat.

 2. >Covidpandemie van 2020-2021 geschreven, en wordt de eigenlijke geschiedenis in real time uit het geheugen gewist, vlak voor onze ogen.

  Net zoals na de tweede wereldoorlog. Waar de ‘overlevenden’ meegewerkt hebben aan het in stand houden van hun eigen versie van de feiten.

  Herinner je je nog dat ik in een post zei dat ik nu begrijp waarom de vrouwelijke leerkrachten zo vies naar ons keken?
  Ik kon de haat van hun gezichten aflezen.
  Ze zijn moreel, corrupt.

  Als ee´ bloek dat ze meedragen, en kunnen hierdoor niet anders dan diep vanbinnen, zichzelf haten, en dat is de reden waarom dat allemaal lelijke mensen zijn.

  Ik wilde hen best helpen, maar ze schonken geen aandacht aan mijn woorden en begonnen telkens over iets anders.

  Want ik weet, dat jede natuurwet schoonheid niet kan corrumperen.
  We kunnen het spel meespelen, of straffe des doods, maar de werkelijke natuurwet zegt: “Jij bent te lelijk om naar te luisteren.”

  Poetin noemt het De Grote Patriottische Oorlog, wat weer berust op de dualiteit en deze
  In stand te houden.

  Ik zou het eerder De Grote Oorlog Der Mottigaards noemen, welke kwaad zijn op God, omdat ze lelijk geboren zijn.
  Denk dat dit de werkelijke reden is waarom men God niet meer moet, omdat hij hen lelijk heeft gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in