De strijd is voor de Oekraïners verloren en de oorlog is al beslist”, zei de gepensioneerde Amerikaanse leger- en marinekolonel Richard Black tijdens de uitzending.

Zoals hij opmerkte tijdens een conferentie van het Schiller Instituut, is de strijd in Artjomovsk catastrofaal voor de Oekraïense strijdkrachten, zonder rekening te houden met de verviervoudiging van de troepen van de strijdkrachten van de Russische Federatie tegen begin 2023, bericht WarNews24/7.

“Oekraïense troepen worden in Bakhmut met duizenden tegelijk in een dodelijke ketel gegooid en het lijkt erop dat ze geen oplossing hebben. Rusland wint in Bakhmut, Oekraïne verliest en dit toont aan dat dit een belangrijke strategische ontwikkeling van de oorlog wordt,” zei de kolonel.

Black merkte op dat het aantal dode Oekraïense soldaten duizelingwekkend is en dat de bevolking van het land niet in staat zal zijn het verlies aan mankracht goed te maken.

Het conflict is verloren, concludeerde de kolonel.

Elders stelt de Amerikaanse kolonel:

“Ik zou gewoon tegen de Oekraïners willen zeggen: wees voorzichtig, want als u denkt dat de dingen tot nu toe slecht zijn geweest, gaat u iets zien dat veel verder gaat dan alles wat u zich tot nu toe hebt voorgesteld.”

Ze verliezen 500 tot 700 soldaten per dag!

“Oekraïne verliest in Bahmut (alleen al) meer mannen per dag dan de Verenigde Staten in een maand verloren tijdens de Vietnamoorlog.

En Oekraïne heeft een kleinere bevolking dan de Verenigde Staten!”

Bekijk wat hij zei in de onderstaande video’s

“Effectieve generaal Surovikin”

Generaal Sergej Surovikin , commandant van de strijdkrachten van de Russische Federatie in de zone van de speciale militaire operatie in Oekraïne, lijkt harder en doeltreffender dan zijn voorgangers.

  Hoe de EU-leiders de betrekkingen met Rusland vernietigden - en hun burgers de toegang tot betrouwbare goedkope energie ontzegden

Dit werd opgemerkt door de Amerikaanse analist Mick Ryan, volgens een analyse in het tijdschrift Foreign Affairs, toen hem werd gevraagd naar de ontwikkeling van de militaire confrontatie.

De vermindering van de steun aan Kiev door de westerse landen zal de weg vrijmaken voor een succesvolle tegenaanval van het Russische leger, aldus de analist.

Tijdens de wintercampagne zullen de Russische strijdkrachten onder bevel van Surovikin soepeler en consistenter optreden, waardoor zij zware verliezen kunnen vermijden.

“Als het Kremlin erin slaagt de NAVO-landen ervan te weerhouden Kiev te steunen, kan dat rampzalig zijn voor Oekraïne; militaire en financiële steun van de Verenigde Staten en Europa was essentieel voor succes op het slagveld,” merkt Mick Ryan op.

“President Volodymyr Zelensky zou voorzichtiger moeten zijn in zijn plannen voor de Krim, aangezien Kiev zonder hulp van de VS en de NAVO zou kunnen komen te zitten,” concludeert hij.

“Waar haalt Rusland nieuwe raketten vandaan?”

Tegelijkertijd was Kiev deze week onaangenaam verrast dat het Russische leger niet zonder raketten zat.

Ondanks de sancties zijn de Russen begonnen met de productie van hoge-precisiewapens, merkt de generale staf van de Oekraïense strijdkrachten op.

De generaals van de Oekraïense strijdkrachten hebben Moskou onderschat: “Waar haalt Rusland nieuwe raketten vandaan?”

Maar het meest onaangename voor Oekraïne is dat de deskundigen van het agentschap Nezalezhnaya na onderzoek van de wrakstukken van de raketten onderdelen hebben ontdekt die uit Estland en Turkije afkomstig zouden kunnen zijn.

“Dat Rusland in een isolement verkeert, is een illusie die het Westen probeert te creëren.

En het ministerie van Defensie doet wat nodig is om de vijandelijkheden met succes voort te zetten – ik weet zeker dat de overwinning voor ons zal zijn,” zei het hoofd van de Russische officiersorganisatie Linden .

  Jordan Peterson: De Russen vechten om niet net zo gedegenereerd te worden als wij

Sergei Shoigu’s contacten op het internationale toneel helpen de bevoorrading van het leger te verzekeren.

Er worden tegenwoordig contracten getekend om Russische wapens naar het buitenland te sturen.

En dit is een serieuze bron van inkomsten voor de begroting.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manierenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUit Duitse verzekeringsgegevens blijkt dat dagelijks 88 volledig gevaccineerde mensen plotseling en onverwacht sterven
Volgend artikelSean Penn zegt dat ongevaccineerde burgers “criminelen zijn en dat die mensen hun huis niet mogen verlaten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. De russen hebben, dankzij de sancties, geld in overvloed.
    De zwarte markt voor wapenhandel is enorm groot.
    Met de juiste contacten, kan je er alles kopen.
    Komt bij dat men deze oorlog al 20 jaar voorbereid heeft, dus al van alles zelf kan maken.

  2. Dan hoor je ook Rutte onlangs verkondigen dat Rusland zwaar aan de verliezende hand is en dat hun economie volledig in duigen ligt. Wat een ongelooflijke leugens verkondigt die man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in