Het afnemen van het land van de Nederlandse boeren heeft verschillende redenen. Dit is wat de Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon zegt in het Zelenko Report.

Het eerste doel: controle krijgen over de voedselproductie en -distributie. Daarmee wordt ons lot in handen gelegd van de globalisten en “het beest”, zegt Yon in een interview met Ann Vandersteel.

Het tweede doel: de Nederlandse cultuur op haar grondvesten doen schudden. In veel landen zijn de boeren de basis van de cultuur, zei hij. “Dat is zeker het geval in Nederland, waar de landbouwers ongeveer 62 procent van het land bezitten.”

Het derde doel: de globalisten willen de grond gebruiken om Tristate City te bouwen. Zij willen van het grootste deel van Nederland, België en Duitsland Tristate City maken, dat een “slimme stad” zal worden, aldus Yon.

Eerder noemt hij premier Rutte een schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau. “Het is niet gemakkelijk om dat te bereiken,” zegt hij.

Yon wijst erop dat de bureaucraten in Brussel per decreet regeren. “Het heeft niets te maken met stikstof, het heeft niets te maken met ammoniak,” zegt hij, verwijzend naar de onteigeningsplannen van de Nederlandse regering.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Professor Cahill waarschuwt de globalisten: “Het spel is uit”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGedwongen de misdaad in uitvoering voor je ogen moeten zien
Volgend artikelApotheker geeft op video toe “Wij willen de ouders niet bang maken”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

  • Beste Mensen

   Dat is voor een overgrote deel al gedaan

   Hij de Nieuwe BaalGod en zijn Vrouwe bepaald wat er moet gebeuren op Moeder Aarde

   Iedereen moet braafjes in de pas meelopen
   In Chinees model
   Immers Europeanen Wij onze Amerikaanse helft zijn / is beter dan Chinezen
   We moeten overtreffen Winnen
   Verliezen word niet getolereerd

   Dank U

 1. Dat wij hierna aan de beurt zijn hebben de meesten nog steeds niet door , want eigenlijk zou heel Nederland achter de boeren moeten staan en ook mee moeten demonstreren .

  Dit is het moment om het te doen , 4 jaar geleden had het eigenlijk al moeten gebeuren , toen de dappere gele hesjes het in Frankrijk op namen tegen de regering iedereen weet hoe dat is afgelopen …

  Is dit onze laatste kans om het heft in eigen hand te nemen ?

  Van de dikke 70% aan oelewappers die zich heeft laten inspuiten met de groots mogelijke rotzooi hoef je het straks ook niet te verwachten , de mensen waarvan de ogen toch open gaan zijn volgens mij diegene die er dood en dood ziek van worden , dan blijft er straks weinig volk over om in opstand te komen .

  Of was dat nou juist de bedoeling ?

  • Ach lieve Wim, We zijn deel van een zwak, zielig en weerloos volk. Ik waarschuw familie, vrienden en bekenden hier al jaren voor met als gevolg dat ze mij een gek vinden en ik nu alleen zit. Mijn dochter is vandaag jarig en “pure blood” pa mag niet komen. Laatst sloot ik me aan bij een boerenprotest, toen de politie kwam en met geweld dreigde bleef ik staan. Een boer hoorde ik zeggen: “Hij hoort niet bij ons hoor, wij geven gehoor aan jullie oproep en gaan” Waar doe ik het voor? Na jaren praten en argumenten aanvoeren sta ik dus nu weer voor lul als ik actie en steun wil bieden. Weet je? Ik zou graag in de voorste linie ten strijde trekken tegen deze misdadige dictatuur maar ben alleen. Een oproep met mijn telefoonnummer leverde geen reactie op! 0 ! Waar zijn die mannen van Nederland? waar zijn die Vaders die voor hun kinderen zouden moeten vechten? Volgens mij gaan die liever naar een gay-parade om aan een pik te zuigen. sorry hoor maar ik ben echt teleurgesteld, bang en boos.

   • Dat gevoel had ik ook. Ik ben naar zo’n actie gegaan, maar voelde me alleen maar wantrouwig bekeken. Jammer.
    Ik steun de boeren van harte, want ik heb graag een goed bord eten.
    Er is geen andere periode van 70 jaar in de geschiedenis van Nederland waarin geen hongersnood plaatsvond. Alleen maar de laatste 70 jaar.
    En dat willen ze veranderen.
    Misdadig haags tuig.
    Laat ze branden.

   • Klopt helemaal feminisme en dat hele gendergedoe is met opzet gebracht om de blanke man te vernietigen , ze hebben liever 100 homo,s dan 10 rambo,s tegen over zich staan .

    Ze hebben echt overal aan gedacht om ons na de klote helpen !

    • Beste Mensen

     Eerst gehersenspoeld dat U een blanke bent
     Vervolgens de Hengelhaak uit geworpen
     Beste Mensen Nederlanders zijn hoofdzakelijk Wit van kleur
     En niet kleurloos

     Dank U

    • Een interessant boek is De onvermijdelijkheid van de nieuwe wereldoorlog. Van Ingo Piepers. Daar staat alles in wat je moet weten. Dan krijg je geen verrassingen meer, geen verbazing meer. Alles wordt duidelijk.

   • Eddy je hebt helemaal gelijk. Ik ervaart precies het zelfde ongeveer. Ook mijn family zeg je bent gek en nou dit is dan waar de wereld zelf om gevraagd hebt. Met al dat gespuis op de wereld. Je kan niet eens uitleggen dat dit allemaal de schuld is van de globalisten en regringen die direct afkomen van de young global leaders van het WEF.
    Maar wij zijn de whapies en zoeken er te veel achter. Maar tot nu toe hebben de whapies wel gelijk gehad. En er staat nog meer te wachten op ons als we niet ingrijpen.
    GENOEG IS GENOEG

 2. Acht redenen om de linksen op te hangen:
  -Kabinet heeft hoogverraad gepleegd, meerdere keren
  –kabinet heeft groot deel bevolking gecriminaliseerd; toeslag affaire
  –kabinet heeft zich laten omkopen voorde vaccinatie idioterie door o.a. WEF en pharma industrie; ten koste van vele levens
  –kabinet dient geestelijk zwaar gestoorde zwabbertje van WEF en NIET hun eigen land
  –kabinet heeft NL verkwanseld aan o.a. EU
  –kabinet heeft terroristen gefinancieerd
  –kabinet negeert parlement.

  Bovenstaande geldt ook voor de linkse partijen; VVD, D^^, GL.

  • En natuurlijk zijn de Weffers ook uitgewaaierd over NL in de posities als burgemeesters (uitrol Tristate city’s), topfunctionarissen van bedrijven, artsen, media e.d. Burgemeester Utrecht nu een top positie (bijbaantje?), meen iets in Amerika over klimaat e.d. Goed opgeleid
   Zitten ook in alle (?) politieke partijen. De WEF greep wordt overal gevoeld.
   Moeten we niet vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in