Warm het Wagneriaans orkest op en roep de ganzenstappende koormeisjes erbij, want … ja, dat klopt, het is Lentetijd voor Globalisten! “De Winter van Ernstige Ziekte en Dood” is voorbij! De grote Zwarte Zon schijnt weer! God is in zijn hemel, alles is goed met de wereld!

Oké, zeker, de overgrote meerderheid van de mensheid lijdt aan posttraumatische stress, omdat ze de afgelopen twee jaar dagelijks geterroriseerd, gaslighted, bedreigd, gekoeioneerd en anderszins systematisch gemindfucked zijn door hun regeringen, de media, en de “gezondheidsautoriteiten”, en we zijn allemaal uitgeput en grijpen elkaar naar de strot, en veel van onze bedrijven en inkomens zijn geruïneerd, en de inflatie loopt de spuigaten uit, en velen van ons worden nog steeds nodeloos gedemoniseerd, afgezonderd van de maatschappij, verbannen om te reizen, en gedwongen om invasieve ingrepen te ondergaan en medisch-nutteloze symbolen van ideologische conformiteit op ons gezicht te dragen, dus we zijn niet helemaal in de geest van het seizoen … maar, voor Globalisten, kan het niet beter gaan! schrijft CJ Hopkins.

Niet alleen verloopt de laatste fase van hun uitrol van het nieuwe gepathologiseerde totalitarisme (d.w.z. het Nieuwe Normaal) min of meer volgens plan, maar die vervelende, niet-bal spelende Russen zijn ook nog eens in een militair moeras in de Oekraïne gelokt dat nog jaren zou kunnen aanslepen! Denk eens aan alle destabilisatie-, herstructurerings-, en privatiseringsmogelijkheden, en niet alleen in Rusland en Oost-Europa, en niet alleen de komende jaren, maar in de hele wereld en tot ver in de toekomst! Nu de meerderheid van de Westerse massa’s in een toestand van bijna catatonische goedgelovigheid en gehoorzaamheid is gebracht, wie zal hen dan nog tegenhouden? De hemel is de limiet!

We hebben het over radicale sociale en economische herstructurering, een brave nieuwe Globalisten-gecurateerde wereld! Een wereld van voortdurende chaos en crisis, eeuwig terugkerende “apocalyptische pandemieën”, interne proxy-oorlogen, klimaatveranderingslockdowns en, “desinformatie”-aanvallen, verplichte genetische therapie, digitale munteenheden … alles erop en eraan. Een wereld die niet zozeer geregeerd als wel “geleid” wordt door niet-gouvernementele wereldbestuursinstanties, wereldbedrijven, welwillende miljardairs, banken, beleggingsmaatschappijen, en, natuurlijk, de militaire en de inlichtingendiensten.

Maar ik loop een beetje op de zaken vooruit. Het zal nog wel even duren voordat de Globalisten tot volle ontplooiing kan komen. Intussen gaat de wereldwijde “Clear-and-Hold” verder … en schijnt nu abrupt overgegaan te zijn in een uiterst psychotische en fascistische fase.

  Energiecrisis: 9 miljoen Italianen dreigen in armoede te vervallen

Deze verschuiving is op Orwelliaanse wijze uitgevoerd, zoals die scène in 1984 waarin de Partij midden in een Haatweek-toespraak van officiële vijand wisselt. Maar in ons geval was de wisseling iets ingewikkelder, want de Globalisten wisselde niet alleen van officiële vijand – zoals in de zomer van 2016 en dan weer in de lente van 2020 – zij herzag de identiteit van de officiële vijand, niet alleen zijn naam, maar ook zijn fundamentele karakter, of, preciezer, en psychotischer, zij splitsten de identiteit van de officiële vijand, door zijn fascisme af te strepen en te omhelzen, en tegelijkertijd zijn fascisme te handhaven en uit te vergroten, door een moreel spectrum van fascisme te simuleren, en zo de Nieuw-Normaal massa’s te onderwerpen aan een verbijsterend niveau van Orwelliaans dubbel-denken.

In een oogwenk, zonder een maat te missen, werden zowel de blanke-supremacistische Poetin-nazi’s die de Democratie plaagden tijdens het Trumpiaanse Rijk, als de Covid-ontkennende Anti-Vaccin nazi’s die de Nieuwe Normalen plaagden tijdens de Globale Pandemie, naadloos vervangen door de Globalistennazi’s … maar, het zit zo, de Globalistennazi’s zijn de goeien, en de Poetin-nazi’s en anti-vaccin nazi’s zijn … nou ja, ik denk dat het technisch gezien nog steeds nazi’s zijn, behalve dan het feit dat het geen echte nazi’s zijn en meestal gewone arbeidersmensen zijn, terwijl de Globalistennazi’s echte nazi’s zijn (d.w.z. echte Sieg-heilende, Jodenhatende, Hitler-aanbiddende nazi’s zijn), die het leger en de inlichtingendiensten van de VS, de NAVO, en allerlei particuliere “militaire adviseurs” financieren, bewapenen, en anderszins steunen sinds de Oekraïense “revolutie” (d.w.z., staatsgreep), die zij georkestreerd hebben om Rusland te destabiliseren, als onderdeel van die wereldwijde “Clear-and-Hold” operatie (welke operatie natuurlijk niet echt bestaat, en gewoon weer een samenzweringstheorie is die verspreid wordt door Poetin-nazi verraders zoals ik, om de steun voor de Globalistennazi’s uit te hollen, die eigenlijk gewoon gezonde Arische jongetjes zijn, die proberen de Democratie te verdedigen tegen het Kwaad, en hun land te zuiveren van de Joden en de Roma, en het Russische ras uit te roeien, te beginnen met de kinderen, blijkbaar).

  Gevolgen van het Bundeswehr-schandaal

Oké, ik weet dat dit verwarrend begint te worden, met al die verschillende nazi’s, enzovoort, maar dat komt alleen maar omdat u nog steeds probeert wijs te worden uit de psychotische officiële propaganda waarmee de Globalisten ons onophoudelijk bombarderen. Bijvoorbeeld dit recente BBC segment waarin Ros Atkins uitlegt hoe het neonazi Azov-regiment eigenlijk “mainstream” is. Of dit NBC stuk van Allan Ripp, waarin hij uitlegt hoe, ja, er wel degelijk een ernstig neonazi-probleem is in Oekraïne, maar als de Oekraïense nazi’s (d.w.z. de Globalisten nazi’s) de Oekraïense Joden vervolgen en vermoorden, het de schuld van Poetin is, omdat hij het land is binnengevallen en “chaos en oproer” heeft gecreëerd, of wat dan ook.

Of dit Unherd stuk van Aris Roussinous, waarin hij uitlegt dat het bewapenen en steunen van neonazi’s “één van de moeilijke keuzes kan zijn die door de oorlog gedwongen worden,” en Zelenskyy adviseert om hen te ontwapenen zodra de oorlog voorbij is en de “vrijheid” hersteld is … wat hij, uiteraard, van plan is te doen. De man is immers Jood! Hij zal de neonazi’s waarschijnlijk ronduit verbieden, zoals hij alle niet-neonazi partijen verbood.

Of, als u uw propaganda liever wat minder genuanceerd ziet, dan kunt u bij CNN terecht, en krijgt u het rechtstreeks van de bron, bijvoorbeeld van majoor Denis Prokopenko van het neonazistische Azov-regiment …

Of deze Svoboda neonazi’s waar Jeremy Bowen van de BBC mee optrok …

Blijkbaar waren CNN en de BBC niet in staat om niet-neonazi’s te vinden om ons de “gefactcheckte waarheid” van het slagveld te brengen.

Of … wacht. Sorry, ik ben weer helemaal in de war. Dit zijn de goede nazi’s … de Globalistennazi’s! De echte nazi’s, niet de fictieve nazi’s. Of … wacht, nee … laat maar. Ik bedoel, het doet er toch niet echt toe, toch? Het punt is, het is lente, en de geiten-voeten-man fluit … nee, vergeet de geiten-voeten man Dit is niet de tijd voor geiten-voeten-man. Het is Nieuw Normaal Lente! De vogels zoemen! De bijen tjilpen! De ICBM’s zitten vol met raketbrandstof en klotsen in hun silo’s! De Nieuwe Normaal-massa’s lopen rond met hun “vaccinatiepaspoorten” en medisch uitziende maskers, in hun officiële neonazi-Azov-sweaters, zwaaiend met hun Oekraïense vlaggen, en verder wanhopig proberend te doen alsof zij niet de afgelopen twee jaar kolossaal mindfucked zijn geweest door de Globalsiten!

  VS sturen Abrams tanks naar Oekraïne: Zal het verschil maken?

Maar daar ga ik weer, ik word weer negatief. Ik moet echt proberen me op het positieve te concentreren, hoe psychotisch de dingen in werkelijkheid ook zijn. Hier in Nieuw Normaal Duitsland is het bijna weer “Dag van de Vrijheid”! Technisch gezien was het “Dag van de Vrijheid” 18 maart, maar ze hebben de “Infectiebeschermingswet” (alweer) herschreven om “Dag van de Vrijheid” uit te stellen tot 2 april, waarna “de Ongevaccineerden” weer toegelaten zullen worden in de maatschappij en iedereen alleen nog maar gedwongen zal worden om symbolen van conformiteit met de officiële ideologie op hun gezicht te dragen in het openbaar vervoer, en treinen, en vliegtuigen, en in ziekenhuizen, en diverse andere plaatsen, tenzij de deelstaten zichzelf tot “hotspots” uitroepen – wat verscheidene deelstaten al gedaan hebben – in welk geval “Dag van de Vrijheid” voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt.

Maar goed … het is lente voor Globalisten! Vrijheid is slavernij! Onwetendheid is kracht! De Globalistennazi’s zijn de oorlog aan het winnen! Zeker, Pfizer heeft zojuist negen bladzijden vrijgegeven met “bijwerkingen van bijzonder belang” in verband met hun Covid”vaccin”, maar die “mogen geen oorzakelijk verband” met elkaar hebben! En al die video’s van de Globalistennazi’s die mannen, vrouwen en kinderen ducttapen aan lantaarnpalen, hun gezichten beschilderen met chemicaliën, hen half naakt strippen, en hen afranselen en slaan? Die mensen zijn “saboteurs” of “plunderaars,” of ” Poetin-nazi collaborateurs,” en het is allemaal maar Russische desinformatie! En wat dan ook. Vertrouw op de “Wetenschap” … of zoiets!


Klik plaatje.

Goed, ik denk dat dit wel genoeg is van mij. Ik stop ermee en laat u verder gaan met de show. Kijk, daar komen de driedubbel gevaccineerde, dubbel geboosterde, ganzenstappende Globalistenkoormeisjes!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerbijstering in het wielrennen: 95 van de 154 wielrenners storten in tijdens de klassieker Parijs-Nice
Volgend artikel“Plotseling en onverwacht” – Belgische wielrenner Cédric Baekeland overlijdt op 28-jarige leeftijd na een hartaanval in Mallorca
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. “Globalistennazi’s” lol oy gevallt oy bey stein berg silver shlomo

  nazi is tegenovergestelde van globalisten, de een is nationalistisch de ander globalistisch

  je moet wel een hele grote idioot of leugenaar (oy vey( zijn om dit te gerbruiken

  • World domination oftewel globalisme was in de 2e wereldoorlog al een streven van nazi’s.
   Daar is sinds die tijd niets aan veranderd.

   Globalisme oftewel world domination is sec gezien nationalisme voor het enige land dat dan nog zal bestaan en tegelijk ook de hele wereld overheerst. De nwo zijn de nazi’s van vandaag en het globalisme is hun poging het vierde rijk op aarde te vestigen.

   • nonsens (((leo((( joodse propganda

    nazis doen niet aan massaimmigratie van afrikanen, denk eens na…..

    leuke geprobeerd deze joodse propaganda

    alleen in israel bestaat ar nationalisme want joden moeten genetisch aantonen dat ze joods zijn voordat ze burger mogen worden, weet jij ook maar je liegt……..oy vey

 2. Het is verrekte stil in de MSM over dit soort terreur. Wel overal de Russen als vuil beschrijven maar nul en niks over de aanvallen van Oekraninse militairen op Russisch sprekende burgers…. Een beetje zoals met Suid Afrika: niks over de plaatsmoorden in onze pers maar wat zijn de zwartjes toch zielig….

  Neutrale echte berichtgeving is denk ik een illusie, maar de woke terreur zal bloedhard worden afgestraft , zoveel is zeker. Geen stijl is denk ik wel het ergste in het haatzaaien, ik heb ze ooit gevraagd wie hun broodheer eigenlijk was, ik werd permanent verbannen van commentaar. Zegt genoeg denk ik, Geen stijl is een overheids trol, niks vrije pers, een toneelstuk met dik betaalde leugenaars.

  Wat ik me afvraag: hoe noem je een regering die de eigen bevolking voorliegt, zaken verzwijgt, verdraaid en hand en spandiensten verricht aan terroristen en vervolgen eigen burgers als terroristen bestempeld en veroordeeld als ze een speklapje op een deurklink van een moskee hangen…..?

 3. Mainstream en alternatieve media hebben 1 belangrijk ding gemeen : Enkel en alleen het negatieve benadrukken dat in de wereld gebeurt, zodat de mensen lamgeslagen worden met angst en gevoelens van neerslachtigheid en depressie. Als de mens opgewekt door het leven wil gaan, dient ie zich zoveel mogelijk te onthouden van het nieuws. Geen nieuws betekent positieve en liefdevolle gedachten (en daardoor daden) voor je omgeving waardoor de wereld om je heen een prettigere wereld wordt. Dit is een spirituele wet. Dit is OOK een realiteit maar die zie en lees je nooit in het nieuws. Schep je eigen werkelijkheid.

  • de MSM hebben nog iets gemeen: ze zijn eigendom van een hele kleine groep figuren. Die bepalen de toon die wij horen, en de politiek zorgt ervoor dat we enkel HUN muziek kunnen horen. Mijn vrijheid is hiermee kapot gemaakt.

   Was het maar oorlog hier, alles kapot. Dan konden we gelijk die schoften mee onder het puin vegen. Onze vrijheid hangt nu af van chaos en verneitiging, en dan in de zin dat zonder die twee we onze vrijheid verliezen. Hoe krom kan het zijn…

 4. Kan deze site eens ophouden met het nationaalsocialisme door het slijk te halen?
  Nationaalsocialisme en globalisme zijn onverenigbaar!
  Globalisme is een joods experiment. Nationaalsocialisme is de remedie.

  Welke idioot schrijft hier de laatste tijd de artikelen? Helaas lijkt het erop is de auteur van altrechts.com destijds niet mee is gegaan…

 5. Dit zijn de goede nazi’s … de Globalistennazi’s! De echte nazi’s, niet de fictieve nazi’s. Of … wacht, nee … laat maar.

  Warboel, wartijd. Het is ook niet gewoon (oud) nepnieuws.

  Ouwe adolf-fan’s en nazi’s niet zo slecht – nieuwerwetse/joodse imitatie-nazi’s echt heel slecht.
  Alles en iedereen verdwaalt vanwege niet luisteren, niet begrijpen of andere onwil en onbegrip.
  Jammer dan.
  Oh, u kent alleen joodse en aanverwante interpretatie-nazi’s, logisch. Succes he.

 6. Beesten zijn zij van beide zijden de uitvoerders van het elite volk zij geven gewoon opdracht en het smerig volk doet het graag zij voelen zich dan belangrijk maar de elite op te ruimen zijn ze te bang dat laat zien wat voor een kut volk wij over de gehele wereld zijn laf moordenaars ga maar weer lekker stemmen op dat elite tuig en sluit mensen maar op die voor menselijkheid opkomen als Willem Engel zodat onze huur moordenaars van de VVD en de linkse smeerlappen andere weer het vuile werk mogen opknappen en dan maar weer roepen dat mag nooit meer gebeuren en zeker die personen die aangifte hebben gedaan tegen Willem dit waren er 200.000 dat geeft maar weer eens weer wat voor een smerig volk in ons land woont, schaam jullie

 7. Nationaal socialisme. Bah! Wat een enge naam!
  Ik vind mijzelf eerder een Nationaal conservatief.
  Socialisme reikt naar verneiuwende/verneilende prgressieve ideetjes.
  Conservatief is het goede behouden en verbeteren wat je al hebt.
  En rotzooi, daar moeten we van af!

 8. Precies wat de SA deed in jaren dertig.
  En toen kwam de nacht van de lange messen….

  Poetin moet daar de rotzooi opschonen; suur dat tuig maar naar een gulag voor de rest van leven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in