Afbeelding: Analyse van de voorraad Duitse Covid-vaccinatie

Een statistische evaluatie die privé werd uitgevoerd op basis van publieke gegevens, die te vinden zijn op de website Howbad.info, bracht het terechte vermoeden aan het licht dat bepaalde partijen vaccins “dodelijker” bijwerkingen veroorzaken dan andere. Rapport24 vermoedde ook toen al fabricagefouten en kwaliteitsgebreken. Nu is het vermoeden op dramatische wijze bevestigd – in analyses van bestanddelen in Duitse laboratoria, bericht Rapport24.news.

De 21 bladzijden tellende publicatie van de testrapporten werd beschikbaar gesteld via 2020news.de en maakt een ijzersterke indruk. Een gedetailleerd onderzoek of vragen zijn helaas niet mogelijk, omdat de betrokken wetenschappers om begrijpelijke redenen nog steeds anoniem wensen te blijven. Het is een preprint, gedateerd maart 2022 – men mag dus aannemen dat er nog verdere bewerking zal plaatsvinden en, gezien het explosieve karakter, mag men hopen op een publicatie met een vraagbaak en tenminste onder auspiciën van enkele met name genoemde wetenschappers.

Daar komt nog bij dat het sinds het begin van de inentingscampagnes onmogelijk wordt geacht een laboratorium te vinden waar overeenkomstige onderzoeken kunnen worden uitgevoerd. Report24 heeft in de loop van het vorige jaar ook een tiental laboratoria voor dit doel benaderd, die alle geweigerd hebben.

(Statelijke) kwaliteitscontrole vindt niet de facto plaats

Het testen van de kwaliteit zou op zichzelf een zaak voor de autoriteiten zijn – zij zouden ervoor moeten zorgen dat de bevolking alleen vlekkeloze geneesmiddelen of vaccins krijgt. De officiële instanties weigeren echter de controle uit te voeren, of praten anderen er van af – wat leidt tot rechtszaken waarbij mensen in een kring beweren dat iemand anders verantwoordelijk zou zijn geweest voor een controle. Report24 is al maanden bezig om te bewijzen dat in de hele EU dergelijke kwaliteitscontroles niet plaatsvinden. Of de fabrikanten een voldoende kwaliteitsborgingsproces hebben, is een kwestie van vertrouwen. Wij hebben hierover reeds verschillende teksten gepubliceerd:

  Ooit gezond en actief 8-jarig jongetje lijdt na PFIZER prik

De wetenschappers die bij het onderzoek betrokken waren, hebben zich speciaal toegelegd op de analyse van de partijen waarvan bekend is dat de meeste dodelijke bijwerkingen zich hebben voorgedaan, waaronder:

AstraZeneca (Vaxzevria): batch 210101 en batch 1423474
Biontech-Pfizer (Cormirnaty) batch FE7011, batch FE8045, en batch 1F1010A
Moderna (Spikevax), batch 3004217
Lubecavax (Prof. Stöcker) werd ook onderzocht.

De schokkende maar verwachte resultaten

Rapport24 heeft er op grond van vroegere, algemene onderzoeken naar vaccins op gewezen dat onzuiverheden niet kunnen worden uitgesloten. Dat ligt in de aard der zaak, vooral wanneer er in korte tijd gigantische hoeveelheden “vaccins” worden geproduceerd – soms in nieuw gebouwde productiefaciliteiten. Lees meer: Studie bewijst: Gevaarlijke microdeeltjes in alle onderzochte vaccins

AstraZeneca batch 210101

In het “vaccin” van AstraZeneca werden metaal- en andere onzuiverheden gevonden: zilver, zwavel, kobalt, cerium en gadolinium.

AstraZeneca batch 1423474

In de tweede geteste partij werden sporen van aluminium, zwavel, calcium, ijzer en titaan gevonden.

Pfizer / Biontech batch FE7011

Er werden onzuiverheden van silicium en ijzer gevonden in het meest ingespoten vaccin van Pfizer. (Dit zal waarschijnlijk de samenzweringstheorieën over microrobots, microchips en dergelijke weer aanwakkeren, maar dergelijke beweringen kunnen niet geverifieerd worden en zijn ook technisch gezien hoogst onwaarschijnlijk).

Pfizer / Biontech batch FE8045

In deze partij werden onzuiverheden bestaande uit de elementen calcium, silicium, magnesium, aluminium, zwavel, kalium, titaan en ijzer gevonden.

Pfizer / Biontech batch 1F1010A

Deze partij bleek onzuiverheden te bevatten bestaande uit zwavel, ijzer, natrium, aluminium, silicium, calcium en een betrekkelijk grote hoeveelheid titaan.

Moderna batch 3004217

In het “vaccin” van Moderna werden sporen gevonden van zeer hoge gehalten aan silicium, natrium, magnesium, aluminium, zwavel, chloor, fosfor, calcium, cesium, chroom, ijzer en koper. Bij een onderzoek in een ander laboratorium werden ook kalium en titanium gevonden. Een derde laboratorium bevestigde ook de resultaten, daar werd ook barium aan de lijst toegevoegd.

  Nederland: 500 doden, maar vaccinatiecampagne gaat door

Het probleem met micrometaal

Een van de redenen waarom de genoemde stoffen problematisch zijn, is dat het juist de metalen zijn die onverenigbaar zijn met het lichaam (biocompatibel) en dus niet afgebroken kunnen worden. Dit betekent dat zij in het lichaam blijven en niet gemetaboliseerd of afgevoerd kunnen worden. Het zijn vreemde lichamen die onder bepaalde omstandigheden ontstekingsreacties kunnen uitlokken. De gevolgen kunnen zwellingen zijn in de buurt van de injectieplaats, maar problematischer is de vrije verspreiding in het lichaam via de bloedbaan. Ze kunnen zelfs in de hersenen “aanspoelen” worden.

Op plaatsen waar deze deeltjes zich verzamelen, kunnen chronische, d.w.z. levenslange, ontstekingen ontstaan. Als verder gevolg is ook het ontstaan van kanker denkbaar. Daar is medisch niets tegen te doen, want het lichaam heeft geen mogelijkheid om ze af te breken.

Sommige van de gevonden elementen zijn ook rechtstreeks giftig voor het menselijk lichaam. Hier geldt natuurlijk: de dosis maakt het vergif. Kleine hoeveelheden veroorzaken slechts geringe schade. De hoeveelheden van de onzuiverheden in de gevaccineerden zijn nog niet nader bepaald.

De toekomst zal uitwijzen of de verantwoordelijke autoriteiten hun handen kunnen schoonvegen aan derden voor hun nalatigheid – of dat er ook strafrechtelijke gevolgen zullen zijn van de totale mislukking die kennelijk begaan is.

Massale repressie na eerdere aanwijzingen van besmetting

Wij ondervonden massale censuur toen wij reeds in 2021 herhaaldelijk op resultaten in buitenlandse laboratoria wezen, die onze vermoedens van slechte kwaliteit tijdens de productie ondersteunden. Vooral deze publicaties leidden tot onze blokkering op Facebook na tussenkomsten van zogenaamde “factcheckers”, die wij vanuit Oostenrijk helaas niet juridisch kunnen bestrijden. Natuurlijk werd elke tekst naar behoren en uitvoerig met bronnen onderbouwd.

  BBC komt onder druk te staan wegens censuur en leugens

Pfizer heeft tot nu toe niet kunnen verklaren waarom zijn vaccins een vreemde kleur hebben:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe oorlog in Oekraïne en de onuitstaanbare hypocrisie van de westerse politici
Volgend artikelDag 22, De Oorlogsmist wordt Dunner
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Nu is het interessant tot hoeveel afgrijselijke metalen en dergelijke psychobillie nog toegang heeft om z’n volgende prikronde te realiseren.

  Zou het moddergooien tussen de grootmachten ons van de vele malen ergere dood dan hongersnood redden?

 2. er is een Verdrag van 1972 inzake het verbod op de ontwikkeling, productie en opslag van bacteriologische (biologische) en toxinewapens en inzake de vernietiging ervan. Maar het heeft geen verificatiemechanisme en het enige land dat zich verzet tegen de oprichting ervan, is de Verenigde Staten. Het feit dat het nu, na de Oekraïense “ontdekkingen”, nodig is om het te creëren, was de eerste die Sergey Lavrov zei . Maar Peking sloot zich met zeldzaam enthousiasme bij het proces aan. En nu stelt hij de Amerikanen een vraag: hoe zit het met het feit dat we het nu moeten hebben over de verificatie van de uitvoering van het verdrag, niet alleen binnen de grenzen van de Verenigde Staten, maar ook daarbuiten? Ook omdat er in Oekraïne een overeenkomst was uit 2005, volgens welke, ten eerste, vertegenwoordigers van Pentagon , en ten tweede, het was alle Oekraïners ten strengste verboden om details van het onderzoek bekend te maken.”

  Bron: https://ria.ru/20220318/politika-1778717169.html

 3. Verontreinigingen in een medisch eindproduct kunnen alleen plaatsvinden wanneer het productieproces niet gevalideerd is of niet naar behoren gecontroleerd wordt.
  Alle ingrediënten moeten aan een vastgelegde kwaliteitseis voldoen en moeten voor vrijgave aan productie een kwaliteitscontrole ondergaan.
  Bij meerdere stappen in het proces moeten tussentijds monsters genomen worden om samenstelling en zuiverheid te controleren.
  Iedere batch moet aan het einde een grote kwaliteitscontrole krijgen. Alle papieren van ingrediënten, lotnummers, kwaliteitscontroles, steriliteitcontrole worden door een beëdigde onafhankelijke persoon of instantie (in Nederland vaak een apotheker) gecontroleerd alvorens vrijgegeven te worden. De FDA doet periodiek audits bij bedrijven die aan Amerika leveren.
  Zelf was ik werkzaam in de kwaliteitscontrole van verschillende medisch/farmaceutische bedrijven. Mijn conclusie is dat alleen door fraude of moedwillig met medeweten van, verontreinigde producten op de markt kunnen komen.
  Normaal gesproken valt ook de validatie van het productieproces onder de toelatingseisen om een product op de markt te brengen. Ik ben niet op de hoogte of dat bij een tijdelijke noodtoestemming ook tot de toelatingseisen behoort. Maar ik neem toch aan dat er wel gecontroleerd en gedocumenteerd wordt.

  • Met een beetje verstand weet je dat alle gif dat onnatuurlijk in het lichaam gespoten wordt slecht is.
   Controle of niet, je hebt even leuk meegewerkt en verdiend aan aan foute praktijken.

 4. Aan Angel: goed om deze bevestiging van fraude te lezen. Gezien het feit dat dit ‘vax’ spul niks te maken heeft met bescherming tegen het eoa virus dat niet eens bestaat, verbaast het me niks dat er gewoon rotzooi verkocht wordt. De gulzigheid en machtswellust zijn de perken te buiten. Het beste is om jezelf gezond te houden, zonder de interventie van pharma brouwsels en het medisch broederschap. En dat ter voorbereidng op je oude dag, als je nog een paar jaartjes op Aarde wilt lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in