Sinds een jaar heeft iedereen het alleen nog maar over Corona. Elke dag verkondigen de indoctrinatiemachines dat we onze dreigende uitsterving alleen kunnen voorkomen door de nooit eindigende vrijheidsberovingen die ons worden voorgeschreven te accepteren. Hoewel meer dan 99,9% van de 7,8 miljard aardbewoners niet het slachtoffer wordt van het virus, zijn de machthebbers te zeer verliefd geworden op hun heerschappij-model om het nog uit hun handen te willen laten vallen.

Vóór Corona vertelde de “dumbing down”-industrie ons dat we een betere, schonere wereld konden creëren door plastic zakken, verbrandingsmotoren en kernenergie op te geven. Natuurlijk is milieubewustzijn een goede zaak, maar in onze contreien zou het aantal mensen dat hun plastic zakken in watermassa’s dumpt toch wel te overzien moeten zijn. Automotoren zijn nog nooit zo zuinig en schoon geweest als vandaag. En door de sluiting van kerncentrales zullen sommige mensen misschien beter slapen – maar het zal immense schade toebrengen aan het milieu, schrijft Ramin Peymani op Liberale warte. Het is juist hier dat de onzin van de EU om het alleen te doen duidelijk wordt. Om ons heen geven de mensen niets om de kernreactoren in het verre Japan. In ieder geval zal het nog wel even duren voordat er betrouwbare, intelligente alternatieven voor energieopwekking beschikbaar zijn. Dilettantisme wordt steeds vaker gekoppeld aan ideologie. Wij worden geregeerd door beperkte mensen, aan wie beperkte mensen meerderheden geven, waarmee zij beleid maken voor beperkte mensen. Dit is de logica die inherent is aan democratieën, omdat het basisontwerp van de regeringsvorm inhoudt dat uiteindelijk de domste mensen hun zin krijgen. Dit verschijnsel is vaak genoeg beschreven – niet alleen door de Oude Grieken.

45-jarige Italiaanse arts "in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid" valt dood neer na Pfizer's Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook dood

Ondertussen klappen ze beheerst applaus, omdat zij niet doorzien wat vrij gemakkelijk te herkennen zou zijn, als de gemiddelde intelligentie hoger was

Onder de profiteurs bevinden zich ook de gewetenlozen. Zij veroveren de leidende posities in politiek, economie en maatschappij. Ze dringen zelfs door in sport- en culturele instellingen. Vaak genoeg hebben zij financieel machtige verenigingen en netwerken opgericht die opereren onder de absurde term van niet-gouvernementele organisatie. Op hun fora en vergaderingen broeden zij steeds nieuwe plannen uit om hun eigen winsten te vergroten, hun eigen macht veilig te stellen en hun eigen ideologie te verspreiden. Ondertussen klappen ze beheerst applaus, omdat zij niet doorzien wat vrij gemakkelijk te herkennen zou zijn, als de gemiddelde intelligentie van de mensen hoger was. Er is geen geneesmiddel voor domheid. En dus zal het een eeuwige wensdroom blijven om de wereld in te enten tegen domheid. Het zou zelfs als het medisch mogelijk was niet gebeuren, omdat de heersers het zouden weten te voorkomen. Omdat niets gevaarlijker zou zijn voor de “elites” uit politiek en economie dan verlichte, intelligente burgers. Met de paar miljoenen mensen in de wereld die doorzien wat er gaande is, daarentegen, kunnen zij zich gemakkelijk redden. Het is genoeg om de dommen tegen hen op te hitsen. Het liefst hitsen ze op tegen degenen die gebruik maken van de mogelijkheden van de 21e eeuw. De vele vrije auteurs die proberen te informeren via hun blogs, hun publicaties, hun podcasts en video’s. Wat tien jaar geleden nog onmogelijk was voor particulieren, namelijk miljoenen mensen van informatie voorzien, is al lang niet meer voorbehouden aan de massamedia. De machthebbers hebben gereageerd op de bedreiging van hun agenda – en de oorlog verklaard aan het onderwijs. In de “Snowflakes” generatie, zijn de eerste resultaten te zien.

Het 'vaccin' is de pandemie: in meerdere landen stijgt het aantal sterfgevallen NA het begin van de COVID-vaccins

Geen van de vrije auteur werkt voor de geheime dienst, bijna alle documenten waar we ons op baseren zijn publiekelijk beschikbare documenten

Maar in feite is de overgrote meerderheid van de meelopers bovenal onwetend. Zij voelen zich te comfortabel, te weinig persoonlijk geraakt of hebben het – in het beste geval – gewoon te druk om zich te informeren of zelfs maar te organiseren. Pas wanneer de ergernissen op hun eigen deur kloppen, afkomstig uit de beroepspolitiek, worden zij actief. Zeker, wie wil er nu een asielzoekerswoning in het naburig perceel hebben of een windturbine voor zijn terras? Corona, daarentegen, is allang in elke huiskamer gearriveerd. Maar de schapen blijven plichtsgetrouw “Baaaaa” blaten, omdat de politieke-media geestelijken hen al maandenlang de nieuwe staatsgodsdienst hebben ingezworen. Het is echt om wanhopig van te worden. Niemand van ons vrije auteurs werkt voor de geheime dienst. Bijna alle documenten waarop wij ons baseren zijn openbaar beschikbare documenten, verifieerbaar met eenvoudige zoekopdrachten in een zoekmachine en een paar muisklikken, vaak genoeg zelfs niet in vreemde talen. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om aan informatie te komen, maar nog nooit is de stroom van informatie zo verwarrend geweest. Er zijn “zwarte schapen” en mensen die zijn afgedreven, zoals op alle terreinen van het leven, maar de meeste vrije auteurs doen serieus werk. Ze vullen de leegte die de ‘professionele’ journalistiek al jarenlang heeft achtergelaten. En ze doen het vaak voor geen enkel salaris. Zij ontmoeten echter burgers die nog steeds liever diegenen geloven die hen al duizend keer hebben voorgelogen. Tja, zo is het  nou eenmaal met intelligentie. Daar valt dan ook het leereffect buiten de boot. Overal wordt gewaarschuwd voor Corona, maar in werkelijkheid is domheid de grootste bedreiging. Het is besmettelijker dan het gevaarlijkste virus, maar leidt zelden direct tot de dood. Misschien wordt ze daarom zo onderschat. Te dom.

Het Schapensyndroom

Vorig artikelBewijs: ineffectieve lockdowns gebaseerd op gemanipuleerde testcijfers
Volgend artikelBill Gates – filantroop of eugeneticus?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. Het punt is dat oplichters eerste instantie jou toekomst rooskleurig voorspiegelen en je naar jou mond praten en meer beloven dan zij waar kunnen maken, zodat zij jou over de streep kunnen trekken om met hen in zee gaan. Eerste instantie in het begin zijn de oplichters nog poeslief voor jou, dit wordt bewust gedaan om bij jou zo het vertrouwen te kweken. Waardoor zij stukje bij beetje steeds meer macht over jou krijgen, wat eerste instantie op wederzijdse vertrouwen lijkt. Totdat de oplichters alle macht over jou hebben vergaard. Dan breekt de hel los voor jou, zonder dat jij er eigenlijk iets tegen kunt doen. Totdat ze jou totaal uitgeknepen hebben, gaan ze naar hun volgende slachtoffer en begint het spel weer opnieuw. Het vreemde hierin is dat de doorsnee mensen vaak meer vertrouwen hebben in oplichters, dan in mensen die de echte waarheid verkondigen. Dat zie met alles in de maatschappij. Dit komt omdat mensen die de waarheid vertellen, jou niet naar de mond praten en jou niet proberen te verleiden met hun kennis en kunde op wat voorn vlak dan ook. Het is meer van vrijblijvendheid en als jij daar niet in geïnteresseerd bent, is dat jouw keus. Met het huidige onderwijs wordt eigenlijk afgeleerd om zelf na te denken, om zo in de toekomst van deze kinderen de nieuwe volgers te maken. Zodat deze kinderen veel makkelijker accepteren dat er voor hen alles wordt geregeld vanuit de overheid. Deze generatie staat dan ook veel meer open voor progressieve opvattingen en zijn veel meer geneigd om alles samen te doen, als een groep/club/gemeenschap. Hierdoor kunnen zij misbruikt worden door de overheid, om zo vergaande veranderingen in de maatschappij door te kunnen voeren. Zoals voorbeeld van stakende schoolkinderen om zogenaamde te kunnen demonstreren voor een beter milieu, maar na afloop wel massaal naar de fastfood ketens gaan en waar zij de afval gewoon van zich afgooien. Omdat zij zelf niet meer nadenken, zijn zij zelf niet meer bewust dat zij zelf een hypocritische houding zijn gaan aannemen. Andere erop aanspreken, terwijl zij het wel zelf blijven doen.

  2. Het is echt verschrikkelijk. Mensen verkeren onder hypnose, under a spell.
    En inderdaad, een goed stuk. Wederom. Ga zo door graag. Ik check elke dag jullie pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in