Zweedse Pansarskott 86 © Bezav Mahmod / Försvarsmakten (Zweedse Defensiemacht)

Wie op de Westerse media afgaat, krijgt de indruk van een vastgelopen Russische veldtocht in Oekraïne, met gedemoraliseerde Russische soldaten die deserteren en zich overgeven aan de Oekraïners om iets te eten te krijgen. Russische soldaten zouden zelfs gaten schieten in de benzinetanks van hun gemotoriseerd materieel, zodat ze niet vooruit kunnen, uit sympathie voor de onschuldige Oekraïners, schrijft Paul Craig Roberts.

Deze propaganda heeft op de NAVO zoveel effect gehad, dat de NAVO overweegt troepen te stationeren in West-Oekraïne, waar de Russische troepen niet opereren. Dat zou een fatale vergissing zijn, maar propagandisten geloven uiteindelijk meestal hun eigen propaganda.

Om onze solidariteit met het officiële narratief te bewijzen, worden wij in het Westen verondersteld alleen het narratief te geloven en niet alles wat goed geïnformeerde commentatoren of het Russische Ministerie van Defensie zeggen. Alleen Russische agenten en misleiden geloven de waarheid.

Terwijl ik toekijk hoe de NAVO een oorlog in blundert, wijk ik opnieuw af van het officiële narratief en presenteer ik hieronder de feiten zoals die gisteren, 25 maart, door het Russische Ministerie van Defensie bekendgemaakt zijn:

De resultaten van de 1e maand van de SVO van het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie:

1. Het offensief van de Russische troepen heeft de plannen van het offensief van de strijdkrachten van Oekraïne op de DPR [Donetsk Republiek] en LPR [Luhansk Republiek] verstoord met artillerie, raketsystemen en luchtvaart.

2. Op 22 januari onderschepte de Russische inlichtingendienst het bevel van [de Oekraïense] generaal Balan over de noodzaak om de voorbereidingen voor offensieve operaties vóór 28 februari te voltooien, zodat de strijdkrachten van Oekraïne in maart tot het offensief [tegen de republieken] konden overgaan .

  Westerse fantasieën over Oekraïens succes houden aan

3. De [Russische] operatie verloopt volgens plan. De voornaamste taken van de eerste fase van de operatie zijn reeds volbracht.

4. De hoofdprioriteit blijft het behoud van het leven van de burgerbevolking. [Op het grondgebied van de republieken waar de meeste gevechten zijn, is de bevolking hoofdzakelijk Russisch]. Vandaar de tactiek van zeer nauwkeurige treffers tegen de militaire infrastructuur en de strijdkrachten van de vijand.

5. De [Russische] blokkade van grote steden zorgt voor de afgrendeling van de strijdkrachten van Oekraïne en verhindert het Oekraïense opperbevel om versterkingen naar de Donbass [het gebied van de republieken] over te brengen. De belangrijkste operatie is op het ogenblik in de Donbass. In de DPR en LPR zijn reeds 276 woongebieden bevrijd. 93% van het grondgebied van de LPR en 54% van het grondgebied van de DPR zijn bevrijd. De groep die zich nu in Mariupol verdedigt, telt meer dan 7.000 mensen.

6. Het luchtoverwicht werd in de eerste twee dagen van de operatie gewonnen door de Russische luchtmacht. Het georganiseerde luchtverdedigingssysteem, de Oekraïense luchtmacht en de Oekraïense marine hielden feitelijk op te bestaan.

7.[Rusland] vernietigde tot 70% van alle militaire voorraden van Oekraïne als gevolg van systematische aanvallen op opslagplaatsen. Vernietigde 30 sleutelobjecten van het militair-industrieel complex van Oekraïne. 68% van de ondernemingen waar militair materieel werd gerepareerd, is reeds vernietigd. Tegelijkertijd heeft het Oekraïense leger, sinds het begin van de NMD, 127 bruggen vernietigd.

8. Alle georganiseerde reserves van de strijdkrachten van Oekraïne zijn reeds in actie gekomen, er zijn geen nieuwe. Vandaar de inzet op de mobilisatie van een ongetraind contingent. In Oekraïne vechten, volgens het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie, 6.595 buitenlandse huurlingen.

  Frans luitenant-kolonel Jacques Guillemain: "Oekraïense soldaten verschansen zich in de steden"

9. Totale verliezen van de strijdkrachten van Oekraïne voor de maand van de operatie. Ongeveer 14.000 doden en ongeveer 16.000 gewonden (de totale verliezen van de AFU [Armed Forces Ukraine] groepering in Donbass bedragen 26% van het personeel). Van de 2416 tanks en gepantserde gevechtsvoertuigen die op 24 februari gevechtsklaar waren, werden er in een maand tijd 1587 vernietigd. Van de 152 militaire vliegtuigen werden er 112 vernietigd, van de 149 helikopters – 75, van de 36 Bayraktar TB2 drones, werden er 35 vernietigd. Van de 180 S-300’s en Buk M1 – 148, van de 300 radars voor verschillende doeleinden – 117.

Het Russische Ministerie van Defensie zal onmiddellijk reageren op alle pogingen om het Oekraïense luchtruim voor de Russische luchtmacht te sluiten.

10. Volgens het RF MoD [Ministerie van Defensie van de Russische Federatie] drijven er nu minstens 10 Oekraïense zeemijnen ongecontroleerd rond in de Zwarte Zee, die een bedreiging vormen voor de scheepvaart.

11. Het Russische Ministerie van Defensie heeft buitgemaakte wapens overgedragen aan de DPR en LPR. Er werden onder andere 113 tanks en 138 Jevelin anti-tanksystemen overgedragen.

Er zijn meer dan 23.000 aanvragen binnengekomen van burgers uit 37 staten die voor de DNR en LNR willen vechten. Er zijn ook veel van dergelijke aanvragen van Russische burgers.

12. Officiële [Russische] verliezen sinds het begin van de NWO [de Russische interventie in Oekraïne]. Doden – 1351. Gewonden – 3825.

13. De operatie zal doorgaan tot de volledige verwezenlijking van alle doelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Viganò: Globalisten hebben oorlog in Oekraïne aangewakkerd om de tirannie van de Nieuwe Wereldorde te vestigenVolg Frontnieuws op Telegram

  Een verhaal van twee steden - Moskou & Parijs
Vorig artikelGegevens onthullen verontrustende trend van COVID-19 prik
Volgend artikelTopglobalist: Poetin heeft globalisering gedood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ik dacht dat ook Biden de frase had van “Building back better” nou doen de Russen het werkelijk is het ook weer niet goed.

  2. En toch. Hou in je achterhoofd dat Putin 1 van de door Klaus Schwab, WEF, getrainede Young Global Leaders was en veel speeches heeft gehouden voor de WEF. Goede debater altijd die fel durfde zeggen wat andere westerse leiders hadden moeten zeggen maar niet deded. Maar net zo iets als Alex Jones, waarvan velen al jaren geloven dat hij gecontroleerde oppositie is. Nog steeds kan dit alles georkestreerd zijn en WW III ieder moment beginnen. JSOC, Obama’s geheime leger , opvolger Glaudio, met een Killlist van 3000 per dag, vecht al jaren in Ukraine. En wie is Biden. Acteur James Woods, Gesnapt, gefotografeerd toen hij als Biden zijn 20 jarige vriendin kuste? Of zijn er meerdere acteurs, doubles, clones? Ligt Biden ergens in zeen ziekenhuis, net als Ariel Sharon zijn hersens kapot? Het is net een voetbalmatch met supporters. Ik zoek de Waarheid en het waarom. Oeroude geloofsystemen en mogelijk genetisch afkomst van de Elohim, een groep die zich superieur waant aan de rest van de mensheid, of liever gezegd groepen. En een totaal vervalste geschiedenis, geheime ordes die de echte kennen, mogelijk de manuscripten van de bibliotheek van Alexandria getransporteerd naar de catacomben van het Vaticaan.

    • Sodemeiter toch op met je young globel leaders, putin is een ouwe lul van 70 jaar. Die heeft daar nooit aan meegedaan, is door hitler klaas schwaab zelf op zijn lijst gezet.
      Als ik jou op mijn verjaardag uitnodig, maar jij komt niet. En ik zet een lijst op internet dat jij bij de genodigde zat met foto’s. Tja…..gebruik nou gvd toch is je gezond verstand. Het hoofd van de KGB dat een toetje eet met een psychopaat….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in