© Mat Napo op Unsplash

Het kaartenhuis is aan het instorten. Het is een bekend feit dat het zogenaamde SARS-CoV-2 “virus” nooit is geïsoleerd en gezuiverd – wat logischerwijs tot de conclusie leidt dat het hele covid-narratief – wat de wereld de afgelopen 18 maanden in een trauma heeft gehouden – een enorme fraude van Bijbelse proporties is, niet te vergelijken met wat er ook maar in de recente geschiedenis met de mensheid is gebeurd – of beter gezegd, is aangedaan, schrijft Globalresearch.ca.

De correspondent van Global Research op het hoofdkwartier van de VN, New York, Carla Stea, meldde op 31 augustus 2021, dat de laatste officiële cijfers (30 augustus 2021) wijzen op 38.488 gemelde en geregistreerde sterfgevallen door mRNA-vaccins in de EU, het VK en de VS (samen) en 6,3 miljoen gemelde “ongewenste bijwerkingen”.

Hoewel dit de officiële cijfers zijn, worden ze ondergerapporteerd. Zij geven alleen de cijfers weer van het officiële Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in de VS, dat in 1990 in het leven is geroepen, en van de cijfers die officieel door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) worden gemeld.

Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC zelf melden deze instanties onder normale omstandigheden slechts tussen 1% en 10% van alle gevallen. En hoogstwaarschijnlijk in de covid-gevallen, waar het melden wordt bemoeilijkt, nog minder. Met andere woorden, minder dan 10% van de sterfgevallen en verwondingen wordt gemeld. Bijwerkingen van vaccins worden in ongeveer één procent van de gevallen geregistreerd en gemeld (volgens een studie van Harvard Pilgrim Health Care, Inc).

Dat zou het aantal sterfgevallen ten gevolge van vaccins – volgens een voorzichtige schatting – op 385.000 tot 1 miljoen kunnen brengen, op een totale bevolking van ongeveer 830 miljoen (VS: 330 miljoen; EU en VK: 500 miljoen), waarvan slechts ongeveer de helft volledig is “gevaccineerd”. En dit vanaf wat zij het begin van de “vaccinatie” noemen, op 14 december 2020, voor een periode van ongeveer 8 maanden.

Hierbij is nog geen rekening gehouden met waarschijnlijk enkele miljoenen ernstige bijwerkingen, waarvan sommige ernstig en vele ongeneeslijk zijn.

Het feit dat de autoriteiten blijven aandringen op vaccinatie – in plaats van alle vaccinaties onmiddellijk stop te zetten – wijst erop dat er een ander boosaardig plan in het spel is.

Carla Stea zegt het recht voor zijn raap:

“Het meest gewetenloze is het feit dat de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties deze ongeteste en vaak dodelijke vaccinatie oplegt aan het personeel van de Verenigde Naties, in strijd met elke mensenrechtenverklaring die de Verenigde Naties in hun hele geschiedenis hebben opgesteld.”

De sleutel tot hun plan is zoveel mogelijk mensen te injecteren met deze dodelijke mRNA-experimentele gen-manipulatie prik.

Maar de mensen worden steeds aarzelender. Er is een toenemende weerstand. Meer en meer mensen wenden zich af van de berichtgeving in de mainstream media, van het opgedragen leugen-narratief, en zoeken hun informatie bij alternatieve media.

  Britse wetenschappers ontdekken dat COVID-prikken "mensen lijken bloot te stellen aan een verhoogde mortaliteit"

En daarom wordt er uitgebreid, maar dan ook echt uitgebreid gecensureerd. Ze noemen het “factchecking”.

Er is zoveel factchecking – noem het “nepchecking” – aan de gang, dat kijken op internet belachelijk is geworden, bijna een grap.

Zij – die duistere sekte-elitisten aan het hoofd en die supermiljardairs, die de grote social media controleren die het vuile werk van de sekte opknappen – moeten wel een heel laag niveau van geloofwaardigheid bij het gewone volk aan het bereiken zijn. Wanneer censuur een onmisbaar instrument wordt om te overleven, is de ondergang meestal nabij. Voorbeelden zijn er in overvloed. Het nazi-Derde Rijk is daar een voorbeeld van.

Maar vaccineren – zo snel mogelijk en zo veel mogelijk – blijft een sleutelelement van Agenda 2030.

Waarom? – Omdat, zij die gevaccineerd zijn, niet meer kunnen ontsnappen.

Ze zijn op de een of andere manier gedoemd. Ofwel sterven ze aan de gevolgen van de inentingen – zie de cijfers hierboven – ofwel kunnen velen sterven of “letsels” ontwikkelen verscheidene jaren nadat ze de prik hebben gekregen.

Bekijk de video hieronder:

Zie dit en bekijk ook de video hieronder.

De overlevenden worden geladen met elektromagnetische deeltjes – allemaal onderdeel van de mRNA-prik – zodat ze op afstand kunnen worden gemanipuleerd door robots of kunstmatige intelligentie (AI) via de 5G en binnenkort 6G, om over te gaan van mensen naar “transhumanen”.

Zie het interview van Klaus Schwab (2-min) op de Zwitsers-Franse TV (RTS) op YouTube, in 2016. Op het moment van schrijven was de video nog beschikbaar. Hij is onlangs verwijderd.

Hier de backup op Brandnewtube.com.

In dit interview sprak Klaus Schwab over het implanteren van microchips in menselijke lichamen, wat in essentie de basis is van het “experimentele” Covid mRNA-vaccin. “Wat we zien is een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld,” zei Klaus Schwab.

Schwab legde uit dat de mens binnenkort een chip zal krijgen die in zijn lichaam zal worden geïmplanteerd om te versmelten met de digitale wereld.

RTS: “Wanneer zal dat gebeuren?”

KS: “Zeker in de komende tien jaar”.

“We kunnen ons voorstellen dat we ze in onze hersenen of in onze huid implanteren. En dan kunnen we ons voorstellen dat er directe communicatie is tussen de hersenen en de digitale wereld.”

Het is geen verrassing dat de video met Klaus Schwab “gefactchecked” is.

Zie ook Dr. Astrid Stueckelberger: U wordt gechipt.

Ook, herinner je de door Bill Gates geïntroduceerde Agenda ID2020? – Zie hier.

Dr. Sucharit Bhakdi, een bekende Duits-Thaise viroloog, waarschuwt dat COVID-19 vaccinatie de grootste bedreiging is die de mensheid ooit onder ogen heeft gezien – zie hier.

De laatste officiële cijfers (30 augustus 2021) wijzen op ongeveer:

38.488 gemelde en geregistreerde sterfgevallen door mRNA-vaccins in de EU, het VK en de VS (samen) en 6,3 miljoen gemelde “ongewenste bijwerkingen”.

  George Clooney zegt dat het tijd is om elke ongevaccineerde persoon een injectie te geven

Bovenstaande cijfers vertegenwoordigen meer vaccindoden dan er in de hele geschiedenis van vaccinatie zijn gevallen – in iets meer dan acht maanden, sinds de covid-“vaccinatie” medio tot eind december 2020 begon.

En de hartverscheurende en misdadige waarheid is dat geen van deze sterfgevallen nodig waren – omdat niemand of slechts zeer weinig mensen aan covid stierven, hetzelfde aantal of minder, dat elk jaar sterft aan de gewone griep.

Zie Dr. Fauci’s peer-reviewed artikel, “Covid-19 – Navigating the Uncharted“.

De kwaadaardige cultus heeft zich ten doel gesteld dat 70% tot 80% van de wereldbevolking in 2023 gevaccineerd moet zijn, om zo hun belangrijkste doelstellingen te bereiken – waaronder

(I) Drastische vermindering van de wereldbevolking, hetzij direct door “vaccin” veroorzaakte sterfgevallen, hetzij door sterilisaties en onvruchtbaarheid die de mRNA-inentingen die tot gevolg hebben;

(II) Massale Artificiële Intelligentie (AI) en robot-gestuurde transformatie van mensen naar “transmensen”, door elektromagnetische hersenmanipulatie (dit is – zonder gekheid – het plan van de “Great Reset”) – plus volledig gedigitaliseerde geldtransacties, waardoor de overlevende “transmensen” slaven worden van het wereldwijde banksysteem, tot het punt waar, bij voltooiing van de Great Reset, je zult komen tot “Niets bezitten en gelukkig zijn” (Klaus Schwab, “The Great Reset”); en tenslotte

(III) een kolossale verschuiving van wereldwijde activa en kapitaal van de bodem en het centrum naar de top. (Zie Michel Chossudovsky’s E Book The 2020-21 Worldwide Corona Crisis… (Hoofdstuk V)

Dit is al aan het gebeuren, aangezien ’s werelds tien rijkste miljardairs hun gecombineerde rijkdom tijdens de plandemie met 540 miljard dollar hebben verhoogd, terwijl meer dan een half miljard mensen in bittere armoede zijn gestort – Oxfam-rapport.

Dit is het resultaat van enorme aantallen faillissementen in de hele wereld, maar treft meer het Zuiden van de wereld dan het rijke Westen (het Noorden van de wereld), aangezien laatstgenoemde – althans voorlopig – met schulden gefinancierde subsidies heeft verstrekt aan een deel van de ondernemingen en in mindere mate aan de mensen met schulden.

Terug naar het enorme, door publiciteit veroorzaakte, gedwongen en ronduit gechanteerde vaccin-pushen: er zijn steeds minder mensen die hun leven op het spel willen zetten door een potentieel dodelijke mRNA-injectie te aanvaarden.

En dat zelfs met een systeem dat mensen betaalt om een prik te nemen.

In Texas is het huidige tarief 250 US$; in andere staten van de VS kan het tarief verschillen, maar het ligt gemiddeld al boven de 100 US$ – en het stijgt nog. In Europa variëren de prikkels, of liever de steekpenningen, ook van een goedkope 50 euro tot 250 euro per prik. Toch beseffen velen dat het leven meer waard is dan dat, en zij zullen niet bezwijken voor de geldval.

  Vaccinproducenten beweren dat COVID-vaccins "95% effectief" zijn - maar wat betekent dat?

Nu lijkt het erop dat de nieuwste truc het aanbieden van gratis griepprikken is – en dat al in augustus, in de hitte van de zomer, wanneer het officiële griepseizoen in oktober/november begint. Is dit het geval in de VS, en ook in Europa? Het is waarschijnlijk niet vergezocht te veronderstellen dat de zogenaamde “griepprikken” in werkelijkheid covidspuiten van het mRNA-type zijn.

Dit zou de ultieme leugen zijn – kost niet eens een premie. Dat toont het soort respect dat de duistere moord-elitecultus heeft voor de bevolking – hen met de ene of de andere leugen “te pakken te nemen”.

Zijn de mensen echt zo naïef en leugen-geïndoctrineerd dat ze niet achter het verraad kijken?

Ondertussen wordt de CDC aangeklaagd wegens grootschalige fraude. Zeven topuniversiteiten in de VS, waaronder Stanford, Cornell, en een paar van de labs van de Universiteit van Californië, testten 1500 monsters van mensen, die “positieve” Covid-19 testen hadden.

In geen van de universitaire labtesten werd ook maar één SARS-CoV-2 virus ontdekt. ALLE mensen bleken gewoon Influenza A te hebben, en in mindere mate Influenza B. Dit is in overeenstemming met eerdere bevindingen van andere wetenschappers.

Dr. Derek Knauss, een van de leden van een testteam, zei het volgende:

“Toen mijn lab team en ik de 1500 verondersteld positieve Covid-19 monsters onderwierpen aan de postulaten van Koch en ze onder een SEM (elektronenmicroscoop) legden, vonden we in alle 1500 monsters GEEN Covid. We ontdekten dat alle 1500 monsters voornamelijk Influenza A waren, en enkele Influenza B, maar geen gevallen van Covid. We hebben geen gebruik gemaakt van de bulls*** PCR test.” Zie hier.

Deze nieuwste truc om mensen midden in de zomer een griepprik aan te smeren, riekt naar een mRNA-covid gifprik in de vermomming van een griepprik.

De 193 regeringen van de VN – allen slaven onder de betovering van een dodelijke cultus – willen zoveel mogelijk mensen laten prikken. Want als ze eenmaal geprikt zijn, zijn ze ten dode opgeschreven, volgens Dr. Mike Yeadon, voormalig VP van Pfizer – en vele anderen.

En wat zal er gebeuren met deze regeringen, die willens en wetens bereid zijn de grondwet van hun land uit te hollen en actief uit te roeien, en hun eigen bevolking vermoorden?

Een proces van Neurenberg 2.0 is op zijn plaats. Dr. Reiner Fuellmich, Duits-Amerikaanse topadvocaat, (met de steun van wetenschappers en artsen), werkt eraan, en heeft al collectieve rechtszaken aangespannen in Canada en de VS en klaagt gezondheidsinstellingen en individuen in Europa aan.

We zullen overwinnen!

Opgeven is geen optie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralische autoriteiten “sluiten” ongevaccineerden uit van deelname aan de economie
Volgend artikelAustralische politie krijgt COVID-19 volmacht om kinderen met geweld uit hun huizen te halen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Frontnieuws goed bezig! Eindelijk eens in de eerste zin duidelijk neergezet dat “het virus” niet bestaat. Mogen jullie vaker doen, er zijn teveel virusgelovigen, ook hier op de nieuwe media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in