Nu miljoenen mensen volledig “gevaccineerd” zijn tegen het coronavirus zou men kunnen veronderstellen dat het aantal nieuwe “gevallen” in deze demografische groep aan het afnemen is. Het tegendeel is waar, uit de laatste gegevens blijkt dat ten minste de helft van alle nieuwe gevallen van het coronavirus zich voordoet bij mensen die de prik(ken) hebben gekregen, bericht pandemic.news.

In het Verenigd Koninkrijk, dat naar verluidt een ” testgebied is voor de manier waarop vaccins werken”, is de zogenaamde “deltavariant” in opmars onder de geïnjecteerden, die op grond van beweringen van de regering en de media tegen het virus beschermd zouden zijn.

Van de 146.000 vermeende gevallen van de deltavariant die in heel Groot-Brittannië zijn vastgesteld, bestaat ten minste 50% uit mensen die hun mouwen hebben opgestroopt om “oma te beschermen” en hun steentje bij te dragen aan het “afvlakken van de curve”. Tot zover de “wetenschap”.

Hilarisch genoeg blijven de “gezondheidsautoriteiten” volhouden dat de injecties “werken”, zelfs bij gevaccineerde mensen die nog steeds “positief” testen op de Chinese griep. Volgens de “wetenschappers” zijn de injecties nog steeds effectief, ook al zijn ze dat duidelijk niet.

“Ten eerste, vaccins zijn niet 100% effectief”, beweert The Wall Street Journal, een voorstander van de injecties.

“Niet iedereen die wordt ingeënt zal op dezelfde manier reageren. Ouderen of mensen met een gebrekkig, beschadigd of door een andere ziekte belast immuunsysteem hebben minder kans op een krachtige reactie dan jongeren en gezondere mensen”.

Het tijdschrift beweert verder dat de covid-19 prik nog steeds “zeer effectief” is, ongeacht wat de gegevens zeggen, omdat “sommige mensen zelfs na het krijgen van hun prik nog kwetsbaar zijn voor het virus”.

  Wat zou het kunnen zijn? De mainstream media zijn geschokt door de toename van 30% sterfgevallen door hartaanvallen in de leeftijd van 25 tot 44 jaar

We weten het, het is moeilijk om niet te lachen om zulke onzin. Deze beweringen slaan nergens op, en toch lezen sommige mensen dit soort dingen en knikken blindelings instemmend, alsof ze de “wetenschap” achter de griepprikken bewijzen.

Nee, covidvaccins zijn niet veilig of effectief

Wat ander onderzoek betreft dat aantoont dat gevaccineerde mensen tot acht keer meer vatbaar zijn voor de delta variant, wel, ook dit zou aantonen dat de vaccins “werken”.

Zelfs als elk nieuw geval van het Chinese virus zich voordeed bij een gevaccineerd persoon en de enige mensen die stierven gevaccineerden waren, dan nog zou de mainstream media beweren dat de vaccinaties “werken” en dat dit alleen maar aantoont dat ze “niet perfect” zijn.

“Ik denk dat het aantoont dat de vaccins werken”, zegt Tom Wingfield, een docent en arts infectieziekten uit Engeland die gelooft in de vaccins, ondanks het bewijs tegen hen.

Julian Tang, een klinisch viroloog en professor in de ademhalingsgeneeskunde aan de Universiteit van Leicester, is het daarmee eens. Hij zegt dat alle nieuwe gevallen van de deltavariant die bij gevaccineerde mensen zijn vastgesteld, gewoon “doorbraakinfecties” zijn die eerder uitzondering dan norm zijn.

De norm, zo houdt Tang vol, is een onderdrukking van ziekenhuisopnames en sterfgevallen na massale injectie, gewoon omdat hij dat zegt – de feiten kunnen hem niet schelen.

“De EUA (emergency use authorization) documenten ingediend door Pfizer, Moderna, en Janssen tonen allemaal aan dat het gebruik van dit experimentele serums / vaccines die ofwel het mRNA ofwel het dsDNA bevatten van het spike-eiwit geproduceerd door dit gain-of-function onderzoek, statistisch gezien de incidentie van COVID-19 NIET vermindert”, merkte een Journal commentator op.

  Bill Gates hoopt dat "samenzweringstheorieën" over zijn globalistische agenda "beginnen te verstommen"

Een ander probeerde de boel te belazeren door te wijzen op ras, door te beweren dat mensen met een blanke huidskleur het covidvirus hebben gebagatelliseerd omdat het voor hen nooit een probleem was geweest, omdat het zogenaamd alleen “zwarte, bruine, arbeidersklasse en oudere mensen” zou hebben getroffen.

“Spreek met je buren uit India … ze vermoeden allemaal dat ‘delta’ een zegen was voor de orgaanoogst markt”, schreef een ander, die een andere kijk op de situatie bood.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid-19 Vaccins zijn massavernietigingswapens – en kunnen het menselijk ras uitroeienVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand?
Volgend artikelHeineken’s inentingscampagne wekt veel woede op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Hoe kan dat nou.
  Onze minister buiten dienst loopt toch echt onder zijn aanhangers de boodschap te verspreiden dat ze volledig beschermt zijn.
  Het gaat hier juist uitstekend met al onze gif klanten, beter kan eigenlijk niiet.
  Laat je prikken of wordt ziek was de laatste mededeling.
  Alleen wij, de weigeraars kunnen nog ziek worden. Volgens deze deskundige.

 2. Steeds weer opnieuw bevestigd dat de leugen regeert.
  Vooral door de absolute onbenulligheid van dat ongedierte wat we overheid plegen te noemen.
  Steeds het zelfde liedje: money money money.

 3. Verdomd! In India hebben ze de link gelegd tussen de “delta variant” en de orgaan oogst! Daar had ik nog niet aan gedacht. Dat verklaart dan waarom NL een paar jaar geleden zo druk was met die campagne om iedereen in de val te lokken voor de orgaan-oogst. Wat ik al eerder geschreven heb, als je niet actief NEE zegt tegen het orgaandoneren, dan word je per definitie staatseigendom als je “dood” bent (zoals de regering dat heeft geschreven – met het woord “dood” in de uitleg). Echter, je mag helemaal niet “dood” zijn om organen te doneren; je mag slechts “hersendood” zijn, dus nog in leven. Dus, als er velen op het randje van de dood liggen door de zgn “delta variant” kan de orgaanhandel bloeien. Money is the root of all evil.

  Kijk nou even naar je orgaandonor status bij Papa Staat, lieve mensen! En klik op NEE.

  • En dan moet je er verder ook maar in geloven dat ze zich aan jou NEE houden.
   Meestal zijn er dan geen familie of naasten in de buurt als ze de beslissing moeten nemen.
   En achteraf was het dan niet de bedoeling, maar ja, sorry dan maar, dat we niet opgelet hebben.
   Er is nou toch niks meer aan te doen. Maar bedankt voor de onderdelen verder.

   • Klopt. Dat gebeurt ook. Complicaties tijdens de operatie of zo. Zuurstof slangetje zat vast. Wie weet…Maar zouden Ingespoten organen wel wenselijk zijn voor de rijken?

    • Aan een lever die 1 grote bloedklonter is geworden van die gif prik hebben ze ook niks meer aan, lijkt mij.
     En zo nog veel meer onderdelen die door die gif prik aangetast worden.
     Eigenlijk wel raar.
     Iedereen inspuiten met gif maar dan wel die onderdelen willen hebben.
     Dat klopt niet helemaal.

     • Ja. Klopt niet helemaal he. Met kanker mag je ook geen bloed meer geven. Maar die organen, dat is wel handel, en het implanteren is ook handel. Dus wie weet, gaan er vergiftigde organen in niet-wetende mensen. De rijksten alleen krijgen dan nog de zeldzame, schone organen van de hersendoden. Oppassen dus, als je weer onder het mes moet….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in