Autoriteiten in Victoria, Australië hebben aangekondigd dat ze ongevaccineerde mensen zullen “uitsluiten” van deelname aan de economie, bericht Summit News.

Premier Dan Andrews deed de aankondiging tijdens een persconferentie waar hij de burgers, die onder een draconische lockdown en een avondklok van 21.00 tot 05.00 uur blijven, vertelde dat de ongevaccineerden voor onbepaalde tijd onder dergelijke beperkingen zullen worden gehouden.

“Er komt een gevaccineerde economie, en als je gevaccineerd bent, mag je daaraan deelnemen. We gaan naar een situatie waarin we, om het gezondheidssysteem te beschermen, mensen gaan uitsluiten die niet gevaccineerd zijn en dat wel kunnen worden.” zei Andrews.

“Als je de keuze maakt om je niet te laten vaccineren, dan maak je de verkeerde keuze,” voegde hij eraan toe.

Andrews schilderde de ongevaccineerden vervolgens af als een soort horde onhandelbare melaatsen en merkte op: “Het zal niet veilig zijn voor mensen die niet zijn gevaccineerd om rond te zwerven en het virus te verspreiden.”

Het hele systeem zal natuurlijk worden gehandhaafd via een vaccinpaspoort dat zal dienen om de ongevaccineerden te herclassificeren als tweederangsburgers die in een gesegregeerde samenleving leven.

De uitspraak onderstreept eens te meer hoe vaccins worden gebruikt als een instrument voor bevolkingscontrole, waarbij de ongevaccineerden zullen worden uitgesloten van toegang tot gezondheidszorg, sociale activiteiten en de economie in het algemeen.

Dit gebeurt allemaal terwijl Israël, een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, de hoogste COVID-infectiegolf ooit beleeft, omdat de werkzaamheid van de vaccins snel afneemt.

  Net binnen - Pfizer CEO test voor de tweede keer in 6 weken positief op VAIDS

Zoals eerder is gemeld, zegt het Australische hoofd van de gezondheidszorg, Dr. Kerry Chant, dat COVID “voor altijd” bij ons zal zijn en dat mensen zullen moeten “wennen” aan het nemen van eindeloze herhalingsvaccins.

Het tijdschema is nu zo opgesteld dat mensen gedwongen zullen worden elk jaar overheidsprikken te nemen, alleen al om elementaire levensfuncties te mogen uitvoeren.

Degenen die weigeren zal in eerste instantie de toegang tot sociale activiteiten worden ontzegd en uiteindelijk kan hen de toegang tot bankrekeningen of zelfs het doen van aankopen worden ontzegd, wanneer de ware omvang van het huiveringwekkende systeem van sociale kredietscore-vaccinpaspoort van het Westen volledig in beeld komt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse politicus slaat alarm: de EU bereidt de immigratie van tot wel 500 miljoen Afrikanen voorVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPandemie van de gevaccineerden – Laatste Britse gezondheidsautoriteit-rapport onthult dat sinds februari de gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor 70% van de Covid-19 sterfgevallen 
Volgend artikelDe mRNA-experimentele gen-veranderende giftige spuiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Dit gaan ze nooit voor elkaar krijgen wat een gezwam er wordt op dit moment overal ter wereld gedemonstreerd tegen beperkingen en opsluiting de opkomst van de mensen die zich laten vaccineren daalt ook al drastisch de laatste stuiptrekkingen denk ik

 2. En nu kijken we uit naar de standrechtelijke vervolging. Ik ben niet voor de kogel want ik houd niet van geweld. Ik zie al deze satanisten het liefst sterven door dagelijks hun eigen vaccin toe te dienen. Het liefst in hun ogen.

  • Yep doet me ook een genoegen……maar gewoon ophangen aan een lantaarnpaal mag ook, niet te veel aan vuil maken. Bord aanhangen , im te fucker who fuckt wthit your lives?

   • In eerste instantie zag ik dat ook zo. Executeren die landverraders. Maar na het zien van de houding en arrogantie in dit filmpje begon mijn bloed te koken.

    Ik zie ze echt het liefst allemaal als zwervers over straat lopen, helemaal blut gemaakt. Met een ijzeren mondmasker vastgelast. En last but not least, iedere dag hun verplichte spuitje ontvangen. In hun gezicht.

    Maar goed , das waarschijnlijk mijn fantasie die op hol is geslagen.

  • Volledig correct! Niks op hol, het is het enige wat ze nu ontlopen. Dacht je dat ze zich nu hebben laten modificeren? Misschien voor het oog van het volk, maar dan met een placebo.

  • Ben ik met je eens maar dan van top tot down. Incl alle commerciële ondernemen die hieraan meewerken. Het is toch van de gekke ( met alle respect) dat een Persoon aan de kassa mij moet vertellen waar ik mag staan en m’n masker goed moet opzetten. Je eerst langs security moet om een winkel te betreden. Waar is de tijd gebleven dat ze blij waren met klanten. Blijkbaar is dat veranderd op het moment dat ze al dat bijgedrukte geld aan deze miljardairs hebben geschonken.

   Vliegmaatschappijen
   Supermarkten
   Electrónica zaken

   Deze zullen ook moeten bloeden want zij implementeren deze dictatuur op ons.

   Politie incl hun chefs
   Het leger die hun volk in de steek laat en ga zo maar door. Zonder de medewerking van deze sleutelfiguren kunnen die satanisten niets.

   En niet te vergeten de ziekenhuizen en doctoren die hun ziel verkocht hebben en mensen onthouden hebben van de meest simpele medicijnen. Ze hebben ze vermoord door ze in coma te brengen en perslucht te geven. Deze groep heeft moorden begaan en gaan zelfs nog door om nietsvermoedende mensen te vaccineren met gif.

   Afijn,de lijst zal heel lang worden.

  • Een dier dood niet uit hebzucht. Dit zijn beesten. Het gekke is dat je nooit wroeging in hun gezicht opmerkt. Je ziet geen angst bij ze en wanneer ze betrapt worden op leugens zie je ze nooit in paniek schieten. Iets klopt er niet aan deze figuren. Of ze hebben niet de zelfde anatomie als ons of zij weten meer dan wij en weten dat er iets staan te gebeuren zodat zij niet vervolgd kunnen worden. Iets is hun beloofd.

   • @ Ras,
    Mensen die glashard kunnen liegen als of het gedrukt staat en totaal geen sprankeltje medeleven tonen en constant in de ” ik ” vorm denken. Deze mensen leven in het verleden en het heden. Toekomst gericht of logisch denken kunnen zij niet. Begrijpen eveneens het fenomeen actie reactie niet. Verantwoordelijkheid kennen zij evenmin, want hun geestelijk verstand is blijven steken bij de kleuter jaren. Nieuwe dingen leren zij heel snel, maar vergeten het ook weer heel snel. Alles is bij hen op korte termijn denken, want het geheugen is maar beperkt. Omdat zij niets opslaan in hun langer termijn geheugen, hierdoor zullen zij ook nooit iets leren van hun eigen fouten en zullen deze ontelbaar keren de zelfde fouten blijven maken hun gehele leven. Dat komt allemaal omdat zij alle veel te vroeg geboren zijn en te verwent opgegroeid zijn. Want in de laatste maand van de zwangerschap worden de tussen banen tussen de linker en rechter hersenhelften, die er voor zorgen voor een evenwichtig mens aangelegd. En als je nooit zelf iets behoefde uit te vinden of moeite behoefde te doen om iets voor elkaar te krijgen, dan stimuleer je hersenen niet om logisch en efficiëntie niet. Zodat je het veel makkelijker van alles maar aanneemt van een ander, zonder daar verder zelf over na te denken. Het is al langer bekent dat hoe hogere welvaart ergens heerst, hoe verwender de kinderen opgroeien en alle weelde die zij toegeworpen krijgen door hun ouders of dergelijke heel normaal is. Maar als die wegvallen en er zelf voorstaan gaat het erg snel berg afwaarts, want dat hebben zij nooit geleerd om op eigen benen te staan. Of zelf te knokken voor een betere toekomst. Vandaar dat vele zotten en extreme hoofdzakelijk in de ooit welvarende steden voorkomen. Daar is deze Premier Dan Andrews een voorbeeld van, die leeft ook in zijn fictie wereld waar hij denkt alles te kunnen bepalen voor andere, zonder verder te denken wat dit gaat veroorzaken. Vooral als je weet dat Australië amper 20% gevaccineerd is.

  • Dit zijn psychopaten. Deze monsters hebben een mankement in hun hersenen waardoor ze geen emoties kunnen ervaren zoals jij en ik. Heel veel seriemoordenaars zijn psychopaten en leiders van landen of grote bedrijven. Voor psychopaten zijn wij ongedierte waar ze van alles mee kunnen doen en die ze massaal kunnen doden. Extreme sadistische handelingen is het enige wat emoties opwekt bij hun. Ze zijn compleet leeg en inktzwart van binnen. Vandaar hun hang naar macht, geld en sadisme. Want zonder dit is hun leven compleet leeg en zonder emotie, spijt, gevoelens van schuld en rechtvaardigheid en vooral totaal geen geweten. Het is een geestesstoornis maar omdat ze ogenschijnlijk heel charmant kunnen zijn komen ze op de hoogste plekken. En daar moeten we nu tegen vechten. Deze gasten schuwen geen enkel middel en gaan door tot de laatste snik. Hitler was een voorbeeld daarvan. Had al verloren maar heeft nog talloze mensen gedood in de gaskamers en met bombardementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in