Griekenland is het laatste Europese land dat wordt getroffen door massale protesten nadat de regering aankondigde dat ongevaccineerden geen bars, restaurants, bioscopen en andere openbare gelegenheden meer mogen bezoeken, bericht newswars.com.

Duizenden demonstranten trokken naar Athene en Thessaloniki en scandeerden “Handen af van onze kinderen!” en hielden borden vast met de tekst “Wij zeggen nee tegen vaccinvergiftiging”.

Al het personeel van verpleeghuizen en ziekenhuizen moet het vaccin vanaf 16 augustus nemen, terwijl ook ziekenhuispersoneel hun baan dreigt te verliezen als zij de verplichte vaccinatie niet vanaf september accepteren.

Tieners vanaf 15 jaar zullen ook worden aangemoedigd om het vaccin te krijgen met toestemming van hun ouders, een andere verandering die de demonstranten boos heeft gemaakt.

Premier Kyriakos Mitsotakis heeft n feite gezegd dat de nieuwe maatregelen, die vrijdag van kracht worden en tot eind augustus van kracht blijven, een straf waren voor de Grieken die zich te veel amuseerden en weigerden het vaccin te nemen.

“Na anderhalf jaar kan niemand meer beweren onwetend te zijn over het coronavirus. Het land zal niet opnieuw worden stilgelegd door de houding van bepaalde mensen… Niet Griekenland is een gevaar, maar ongevaccineerde Grieken”, zei Mitsotakis.

Gisteren gebruikte de politie in Parijs traangas om demonstranten uiteen te drijven die woedend waren over het plan van de regering om soortgelijke maatregelen op te leggen, waaronder het weren van ongevaccineerden uit het openbaar vervoer.

  Australische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in "kritieke toestand" bezwijken na Covid-19 vaccins

Steden in heel Frankrijk werden getroffen door oproerige demonstraties, waarbij de Gele Vesten-beweging, die eindigde als gevolg van de eerste lockdown in maart 2020, weer lijkt te herleven.

Er zijn plannen om een of andere vorm van “vaccinpaspoort” in te voeren in vrijwel alle grote westerse landen, maar te oordelen naar de reacties tot nu toe zal dit op massaal verzet van het publiek stuiten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De meeste mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelReeds bij de Mexicaanse griep: elites kregen speciaal gemaakt minder gevaarlijk vaccin
Volgend artikelOostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Schitterend, maar ik zie dit soort acties toch echt niet in Nederland ooit gebeuren.
  Hier trekken ze hun schouder op, het is niet ander, dan doen we dat maar.

   • Murw? Nee hoor, totaal ongeïnteresseerd en slaafs de overheid volgend. Vakantie, voetbal, NOS journaal, dat zijn de dingen waar de gemiddelde Nederlander warm voor loopt. Gezondheid, vrijheid, interesseert ze geen ruk.

   • De meeste mensen merken er financieel nog niet teveel van, dat is het probleem. De jongeren omzeilen de maatregelen en de horeca-/evenementenbranche wordt zoetgehouden met ‘subsidie’. Ik denk dat velen ook wel doorhebben wat er aan de hand is, maar ze zijn bang voor hun hachje en houden zich koest. Zodra mensen in hun portemonnee geraakt worden en alles kwijtraken, dan is het hek van de dam. Sommige mensen slaan na 1 x meteen terug, anderen laten zich eerst 10 x slaan om daarna verwoestend uit te halen. Ik denk dat het laatste het geval is voor de Nederlanders.

  • Ben ik volkomen met je eens. Ik voeg hier wel bij toe dat iedereen die ik erover vraag hetzelfde antwoord geeft namelijk : ik kan er weinig tegen doen. Als men nou dacht ik kan er wel wat aandoen. Dat malieveld geen dag leeg gestaan zou hebben.
   Ze zeggen toch niet voor niets hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 2. Die Grieken zijn sluwe slangen. Weet je nog dat EU een grote zak geld over ze uitstrooiden? Wat is er mee gebeurd? Nu kunnen ze heel veel geld uit de pik van Soros zuigen. Dus ze verkopen hun volk. Maar mogen die mensen echt niet meer naar binnen? Ik vraag het me af. Als het wel zo is dan had GB toch groot gelijk met de brexit. En dan pist Grland goed naar de pot. Wie wil er nog heen….

 3. Pas als de benzine 1 Euro duurder wordt, men van het gas afmoet, geen vlees meer mag eten, dan wordt men misschien wakker. Maar ik twijfel…..

  • nee hoor dan word men nog steeds wakker. Ze gaan braaf insectenburgers eten.. ( dat vlees mag wel he ) en euro duurder de benzine komen ze echt niet in opstand hoor. Van het gas…..vele willen dat…..vinden ze normaal……dat het 60K of meer kosten vinden ze oke…..

 4. Wij moeten de personen in mekaar slaan als ze ons een spuit dwingen te geven, waarom mogen zij ons en onze kinderen wel dood slaan kan iemand mij dat uitleggen.

 5. Wat ik mij afvraag zouden deze kwezels die onze ouders ons zelfs en nu ook nog kinderen gaan vermoorden dat ook bij hun eigen familie of kinderen doen, het zijn in mijn ogen allemaal moordenaars die mensen met gift inspuiten waar wij straks allemaal mee moeten gaan afrekenen moordenaar behoren in de bak.

  • Ik vraag me af of ze actief zijn ingelicht zich niet in te spuiten, of hebben ze zelf besloten het niet te doen. In het eerste geval zou er toch een lichtje aan gegaan zijn? En dan zijn ze hartstikke medeplichtig aan de criminaliteit. Om dit te testen zouden ze dus bereid moeten zijn de gifspuit aka vaccinatie in het publiek te moeten nemen. En ook hun kinderen in het publiek te moeten laten inspuiten aka vaccineren. Als ze dat gewillig doen, net als de rest van de debielenkudde, dan kun je ze niet beschuldigen van medeplichtigheid. Maar het is dan helaas wel iets te laat, want ze hebben de schade toch al aangericht. En als straf, hun spaarvarkentje afpakken voordat ze jouw spaarvarkentje slachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in