Afbeeldingen: Migranten via freepik, achtergrond via freepik / BackyardProduction

In de gemeente Gachenbach is de sfeer van “vluchtelingen welkom” volledig ingestort: Na incidenten met de zogenaamde vluchtelingen werden de contracten voor de twee asielcentra opgezegd en de gebouwen moeten worden gesloopt. Niet alleen in Duitsland neemt de afwijzing van massa-immigratie dramatisch toe – in de Ierse hoofdstad Dublin braken gewelddadige rellen uit na een aanval op basisschoolkinderen door een migrant. Duidelijke oproepen klonken door de straten: “Get them out” – gooi ze eruit, bericht Report24.

Het Opper-Beierse dorp Gachenbach in het district Neuburg-Schrobenhausen met 2.300 inwoners zal in de toekomst geen “vluchtelingen” meer toelaten. Burgemeester Alfred Lengler (CSU) verklaarde dat de contracten voor de twee gebouwen die als asielaccommodatie worden gebruikt, zijn opgezegd – een door de gemeente, de andere door een particuliere partij. De contracten voor de vluchtelingenopvang lopen af op 31 december 2023 en 31 maart 2024. Daarna worden de gebouwen gesloopt. Dit is het gevolg van incidenten in verband met de asielzoekers. Specifiek seksuele intimidatie, inbraken en diefstallen – de angst is groot in het dorp.

Eerste dorp gooit “vluchtelingen” eruit!

De inwoners van een idyllisch Beiers dorpje hebben er eindelijk genoeg van! Na aanvallen, diefstal en lastigvallen, worden de als vluchtelingen vermomde asielbedriegers eruit gegooid. Een zeer goede eerste stap die landelijke navolging verdient!

De problemen begonnen toen zwarte Afrikanen in Gachenbach werden gehuisvest. Eind december vorig jaar vielen twee van de Afrikanen twee oudere vrouwen seksueel lastig en overvielen ze hen tijdens de begrafenisdienst voor de brandweercommandant van de gemeenschap. De aanvallers achtervolgden hun slachtoffers zelfs tot in de kerkdienst en verstoorden de dienst.

  De globale burgeroorlog en de totale indoctrinatieoorlog

Na de aanval daalde de steun voor de immigranten dramatisch. Er waren ook inbraken en diefstallen. De asielcentra werden ook regelmatig een party-bolwerk. Uiteindelijk werden de Afrikanen overgeplaatst naar andere verblijfplaatsen in de buurt. Vandaag wonen er 60 immigranten met een nieuw Oekraïens paspoort in het dorp. Volgens burgemeester Lengler zijn het echter geen Oekraïners, maar Sinti en Roma; ze spreken geen Oekraïens, maar Roemeens. Hij vermoedt dat ze de paspoorten illegaal in Oekraïne hebben gekocht, omdat ze als Oekraïners meteen geld krijgen zonder asiel aan te hoeven vragen. De situatie is nog steeds gespannen, de dorpelingen durven niet meer in het donker naar buiten. Lengler heeft daarom nu een streep in het zand getrokken.

Rellen in Dublin na mesaanval op kinderen

Niet alleen in Duitsland slaat de stemming over illegale massamigratie steeds meer om, ook in Ierland zijn de mensen criminele immigranten zat. Er braken massale rellen uit nadat vier mensen, waaronder drie jonge kinderen, gewond waren geraakt bij een mesaanval door een Algerijn buiten een basisschool in het centrum van Dublin.

Bloedige executies op straat in #Dublin/Ierland:
Een #Algerijn die bescherming zoekt verliest zijn zelfbeheersing en slacht schoolkinderen en leraren af!
Bijeenkomsten van de bevolking worden door de media prompt als “rechts-extremistisch” bestempeld.

Breaking News: Minstens drie schoolkinderen doodgestoken in #Dublin! Een 5-jarig meisje zou al zijn overleden. Volgens ooggetuigen is de dader een migrant.

Nadat een Algerijnse man vandaag op brute wijze drie schoolkinderen neerstak in #Dublin, explodeert nu de woede van de Ieren.
Een man schreeuwt: “Get them out!” – “Gooi ze eruit!”
Veel Ieren lijken genoeg te hebben van massa-immigratie!

Verschillende bussen, een tram en een politieauto werden in brand gestoken. Volgens berichten waren er straatgevechten met de politie, waarbij flessen en vuurwerk naar agenten werden gegooid, winkels werden geplunderd en etalages ingegooid, en “xenofobe leuzen” werden geroepen. De mainstream gaf zogenaamde rechtsextremisten de schuld van de rellen, hoewel er eerder pogingen waren gedaan om de migratieachtergrond van de dader te verbergen. Feit is dat steeds meer inwoners illegale massamigratie afwijzen en hun woede daarover op straat brengen.

  De Duitse bevolking bereikt recordniveau - maar alleen vanwege de immigratie

Het is te hopen dat het besluit van de burgemeester van Gachenbach om geen “vluchtelingen” meer toe te laten in de toekomst een precedent schept. Dit is de enige manier om te voorkomen dat beelden zoals die van Dublin vroeg of laat het nieuwe normaal worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe dag dat de Ieren knapten
Volgend artikelBrussel geschokt door overwinning anti-islam nationalistische partij in Nederland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

  • Zij zijn meestal op leugen hier heen gekomen ik heb veel zogenaamde vluchteling hier in NL begeleid van A t/m Z meer dan 12 jaar wat mij opviel dat zij de meest modernste mobieltjes hadden en sommigen er zelf twee wij werden voor de gek gehouden, maar ik was niet van de IND daar werden zij door toegelaten ik zou wel eens willen weten hoe veel geld heeft opgebracht het COA is ook zo een kartel die het COA wel in stand willen houden zeker die elke maand een goed salaris vangen en het enigste wat zij moeten doen is ons belasting geld verkwisselen, en jullie durven Wilders dan neer te zetten als een racist.

 1. Dat hele zgn migratie beleid is zwaar ontwrichtend voor de samenleving. Mensen houden er net als andere diersoorten niet van om bij elkaar opeen gehokt te worden. Indianenstammen hokten ook nooit bij elkaar. Mensen zijn ontstaan in geografische gebieden, net als dieren. Leeuwen ontstonden in bepaalde gebieden. Je ziet geen leeuwen migreren naar de Noordpool om bij te ijsberen te gaan hokken. Hetzelfde met vogels, je ziet geen duiven bij de koolmees in het nest springen. Hetzelfde geldt voor mensen, soort zoekt soort, en ze willen bij elkaar zitten, en niet bij andere soorten. Dan gaat het goed, dan blijft het rustig. Kennelijk is het zo, en daar moet niet mee gerotzooid worden. Vraag je maar eens af waarom het phenotype van de Chinees zo uniform is, en zo anders dan het uniforme phenotype van de Afrikaan. Alleen Whitey heeft een behoorlijk niet-uniform phenotype. Waar ligt dat aan? Maar moet Whitey dan uitgeroeid worden? Het hele gedoe is zo kotsziek belachelijk, wie zit dit toch allemaal te verzinnen, om hele volkeren bij andere menssoorten de deur binnen te gooien. De enige reden is om samenlevingen te ontwrichten, dat is al heel lang duidelijk. Behalve dan als er migranten met een buidel vol met geld binnenkomen, en/of om te gaan studeren, dan is er tenminste nog een goede reden tot enige samenwerking, ipv alleen maar gratis zuigen aan de trog. Van een Chinees hoorde ik laatst dat de Chinezen zeer tevreden zijn in China, je ziet ze dus ook niet massaal binnengeharkt worden in Whitey territory. Waarom niet? Waarom slepen we in NL niet hele hordes Chinezen binnen om ze gratis onderdak te geven, en gratis geld, en gratis ziekteverzekering, en gratis eten? Waarom alleen gespuis dat niks toevoegt aan de samenleving? Je stemt toch voor de samenleving, zeggen de debielen in de “regering”….Bah, ik word zo strontziek van al dat neurotische en dwangmatige gekloot overal door die gulzige, zelfzuchtige narcisten die zich naar de top klauwen. Hak de kop van de serpent, waar zitten ze. Groeten.

  • Stop twee groepen mieren in een pot en laat ze hun gang gaan, ze zullen in vrede samenleven… tot je de pot door elkaar schud, dan wordt het oorlog.

   De pot is in 50jr gevuld met honderden groepjes mieren en de EU, het WEF en de mossad gaan nu de pot schudden. Sterkte allemaal… blijf mens en verenig met je medemensen.

    • De situatie in Ierland is heel explosief.Ieren zijn anders dan Nederlanders.Ook hebben de Ieren nog veel wapens uit de IRA tijd.Ik vrees dat ze die ook zullen gaan gebruiken.Als dat zo is dan is de eerste burgeroorlog een feit.

   • Pot met mieren ???
    Inderdaad zou je Europeanen als hard werkende mieren kunnen bestempelen.
    Velen van die anderen …….helaas
    Verder zal ik maar zwijgen of jij beschuldigt mij van racisme of van wat dan ook.
    Of toch minstens ben ik niet liefdevol genoeg
    Jahaaa die liefde van jou die overwint alle kwaad toch ..
    Zou dat nou net niet DUIVELSE PRAAT kunnen zijn
    Ga zelf de lieverik uithangen vent, vraag dat niet meer aan mensen die hun geliefden zijn verloren, mede door SLAPJANUSSEN die constant met het woord LIEFDE schermen

    WORDT EENS WAKKER !

    Dat verenigen met de medemens doe ik al m´n hele leven. Zeker waar ik nu woon.
    Ik ontmoet dagelijks honderden integere en goede mensen.
    Ik heb wel uit eigen ervaring een aversie gekregen van figuren die te pas en te onpas schermen met het woord LIEFDE.
    Wanneer het een religie wordt vol met dogma´s, sorry maar dan pas ik er voor.

    Excuses voor de scherpe toon in mijn reactie
    En toch ook de groeten !

    • @Jan Zonder Vrees…

     Ik begrijp niet waar je het over hebt.

     Ik leef liever in een liefdevolle wereld dan in een wereld vol boosheid, haat en oorlogen.

     Kennelijk leef jij liever in de hel die het WEF aan het bouwen is? Of in een oorlogsgebied? Jij leeft liever in een haatvolle en nare wereld waar mensen allemaal met elkaar ruziën en vechten?

    • @Jan Zonder Vrees…

     De Russen zijn met liefde de NAVO aan het vernietigen. Vind je dat ook slapjanussen? Begrijp jij wel wat liefde is?

     Liefde is niet alleen maar een beetje de lieverik uithangen! Liefde laat geen dictatuur opbouwen want liefde is niet bang. Ik heb al 2x een avond in een cel gezeten omdat ik uit liefde voor ons land en mijn medemens de lokale politie en boa’s zo stevig heb aangesproken dat ze probeerden om mijn liefde kapot te maken.

     Liefde is strijdbaar, liefde is niet bang, liefde staat voor vrijheid en liefde buigt niet voor kwade krachten en kwaadaardige agenda’s. U heeft volgens mij een totaal verkeerd beeld van liefde. U denkt, net als velen, dat liefde alleen maar lieve woordjes zijn en een beetje knuffelen.

     Beste Jan… de sterkste soldaten zijn de sterkste soldaten omdat ze uit liefde over hun angst stappen om voor hun vrijheid en die van hun medemensen te strijden. Mensen hebben echt zo’n oppervlakkig begrip van wat liefde is. Liefde trotseert alles. De vijand is nergens banger voor dan voor liefde, want uit liefde worden mensen supersterke superhelden.

     Je hoeft geen excuses te maken voor je scherpe toon… ik heb ook momenten dat ik een beetje scherpe toon heb omdat ik me opwindt. Maar bedankt dat je excuses maakt, dat verzacht het gesprek. Excuses maken is ook een vorm van liefde trouwens. Bij deze ook excuses van mij als ik wel eens een scherpe toon gebruik die jou niet aanstaat.

     En ook de groeten… ik wens je een fijn weekend Jan Zonder Vrees.

     • Steeds bedankt voor je omstandige repliek beste,
      Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik het met veel van je inzichten eens.
      Ik blijf wel bij mijn standpunt over dat veelvuldige gebruik van het woord liefde, net zoals bij de meeste godsdiensten.
      U kent mijn levensloop niet, ook niet met hoeveel “liefde” ik vanalles doe een hele dag lang, het overgrote deel is belangeloos.
      Meer hoef ik er niet over kwijt !

      Houd in Godsnaam die beschuldigingen van “jij houdt van een wereld vol oorlog en strijd, en wat nog allemaal voor negatiefs” voor jezelf.

      Ik ben niet gediend van dergelijke onzin.

      Vindt je niet dat er nogal een zware contradictie zit in jouw uitleg : “de sterkste soldaten zijn de sterkste soldaten omdat ze uit liefde over hun angst stappen om voor hun vrijheid en die van hun medemensen te strijden”
      Van de woorden SOLDAAT en STRIJD heb ik een aversie.

      Hoe kom je erbij dat ik voor het WEF, Oorlog, Hel op aarde, een wereld vol haat , enz. zou zijn.
      Waaruit maak je dat op.

      Je gaat telkens als een DICTATOR tekeer tegen iemand die een beetje anders in elkaar zit dan jijzelf.
      Ik vindt dat vreemd, ook ik heb veel tegenkanting gehad tijdens het begin van Corona bvb. Heb duizenden zoniet toch honderden mensen proberen in te lichten over dat NON-vaccin, de leugens en de gevaren, dit reeds in Maart 2020 aub., ook met schade voor mijzelf als zelfstandige destijds.
      Concludeer wat minder snel als een alwetende GURU over je “medestanders”
      Ik sta dus inderdaad aan dezelfde kant van de geschiedenis als jij vriend.

      Zullen we het daarbij laten misschien,
      vele groeten, en eveneens een prettig weekeinde.

  • Precies maar dit is vooropgezet plan en dat heet ontvolking wat door den Haag geschreeuwd als wappietaal maar als we nu niet opstaan gaat het gewoon door waarom om er 15minuten plaatsen van te maken netals de GAZA dit was een probeersel van de cabalelite🧐😜🖕💉⚰️

 2. 1. Front Nieuws : Beste Rommel : Bedankt voor alle artikelen. Altijd voer tot scherp nadenken !
  Maar heb niet altijd tijd om te reageren.
  2. De vervangings-migratie, zoals de VN die letterlijk in Agenda’s 21 en 2030 gepland heeft,
  is altijd een misdadig plan geweest. De illegale massa-immigratie leidt tot vernietiging van de Westerse beschaving, en tot uitroeiing van onze bevolkingen.

 3. Zolang particuliere ondernemers bijv. camping eigenaars ect goed betaald worden voor hun diensten, gaat het gewoon verder, dit artikel lijkt bijzonder veel op een doekje voor het bloeden, de uitrol van het Coudenhove-Kalergie Pan-Europa stopt niet zomaar door een paar gevallen in Duitsland en Ierland.

  • @Adriaan…
   ‘Zolang particuliere ondernemers bijv. camping eigenaars ect goed betaald worden voor hun diensten, gaat het gewoon verder’

   Geld geld geld… voor geld doen mensen alles wat ze zonder geld never ever ever ever zouden doen. Deze hele hel op aarde drijft op geld en rentes en schulden. Ze besturen ons volledig dmv geld. En dat geld is in basis een fake spelletje en dat beginnen mensen door te krijgen, dus moet er een cbdc systeem komen zodat we nooit meer uit hun geldslavensysteem kunnen komen. Geld is de bron waarmee ze ons in hun duivelse systeem laten leven en waarmee ze ons volledig besturen.

   • ja en sinds we de euro peeze unie hebben is het alleen maar erger gaan worden dus ben nu blij dat Wilders het ROER in ieder geval terug wil brengen naar het gewone Nederland zoals ik dat ken vanuit mijn jeugd jaren ! en weg ? uit het europa van de ONGEKOOSTENDEN die de lakens uit willen delen mogen en moeten zeer zwaar bestraft worden doordat zij ? de unie op zn kop zet dus geert doe je best om dit te verwezenlijken

   • Let God sort them out november 25, 2023 Bij 10:51

    Juist Beste, geld is het smeermiddel waarop de aarde draait, iedereen heeft wel eens in zijn sociale cirkel sommige mensen herkend als volslagen idiote mensen wiens leven in het teken van Mammon staat, soms kan ik het niet laten om te zeggen wanneer je gaat hemelen kun je géén aanhangwagen meenemen.

   • Beste Let God sort them out,
    Geld op zich is niet eens het grootste probleem.
    Het is de hebzucht van de mensheid om er zoveel mogelijk van te hebben, van hoog tot laag.
    Blijkbaar zijn weinig mensen tevreden met wat ze hebben en mensen die niet tevreden zijn menen dat meer geld hen tevredener en gelukkiger maakt.
    Een never ending story.
    Gelukkig, en tevreden zijn komt van binnenuit.
    Rothchild heeft het destijds slim bekeken en gebruik gemaakt van de menselijke hebzucht.

    • @Tigron…

     Geld is de biefstuk waarvoor de leeuw zich laat africhten. De elites hebben ons afgericht dmv geld. Omdat ze ons in een maatschappij hebben opgesloten waar alles om geld draait. Mensen doen een leven lang werk dat ze nooit zouden doen als ze er geen geld voor kregen. De elites hebben God vervangen door geld. Voor geld/hebzucht doen mensen monsterlijke en geestdodende dingen. Voor God worden mensen verlengstukken van de creatie. Geld is het middel waarmee ze het slechte in ons oproepen en voor geld kunnen ze ons elkaar laten vermoorden. Geld is de bron waarmee ze ons tot slechte dingen aanzetten. Kijk naar de cojona crisis, mensen die we moeten kunnen vertrouwen hebben kwaadaardig verraad gepleegd voor geld. Zonder geld was cojona nooit gelukt. De elites en hun clubjes Vanguard, Blackrock, State Street en de BIS bank en alle centrale banken hebben een matrix van leugens gebouwd dmv geld. Geld/inkomen is waarvoor artsen zwijgen en ziekehuizen liegen en geld is waarom influencers en media de meest zieke shit promoten. Christelijke scholen hangen vol met regenboog propaganda en hebben allemaal transgender wc’s… omdat ze er duizenden euro’s voor krijgen. Geld geld geld… artsen krijgen per prik en per cojona dode betaald, daarom prikken ze vrolijk door en daarom zijn er cojona doden. Boeren vernielen hele weilanden door ze vol te leggen met zonnepanelen en windmolens… voor geld. Voor geld zijn beide ouders aan het werk ipv dat ze hun kinderen opvoeden. Omdat media en ONDERwijs ons in consumenten hebben verandert, draait alles om geld en doen we ALLES voor geld. Geld is een kwaadaardig middel waarmee mensen kwaadaardig worden gemaakt… geld is dus de bron waarmee de elites ons kwaadaardige dingen laat doen.

  • In Ter Apel is sinds enige tijd een burgerwacht. Deze pakt criminele asielzoekers hard aan. Het dorp is er klaar mee. Overheid luistert niet en doet niks..politie mág niks.. Ondernemers zijn wanhopig want alle burgers gaan nu ergens anders winkelen. De asielzoekers stelen alleen maar want geld hebben ze niet. In de supermarkt pakken ze kant en klare gerechten( de jonge mannen…)en eten dat zittend in het gangpad op..
   Ze poepen waar ze staan. Ook bij bewoners in het gazon..bij de bushalte..
   Ze overnachten in campers en caravans die burgers in de zomer bij huis hebben staan. Álles moet op slot..zelfs het rommelschuurtje want ze nemen álles mee..
   Stelen als raven in winkels..
   En de politie wordt keer op keer gebeld..komt ook iedere keer …maar mag niks doen..er zelfs niet over praten. Er is een zwijgplicht.
   Ik denk dat het de bedoeling is om Europa vrij te maken voor ” vluchtelingen”.
   De nederlander die om politieke reden nog niet geëmigreerd is, zal dat wegens de overlast van ” asielzoekers op een gegeven moment doen.
   Nederland gaat iig ooit zwart worden. En niet dmv zwarte pieten.

    • @Paul Peters…
     Blanke mensen zijn een gevaar voor de macht van de elites. De elites willen de blanke mens uitroeien voordat de blanke mens zich tegen de elites keert. Ze zijn nergens zo bang voor als de blanke mens, anders zouden ze die blanke mens niet kosten wat kost proberen uit te roeien. Alle mensen van alle kleuren en afkomsten hebben één gemeenschappelijke vijand… de satanisten en na de afgelopen 7jr moeten we aardig helder kunnen zien wie de satanisten zijn. De minderheid die alles en iedereen bezit, is de vijand van de mensheid. Alle egoïsten zijn de vijand van de mensheid.

  • Waar wij eerder woonden was een kleinschalig, splinternieuw, vakantiehuisjes- park op ongeveer 2 km afstand. Er hebben NOOIT vakantiegangers ingezeten. Vanaf de oplevering zaten er al asielzoekers in. En dat is 25 jaar geleden.

 4. helaas het is al zover, nu rest ons Plicht, onze grote Plicht onszelf,onze vrouwen en kinderen, ons Land..wan vd politiek moeten we absoluut Niets verwachten, zij zijn intussen een eigen leven gaan leiden…we hebben er niets meer mee… Lenin heeft het ons voorgedaan, evengoed de Bastille..enz vandaar ook het gezegde ”’er zullen koppen rollen”’….nu🤐

 5. Bij decathlon staan genoeg items te koop waar je dat immigratietuig van een flinke afstand permanent stopt. Gewoon een sportartikel.

  Ik ben voorbereid.

  • Erwin november 25, 2023 Bij 15:08

   Toen ik in Amsterdam woonde heb ik een tijdje op een Mechelse herder gepast.
   De straatjeugd(tuig) van toen die riepen meteen:”Teering,hij heeft politiehond.”
   als ik avondklok zou lopen gaat mijn viervoeter mee!

  • Verschil is:
   Duitsland heeft gekozen burgemeesters
   Nederland heeft geselecteerde burgemeesters

   Gekozen burgemeesters is een oud Democraten 66 plan
   Nu met referendum in de prullebak van de democracide verdwenen

 6. Humanity is currently undergoing a profound transformation known as the shift to the 5th dimensional Earth.

  This transition is reshaping our perception of reality and challenging the limitations of the 3rd dimension that we have known for so long. In the journey towards 5D ascension and the “New Earth”.

  8 Signs That You Are in the Midst of Ascension
  https://youtu.be/tOoRxTf8btg?si=P15TG9pTbCSv-USM

  The 3 Paths to God: Uranus, Neptune, Pluto.

  The 3 outer planets, not visible with naked eye, represent 3 Higher Divine principles, the 3 paths to God, which humanity is only starting to develop now.Uranus is Divine Wisdom- more evolved people under its influence are usually drawn to deep systems of knowledge- science, astrology, esoteric knowledge, etc. Once such a system is mastered, no matter what it is, it usually leads to developing powerful intuition- like suddenly knowing the answers, downloading solutions and information, knowing was is truthful and what is fake, independent thought which is not mislead by propaganda, lies or deceptions, we might call this critical thinking.

  Such people are working towards individuation, separating from the herd mentality to become sovereign and independent thinking beings (the biggest task of the Aquarian age).

  Once achieved, the person starts receiving knowledge and wisdom directly from the Divine channels, skipping the thought processes. On the path to this, one usually will experience a sense of separation, feeling like the black sheep, being ostracized, misunderstood, avoided, rebelling without a cause, frustration with the sleeping humanity.

  But they still should push through and forge a life which answers to their own truth, even if it goes against everything society expects from them, as long as it does not harm others. This way they become beacons of what could be and break social norms. The danger for Uranian types is intellectual pride, thinking they know better than anyone else and starting to resent those below them on the path of self individuation. This is the path towards God through knowledge and wisdom. (Jnana yoga) Neptune is the principle of Divine Love. More evolved people will be drawn to healing, charity, religion, spirituality, fine arts, music, mysticism and mysteries. These fields can only be fully embodied by people who have high level of compassion, non-judgment and acceptance.

  Loving, accepting and forgiving even your enemies or those that hurt you, indicates a high level of Neptune (unconditional love) mastery. Discrimination is not their forte, nor their purpose, they are here to perfect accepting and embracing everything in creation and feeling its Divine potential. On that path, there can be many situations of being taken for granted or taken advantage of for one’s compassionate nature. Despite the betrayals, hurts and losses one might go through, they should not lose their love, willingness to be vulnerable and open heart. It is a hard task, accepting that even deliberate evil is part of God’s plan and reaching a hand of support and acceptance even to the criminal, the addict, etc. When they give, they should learn not to expect the same in return from the same source, but in the process they will see that it will always come back to them from another place.

  Love given is never lost, it always comes back to you. Their downfall might be in the acute disappointment one feels if their love is not reciprocate from the same source. For example a mother that loses a child, might feel that all the love and care she poured into the child is lost forever, but it will come back to her in another way- maybe another child or charity she creates. Or a lover who has given their all to another but gets left or cheated on. They should not close their hearts or decide to start misleading and leading on others in the same way, out of bitterness.

  Sooner or later their gift of unconditional love will be returned and rewarded by another person or cause, with incredible, almost magical fulfillment.The biggest challenge for Neptune people is to keep the faith that the river of Divine love will lead them to their own valley of joy. And not to use deception, escapism or other lower Neptune vibrations which will distort the flow of Divine unconditional love in them. Once they master this, life becomes miraculous, wondrous and almost surreal for them. They can achieve a state of awe and unity, be filled with Divine love.

  This is the path of Devotion towards God (Bhakti yoga) probably the most beautiful and fulfilling one. Esoteric astrology tells us that Pluto is Divine Will. People on this path are here to align their will to God’s will. The first step is developing a powerful will power. Often life is very hard, almost crushing for them at the beginning.

  https://youtu.be/LerrfVNTxJ4?si=GGPi62QGUXza7S5z

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in