© brian / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Professor Arne Burkhardt en professor Walter Lang, die hun bevindingen gisteren op een persconferentie hebben gepresenteerd, zijn beiden pathologen met vele jaren ervaring. Burkhardt stond 18 jaar aan het hoofd van het Instituut voor Pathologie in Reutlingen, Duitsland, Lang leidde 35 jaar lang een particulier instituut dat onder meer gespecialiseerd was in longpathologie. In samenwerking met andere, niet met name genoemde pathologen, onderzochten beiden tien sterfgevallen die zich na de COVID-19 vaccinatie hadden voorgedaan. Zij verkregen het weefselmateriaal van de forensische artsen en pathologen die de zaken het eerst hadden onderzocht. De onderzochte overledenen waren allemaal ouder dan 50, schrijft De.rt.com.

Van de tien sterfgevallen ontdekten ze dat er vijf zeer waarschijnlijk en twee waarschijnlijk verband hielden met de vaccinatie; één vonden zij onduidelijk, en in twee zagen zij geen oorzakelijk verband. Wat hen echter verbaasde, waren de gelijkenissen tussen de gevallen die zij in verband brachten met vaccinatie.

In drie gevallen vonden zij zeldzame auto-immuunziekten; één daarvan was zo zeldzaam dat zij het pas ontdekten toen zij het gedigitaliseerde beeld nauwkeurig bekeken. Het betrof de ziekte van Hashimoto, een auto-immuun veroorzaakte hypothyroïdie, leukoclastische vasculitis, een ontstekingsreactie in de haarvaten die tot huidbloedingen leidt, en het syndroom van Sjögren, een ontsteking van de speeksel- en lacrimaalklieren. Hoewel sterfgevallen met vermoedelijke vaccinreacties verre van een representatieve steekproef van de bevolking zijn, is drie auto-immuunziekten op een totaal van tien een opvallend hoog percentage.

De meest opvallende bevinding had echter betrekking op lymfocyten. “De lymfocyten maken amok in alle organen,” noemde professor Lang het. Niet alleen toonde hij ophopingen van lymfocyten in de meest uiteenlopende weefsels, van de hartspier tot de nieren, de lever en de milt tot de baarmoeder; hij liet ook beelden zien waarin het weefsel massaal door hen werd aangevallen, en een hele reeks lymfocytenfollikels, die als het ware kleine, zich ontwikkelende lymfeklieren zijn op volkomen verkeerde plaatsen, bijvoorbeeld in het longweefsel.

  Drievoudig gevaccineerden waren goed voor 92% van alle "covid" sterfgevallen in 2022, blijkt uit factcheck

Het toonde eveneens loslating van endotheelcellen – dit zijn de gladde cellen die de wand van bloedvaten vormen – klonters van rode bloedcellen die uiteindelijk trombose veroorzaken, en reusachtige cellen die zich vormden rond ingesloten vreemde lichamen.

Lang zei dat hij in honderdduizenden pathologische onderzoeken nog nooit zoiets als deze clusters van lymfocyten had gezien. Normaal worden andere witte bloedcellen, de granulocyten, aangetroffen bij ontstekingen. In deze gevallen worden deze echter nauwelijks gevonden, in plaats daarvan zijn er massa’s lymfocyten.

Verder onderzoek is nodig om vast te stellen welk type lymfocyt bij dit proces betrokken is en hoe het precies op gang komt, om het verband met de vaccinatie onomstotelijk te bewijzen; de histologische onderzoeken die daarvoor nodig zijn, zouden echter nog minstens een half jaar duren. Niettemin zijn de tot dusver beschikbare resultaten belangrijk genoeg om ze vooraf bekend te maken in de vorm van deze persconferentie.

“We lopen 90 procent mis”, zei hij, verwijzend naar het aantal dodelijke vaccinatiereacties. Dit was niet de schuld van de forensische artsen en pathologen, men kan immers alleen zien wat men weet, en histologisch onderzoek kan de forensische geneeskunde sowieso niet verrichten. Maar het is dringend nodig om meer autopsies op zulke gevallen uit te voeren. Helaas wordt dit vaak belemmerd.

“Onze taak is mensen voor te lichten over risico’s en bijwerkingen,” zei hij over het doel van zijn werk. Een taak die eigenlijk vervuld zou moeten worden door instellingen zoals het gezondheidsagentschap Paul Ehrlich Instituut in het geval van experimentele vaccins met noodtoestemming.

  Taiwan: 79% van Covid-gevallen zijn mensen die "gevaccineerd" zijn

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig Pfizer vicepresident Mike Yeadon: “Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over alle belangrijke punten van dit virus”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJe wilt niet weten wat er komt
Volgend artikelVaccins in je salade? Wetenschappers kweken met mRNA-vaccin gevulde gewassen om injecties te vervangen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

   • Nee bart we moeten zelf op een gegeven moment voor ons zelf uitmaken of we bereid zijn met grof geweld onze vrijheid terug te lakken of als lafaards instemmen. Ik kies voor het eerste ook al ben ik een oma en jij…

     • terug te lakken ? 😛 (viel me niet eens op haha)

      ‘we’ zijn denk ik in de minderheid, het zal lastig worden om te winnen van overheden welke beschikking hebben tot ‘alles’.
      In films kan 1 man winnen van een heel leger, echter in de echte wereld…. > links om of rechts om het wordt zeeeeeeeeer lastig.

      Nu zag ik zojuist een filmpje (erg overdreven trouwens) waarin werd beweerd dat niet gevaccineerde (aan de hand van bsn nrs makkelijk te achterhalen) wel opgespoord worden al dan niet met behulp van a.i. .
      Ik kan me niet in denken dat ‘ze’ anti vaxxers met rust gaan laten in de toekomst

    • Op 13 mei 1619 wordt Johan van Oldenbarnevelt op het Binnenhof in Den Haag onthoofd. Dat was de laatste keer?
     Word weer eens tijd, te lang geleden wie eerst. 🙂

  • Dat komt door dit soort typetjes die het zogenaamd ‘goed bedoelen’, maar tussen de regels meegeven dat het van belang is om de mensen die niet vrijwillend t.o.v. die frika(n)dellen van Hugo en consorten staan te benaderen en hen alsnog over te halen. Terwijl Hugo & Mark de niet belangstellende attitude presenteren, worden dit soort suggesties alsnog ter harte genomen …

   Arts Nicki Pouw-Verweij groot tegenstander van invoering QR-code testsamenleving, drang dwang
   https://www.youtube.com/watch?v=F-uGmRatseQ

 1. We moeten zelf optreden en NL terug in handen nemen. maw Een revolutie en dat criminele zooitje uit den Haag veroordelen voor moord met de hoogste straf die er is en deze invoeren. De doodstraf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in