Voormalig Pfizer vicepresident en Chief Science Officer Michael Yeadon vertelde America’s Frontline Doctors (AFLDS) vandaag dat een Reuters “factcheck” artikel waarin zijn uitspraken “onjuiste informatie” werden genoemd, “een mengsel van stromannen en pure verzinsels” is, en zei dat het Reuters artikel “makkelijk” te weerleggen was, schrijft americasfrontlinedoctors.org.

Dit is niet de eerste keer dat Reuters heeft geprobeerd Yeadon in diskrediet te brengen door vertroebeling van de “factcheckers”, hoewel eerdere pogingen minder halfslachtig waren. Deze keer noemde Reuters Yeadon een “tegenstander van vaccins” die ongefundeerde beweringen deed. Zich baserend op een entiteit die zichzelf “Meedan’s Health Desk, een groep van volksgezondheidswetenschappers die actie ondernemen tegen medische misinformatie op het internet” noemt, behandelt de “factcheck” van Reuters Yeadon’s uitspraken over asymptomatische verspreiding, varianten, het COVID-19 vaccin, en het gebruik ervan bij zwangerschap.

De afsluitende “uitspraak” van het artikel probeert te stellen dat “geïnfecteerde maar symptoomloze mensen het coronavirus kunnen verspreiden; gevaccineerde mensen zijn beter beschermd maar niet 100% immuun; onderzoek toont aan dat COVID-19 vaccins veilig en effectief zijn voor volwassenen en zwangere vrouwen”.

Met betrekking tot het artikel zei Yeadon:

De narratieve verklaringen die herhaaldelijk door de autoriteiten zijn afgelegd en die een hoop leugens zijn, zijn:

1. asymptomatische overdracht. Dat is absoluut een leugen. Heb je de video gezien waarin Fauci zegt dat “het altijd een symptomatisch persoon is” die een epidemie aanjaagt en nooit mensen zonder symptomen?
Een WHO arts zei precies hetzelfde.

Er is ook een geweldig peer-reviewed vaktijdschrift artikel waaruit blijkt dat de huiselijke overdracht  in asymptomatische gevallen effectief nul was.

  Gezonde verpleegster (35) krijgt een hersenontsteking na Pfizer-vaccinatie en sterft

Het klopt allemaal met wat ik heb gezegd, en met biologische logica.

2. Varianten. Ze zijn gewoon idioot. Ik kan verschillende goede documenten laten zien die aantonen dat T-cellen van een herstellende of een geïmmuniseerde persoon elk alle op dat moment beschikbare varianten herkennen, nogmaals, zoals verwacht door de grondbeginselen van de immunologie. Het gezwam in hun stuk over antilichamen is lachwekkend.

3. Vaccins. De smeerlappen beweren dat ze veilig zijn. Got them. We hebben VAERS, Yellow Card, and EMA monitoring. We hebben mechanismen van toxiciteit. We hebben meerdere open brieven aan EMA (waarin werd gewaarschuwd voor bloedstolsels) die onmiddellijk werden gevolgd door het terugtrekken van vaccins (vanwege bloedstolsels).

4. Zwangerschap/vruchtbaarheid. Niemand bij zijn volle verstand denkt dat het geven van experimentele behandelingen aan zwangere vrouwen iets anders is dan roekeloos is. Vooral wanneer reproductieve toxiciteitstesten onvolledig zijn.

Maar boven op deze dwaasheid, zijn twee recente publieke onthullingen: I) de verdeling van het vaccin over weefsels bij muizen vertoont een zeer verontrustende concentratie in de eierstokken. Niemand heeft dit opgevolgd, dus de veronderstelling moet zijn dat dit ook bij mensen gebeurt, en (II) onze bezorgdheid die we hebben geuit in het verzoekschrift aan het EMA van december 2020 over immuun kruisreactiviteit tussen spike-eiwit en menselijk syncytin-1 is bevestigd. Zeer recent is een artikel gepubliceerd waaruit blijkt dat jonge vrouwen binnen enkele dagen na vaccinatie antilichamen aanmaken tegen syncytin-1.

Natuurlijk, dit is een complete fraude. Stel je voor dat het aantal mensen in Groot-Brittannië dat daadwerkelijk aan het virus stierf, in plaats van met eraan stierf, slechts een paar duizend was; dan zou men de straat op gaan met fakkels en hooivorken.

  Ter nagedachtenis aan de David Crosby die hij ooit was, voordat "het virus" zijn hersenen opat

Dat zou ook moeten. Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over alle belangrijke punten van dit virus.

Het effect van de naleving van hun belachelijke beleidsreacties is dat verschillende G20-landen zijn uitgehold en aantoonbaar economisch zijn vernietigd, en dat het aantal vermijdbare sterfgevallen is toegenomen, niet in de laatste plaats door ontbering van de gezondheidszorg.

Deze mensen moeten allemaal worden opgesloten in die nieuwe zwaarbeveiligde faciliteit die in hoog tempo wordt gebouwd in Wellingborough, Northants. De prima facie zaak tegen een tiental mensen in het V.K. rechtvaardigt hun arrestatie in afwachting van strafvervolging.

Als deze cijfers in andere landen van dezelfde orde zijn, en er is geen reden om aan te nemen dat dit niet het geval is, dan is er sprake van fraude op ongekende schaal en zijn er op grote schaal misdaden tegen de mensheid gepleegd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oude mortaliteit: hoe de Coronacoup de ouderen martelt – en alle anderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelThalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder ons
Volgend artikelEerste land dat zijn bevolking dwangmatig vaccineert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Persbureau Reuters is sinds 1818 eigendom van de Rothschilds. Dit ‘persbureau’ was ook verantwoordelijk voor het 24 minuten te vroeg rond bazuinen van het neerstorten op 9/11 van WTC 7 (ENRON building).
  Volgens mij is deze voormalige vice-CEO Mike Yeadon van Pfizer controlled opposition. Is hij net als Melinda Gates bang voor z’n hagje?

  • Waarom zou Mike Yeadon als VOORMALIG CEO van Pfizer bang zijn voor zijn hachje?
   Hij heeft naar mijn mening weinig te maken met wat Pfizer NU uitspookt.
   Of geloof jij hem pas wanneer hij gezelfmoord wordt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in