Er zijn geen woorden voor een gruweldaad in uitvoering, een aanval tegen miljarden. Als het aan de verantwoordelijken ligt, wordt ieder mens op de planeet geïnjecteerd met het gevaarlijkste vaccin uit de geschiedenis. Een medische nachtmerrie is aan de gang terwijl de pas gevaccineerden de ziekenhuizen en mortuaria overspoelen. Er kan snel een zaak worden opgebouwd dat het aantal recente en huidige Covid-19 “gevallen” in feite bijwerkingen blijken te zijn van het mRNA-experiment, en niet de ziekte zelf. Dit betekent dat we te maken hebben met een wereldwijde ramp die zijn weerga in de menselijke geschiedenis niet kent, schrijft Dr. Sircus.

Singapore ziet chronische ziekte explosie na het bereiken van 81 procent vaccinatiegraad.

Dr. Ryan Cole, een gecertificeerde patholoog en eigenaar/exploitant van een diagnostisch laboratorium, en het nieuwste lid van Idaho’s grootste volksgezondheidsraad, meldde dat hij een enorme toename ziet van diverse auto-immuunziekten en kanker bij patiënten die gevaccineerd zijn.

“Sinds 1 januari zie ik in het laboratorium een 20-voudige toename van endometriumkankers ten opzichte van wat ik op jaarbasis zie,” meldde dr. Cole in de videoclip die op Twitter werd gedeeld. “Ik overdrijf absoluut niet, want als ik naar mijn cijfers van jaar tot jaar kijk, heb ik zoiets van ‘Goh, ik heb nog nooit zoveel endometriumkankers gezien’,” vervolgde hij.

Dr. Cole zegt dat zijn laboratorium een daling ziet in de killer T-cellen, in onze CD8-cellen bij de gevaccineerden. “En wat doen CD8 cellen? Ze houden alle andere virussen in toom,” zei hij. Dr. Cole verklaart dat melanomen niet alleen vaker opduiken, zoals endometriumkankers, maar dat de melanomen zich ook sneller ontwikkelen en ernstiger zijn bij jongere mensen dan hij ooit eerder heeft gezien.

Wat betekent dit?

Krijgen we een nieuwe golf van kankers onder de gevaccineerden? Moeten alle gevaccineerden nu beginnen met kankerbehandelingen om opkomende kankers voor te zijn? Het heeft geen zin om iets met een chirurgisch mes weg te snijden, chemo zou het immuunsysteem van mensen alleen maar verder aantasten en bestraling vraagt alleen maar om cascades van vrije radicalen en uit de hand gelopen oxidatieve stress, precies wat COVID-patiënten nodig hebben.

Niveaus van ziekte na vaccinatie zijn ongekend

Een alarmerende studie bevestigt dat gevaccineerden te maken krijgen met catastrofale
Antilichaam Afhankelijke Versterking verwondingen en sterfgevallen.

Velen zijn te druk bezig met de vraag: “Is ivermectine een paardenontwormer of een Nobelprijswinnend medicijn?”, een medicijn dat uitschreeuwt dat we de COVID-vaccins nooit nodig zouden hebben gehad als de hele waarheid ervan bekend had mogen worden. Het is echter te laat; miljarden mensen hebben ten minste één injectie genomen. Zullen ze allemaal sterven? Sommigen zeggen dat de meesten binnen vijf jaar dood zullen zijn. Dus moeten we ons op een bepaald punt gaan afvragen of 200 miljoen Amerikanen op een bepaald niveau lijden aan de giftige spike-eiwitten van het COVID-vaccin die hun bloed en vitale organen verstoppen?

  Argentijnse verslaggever Carlos Ferrara stort in tijdens uitzending vanaf COVID-testlocatie.

Dr. K. Polyakova schreef: De mate van ziekte na vaccinatie is ongekend en het personeel wordt erg ziek, sommigen met neurologische symptomen, wat een enorme impact heeft op het functioneren van de gezondheidszorg. Zelfs jonge en gezonde mensen zijn dagenlang afwezig, sommigen wekenlang, en sommigen hebben medische behandeling nodig. Hele teams worden uit hun functie gehaald omdat ze samen gingen vaccineren.” En de eerstehulpafdelingen worden overspoeld door patiënten die het vaccin hebben gekregen en milde bijwerkingen ondervinden.

De Indiase deelstaat Kerala telt 3% van de Indiase bevolking, en 67% van de inwoners heeft ten minste één vaccinatie gehad. Men zou verwachten dat het aantal COVID-gevallen in Kerala zo laag is dat het niet zichtbaar is in een grafiek van het zeer lage aantal gevallen in India als geheel. Toch was deze deelstaat met slechts 33 miljoen inwoners donderdag goed voor 65% van alle gevallen in India, en de afgelopen weken zelfs nog meer. Het was in wezen de enige deelstaat waar het aantal gevallen de afgelopen maanden is gestegen. Het is toevallig ook de Indiase deelstaat die ivermectine heeft afgewezen.

Vaccinhel in Israël

Pfizer is een exclusiviteitsovereenkomst aangegaan met het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid, dus de enige beschikbare COVID-prik is die van Pfizer. De Pfizer injectie heeft een hoger risico voor hartontsteking bij jonge mannen dan sommige van de andere COVID-prikken, maar de Israëlische jeugd heeft geen andere keuze dan de gevaarlijkste te nemen.

In Israël, waar de bevolking bijna volledig gevaccineerd is, lezen we: “Maar toen de tijd verstreek … begonnen de ziekenhuizen zich te vullen met volledig gevaccineerde mensen,” en “ze zagen steeds meer gevallen onder de volledig gevaccineerden, en steeds meer van hen werden zeer ernstig tot het punt waarop de meerderheid van hun gevallen in de ziekenhuizen en op de ICU en degenen die stierven volledig gevaccineerde mensen waren.”

Directeur-generaal Nachman Ash van het Ministerie van Volksgezondheid zei op 14 september dat de huidige golf van coronavirusinfecties alles overtreft wat bij vorige uitbraken werd gezien. “We moeten begrijpen dat [de overeenkomst van Israël met Pfizer] een van de, zou ik zeggen, breedste medische experimenten op mensen in de 21e eeuw gaat worden,” zegt Tehilla Shwartz Altshuler van het Israel Democracy Institute, een voorvechter van de privacy van gegevens en een vooraanstaande stem die vraagtekens zet bij de gegevensdeal van Pfizer.

Pfizer’s injectie ging van 95% effectiviteit in december 2020 naar 39% eind juli toen de Deltastam overheersend werd in Israël.

In reactie op het duidelijke falen van het vaccin begon Israël eind juli 2021 met het geven van derde boosters.

In september 2020 berichtte CNN dat vaccinexperts de federale regering waarschuwden tegen het overhaast uitbrengen van een vaccin tegen het coronavirus voordat uit tests is gebleken dat het zowel veilig als effectief is. Ze presenteerden decennia van pijnlijke vaccingeschiedenis die laat zien waarom ze gelijk hebben. Natuurlijk werden ze genegeerd. CNN zei dat rampen met vaccins uit het verleden aantonen waarom een coronavirus-vaccin nu op de spits drijven ‘kolossaal dom’ zou zijn!

  COVID-verpleegster onthult dodelijke ziekenhuisprotocollen

Zeer Effectieve Vaccins Bio-Wapens

Tenminste 39% van de Australiërs waren niet in staat dagelijkse activiteiten uit te voeren na het Covid-19 Vaccin, volgens officiële gegevens van de regering.

In zijn boek, “Is COVID-19 a Bio-weapon? A Scientific and Forensic Investigation”, documenteert Dr. Richard Fleming bewijsmateriaal dat aantoont dat SARS-CoV-2 een biowapen is dat in de afgelopen twee decennia is gecreëerd. Zodra u tot de conclusie komt dat SARS-CoV-2 een biowapen is, moet u ook erkennen dat de COVID-prikken niets anders zijn dan de genetische reproductie van dat biowapen. Met andere woorden, het zijn ook biowapens.

Dezelfde mensen die betrokken zijn bij de financiering van dit biowapen, zijn dezelfde mensen die artsen hebben gehinderd bij de behandeling van patiënten, en dezelfde mensen die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van deze COVID injecties.

Vanaf 27 augustus 2021 zijn er 13.911 sterfgevallen, 2.933.377 letselsymptomen, 18.098 blijvende handicaps, 76.160 SEH bezoeken, 56.912 ziekenhuisopnames, en 14.327 levensbedreigende gebeurtenissen geregistreerd na experimentele COVID-19 “vaccinaties”.

“Niets begon in Wuhan. Niets. Als je kijkt naar de eerste paar weken van januari, zie je gensequenties geüpload van meerdere locaties, en de eerste, geüpload op 20 december van 2019 dateert van voor de eerste patiënt,” zei Dr. David Martin. “De daders geven in feite hun misdaden toe en lachen het publiek, dat niets kan doen, vol in het gezicht uit. Zodra mensen begrijpen dat talloze artsen moedwillig hebben deelgenomen aan de moord op de mensheid, zal het moeilijk worden om daarmee te leven.”

Het vaccin werd hier niet gebracht om een virus te bestrijden, maar het virus werd door onze favoriete mensen naar ons gebracht om het vaccin te introduceren.

Het echte COVID-verhaal is veel erger dan wat zojuist uit het Wuhan laboratorium is gelekt. Het vaccin- en volksgezondheidsgespuis is al meer dan 20 jaar bezig met het plannen van de Coronavirus-hel en er zijn 4.000 patenten om dat te bewijzen. De hele discussie over een lek in het Wuhan lab of een virus van natuurlijke oorsprong is slechts een afleidingsmanoeuvre voor wat er werkelijk gebeurde in laboratoria en farmaceutische bedrijven over de hele wereld. Het eerste patent voor een spike proteïne-eiwit werd ingediend in 2002. Moeilijk te geloven, maar het verklaart hoe ze zo snel met het vaccin konden komen. Het werd ontwikkeld lang voor het eerste COVID-19 geval.

Je moet krankzinnig zijn, letterlijk niet goed bij je hoofd, onwetend of slecht geïnformeerd om een COVID-vaccin te nemen en de mensen die willen dat je het neemt zijn fanatiek religieus over vaccins zonder enige rationele reden om dat te zijn. Luister naar Dr. Charles Hoffe die in detail beschrijft wat COVID vaccins doen met onze bloedvaten en specifiek de haarvaten. Hij is een andere arts die alarm slaat waar geen van onze politici naar luistert en zeker de CEO van Moderna en Pfizer willen er niets van horen.

  Wat gebeurt er met die miljarden Nanodeeltjes waar u gastheer van geworden bent? - Balsemer raadsel "AHA" moment

Het Pfizer-vaccin verandert de productie van ontstekingsbevorderende cytokines door aangeboren immuuncellen na stimulatie met zowel specifieke (SARS-CoV-2) als niet-specifieke (virale, schimmel- en bacteriële) stimuli. Na vaccinatie vertoonden de aangeboren immuuncellen een verminderde reactie op de toll-like receptor 4 (TLR4), TLR7 en TLR8 – allemaal liganden die een belangrijke rol spelen in de immuunrespons op virale infectie. Medische wetenschappers hebben ook ontdekt dat de cytokinereacties op schimmels na vaccinatie verhoogd waren.

Geen van ’s werelds slechtste mensen zit in de gevangenis

In een tijdsbestek van een week is het aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19 vaccins gerapporteerd aan de database van de overheid meer dan het officiële aantal doden als gevolg van het virus.

Dr. Paul Craig Roberts stelt: “Ze onthouden mensen genezingen zodat ze kunnen blijven verdienen aan vaccins. Dit is reden voor arrestatie en aanklacht tegen ieder van hen: Fauci, het hoofd van de FDA, het hoofd van de CDC, en iedereen die erbij betrokken is. Dit is legitiem bewijs om hen te arresteren, aan te klagen en voor de rechter te brengen. Ze hebben mensen vermoord voor de winst van vaccins door genezing achter te houden. De doden door Covid, maar ze lieten hen geen HCQ gebruiken, Ivermectin, en nu blokkeren ze een geneesmiddel van Eli Lilly. Dit is, denk ik, de enige zaak die we hoeven te maken. We hebben bewijs dat ze de behandeling hebben tegengehouden. Dat weten we. Het is niet speculatief en geen theorie. Het is een absoluut bekend feit. Ze hielden behandeling tegen, en dat doen ze nog steeds, zodat ze een vaccin kunnen verkopen.”

Het maakt niet uit hoe je ze noemt, de Nieuwe Nazi, communisten, fascisten, vaccin-extremisten, de great reseters, extreme kapitalisten (denk aan miljardairs) ze trokken met hun vaccins naar binnen, in plaats van met hun tanks. Demonen met alleen de slechtste bedoelingen die zeggen dat ze het beste voor hebben. Beesten zoals er altijd zijn geweest, maar nu zijn het genetisch gemanipuleerde beesten die rechtstreeks uit de hel komen en wij worden geacht ze met open armen te ontvangen?

Hoewel vaccinmakers, gezondheidsautoriteiten, de mainstream media, social media-platforms zoals Facebook en advertenties in het openbaar u vertellen dat het vaccin strenge tests heeft ondergaan, is “goedgekeurd” en veilig en effectief is, is geen van deze beweringen waar. Als u een COVID-vaccin neemt, neemt u deel aan het grootste, gevaarlijkste menselijke experiment aller tijden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ineenstorting van het pleidooi voor vaccinapartheidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNiemand komt ons redden! “De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen”
Volgend artikel“De lymfocyten maken amok in alle organen”- Pathologen onderzoeken sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Had het ook bij een ander nieuws item vermeld; maar misschien is het hier beter op zijn plaats:

  Waarom krijgen mensen bijwerkingen / gaan dood door de vaccins:

  A > Door het RNA techniek waarbij menselijke cellen een opdracht krijgen spikes te maken?
  B > Door de hoeveelheid ingebrachte RNA in het lichaam?
  C > Door de spikes welke schade aanrichten in het lichaam?
  D > Door ‘rommel’ wat verder in de vaccins aanwezig is?

  Makkelijk gezegd dat het door alle bovenstaande komt natuurlijk.
  (even geen opmerkingen dat corona niet bestaat, iedereen wordt weleens ziek van iets namelijk)

  Optie A, ik weet niet wat ik van de techniek moet denken. Leuk bedacht opzich, maar wat zijn de nadelen? Door een bepaalde hoeveel rna in te spuiten wordt deze door even veel cellen opgepakt en de instructie uitgevoerd…als de rna op is dan houdt het opnemen ervan ook op toch?
  Of kopieren deze cellen nadien zich zelf ook?

  Optie C is mijns inziens ook wat gebeurd bij het oplopen van corona, echter denk ik dat we door besmetting minder virus (optie B) binnen krijgen dan d.m.v. de vaccins.

  Optie D…..gezien de ontdekking van Duits pathologen zit er veel rommel in de vaccins > wordt men hier ziek van………geen idee > Alles wat je eet / inademt is tegenwoordig ziekte makend.

  • Ja. nuchtere bijdrage. We weten het eigenlijk niet. De VEARS geeft wel aan dat het in ieder geval niet de ‘pandemie van de ongevaccineerden’ is maar hoe het op termijn allemaal uitwerkt blijft ook voor deskundigen niet helemaal scherp. Maar dat is mijn indruk. Aan beide zijden wordt met man en macht angstporno de wereld in geslingerd.

  • Vanmorgen even een wandeling gemaakt. Snel weer afgebroken toen ik naar de lucht keek die – zoals de NOS het slap uitdrukt – vol was van ‘sluierbewolking’. Maar het zijn lange draden gif die gewoon over dit land worden uitgespuugd. En niemand die naar boven kijkt en geen kik van de overheid die deze troep niet wil zien.

   • Accepteer het zoals het is en stel verder geen vragen….zo leeft 75% van de mensen.

    Overheden en wetenschappers zullen wel weten wat ze doen, dus waarom zou ik me er nog druk om maken?

    Los daarvan ik heb het druk druk druk druk druk met vanalles dus heb geen tijd om dingen op te zoeken; ik ben allang blij als ik even NOS journaal kan zien wat er allemaal op de wereld gebeurd..

    Een globaal inzicht van het leven van veel mensen

    • Heb jij ander nieuws dan ik, hoor je iets bij de NOS wat er aan het gebeuren is inderdaad jij verdiend niet beter maar laat ons wappie hun eigen leven leiden daar hebben jullie geen recht op om over mijn lichaam in te nemen.

   • Klopt. Al sinds 2005 wordt er gesproeid. Je ziet het nu bijna elke dag. De overheid weet er van, en doet gewoon mee. Als ze dit niet doen, dan stroomt het bakken vol water over NL waardoor de pompen het niet meer kunnen bijhouden. Anderzijds kan er grote droogte veroorzaakt worden. De kosten voor die gespoten troep zijn enorm. Vraag je af waar die uit betaald worden? Waar gaat je pensioen heen. En dan is er uiteraard de reden waarom dit gesproeid wordt…

    • @Born Again Alien, lees het boek ‘Hemel onder vuur’ van Fred Teunissen over chemtrails. Overigens worden we sinds het begin van de jaren negentig besproeid alsof we insecten zouden zijn.

        • Ja man lul dan niet over regen wat “vergif” is en “onderspuiten” van mensen. Redeneer eens waarom dit gebeurt, hoe dit vergif gemaakt word en wat de gevolgen er van zijn. Sjonge ik als FvD’er en coronawaarheidskenner moet onder slecht licht komen te staan door jullie gebrabbel.

        • Wat maakt het uit als je FvD’er bent, ben je dan anders? 😉

         Ik kan hele lappen tekst plaatsen, maar betere en snellere uitleg kun je krijgen door even te zoeken op internet.

        • @ Pharrell – schaf nou maar gewoon dat boek Hemel onder Vuur aan dan wordt je kennis goed en degelijk aangevuld. Talloze(!) bronreferenties in dat boek die jezelf kunt gaan natrekken. FvD praat niet over geoengineering dus daar hoef je je kennis niet op te halen. Check ook deze bron wanneer je werkelijk geïnteresseerd bent:
         https://weathermodificationhistory.com/ en ontken niet direct waarvan je geen enkel benul schijnt te hebben. Na degelijk onderzoek, moet je op je woorden terugkomen. Er is geen middenweg.

    • Ik heb foto’s uit de jaren 90 waar je de “driehoeklijnen” al op kunt zien. Ik heb begrepen dat ze zelfs al bijna 40 jaar vliegen met die troep, al kan ik dat stukje waar het is stond vast niet meer vinden, dus geen bewijs.

     • Ja, ik denk dat dit waar is. Kort na de tweede wereldoorlog waren er ook al partijen mee bezig te sproeien met de bedoeling het weer te beheersen. Ik heb zelf een aankondiging van een US General gelezen waarin de intentie stond het weer volledig te beheersen in 2025.

   • Ja, waar ik woon waren ze de afgelopen tijden ook weer fanatiek bezig met vliegtuigen die chemtrails verspreiden. Zowel overdag en voordat het donker werd. Blijkbaar mogen wij verdomme geen zonlicht meer hebben maar voortdurende sluierbewolking, die zich in lange dikke strepen vormen door de chemtrails. De mensheid wordt op alle fronten aangevallen zowel in de lucht, ons voedsel, drinkwater en nu met de gifspuit erbij. De wereld is knettergek geworden en niemand die dit afbraak proces tegenhoudt…!

    Zit de mRNA-prik tegen covid binnenkort verborgen in spinazie en sla? https://www.ninefornews.nl/zit-de-mrna-prik-tegen-covid-binnenkort-verborgen-in-spinazie-en-sla/

   • Totale onzin, ik ben piloot, er zijn geen chemtrails die wij expres uitstrooien! Het is een zuiver natuurlijk proces van verbrandingsgassen (rest kerosine en luchtdruk temeperatuurverschil, soms zie je ze, soms ook helemaal niet… alle rest is broodje aap

   • Die video heb ik ook gezien; maar blijf ook nog met een paar vragen zitten.

    Hoezo nemen de geïnjecteerde anti stoffen de overhand t.o.v. eigen anti stoffen?
    (zoals in het filmpje zijn deze ‘groter’ )
    Je eigen anti stoffen gaan (zoals wordt gezegd) ook niet weg, deze zouden de overige ziektes aanpakken.

    Je kan zeggen dat de vaccins je eigen afweer uitschakelt, echter heb ik hier nog geen echt bewijs van voorbij zien komen.
    Bijvoorbeeld een bloed onderzoek op anti stoffen waar geen anti stoffen meer te vinden zijn……als iemand zulk onderzoek weet; ik hoor het graag! 🙂

    • Het immuunsysteem bestaat lang niet alleen uit antistoffen. Deze zijn zelfs een soort van latere verdediging achter het front. Eerst zijn er de bacterieën en fagen op huid en slijmvliezen die ons een eerste bescherming geven, dan de rode bloedlichamen, pas daarna de witte, enz.

     Het is een heel bijzondere gelaagde verdediging waarvan een flink deel door de gecreëerde spike-eiwitten en toevoegingen zoals grafeen-oxide op het verkeerde been gezet worden.
     Door de aan ACE2 receptoren gehechte spike-eiwitten worden ook onze lichaamseigen cellen en bloedlichamen als vijand gezien.
     Er “verdwijnen” dus geen antistoffen maar de eigen afweer gaat wel degelijk op minder cylinders lopen….

  • Mafklapper; dit is GEEN VACCIN dit is een WMD WEAPON of MASS DESTRUCTION, geproduceerd door IG FARBEN het moederbedrijf van IG AUSWITSCH-BIRCHENAU aka BASF, BAYER (Monsanto Round Up, Syngenta voedsel-Zaden producent), HOECHST in opdracht en samenwerking met WEF UN SDG idiote psychopatische Billionairs bang hun bezittingen kwijt te raken de WEF -HOOGVERRAADERS club gejoind.

 2. Het aantal van maximaal 500 miljoen mensen op de planeet om evenwicht te houden wil niet zeggen dat er 500 miljoen mogen blijven leven, het is het maximale aantal. Om die reden word er massaal geprikt, later kan er eenvoudiger worden geselecteerd uit de overlevenden.

  Het grote uitsluiten is gisteren heel dicht bij huis gekomen, de EHBO vereniging weigerd mensen die niet zijn ingespoten. Het woord “vaccineren” moet echt niet worden gebruikt, het is inspuiting met een middel, niet immuun maken met sporen van een ziekte. Door steeds “vaccineren” te zeggen is er sprake van misleiding die in stand word gehouden door de media en de politiek. Het is INSPUITEN.
  De wens om anderen te helpen en de eigen onbetaalde tijd die erin gaat is dus nu gevaalijk aan het worden…

  Nog een item; hulpverlening bij ongevallen….ben je niet ingespoten en help je iemand bij een ongeval dan kan het zijn dat jij daarna de schuld krijgt als iemand griep 2019 krijgt, ten slotte is er een zondebok nodig voor het falen van de wonderspuit….regel 1 van eerste hulpverleing en bij noodgevallen zegt; zorg dat je zelf veilig bent….die afweging is dus nu politiek geworden.

  Advies: als iemand nog aanspreekbaar is, vragen of er ingespoten is (ze noemenhet gevaccineerd in slaventaal) en zo ja weggaan. “Gevaccineerden” zullen hetzelfde doen met gezonde mensen…. Je kan 112 bellen maar de kans bestaat dat je dan alsnog later beschuldigd word mocht de simpele ziel griep krijgen, dus het is een afweging.
  De andere afweging is dat ingespotenen mogelijk dragers zijn van meerdere besmettelijke ziekten die eerst latent aanwezig waren maar door de inspuiting actief zijn geworden, dus extra oppassen is de boodschap…

  De regering heeft met de maatregelen dusdanige tweedracht gezaaid binnen de bevolking en die tastbaar gemaakt met een Ausweiss dat famillies uit elkaar vallen, vrienden elkaar met wantrouwen benaderen en alles gebaseerd op een opgeklopte gehyte griep en vervalste cijfers….de eerste doden zijn in deze verdeeldheid al gevallen… Persoonlijk hou ik er al rekening mee dat er straks bordjes op de voordeur komen met “ongevaccineerd” erop, of een groep simpele zielen die wil dat ik uit de buurt vertrek. Dat is namelijk de waanzin die 1 stap verder ligt dan een “Coronapas” en een voor opsluiting en andere onprettigheden.

  WE zitten nu op het punt van een totaal verlies van vrijheid, en de vrijheids beperkende wetten die in totale stilte zijn doorgevoerd zullen ons overvallen.

  Een wet is geen heilig voorschrift om het eigen geweten buiten werking te stellen en onmenselijk te gedragen, noch een excuus om geen verantwoording af te leggen. Bevel is bevel als leidraad gebruiken is hetzelfde als het hoofd zelf in de strop leggen, enkel het tijdstip waarop het krukje eronder word weggehaald is de enige onzekere factor.

  Alles in deze wereld komt terug in balans, dat is de basis van het leven.

  We zijn in oorlog, de oorlog is door regering aan het vrije volk verklaard en met een QR code verzegeld.
  Het stond zelfs al honderden jaren in de bijbel…..

  25 september 2021.

  Begin een dagboek.

  • Het is vanaf nu nog maar een kleine stap naar dat overheden zeggen: voor jullie gevaccineerden komt veiligheid in het gedrang en jullie vrijheid wordt nog steeds beperkt door de niet gevaccineerden.
   Willen jullie vrijheid en veiligheid terug?, pak de niet gevaccineerden op / geef ze aan of we brengen ze naar een eigen prive kamp/eiland.

   Ik denk dat inmiddels wel minstens 10% van de gevaccineerde NL’ers achter 1 van deze acties staat en eraan mee zou doen.

 3. Ik denk dat het niet eens de bedoeling was/is dat er zoveel schade en doden vallen door het “vaccine” door die globalisten.
  Het is natuurlijk wel het perfecte middel om ons aan de digitale pas en social credits te krijgen.
  Dit voor de volledige controle over de bevolking te verkrijgen. B.v. te veel vlees gekocht, van de week slechts enkel 10 liter brandstof ipv 60.
  Nu kan ik je wel vertellen als iemand mij restricties als deze gaat opleggen ik eigenhandig neem wat ik nodig heb. credits of niet.
  Ik denk trouwens ook dat als de vaccinatie schade zo groot wordt dat ook de media niet langer hun copy/paste journalistiek kan blijven volgen en het kaartenhuis doet instorten.
  Dan is er tijd voor gerechtigheid en de schuldigen en medeschuldigen te berechten.

  • Dat overkomt mij ook een soort van frequent. Terwijl de site staat te draaien en te verwerken, komt er de mededeling dat het te lang duurde voordat Frontnieuws reageerde, error weet ik veel vanaf een page die niet gerelateerd is aan Frontnieuws. Vaak laat ik het dan maar zo.

 4. Vandaag een zware discussie met een “gevaccineerde/ingespotene” die ik hoog heb zitten qua intelligentie en die bewezen heeft intelligentie in de praktijk om te kunnen zetten in werkbare en winstgevende materie.

  Ik ben nog in shock: de starheid en de indoctrinatie door de overheid zijn volledig…”Wij”hebben ons laten inspuiten om JULLIE te beschermen, als niet iedereen een spuit haalt moeten we blijven spuiten want dan gaat het niet weg….

  ….komt erop neer dat niet ingespotenen straks volledig de zondebok zijn voor het niet werkende “vaccin”en de bijwerkingen. Er is psychologische chantage gepleegd dat het geen naam mag hebben. Letterlijk worden vaders en zonen tegen elkaar opgezet, en er is geen discussie meer mogelijk met niet ingespotenen: iedere burger moety aan de spuit anders is het de schuld van hen die niet zijn ingespoten…

  ….tegen deze redenering is niets opgewassen, hierna komt de dwang waar een deel van de burgers omwille van hun angst groen licht voor geeft….de zogenaamde zachte vaccinatiedwang van Rutte is pure terreur aan het worden, met als uitvoerders de medeburger.

  We gaan een nacht van de lange messen tegemoet waarbij burgers andere burgers zullen dwingen, en daarmee hun grondrechten als mens en als Nederlander verkrachten….de staat is daarvan de organisator en de aanjager, de lachtende derde. Bij gebrek aan legetieme cijfers en feiten is er een psychische oorlogsvoering in gang gezet die de kern van leven raakt en sloopt.

  Er zijn in het leven vele zaken die een leven kunnen breken of heel zwaar maken, ziekte, sterfte, scheiding, werklooheid of wat dan ook, stemmen voor een regering die daar nog even een veelvoud aan ellende bijgooit is denk ik niet de bedoeling van een bestuursvorm. De klootzakken in Den Haag moeten weg wil dit land nog een kans maken, en via hun stembus en hun telsysteem en hun achterkamertjes zal dat nooit lukken. Eerlijkheid of integriteit, normen en waarden, onderste stenn boven halen zijn geen woorden uit een politiek woordenboek, maar wel geschikt en veelvuldig misbruikt voor een slogan uit een reclamecampagne.

  25 september is het zover, dan heeft de staat de grondwettelijke rechten van de burger buiten spel gezet.
  Hier helpt geen protestmars meer aan, voor zover het ooit zin heeft gehad… de enige protestmarsen uit de geschiedenis die geslaagd zijn waren die warbij de spandoeken werden vervangen door geweer en bajonet.

  Ik voel mij als “ongevaccineerde” Nederlandse burger anno 2021 als een paria, als een stuk wild waar straks jacht op mag worden gemaakt. Als persoon is mijn leven en vrijheid nu dusdanig in het geding dat ik gebruik ga maken van de rechten die mij als mens toebehoren.
  Niemand anders zal het doen, en rechtzaken voeren is nutteloos als de rechtbank eigendom is van de aangeklaagde…

  Laten we een datum kiezen om deze waanzin te stoppen, want anders wacht ons een kamp, en mogenlijk de dood door wat anderen plezier verschaft.

  Sta op. Vecht. Vecht voor je rechten als mens, anders ben je straks dood. Dit is de nieuwe normaal, waar mensen en hun rechten tot stront worden verklaard en gemaakt door politici.

  Het zou van algemeen nut zijn als de hoofdverantwooderdelijken zich niet langer onder anonieme stenen konden verstoppen maar vol in beeld kwamen….en ter verantwoording werden geroepen.

  Als dit vrijheid is wat is dan terreur?

  • Intelligentie kent vele vormen. Op het internet is daarover praktisch niets terug te vinden en/of is het vereenvoudigd en verbasterd. Een tweetal decennia geleden heb ik daarover een zeer interessante methodiek mogen volgen. Het concept is genaamd ‘Meervoudige intelligentie’ en behelsd de diverse vlakken – horizontaal weergegeven – van diverse intelligentie. Taal en wiskunde behoren daartoe, maar ook oriëntatie in de ruimte; fysieke intelligentie; sociale intelligentie en nog een aantal. Nog verder gedefinieerd kwam werd er een kubus weergegeven met talloze subgroepen van diverse intelligentie. De conclusie in elk geval daarvan is dat een mens niet op alle vlakken van intelligentie sterk of zwak scoort of kan scoren. Een ieder heeft dus sterke kanten als wel z’n zwakte en/of blinde vlekken. Hetgeen duidelijk is geworden aangaande degene waarmee je een discussie had. De argumenten waarmee deze is gekomen, komen direct van Hugo de Jonge; iemand die ikzelf in het geheel niet hoog acht of verstandig of kundig. Ik zie hem meer als een harddrugs verslaafde; een narcist; een arrogante pathologische leugenaar die slechts de orders opvolgt van degenen die boven hem geplaatst zijn. Ik zag eens een filmpje van hem waar hij vunzig met een banaan zit te kloten en daarmee verklaar ik hem ook nog eens tot een viezerik. Chantabel hoogstwaarschijnlijk. Vele mensen in ons landje die zich door deze kerel laten leiden en aansturen en hetgeen hij uitkotst aannemen als de waarheid, daarbij ondersteund door de eigen sociale omgeving die immers dezelfde uitzending bekijken en dezelfde kranten lezen. Groepsdenken. Massale angstpsychose. Vaak ook verslaafd aan de pharmaceutische maffia. Zich niet verdiepend in datgene wat de onafhankelijke media te melden heeft en/of zich laten afleiden door de toon of de lengte van de artikelen of door de reacties die volgers achterlaten of doordat het kartel deze bronnen wegzet als fake met complotdenkers. Dat de complotten simpelweg feit zijn, gaat er bij deze mensen simpelweg niet in. Met Bevrijdingsdag gaan massaal de vlaggen weer aan de puien en drinkt men een borrel met gelijkgestemden en is het motto ‘niet moeilijk doen’, terwijl men discussies heeft omtrent de meest nutteloze en zielloze zaken, nu aangevuld met het aanwijzen van en het roddelen over de zogenaamde schuldigen aan de huidige maatschappelijke malaise. Aan olifanten die in de kamer staan, heeft men geen boodschap. Ziende blind. Horende doof. Verkapt dement.

  • Exact hoe ik het ervaar en voorspel.
   Probleem, er is geen organisatie en de roverheid zorgt er ook voor dat die er niet komt.
   Wij zijn sitting ducks wachtende op de jager.
   Steek een pink uit in dit gekaapte land en je zit zo jaren vast.

 5. De volgende pandemie komt uit de spuit en dan wordt het menens want ze zullen vallen als rijpe eikels uit de boom. Dit keer is het wel echt!!
  Maar vandaag heerlijk op he strand in de duinen een paar uurtjes van de zon genoten en zelfs nog een duikje genomen in de heerlijke heldere (zolang het geen oosten wind is) Noordzee en geen vuiltje aan de lucht!!!
  Moeten jullie eens proberen,..deze week laatste kans,..het water is 18 graden,..prima te doen!!

  • Dat denk ik ook vaak…Zou het echt zo zijn? Ik smeekte een vriend vanavond die derde spuit echt niet te nemen want deze keer zal het raak zijn. Ik vrees ook dat het steeds erger wordt. Fijn dat je in het heerlijke water zat! Zalig…

 6. Mensen hebben geen tijd om zich in bepaalde dingen te verdiepen. Daarom nemen ze direct voor waar aan wat er op nos voorbij komt.
  Waarom zou de nos liegen…. wat hebben ze eraan.

  Mensen die zo denken valt niet mee te discussiëren. Alle andere nieuws wat niet met nos overeenkomt is direct fake nieuws…. want waarom zou nos liegen…

  Tuurlijk kunnen we ons enrgie steken om verder te kijken dan onze neus.. maar wat hebben we eraan. Ons invloed is om en nabij 0.

  Mensen willen niet nadenken want dat kost moeite en energie en we willen onze energie in leuke dingen steken.
  Dus volgen ze “de leiders” lekker makkelijk leventje…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in