Er zijn 55 gedocumenteerde gevallen van performers die eind 2022 tot en met 2023 instorten, sterven of ziek worden in deze video. En in bijna al deze gevallen zeggen de media: “We weten niet wat de oorzaak is, maar het was zeker niet het COVID-vaccin.”

Echt? En zagen we dit gebeuren vóór de uitrol van de COVID “vaccins”? Zagen we dit in 2020 tijdens het hoogtepunt van de COVID “virus pandemie” toen ze zeiden dat we mensen dood op straat zouden zien vallen omdat het COVID “virus” zo verschrikkelijk erg was?

Nee, dit zagen we niet. Dit begon later in 2021, en ging door in 2022 nadat de injecties in de meerderheid van de bevolking waren geïnjecteerd.

Dit staat op het Bitchute kanaal.

Via Brian Shilhavy.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Johns Hopkins Universiteit bevestigt dat u zonder het te weten kunt worden gevaccineerd met een PCR-uitstrijkje test
Vorig artikelCardioloog verbluft BBC-interviewer door te pleiten voor pauzeren COVID-prikken
Volgend artikelTragische dood voor 13 Oekraïense militairen in Bakhmut: Ze liepen in een hinderlaag (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Welk wondermiddel , brol ja dat is , wat er zich nu voordoet is nog nooit gebeurd na zoiets.En in bijna al deze gevallen zeggen de media: “We weten niet wat de oorzaak is, maar het was zeker niet het COVID-vaccin.” Welke idioot dat in het artikel geschreven heeft weet zeker niets van biochemie daar het juist van de mRNA injecties komt dat zeker geen vaccin is .

 2. Het word hoog tijd dat échte wetenschappers in microbiologie, e.d. rapporten opstellen en openbaar maken, (wat feitelijk al gebeurd, zie ICIC e.a.) om ze allemaal daarmee om hun oren te slaan.

 3. Ik kijk al maanden elke dag op ‘112 Meldingen’
  Voor mijn woonplaats van ca 60.000 inwoners gemiddeld elke dag 6-8 x ‘Ambulance met spoed naar…’

  Als ik.buiten kom hoor ik vrijwel altijd de sirenes van.de ambulances….
  Das niet.normaal.

  Ben.blij dat ik vanaf het begin van.de vaccin propaganda al meteen voelde dat het niet.klopte…

  • Inderdaad ja, de sirenes. Eerst dacht ik dat het een mondkapjes-functie had : Het volk er constant aan laten herinneren dat er ‘inderdaad’ een pandemie gaande was. Maar nu hebben we het punt bereikt dat het niet meer te ontkennen valt, dat er mogelijk wel in elke ambulance een vaccin-slachtoffer vervoerd wordt.
   Ik woon in een zijstraat van een drukke hoofdaan- en uitvoerroute in Amsterdam en soms wordt ik helemaal gestoord van die sirenes. Het gààt maar door.

 4. Ik zie niemand instorten, allemaal ongevaxten?
  In mijn straat leeft iedereen nog .
  Wel, minder gezond , oha wat ik zie.

  De media is knettergek, iedereen is tegen deze media, maar gelooft ALLES wat men ziet en hoort daarop, ook hier splitsing door MSM . Als het een klopt zal het andere ook kloppen.

  De sporters, MSM journalisten, acteurs, zangers, zitten ✈️ …….

  …………….hier 🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝 🎶🍷 🍾 💃 ❤️ 🕺
  Denk je nu werkelijk dat ze ZO gestoord zijn om een spuit te nemen
  Met hun informatie kanalen.

 5. Ja mensen, klimaatverandering moet je echt serieus nemen, je ziet wat het allemaal met mensen doet.
  Koken op gas ook, daar wordt je goed ziek van. Iemand nog een 5e prikje? De eerste 4 hielpen niet, deze misschien wel.

 6. Het machtsconglomeraat zal begrijpelijkerwijs vasthouden aan het ‘feit’ dat het iig niet aan de injectie ligt, want ze hebben ongelooflijk veel te verliezen en dat deel vd bevolking dat ervoor gekozen heeft om hierin volledig mee te gaan, zal het erkennen van de keiharde evidence based data ook zo lang mogelijk uit de weg gaan, omdat dit gewoonweg TE schokkend zal zijn òm te erkennen.
  Psychologen, die zich gespecialiseerd hebben in massavorming, leggen ook uit, dat deze groep volledig ongevoelig is voor de feiten, hoe ‘straight in their faces’ de feiten / data ook is ! Dus het tonen van een video waarop een compilatie te zien is van 55 omvallende mensen zal gek genoeg niet de overtuigingskracht hebben, die de makers hoopten.
  Het is van levensbelang voor The Blue Pill community om vast te houden aan de nieuwe werkelijkheid. Een voorgeschreven nieuwe werkelijkheid, die een collectief heeft laten ontstaan, wat bestaat uit mensen, die vòòr deze reality push een haveloos leven van Disconnect hadden. Het op onderzoek uitgaan was iets voor de intellectueel, de onderzoeksjournalist en wetenschapper. Dat zei de msm iig altijd; dus dat was de waarheid. Het was de ’taak’ vd burger om passief af te wachten wat er voor hen allemaal geregeld zal worden. Een doelloos leven zonder focuspunten, die perspectief gaven. Dit voedde een onderhuids ongenoegen, die gaandeweg resulteerde in een niet nader te omschrijven angst, frustratie en agressie.
  Het was daarom voor vooral deze groep een ware redding toen de supranationale machtsnetwerken – via de nationale ‘overheden’ en hun bedrijfsmedia – hen een werkelijkheid op een presenteerblad aanboden. Vanaf dat moment had men ‘eindelijk’ een concreet focuspunt, waarop men al hun angst, frustratie en ongenoegen kon projecteren. Er ontstond weer een gemeenschapsgevoel, een collectief met een duidelijk doel voor ogen : Samen de strijd aangaan tegen het ‘virus’! Kort daarvòòr was het ‘Terrorisme’ het nieuw afgesproken focuspunt. En weer dààrvoor AIDS.
  Nu er steeds meer data verschijnt, dat toont dat hun voorgeschreven werkelijkheid gèèn Walhalla blijkt te zijn maar exact het tegenòvergestelde, zal deze groep blijven vasthouden aan het pakket van zijde dunne draadjes van hoop. De Man met de Hamer – die nu steeds harder op de voordeur staat te bonken – zal men zolang als het maar mogelijk is nog buiten de deur houden. Men zal het absoluut niet aan kunnen indien die niet-voorgeschreven werkelijkheid recht in hun gezichten zal schijnen. Men wil àbsoluut niet terug naar dat ‘oude normaal’ alwaar men ronddwaalde in ongewisheid en elke dag maar doorging met het zinloos [over-]consumeren van goederen en [ uitgekleedde ] informatie.
  Maar als een dierbare meteen na de spuit voor je ogen in elkaar zakt, dan . . .moet je wel.

  • @Stephan,
   100% met je eens!
   Mijn buurvrouw -die in de zorg werkt- haalde bij aanvang van de vaccinaties meteen de prikken.
   Zij zei letterlijk tegen mij:” als iedereen nu de prikken neemt is covid voorgoed verdwenen en zijn wij van al die beperkende maatregelen af. ”
   Ik gaf als antwoord: ” de griep is nooit verdwenen ondanks de jaarlijkse griepprikken. ”
   Zij gaf mij hierin gelijk maar was ervan overtuigd dat het covid ” virus ” een ander virus is dan het griepvirus. En dat het covid virus wel bestreden kon worden door vaccinaties. Ik zei: ” virussen horen nu eenmaal bij het leven en kun je niet bestrijden met vaccins. ”
   Ik zag aan haar dat zij het hiermee niet eens was, als gehersenspoelde door de overheid en MSM.
   Kortom een gesprek over dit onderwerp was zinloos, dus sneed ik een ander onderwerp aan.
   Ik had geen zin om mijn energie verder te verspillen aan iemand die zich het veiligst voelt in de volgzame kudde en absoluut niet daarbuiten wil treden….!

   Dus iedereen doet maar wat hij/zij wil, het zal mij allang een worst wezen.

   • Het is eigenlijk net zoals met taal. Voor bepaalde dingen heeft een bepaalde taal 1 woord en in een andere taal heeft 1 ding vele woorden, maar die allemaal hun eigen gebruik kennen in een bepaalde context. Het is daarom net alsof nu de ene burger een ander tààl is gaan spreken dan de andere burger. De Sapir-Worth Hypothese zegt dat taal , maar ook een bepaald selectief woordgebruik daadwerkelijk een invloed heeft op je manier van denken, op je denkraam. Nu er in deze crisis bepaalde woorden door de macht en haar media herhaaldelijk gebruikt worden – een bekend onderdeel vd propagandastrategie – veroorzaakte dat een realiteitsverandering bij de ( goedgelovige ) burger. Deze parameter shift heeft blijkbaar ook invloed op de impact van feiten / meningen.
    De buurvrouw, die ervan ‘overtuigd’ is, dat een Coronavirus toch wat anders is dan een griepvirus; zelfs ervan ‘overtuigd’ is dat het gevaarlijker is, heeft haar focus duidelijk meer op het aan haar aangeboden officiële narratief gehad, dan op de evidence based virologie. Voor het laatstgenoemde moet je ZELF aan het werk gaan, er meer moeite voor doen òm het te begrijpen. Dat is helaas nooit door overheden en haar media / onderwijs / werkgever gestimuleerd geworden om dat te gaan dòen. Het is deze buurvrouw hoogstwaarschijnlijk dan ook niet bekend dat beide virussen tot dezelfde groep van seizoen gebonden respiratoire griepachtigen toebehoort. En dat er wel zo’n 100 verschillende van bestaan, maar met overwegend identieke symptomatiek. En dat de uitslag v/e PCR test methode iig dit verschil niet kan aantonen. Deze buurvrouw werkt in de zorg en je ZOU mogen verwachten dat de monocausale benadering [ 1 virussoort, dat àlle ellende veroorzaakt mòet bestreden worden dmv 1 oplossing, de prik ] haar zou hebben verbaasd en vervolgens haar wakker zou hebben geschud. Maar nee. Misschien kwam ze er nog net op tijd achter, dat ze haar baan zou verliezen als je haar mond open zou doen. Dus om haar leven draaglijk(-er) te houden is ze naar zichzelf verplicht om het officiële narratief te blijven ondersteunen. Dat deze houding een morele en intellectuele armoede genereert is blijkbaar even niet zo’n punt.

   • Ik zei: ” virussen horen nu eenmaal bij het leven en kun je niet bestrijden met vaccins. ” Dat is een zeer belangrijk punt om te begrijpen en kan in principe niet vaak genoeg worden aangehaald als je het mij vraagt. Hier zijn wij mensen voor zover ik weet nooit over geïnformeerd. We moeten eigenlijk alles wat we geleerd hebben in twijfel (durven) trekken en zelf gaan onderzoeken anders wordt onze ‘onwetendheid’ TEGEN ons gebruikt.

   • Dat vind ik ook zo angstaanjagend aan de mensen in de zorg. Die hebben er – lijkt het – het minst verstand van. De vanzelfsprekendheid waarmee ze denken dat ze alles beter weten….
    Je moet er zo min mogelijk mee te maken krijgen. Alleen als het niet anders kan omdat je anders niet meer leven kan dan moet je er contact mee zoeken. Maar voor de rest wegwezen!

    • Ja helemaal mee eens. Wij zijn ook niet naar het ziekenhuis gegaan toen mijn huisgenote tijdens het klussen in de huiskamer twee jaar geleden door een val van een trap twee voeten had gebroken. We hebben het samen kunnen genezen, een wonder om mee te maken. Ik, Leonoor heb de voeten van mijn huisgenote Marthe een half jaar elke dag een paar uur vastgehouden. Na twee weken kon ze weer heel voorzichtig samen lopen. Na een half jaar was ze genezen en liep ze beter dan daarvoor. Daar is in een ziekenhuis geen tijd voor en bewustzijn over.

 7. De prikkies gaan allemaal (2-5 jaar.) Dit zijn slechts niet ingecalculeerde bijwerkingen…En nog staan de schapen in slaapstand. Rest pakken ze via gmo voedsel en geslachtsgemeenschap waar kranten na vaccinaties tot opriepen vorig jaar. Allemaal zelfde inkoppers als : “Summer of love” en “Schade inhalen met daten”…Als je het ziet is het zo voorspelbaar.

 8. Zelfs nu, na alle bevindingen, feiten en argumenten die aantonen dat deze gebeurtenissen absoluut NIET het predicaat ’toeval’ waardig zijn, zien vooralsnog vele vaxxers dit als ’toevalligheden’ ………

  De ergste bijwerkingen van dit zogenaamde vaccin zijn ongeëvenaarde onnozelheid en struisvogelgedrag. Hoe hoger de bewijzen zich opstapelen, hoe dieper zij hun kop in het zand steken.
  Nou ja…. eerst je kop in het zand….. en uiteindelijk je hele lichaam…

 9. Steeds meer mensen die uit de half-slaap kapotschrikken na het horen van bepaalde zeer korte maar luide fx-tonen. Omgeschreven als ‘fucked-up!’.
  En dan al die toenemende gevallen van schokken door opgebouwde statische elektriciteit. Ja, ja…door droog winterweer terwijl het regent en mistig is.

  Dit heeft allemaal te maken met de vermogens en frequenties van 5G.
  Toevallig zijn reporters en artiesten omgeven met dit soort straling naast de vele kabels, oortjes, etc.

  Het is afgelopen met de natuurlijke mens…..

 10. Dank iedereen voor de duidelijke reacties. Ik heb soms moeite met het cynisme, maar dat zie ik in deze reacties gelukkig niet, ik ben het helemaal eens met wat er geschreven wordt, het is triest, maar doorgaan in het (bij)geloof is waar veel mensen in door willen gaan. Ook de combinatie met medicijnen is genoemd, de stralingen. Mijn moeder is overleden door 100 pillen per week, wat begon met de statines (cholesterolverlagers), echt afschuwelijk rotspul, alles verwoestend. Mijn moeder wilde dit niet, maar mijn vader stuurde haar steeds naar de artsen en ziekenhuis. Ze werd dement verklaard, ze was het niet. Ze heeft gevraagd om wereldkundig te maken wat haar en velen met haar is aangedaan door de farmaceutische industrie. Zij was van de natuur en heeft de liefde voor de natuur helemaal meegegeven. Ik ben bezig met drie boeken, ze zijn bijna af om mijn verhaal, het verhaal van mijn moeder en van mijn huisgenote bij elkaar te brengen. Mijn huisgenote is als kind bijna overleden door de vaccinaties, maar ook dat mag na 40 jaar nog niet gezegd worden. Haar ouders willen geen contact net als mijn vader, die inmiddels 92 jaar is en alle prikken natuurlijk genomen. Hij vindt het wel fijn als ik af en toe eens bel en natuurlijk gaat het goed, wat klachten maar ja dat is de ouderdom en zo gaat het maar door.

  • Dank jullie wel. Mensen hebben een uitlaatklep nodig en dan wordt je wel eens cynisch. Het onrecht wat ons systematisch wordt aangedaan is onvoorstelbaar. Het woord ‘onvoorstelbaar’ heb ik in deze crisis wel al een miljard keer gebruikt en uitgesproken.
   Boeken lezen is zo belangrijk. Ik ben altijd bij vlagen een boekenlezer geweest, maar nu tijdens deze crisis zijn er talrijke goede boeken verschenen, die de zere vinger op de immense wond weten te leggen. Als lezer kun je je ook even terug trekken uit het gewoel vd informatie-tsunami die elke dag over ons heen wordt gestort.
   Ik wens jullie veel succes en een zo groot mogelijk bereik van jullie boeken. We zijn met z’n allen in een zeer kwalijke informatie-oorlog geschopt waarin zeer laaghartige lieden die het heel ver hebben weten te schoppen op de ladder van het zelfvernietigend Neolib. systeem, het voor het zeggen lijken te hebben. Als je naar de geschiedenis kijkt dan is het altijd op elk denkbaar terrein een al dan niet zichtbare strijd geweest om letterlijk het kwaad in toom te houden. Bijvoorbeeld het deel van wat de elite genoemd wordt dat een innige voorliefde voor eugenetica heeft. Bij nader inzien is deze groep altijd al bezig geweest om haar ideologie via allerlei wegen verwezenlijkt te krijgen. Je kunt het zien als een zelflerende machine, die steeds vernuftiger en sluwer is kunnen worden door de ervaringen, die het heeft kunnen opdoen uit voorgaande pogingen. En nu heeft dat netwerk een positie weten te bereiken [ zie bv Bill G. ] dat het mbv wereldorganisaties, grootbedrijven, overheden en media een nooit eerder voorgekomen groot speelveld systemisch kan bespelen.
   Op dit moment ben ik he boek De Gevaarlijkste Dr. op aarde [ Originele titel The Real Fauci ] van Robert F. Kennedy Jr. aan het lezen, die de vergaande corrumpering vh overwegend Amerikaanse gezondheidssysteem uit de doeken doet, wat direct een zeer kwalijke gevolgen-pakket had en heeft op de rest vd wereld. Dit boek laat duidelijk zien hòe het zo ver is kunnen komen dat het doen en laten van slechts enkelen zo’n immens grote met name negatieve impact op de wereldbevolking heeft kunnen hebben ! Als we OOIT inzicht zouden kùnnen krijgen op de totàle hoeveelheid slachtoffers dat dit ZOGENAAMDE gezondheidssysteem heeft teweeg gebracht, dan zal dit zeer zeker in ièder geval het aantal slachtoffers van de Eerste EN de Tweede Wereldoorlog ver overstijgen. En er moet wel bij verteld worden, dat zonder de technologische ontwikkelingen – die in handen zijn van een gelijkgestemde kliek – dit niet mogelijk zou zijn geweest. Enfin, zoals met elke poging om in de vorm van een comment een bijdrage te leveren is de kans altijd heel groot dat je van alles vergeet om erbij te vermelden. Soms zijn juiste de persoonlijke ervaringen gewenst en een andere keer weer juist the big picture. Maar omdat deze goed voorbereide mondiale aanval op àlles wat ons lief is ons op een zeer intiem en persoonlijk niveau raakt is het heel begrijpelijk dat in stadium de meeste reacties over persoonlijke ervaringen gaan. We zijn per slot van rekening mènsen. Maar gelukkig wordt er ook regelmatig uitgezoomd en hoe verder men uitzoomd hoe òngelooflijker het lijkt te worden, maar toch is het waar. “Ze’ zeggen het zelf op al hun ‘officiele’ websites

 11. Het valt inderdaad op als ik ook het alt nieuws moet geloven.
  Ik heb wel mensen ziek zien worden in mijn directe omgeving en zelfs een aantal sterfgevallen meegemaakt die mij de wenkbrauwen heeft doen fronsen. Maar tot nu toe heb ik nog niemand zomaar zien neerstorten. Als ik het zie, dan ga ik het geloven. Zelfde als met die Chinezen die zomaar dood neervielen op straat toen die cov shit begon. Ik ben een ongelovige geworden.

  • Ja, ik heb ‘m gezien. Schokkend. Ik zie op Rumble dat ie 84.6 duizend likes gekregen heeft. Een goed teken dat ie al zo vaak bekeken is. Ik heb de doc. State of Control met zo’n twintig anderen via de mail gedeeld. Naast wat gekreuk en gesteun van een enkele voor de rest NIETS meer van gehoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in