Adviseur van de Britse regering zegt dat de mondkapjesmandaten “voor altijd” moeten blijven

6

Susan Michie, adviseur van de Britse regering en voormalig lid van de Britse Communistische Partij, zegt dat mondkapjesmandaten en sociale distantie “voor altijd” moeten blijven bestaan en dat mensen dergelijk gedrag moeten adopteren, net zoals ze dat hebben gedaan met het dragen van veiligheidsgordels, bericht europe.infowars.com.

Michie, die hoogleraar gezondheidspsychologie is aan de UCL en een vooraanstaand lid van SAGE (Scientific Advisory Group for Emergencies), zei dat dergelijke controlemaatregelen deel moeten gaan uitmaken van het “normale” routinegedrag van mensen.

“Vaccins zijn een heel belangrijk onderdeel van de pandemiebeheersing, maar het is slechts één onderdeel. Een test-, traceer- en isolatiesysteem en grenscontroles zijn echt essentieel. En het derde punt is het gedrag van mensen. Dat wil zeggen, het gedrag van sociale distantie, van … ervoor zorgen dat er een goede ventilatie is [als je binnen bent], of als die er niet is, het dragen van mondkapje, en [het bijhouden van] hand- en oppervlaktehygiëne.

We zullen dit op lange termijn moeten volhouden, en dat zal niet alleen goed zijn voor Covid maar ook om andere [ziekten] te verminderen in een tijd waarin de NHS [het moeilijk heeft]… Ik denk voor altijd, tot op zekere hoogte…

Ik denk dat er veel verschillende gedragingen zijn die we in ons leven hebben veranderd. We dragen nu routinematig veiligheidsgordels – dat deden we vroeger niet. We rapen nu routinematig hondenpoep op in de parken – dat deden we vroeger niet. Als mensen zien dat er een dreiging is en dat ze iets kunnen doen om die dreiging te verminderen [om zichzelf, hun naasten en hun gemeenschap te beschermen], dan hebben we het afgelopen jaar gezien dat mensen dat doen”.

  Amerikaanse databank voor bijwerkingen: COVID-19 vaccinaties verhogen misvormingen bij baby's honderdvoudig

Michie’s opmerkingen benadrukken eens te meer hoe veel wetenschappelijke adviseurs dronken zijn geworden van de macht van COVID-19 en er nooit meer afstand van willen doen.

“Het zal je niet verbazen dat Channel 5 News absoluut geen moeite heeft gedaan om deze beweringen te controleren. De presentatrice van het programma maakte geen bezwaar tegen het idee dat het dragen van mondkapjes en sociale distantie “voor altijd” zou moeten doorgaan, en nam slechts haar toevlucht tot vriendelijk gelach.

Professor Michie’s co-panellid, een collega-wetenschapper aan de UCL, Dr Shikta Das, zei: “Ik denk dat Susan hier een heel goed punt heeft gemaakt”, eraan toevoegend dat de uitrol van het vaccin een “vals gevoel van veiligheid” heeft gecreëerd. Ze concludeerde: “Ik denk niet dat we al klaar zijn voor de unlock. Wat is dat voor een evenwicht!”, schrijft Michael Curzon.

Het is misschien niet verwonderlijk dat Michie bekend staat als een oude communistische hardliner en zo ijverig was in haar overtuigingen dat ze de bijnaam ‘Stalin’s nanny’ kreeg.

Haar mening komt overeen met die van collega-regeringsadviseur professor Neil Ferguson, die ooit erkende dat het hem verbaasde dat de autoriteiten “wegkwamen” met dezelfde draconische maatregelen die communistisch China bij het begin van de pandemie oplegde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kritisch nagekeken: Coronavirus, zijn isolaat en mutanten daarvanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVeranderingen in het aangeboren immuunsysteem als gevolg van Corona-vaccinaties
Volgend artikelVS Gezondheidsautoriteit CDC geeft verbijsterende gegevens vrij waaruit blijkt dat jonge mensen groter risico lopen op hartontsteking door COVID-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Sociale distantie is door en door pervers. Het is tegen de natuur en maakt mensen ziek. En geisoleerde mensen zijn een makkelijk doelwit voor tuig. Ik heb mijn kringetje uitgedund tot mensen die zich normaal gedragen. Bleef haast niets over-maar dat geeft niet. Ik doe hier niet aan mee. Het heeft geen enkele zin.

  2. Die mevrouw Michie ziet er heel griezelig uit. Volgens mij is ze ook een borderline Inteelter (zie mijn andere posting voor uitleg). Ik heb een toekomst beeld waarin mensen zakken over hun kop moeten trekken, met een plastic ruitje voor de ogen zodat men nog wat kan zien, en een paar gaatjes achterop zodat men nog wat lucht kan krijgen. De zak is rond de nek strak gesloten met een band zodat de corona-eiwitten van de Ingespotenen er niet in kunnen komen. Zie je het voor je? En zo lopen we allemaal rond dan. De burka heeft dan nog iets charmants vergeleken met de corona-eiwit hoofdzak. Ik zal ze vast laten maken in China, dan kun je ze bij mij bestellen. Ze zien er heel fleurig uit hoor, van papier of plastic, of zwart rubber voor de liefhebber. Ruitjes, bloempjes, kristalletjes, laat maar weten. Of met selfies, of met het beeld van mw. Michie er op, met die grijns van ‘r.

  3. p.s. die perverse sociale distantie heeft kennelijk iets te maken met het beloeren van het mensdier vanuit de satellieten – het is nodig om 1,5 m afstand tussen mensen te behouden om ze uniek te kunnen identificeren als een afzonderlijke entiteit. Dit helpt bij het monitoren van de mRNA eiwitten die het lichaam aanmaakt, en de organen waar die eiwitten zich bevinden. Dit voor het verscherpen van de Gifspuit Release 2.0. Die werkt dan nog beter! yippie.

  4. Volgens mij zijn de hersenen van deze “adviseur” aan een intens rottingsproces onderhevig. Hoe vaak is al bewezen dat mondkapjes en afstand houden en alle andere maatregelen geen zin hebben? En dan toch met dit advies komen. En hoe wil je dat verkopen aan de bevolking? Gewoon niet mee doen aan die BS klaar. Maarja als de britten net zo’n ruggegraat hebben als de meeste nederlanders dan draagt 90% weer bruif de muilkorf. Walgelijk gewoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in