Adviseur van de Britse regering zegt dat de mondkapjesmandaten “voor altijd” moeten blijven

1
747

Susan Michie, adviseur van de Britse regering en voormalig lid van de Britse Communistische Partij, zegt dat mondkapjesmandaten en sociale distantie “voor altijd” moeten blijven bestaan en dat mensen dergelijk gedrag moeten adopteren, net zoals ze dat hebben gedaan met het dragen van veiligheidsgordels, bericht europe.infowars.com.

Michie, die hoogleraar gezondheidspsychologie is aan de UCL en een vooraanstaand lid van SAGE (Scientific Advisory Group for Emergencies), zei dat dergelijke controlemaatregelen deel moeten gaan uitmaken van het “normale” routinegedrag van mensen.

“Vaccins zijn een heel belangrijk onderdeel van de pandemiebeheersing, maar het is slechts één onderdeel. Een test-, traceer- en isolatiesysteem en grenscontroles zijn echt essentieel. En het derde punt is het gedrag van mensen. Dat wil zeggen, het gedrag van sociale distantie, van … ervoor zorgen dat er een goede ventilatie is [als je binnen bent], of als die er niet is, het dragen van mondkapje, en [het bijhouden van] hand- en oppervlaktehygiëne.

We zullen dit op lange termijn moeten volhouden, en dat zal niet alleen goed zijn voor Covid maar ook om andere [ziekten] te verminderen in een tijd waarin de NHS [het moeilijk heeft]… Ik denk voor altijd, tot op zekere hoogte…

Ik denk dat er veel verschillende gedragingen zijn die we in ons leven hebben veranderd. We dragen nu routinematig veiligheidsgordels – dat deden we vroeger niet. We rapen nu routinematig hondenpoep op in de parken – dat deden we vroeger niet. Als mensen zien dat er een dreiging is en dat ze iets kunnen doen om die dreiging te verminderen [om zichzelf, hun naasten en hun gemeenschap te beschermen], dan hebben we het afgelopen jaar gezien dat mensen dat doen”.

De "Ongevaccineerden" Kwestie

Michie’s opmerkingen benadrukken eens te meer hoe veel wetenschappelijke adviseurs dronken zijn geworden van de macht van COVID-19 en er nooit meer afstand van willen doen.

“Het zal je niet verbazen dat Channel 5 News absoluut geen moeite heeft gedaan om deze beweringen te controleren. De presentatrice van het programma maakte geen bezwaar tegen het idee dat het dragen van mondkapjes en sociale distantie “voor altijd” zou moeten doorgaan, en nam slechts haar toevlucht tot vriendelijk gelach.

Professor Michie’s co-panellid, een collega-wetenschapper aan de UCL, Dr Shikta Das, zei: “Ik denk dat Susan hier een heel goed punt heeft gemaakt”, eraan toevoegend dat de uitrol van het vaccin een “vals gevoel van veiligheid” heeft gecreëerd. Ze concludeerde: “Ik denk niet dat we al klaar zijn voor de unlock. Wat is dat voor een evenwicht!”, schrijft Michael Curzon.

Het is misschien niet verwonderlijk dat Michie bekend staat als een oude communistische hardliner en zo ijverig was in haar overtuigingen dat ze de bijnaam ‘Stalin’s nanny’ kreeg.

Haar mening komt overeen met die van collega-regeringsadviseur professor Neil Ferguson, die ooit erkende dat het hem verbaasde dat de autoriteiten “wegkwamen” met dezelfde draconische maatregelen die communistisch China bij het begin van de pandemie oplegde.

“China is een communistische eenpartijstaat, zeiden we. We konden niet wegkomen met lockdown in Europa, dachten we… en toen deed Italië het. En we realiseerden ons dat we het wel konden”, zei Ferguson.

Kardinaal waarschuwt: Covid zal worden gebruikt voor de "Great Reset" om "vrijheid" en "families" aan te vallen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kritisch nagekeken: Coronavirus, zijn isolaat en mutanten daarvanVolg Frontnieuws op Telegram

1 REACTIE

  1. Sociale distantie is door en door pervers. Het is tegen de natuur en maakt mensen ziek. En geisoleerde mensen zijn een makkelijk doelwit voor tuig. Ik heb mijn kringetje uitgedund tot mensen die zich normaal gedragen. Bleef haast niets over-maar dat geeft niet. Ik doe hier niet aan mee. Het heeft geen enkele zin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here