Screenshot YouTube © The Weather Channel

De president-elect Joe Biden zal op de eerste dag van zijn presidentschap amnestiewetgeving invoeren voor de meer dan elf miljoen illegale buitenlanders die in de Verenigde Staten verblijven, volgens pro-illegale immigratieactivisten. De wetgeving zal een middel bevatten om het burgerschap te verlenen aan bijna elke illegale buitenlander in het land.

Verwacht wordt dat het aantal illegalen dat in aanmerking komt voor amnestie maar liefst elf tot twintig miljoen zal bedragen, met schattingen die sterk variëren naargelang het aantal illegalen in de Verenigde Staten. Biden heeft beloofd om af te zien van deportatie voor elke illegaal in het land, met uitzondering van degenen die zijn veroordeeld voor misdaden.

Biden zal waarschijnlijk een overvloed aan uitvoeringsbesluiten ondertekenen om clementie te bieden aan illegale buitenlanders, waaronder een uitbreiding van het DACA-programma waarover tijdens het presidentschap van Donald Trump voortdurend is gediscussieerd.

Migrantenkaravanen zijn reeds begonnen met de reis van Midden-Amerika naar de Verenigde Staten, gretig om gratis bijstand en staatsburgerschap-voordelen te ontvangen van een aanstaande president die beloofd heeft genereuze concessies te doen aan illegale buitenlanders.

Aan drugskartels gelieerde smokkelaars zijn al bij potentiële migranten begonnen met het adverteren van kansen om de Verenigde Staten te infiltreren, met de bewering dat ze vrij spel hebben over de grens als president Donald Trump zijn ambt neerlegt.

Op weg naar “Uncle Joe”

Vorig artikelApple wordt gedwongen Telegram te verwijderen
Volgend artikelMigrantenkaravaan eist dat Joe Biden zijn “toezeggingen” honoreert
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Dit was te verwachten. Even zoveel stemmers bij voor de communisten(=democraten). Deze invasies zijn het massavernietigingswapen zoals gepland werd door het Coudenhove Kalergi plan. Het uiteindelijke doel is de vernietiging van de blanken. Zij lopen immers in de weg voor een ZWO. Hopelijk komt er een verzet van de blanken met een burgeroorlog. Het is beter al vechtend ten onder te gaan ,dan te leven als een “goyiumslaaf”. In de EUSSR staat ons ten andere hetzelfde lot te wachten. Het schandalige is dat een groot deel van de bevolking daaraan meewerkt. Een nooit geziene collectieve zelfmoord. Het uitverkoren volk kijkt hier tevreden toe… eindelijk… eindelijk …!!!

  • Aangeboden:
   Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, met als burgemeester mevrouw Fatima Halalsema, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurodistan!
   Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
   Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
   Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
   Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u, uw kinderen en al uw over te laten komen familieleden.
   De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s, te bezoeken.
   Ook het feestje van uw schoonmoeder als ze 24 jaar wordt kunt u dan tegelijkertijd bijwonen.
   De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal de verplichte gezichtsbeharing en de vrouwen dragen allen een chador, sluier, hijab, niqab of boerka. De voor de ogen uitgeknipte reepjes stof van de chador zullen worden gebruikt door de broertjes en neefjes om hun ogen te bedekken bij het tonen van hun gezichten tijdens het tv-programma “Opsporing verzocht”.
   Wegens klachten vanuit de marokkaanse gemeenschap dat zij te weinig op televisie te zien zijn wordt dit programma 2 x per week uitgezonden.
   Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en is daarna streng verboden.
   Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals carnaval, koningsdag en Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft. Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort.
   De Verenigde Naties heeft de Nederlandse regering al opgedragen te zorgen dat Zwarte Piet wordt afgeschaft.
   Deze wordt vervangen door de Iraanse zwarte Piet genaamd Hajji Firuz, die door de VN is vermeld op de UNESCO-Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid’ en daardoor is beschermd.
   Dit zwart geschminkte figuur met felrode lippen is gehuld in rode kleren. Hij speelt tamboerijn en zingt om kinderen en hun ouders te vermaken (feit).
   Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
   De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd tot moskee of islamitische school.
   Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees en ander haram voedsel worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke winkels en horeca zal geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn. Alleen halal-spijzen en -dranken zijn nog verkrijgbaar. Op het in bezit hebben van haram voedsel staat als straf steniging. Op het nuttigen daarvan staat decapitatie.
   De term Homo sapiëns zal worden veranderd in de Homo getintiës.
   De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
   De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
   Allahlastering, afvalligheid, blasfemie, diefstal, overspel, gokken, alcoholgebruik, pornografie en prostitutie worden gestraft met doodstraf, stok- of zweepslagen, steniging, amputatie, decapitatie en/of andere vormen van marteling.
   Omdat in de koran en de sharia slavernij niet verboden is, is het toegestaan enige (kind)slav(innen)en te houden, die als manier van boetedoening weer in vrijheid gesteld kunnen worden.
   Het steunen van extremistische en fundamentalistische groepen binnen de islam en het steunen van terrorisme en de zelfmoordaanslagen van de jihad (heilige oorlog) is toegestaan. 
   Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige twee partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk (nieuw leven ingeblazen) en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet te vertrouwen is.
   Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden en lidmaatschap of ondersteuning daarvan wordt zwaar gestraft.
   De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf uitgeroepen en benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Den Hagistan via een regering waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en diens vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en strenge aansturing van het potentaat erdogan en turkije. Eénmaal per 4 jaar zal er gestemd kunnen worden. De stembiljetten zullen door de Kalief persoonlijk in de papiervernietiger worden gestopt en de regering blijft gewoon zitten.
   Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
   Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief en/of zijn regering worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse gebieden.
   Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
   “God-allah-machtig……. “,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in