We zijn in oorlog. Ja. En dan bedoel ik niet het Westen tegen het Oosten, tegen Rusland en China, of de hele wereld tegen een of ander onzichtbaar Coronavirus. Nee. Wij, het gewone volk, zijn in oorlog met een steeds autoritairder en tirannieker elitair globalistisch systeem dat geregeerd wordt door een kleine groep miljardairs die reeds tientallen jaren geleden van plan waren de macht over het volk over te nemen, het te controleren, te reduceren tot wat een kleine elite als een “voldoende aantal” beschouwt om Moeder Aarde te bewonen – en de rest van de overlevenden te digitaliseren en te robotiseren als een soort horige. Het is een combinatie van George Orwell’s “1984” en Aldous Huxley’s “Brave New World”.

Welkom in het tijdperk van de transhumans. Als we het toelaten. Daarom zijn er warpsnelheidsvaccinaties nodig om ons te injecteren met transgene substanties die ons DNA zouden kunnen veranderen, daarmee zeggend dat we ze eindelijk wakker moeten worden, of op zijn minst een kritische massa zich bewust wordt – en de dynamiek te veranderen. Want dynamiek is niet voorspelbaar, zeker niet op de lange termijn, schrijft auteur Peter Koenig op Uncut News.

De oorlog is echt, en hoe eerder we ons allemaal dat realiseren, hoe eerder de gemaskerde en sociaal onthechte mensen kennis nemen van de wereldwijde dystopische toestand die we hebben toegestaan om onze regeringen te worden, hoe beter onze kans is om ons soevereine zelf terug te winnen. Vandaag de dag worden we geconfronteerd met volledig illegale en onderdrukkende regels, die allemaal worden opgelegd onder het mom van “gezondheidsbescherming”. Ongehoorzaamheid wordt bestraft met zware boetes; regels die door het leger en de politie worden gehandhaafd: mondkapjes dragen, sociale afstand nemen, opgesloten worden binnen de toegestane radius van onze “huizen”, quarantaine, wegblijven van onze vrienden en families.

In feite, hoe eerder wij, het volk, een oude vergeten eigenschap van de mensheid – “solidariteit” – oppakken en deze oorlog strijden met onze solidariteit, met onze liefde voor elkaar, voor de mensheid, met onze liefde voor het Leven en onze liefde voor Moeder Aarde, hoe eerder we weer onafhankelijke, zelfbewuste wezens zullen worden, een eigenschap die we de laatste decennia geleidelijk aan hebben verloren, in ieder geval sinds het begin van de neoliberale aanval van de jaren tachtig. De mensen- en burgerrechten zijn in plakjes afgesneden onder valse voorwendselen en propaganda – “veiligheid” – tot het punt waarop we smeekten om meer veiligheid en graag meer van onze vrijheden en rechten weggaven. Hoe triest.

Nu is de salami weggesneden. We beseffen ineens dat er niets meer over is. Het is onherstelbaar. We hebben het voor onze ogen laten gebeuren, voor het beloofde gerief en door de propagandaleugens van deze elitaire kleine groepen – van de globalisten, in hun dorst naar eindeloze macht en eindeloze hebzucht – en eindeloze toename van hun rijkdom, hun miljarden. Zijn de miljarden van een monetaire unie “rijkdom”? – Ongetwijfeld. Maar ze hebben geen liefde. Geen ziel, geen hart, alleen een mechanische bloedpomp die hen in leven te houdt.

Deze mensen, de globalisten, zijn zo laag gezonken in hun morele disfunctie, totaal verstoken van ethiek, dat hun tijd is gekomen – ofwel om te worden berecht volgens internationale mensenrechtennormen, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid – net als de Neurenbergse processen na de Tweede Wereldoorlog, ofwel om te verdwijnen, verblind door een nieuw tijdperk van licht.

Naarmate het aantal ontwakende mensen toeneemt, worden de Westerse Powers that Be steeds nerveuzer en sparen ze geen moeite om allerlei mensen, onderliggende-regeringen, administratief personeel, medisch personeel en zelfs onafhankelijke artsen te dwingen het officiële narratief te verdedigen en te promoten.

Het is zo duidelijk zichtbaar, als je deze mensen in “normale” tijden hebt gekend, dat hun progressieve meningen plotseling 180 graden gedraaid zijn naar het officiële narratief, waarbij ze de leugens van de regering verdedigen, de leugens van de gekochte “wetenschappelijke task forces” die regeringen adviseren en daarmee alibi’s verschaffen aan regeringen om “de schroeven wat meer aan te draaien” (Merkel’s opmerking) op de mensen, de mensen die de regeringen geacht worden te verdedigen en voor wie ze zouden moeten werken; de leugens en misleidende berichten die komen van “wetenschappers” aan wie misschien “eeuwige, eindeloze carrièreladders” zijn beloofd, of een leven in een verborgen paradijs.

Wat kunnen ze als tegendienst terugkrijgen als ze proberen de mening van hun vrienden, collega’s en patiënten over de horrorziekte “Covid-19” te infiltreren? – Mogelijk iets wat zo goed is als het leven zelf – en in principe gratis voor de hebzuchtige rijken. Bijvoorbeeld een inentingsbewijs zonder ingeënt te zijn door de giftige injecties – waardoor de wereld van reizen en plezierige activiteiten als “vroeger” voor hen opengaat.

Andere bijzondere voordelen kunnen zijn: vrijstelling van sociale afstand, het dragen van een mondkapje, quarantaine – en wie weet, een flinke contante bonus. Niets zou verrassend zijn als je deze kleine kwaadaardige cel ziet groeien als een kankercel die de hele wereld overneemt – met inbegrip van en vooral Rusland en China, waar de meeste natuurlijke hulpbronnen van de wereld begraven liggen en waar de technologische en economische vooruitgang de hebzucht van het Westen ver overstijgt. Het zal niet lukken.

Wat als de burgers zich niet gedragen? – Verlies van banen, intrekking van media-licenties, fysieke bedreigingen voor gezinnen en geliefden, en nog veel meer.

De boosaardige acties en invloed van de globalisten zijn beperkt in het Oost-Europa, waar ze te maken hebben met geschoolde en ontwaakte mensen.

We zijn in oorlog. Inderdaad. De 99,999% tegen de 0,001%. Hun tactiek is verdeeldheid zaaien om te overwinnen, vergezeld van dit laatste briljante idee – de introductie van een onzichtbare vijand, een virus, een plandemie en een angstcampagne om de hele wereld, alle 193 VN-lidstaten, te onderdrukken en te intimideren.

De beruchte woorden die meer dan een halve eeuw geleden werden gesproken door Rockefeller-protégé Henry Kissinger komen in gedachten:

Hij die de voedselvoorziening controleert, controleert de mensen; hij die de energie controleert, kan hele continenten controleren; hij die het geld controleert, kan de wereld controleren.

Ik citeer een paar regels en gedachten uit een RT artikel van 1 januari 2021, “Burgeroorlog, medische discriminatie, spionagesatellieten en cyborgs! Hoe 2021 ons zou kunnen doen verlangen naar 2020” (https://www.rt.com/op-ed/511255-2021-chaos-civil-war-vaccines/) – kan ons een hint geven van wat er in 2021 zou kunnen gebeuren, waar we zeker niet naar verlangen.

Overal staan mensen te popelen om afscheid te nemen van 2020, een jaar waarin ons leven op zijn kop werd gezet door machtsgeobsedeerde elites die de Covid 19-pandemie als een kans aangrepen om voluit de politiestaat in te gaan. Maar wees voorzichtig met wat je wenst..  alleen het opstellen van een nieuwe kalender doet niets aan deze kwesties, die zeker een breekpunt lijken te bereiken. De mensheid is tot het uiterste gedreven met willekeurige regels, gedwongen armoede en gemandateerd isolement – er is maar een paar vonken voor nodig om de dingen te laten ontploffen.

Wanneer vaccins worden vrijgegeven aan het grote publiek, zal de kloof tussen degenen die de regels volgen en de dissidenten alleen maar groter worden. Degenen die weigeren om gevaccineerd te worden, zullen worden behandeld als verstotelingen, worden verbannen uit bepaalde openbare ruimtes en worden verteld dat het hun schuld is dat het leven niet weer normaal is geworden, net zoals bij de zogenaamde “mondkapjesweigeraars”.

En nog meer glorieuze vooruitzichten:

Iedereen die niet enthousiast is over het idee van het nemen van een experimenteel preparaat, waarvan de fabrikanten zijn vrijgesteld van alle rechtszaken, zal worden beschouwd als een vijand van de staat, zelfs gescheiden van hun kinderen of uit hun huis worden verwijderd als een gevaar voor de gezondheid. Buren verraden elkaar voor het equivalent van een extra chocoladerantsoen, wat betekent dat zelfs de meest slaafs gehoorzame individuen in “concentratiekampen” kunnen belanden als ze de verkeerde persoon kwaad maken.

Ja, we zitten midden in een oorlog. Een oorlog die onze samenleving al heeft verwoest, die reeds families en vrienden verdeeld heeft. Als we niet oppassen, kunnen we onze kinderen en kleinkinderen niet in de ogen kijken, omdat we wisten, hadden moeten weten, wat er aan de hand was, wat er gebeurt, wat er gedaan wordt, door een kleine duistere machtselite – de globalisten. We moeten uit onze comfortzone stappen en de vijand tegemoet treden met een ontwaakt bewustzijn en een hart vol liefde – maar ook met felle weerstand.

Als we niet opkomen voor onze rechten, gaat deze oorlog verder, om toekomstige generaties te programmeren – zodat ze zich niet bij anderen aansluiten. Ook zijn ze onze kinderen al aan het indoctrineren om uit de buurt te blijven van vrienden, klasgenoten, leeftijdsgenoten en om niet in groepjes met elkaar te spelen – als de nieuwe norm. De zelfbenoemde Cupula – de crème de la crème van de civilisatie – de kwaadaardige meesters van de globalisten, hebben de onderwijssystemen over de hele wereld al gecompromitteerd en blijven dat doen om kinderen en jonge volwassenen te leren dat het dragen van mondkapjes essentieel is om te overleven en dat “sociale afstand” de enige manier is om vooruit te komen. Zie Children of the Great Reset:

 

Ze weten verdomd goed dat als een beschaving eenmaal haar natuurlijke samenhang heeft verloren wanneer het sociale weefsel is gebroken, precies dat weefsel dat een beschaving bij elkaar houdt en dynamisch vooruithelpt. “Dynamische vooruitgang” – of gewoonweg dynamiek zelf – is hun nachtmerrie, want dynamiek is wat het leven gaande houdt – het leven, de mensen, de samenlevingen, hele naties en continenten. Zonder dynamiek zou het leven op de planeet stilstaan.

En dat is wat ze willen – een globalistische dictator die een kleine populatie lijfeigenen of gerobotiseerde slaven bestuurt die alleen bewegen als het hen verteld wordt, niets bezitten en een digitaal blockchain-gestuurd universeel inkomen ontvangen waarmee ze voedsel, plezier en comfort kunnen kopen, afhankelijk van hun gedrag en gehoorzaamheid. Als de slaven eenmaal overbodig of onverbeterlijk zijn, worden hun elektronisch gestuurde hersenen eenvoudigweg uitgeschakeld – RIP.

Dit kan de meest verwoestende oorlogsvoering zijn die de mensheid ooit heeft gevoerd. Moge Wij het Volk deze afschuwelijke hoax die reeds plaatsvindt, in het eerste jaar van de VN Agenda 21/30, doorzien; en moge Wij het Volk, de Burgers, deze oorlog over de hele wereld winnen tegen een machtswellustige elite en hun gekochte bestuurders en “wetenschappers” – en een soevereine, ontmaskerde, sociaal coherente samenleving in solidariteit herstellen.

– Peter Koenig

Peter Koenig is geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt aan water en het milieu over de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller over War, Environmental Destruction en Corporate Greed, en co-auteur van Cynthia McKinney’s boek When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis (Clarity Press – 1 november 2020).

Robert Kennedy Jr. waarschuwt voor een machtsgreep om de globale democratieën te verslaan

22 REACTIES

 1. Het wordt er allemaal niet gezelliger van in ieder geval.
  Mensen lopen al als zombies langs mekaar heen, kijken mekaar niet meer aan, maken geen praatje meer.
  Het enige waar ze nog mee bezig zijn is andere mensen ontwijken.
  Zou mij niet eens verbazen dat wanneer bekenden mekaar tegen komen op straat dat ze mekaar dan opbellen om vooral maar genoeg afstand te houden.

 2. En alsof dit nog niet erg genoeg is wordt op de achtergrond een politiek van migratie stroom naar Europa op gang gezet. In een uitgelekt document van de EU komt er omvolking van Europa. In 2018 hebben alle EU landen een handtekening gezet in een convenant om een stroom migranten op te nemen( Nederland 8 miljoen❗️) en deze mensen met voorkeur te behandelen bij het toewijzen van woning etc.. Men noemt het, het Afrikaniseren van Europa! Europa wordt straks een strijdtoneel tussen de westerse normen en waarden en de Sharia, extreem islam wet. In Denemarken( bepaalde wijken wordt de Sharia toegepast❗️) Duitsland( migranten begeleiding worden niet serieus genomen en uitgelachen) en voornamelijk Italië( gewelddadig optreden naar vrouwen toe)hebben deze al tot gewelddadige acties geleid. In het openbaar wordt al naar de originele bewoners geroepen dat het niet meer hun land is. Er staat dus nog ergere dingen te wachten❗️

 3. Den dolf had gelijk over de joden kijk maar naar Klaus Schwabbs Bill Gates en Sorrors allemaal joden die achter het plan de great reset zitten.
  Wanneer het grote verzet van de bevolking?

  • Ja opvallend he! Die arme onschuldige joodjes, allemaal vergast! 70 jaar leugenpropaganda, door de sovjets over ons heen gestrooid! Ze verschuilen zich achter de holcaust facade om hun eigen wandaden te verbergen! Het waren ook de zio joden, die de boschwistische rebolutie hebben ontketend en 66 miljoen onschuldige Christelijk Russen heeft afgeslcht! Nu proberen ze van de hele wereld een commustische wereldstaat te maken! Vanaf 2025, mag je geen bezit meer hebben, dit is allemaal gepland, begonnen in 2020 en het zal eindigen in 2030,alles verloopt volgens hun en let maar eens de belangrijkste zijn de extremistische joden, die werden door hun banken gefinancierd om de macht over te nemen in Rusland! Hetzelfde proberen ze op een moderne manier weer te doen! Dat is de reden waarom hij tegen een bepaald soort joden was! Zijn eigen chauffeur en medeoorichter derSS was ook van joodse komaf, de soldaat van het jaar werd Werner Goldstein en ga zo maar door! Nee degenen die het land leegzogen en het communisme wilden stichten werden daarvoor zwaar gestraft! Hij zei ooit, ik heb geen hekel aan de individuele jood, maar de meeesten zijn extreme kapitalistsch en communistisch! Er vochten 150.00 joodse mannen in de Wehrmacht en 7000 in de SS!

 4. In 1941 was Nederland in oorlog met en bezet door de Nazi’s. Het voelde toen niet zo. De Nazi’s dronken hun drankje op het terras en vermaakten zich met de lokale bevolking. Vertrouwen winnen. Nederlanders hoopten op neutraliteit zoals in WW1. We weten hoe het is verlopen.

  Anno 2021 is Nederland ook in oorlog, alleen met de eigen regering en volksvertegenwoordigers. Kogels zijn vervangen door vaccins. Logica en feiten doen er niet meer toe, alleen gehoorzamen. Ook nu voelt het nog niet als oorlog, net als in 1941, maar het is wel degelijk zo.

  Geloof niet dat wij zonder strijd onze vrijheid terug krijgen. Het net van de vijand voelt steeds strakker aan. Het wordt vanzelf een strijd op leven en dood. Maar waar voeren we die strijd? In het ziekenhuis of thuis, doodziek van de vaccins en lamlendigheid? Hopend op een kentering waarvan je weet dat die niet gaat komen?

  Of strijden we op straat! Met miljoenen tegelijk! Tegen de vijand! Het is nog niet te laat! Nu kan het nog, STA OP! STA OP! STA OP!

 5. Ze dreigen om met de verlengde lockdown nog meer winkels te sluiten.
  Welke winkels zijn er dan nog open behalve de supermarkt, bakker en de patatzaak?
  Ik kan hier niet eens een flesje houtlijm kopen, alles is hier al gesloten.

  • Met alle respect, waar heb je het over, flesje houtlijm, kijk en kijk, mensen lopen als zombies met hun masker op, verlinken anderen die zich niet aan de ‘regels’ houden, kijk en kijk, ouderen lopen achter hun rollator met een masker, in de supermarkt wordt nauwelijks nog gesproken en dan heb jij het over een flesje houtlijm 🤯

   • Ja, ik heb het over een flesje houtlijm.
    Ik had het ook over schoenen kunnen hebben of ondergoed.
    Heb je de rest ook nog gelezen. Ze dreigen nog meer winkels te sluiten.
    Zodat mensen echt helemaal niks meer kunnen doen en opgesloten zitten in hun huis.

    Ik kan er verder weinig aan veranderen als mensen zich als zombies gedragen, nergens staat dat dat erbij hoort. Ze doen het zelf.
    Ik laat mij niet corrigeren daar andere en geef je meteen een grote bek zodat je het wel laat om mij aan te spreken.
    En dan heb ik het niet over een mandje of een wagentje weigeren of iemand op ze lip lopen in de winkel.
    Ik ga wel de discussie aan. Ik laat ze weten dat het zombies zijn geworden.
    Ouderen LATEN zich dwingen door hun omgeving van bange kinderen.
    Niet alle ouderen gedragen zich zo, mijn ouders van 85 en 80 laten zich niks vertellen door wie dan ook.
    En ik maak nog wel een praatje met mensen.
    Dat zou iedereen eens moeten proberen, hoef je helemaal geen moeite voor te doen.

    Wat doe jij zelf om het dragelijk te maken of pas jij je aan aan de meerderheid van zombies.

   • Ik was jou naam al eerder hier tegen gekomen.
    Om even iemand af te katten als deze beweert het al 3x gedeeld en dus weinig kennissen heeft en meer van die kleine af kat reacties.
    Om vervolgens weer een paar dagen weg hier te blijven.
    Maar nooit een echt inhoudelijke reactie, alleen commentaar op reageerders.

 6. Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat één van de grootste drijfveren van deze psychopaten de Bilderberg groep is.

  Wie waren de oprichters van de Bilderberg groep?
  Waarom heet het “Be Bilderberg groep”?
  Wie was decennia lang voorzitter van deze groep?

 7. Nou, we zijn zeker in oorlog, allemaal.
  Zelfs hier op de site. De voorstanders tegen de tegenstanders.
  Ik zet vast 25 euro in voor de tegenstanders. Place your bets.

 8. Ik wil op deze SITE niet meer het gezicht van die Bill kerel zien
  Genoeg van dit alles
  Praat niet meer en kom op straat met zeeeeeer veeeeeeeeeeeel ook in Belgie want de Belgen hebben het nog niet door dat er iets speciaals aan het gebeuren is
  Ze slapen heeeel diep

 9. Om het simpel te stellen: we zijn in oorlog tegen linkse idioten.

  Waar rede stilzwijgt, begint de knuppel te spreken.
  koop een wapen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here