Ten eerste, petje af voor de jonge Hafez Bashar Assad, die onlangs een Master in zuivere wiskunde heeft behaald aan de prestigieuze Russische Staatsuniversiteit van Moskou, die in de loop van haar lange en roemrijke geschiedenis verschillende winnaars van de Fields Medals heeft voortgebracht. Moge de jonge Hafez net zulke grote dingen gaan doen, schrijft Declan Hayes.

Hafez was een paar jaar geleden het onderwerp van een oceaan van woede toen hij Syrië vertegenwoordigde op de Math Olympics, een wedstrijd waarmee ik enigszins bekend ben, omdat vrienden van mij Ierland vertegenwoordigden in vervlogen jaren. En hoewel die jonge Ieren later doctoraten behaalden aan ’s werelds meest prestigieuze universiteiten en banen kregen met verrukkelijke salarissen van ’s werelds meest prestigieuze bedrijven, haalden ze het niet zoals de jonge Hafez bij de Math Olympics omdat ze niet de grondige 24/7 bijlessen kregen die de Ivy League-professoren van de Verenigde Staten geven aan de jonge (meestal Chinese) deelnemers, die onder de vlag van de Yankees meedoen.

Dus goed gedaan, jonge Hafez en ook gefeliciteerd met je mooie, mondaine, kosmopolitische, meertalige, geweldige en gracieuze moeder, Asma Assad, die je hier trots omhelst nadat je je diploma hebt gekregen. Ik ken geen enkele huidige of voormalige First Lady die aan haar kan tippen qua elegantie, gratie, hersenen of pure goede manieren, en uw vader, de Syrische president Bashar Assad, heeft zeker de jackpot gewonnen toen hij die Damask Roos kreeg. Hij is een gelukkig en gezegend man.

Als we van Moskou naar Kiev gaan, zien we dat de voormalige Ierse president en chronische oplichtster Mary Robinson en de Zweedse propagandiste Greta Thunberg daar op een ludieke manier clownprins Zelensky adviseren over milieuzaken. Aangezien de 20-jarige Greta nog maar net van de middelbare school af is, op een leeftijd waarop de meeste anderen allang fluitend hun diploma hebben behaald, vraag je je af of deze trage leerling net zo stil zal blijven over het gebruik van verarmd uranium door de NAVO als over de Nordstream-terreuraanslag, de grootste ecologische misdaad van ons tijdperk.

Niet dat het mij iets kan schelen, want Greta en Mary Robinson zijn, net als clownprins Zelensky zelf, mediacreaties, allemaal klatergoud en geen inhoud. NAVO’s Zelensky-regime moet wel heel diep onderin het vat schrapen als dit het beste is wat ze kunnen doen.

  Terreur tegen gevangengenomen oppositieleider Medvedtsjoek - Zelensky regime wil hem martelen om bekentenissen te krijgen

Maar de bodem van het vat is alles wat de NAVO nog heeft. De Franse dictator Macron brengt zijn tijd door met het bijwonen van Elton John retroconcerten uit de jaren ’70, terwijl Frankrijk om hem heen afbrandt. Het beste wat Groot-Brittannië kan doen is Nigel Farage verbieden om een bankrekening te hebben en krijgsgevangene Julian Assange in de ijskast houden voor hun Amerikaanse meesters.

Stella Morris, Julian’s vrouw, was onlangs in Rome waar ze, passend gekleed, een ontmoeting had met paus Franciscus, die onlangs ook de Britse cineast Ken Loach heeft vereerd, die onlangs uit de Britse Labourpartij is gezet. U kunt over Julian Assange zeggen wat u wilt, en ongeacht of de Britten hem zullen vermoorden of hem aan de Yanks zullen uitleveren voor verdere martelsessies, is hij gezegend met zo’n vrouw die vierkant naast hem staat.

Hoewel al deze bijzonderheden in Washington zouden zijn opgemerkt, is het twijfelachtig of ze zijn opgevallen bij Creepy Joe Biden, de Don Vittorio van de georganiseerde misdaadbende van de NAVO. Don Vittorio, herinnert u zich wellicht, is de seniele Italiaanse maffiagodfather, die een paar seizoenen in The Sopranos te zien was voordat collega-maffiabaas Junior ook aan dementie bezweek.

Hoewel Biden beweert dat Poetin in een parallelle wereld de oorlog in Irak aan het verliezen is, verliest Creepy Joe in deze wereld zeer zeker de presidentsoorlog van 2024 van Donald Trump en Bobby Kennedy. Hoewel hij volgens Oddslotter nog steeds de favoriet is om herkozen te worden, staat Biden nu in de beklaagdenbank als oorlogsmisdadiger en gaat hij daarna naar een bejaardentehuis om niets meer van zich te laten horen.

De bedreigingen die Trump en Kennedy vormen zijn niet zozeer persoonlijke bedreigingen voor Creepy Joe als wel voor het gangstersysteem dat hij voorzit. Trump is een bedreiging omdat hij zegt wat anderen niet willen zeggen: dat de Verenigde Staten een roofstaat is die rooft en plundert naar believen. En Kennedy is een bedreiging omdat hij wijst op de bedreigingen die de hebzucht van Big Pharma vormt voor alle Amerikanen terwjl de woordvoerders van Big Pharma, zoals de beruchte narcist Dr. Peter Hotez, niet eens met hem willen debatteren in Joe Rogan’s show voor meer dan $1 miljoen in contanten.

  Verslaggever haalt uit naar Witte Huis' strategie in Oekraïne: U zet deze jongens aan tot zelfmoord

Hoewel geen van deze uitdagers Israël bekritiseert, is dergelijke kritiek ondenkbaar vanwege de aard van het gangsterisme van de NAVO. Palestijnen zijn weinig meer dan plastic eenden in een schiettent en de hemel helpe elke “antisemiet” die iets anders zou beweren.

Maar zelfs argumenteren zelf is nu haram in NAVO-staat. Donald Trump, weet u nog, kreeg een verbod op social media toen hij POTUS was, zogezegd de machtigste positie ter wereld. De Duitse Groenen, die misschien weer aansluiting zoeken bij hun nazi-verleden, hebben hun eigen burgers vervolgd omdat ze niet Russofoob genoeg waren en Australië, Canada en Vichy Ierland voeren, als onderdeel van de NAVO-plannen voor wereldverovering, de meest draconische haatspraak wetten in die de woede van Joe Rogan, Tucker Carlson en Elon Musk hebben opgewekt.

En daar wringt de schoen. Rogan, Carlson en Musk vormen de ruggengraat van een oppositie die gelooft in dingen als vrije meningsuiting en vrije, open en eerlijke debatten, en zulke dingen vormen een existentiële bedreiging voor Biden en zijn medefraudeurs.

In mijn eerdere lofzang op Asma Assad heb ik een overvloed aan bijvoeglijke naamwoorden gebruikt om te proberen de First Lady van Syrië haar welverdiende eer te bewijzen. Aan het eind van de dag is ze echter een echtgenote, een moeder en een vrouw, een prachtige volwassen vrouw met andere woorden en geen cisgender of transgender, uitdrukkingen die Biden’s handlangers hebben ontleend aan het Britse en Romeinse Rijk, waar Transjordanië en Cisjordanië werden, nog steeds worden en altijd zullen worden gescheiden door de rivier de Jordaan en Gallië en Cisgaul werden, nog steeds worden en altijd zullen worden gescheiden door de machtige Alpen. U hebt geen masterdiploma in zuivere wiskunde van Hafez Assad nodig om te weten dat dergelijke afbakeningen niet van toepassing zijn op het soevereine vrouw-zijn en u hebt zelfs niet het zuurverdiende diploma van Greta Thunberg van de middelbare school nodig. Wat je nodig hebt is een zekere mate van eerlijkheid en gezond verstand en, omdat dat de attributen zijn die Creepy Joe en zijn hoerenloper zoon Hunter jaren geleden hebben verzilverd, lopen alle louche deals van Creepy Joe nu tegen de lamp.

  VS onthouden hulp om Oekraïne tot onderhandelingen met Rusland te bewegen

En net zoals de Alpen en de Jordaan voor altijd de Cis van de rest scheiden, zo scheiden ook in onze tijd de bergen en rivieren van eerlijkheid en waarheid de Creepy Joe Bidens en Mary Robinsons van de groten en de goeden, van Stella Moris, Gonzalo Lira, Hafez en Asma Assad, die allemaal de woorden van de Ierse martelaar Terence MacSwiney bevestigen dat “niet zij die het meeste kunnen toebrengen, maar zij die het meeste kunnen verdragen, zullen overwinnen”.

En het is dankzij goede, grote en onsterfelijke mensen zoals Asma Assad dat Damascus zelf heeft gezegevierd tegen Biden’s Beest van de Apocalyps. Laten we tot slot de herinneringen van Mark Twain aan die eeuwige stad in herinnering roepen: “We zullen terugdenken aan … Damascus, de Parel van het Oosten, de trots van Syrië, de legendarische tuin van Eden, het huis van prinsen en genieën van de Arabische Nachten, de oudste metropool op aarde, de enige stad in de hele wereld die haar naam heeft behouden en haar plaats heeft ingenomen en sereen heeft toegekeken terwijl de koninkrijken en rijken van vierduizend jaar tot leven zijn gekomen, van hun kleine seizoen van trots en pracht hebben genoten, en daarna zijn verdwenen en vergeten.”

En, terwijl het eeuwige Damascus en haar eeuwig dappere bondgenoten zich voorbereiden om Biden, de onechte kleine Caesar van NAVOstan, naar de prullenbak van de geschiedenis te verwijzen, laten we niet alleen Hafez en Asma Assad begroeten met hun recente succes, maar ook allemaal de grote en goede mensen van Syrië, Palestina, Servië, China en Rusland die, tegen hoge kosten, de NAVO trotseerden en de banieren van de menselijkheid droegen, niet alleen voor de families Assange en Lira, maar voor ons allemaal, tegenover de slagers die Biden, Macron en Zelensky op hen afstuurden. Moge God hen en hun beschermers, de heldhaftige mannen en vrouwen van het Syrische Arabische Leger, nu en voor altijd zegenen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrankrijk is gevallen: Marine Le Pen roept op tot een terugkeer naar de “Republikeinse Orde” te midden van de aanhoudende migranten- en linkse rellen in Frankrijk (Video)
Volgend artikel“Dit is niet normaal”: Balsemer blijft alarm slaan over bizarre bloedproppen bij mensen die zijn gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Oh jonge jonge en zo loop ik de hele morgen al van de ene spannende kermiskraam naar de andere. Smullen! Dit was weer een heel goeie. Verslavend!

 2. Het is erg mooi en goed geschreven. Dit is niet zomaar een stukje tekst getikt voor een blog. Nee, dit is literatuur.

 3. Goed geschreven stuk tekst inderdaad.
  Vooral die laatste paar zinnen.

  Is deze schrijver in staat om die fanatieke slopers in Frankrijk in toom te houden?

  Het deksel van beerput staat open, en op álle fronten wordt de inhoud zichtbaar.

 4. Ik vind het een tendentieus en pretentieus geschreven stuk. En ik mag de familie Assad al heel lang.

  Ik ben het eens dat Syrië zwaar ondergewaardeerd wordt. Bashir al Assad is een geliefd president die gewoon zonder lijfwacht boodschappen kan doen. Zijn vrouw is een voorbeeld. Zijn zoon is goed op weg voor een belangrijke rol in de samenleving. Ik ruil ze heel graag in voor ons koningshuis.
  Het meeste is mooi en terecht.

  Maar…
  Er zit een ‘politiek correcte’ link(s)e angel in het verhaal.

  Het eerste is de eer aan de paus. Alarmbel gaat af.

  Het tweede: de Romeinen als focus met dat trans/cis verhaal. Waarom dit? Alweer alarmbel.

  Er is een reden dat Egypte geen Nijlland heet, Amerika geen Mississippitanie en Frankrijk geen Seinesinie. Amerika is ook niet islamitisch, dus waarom zou ongewenst nieuws ‘haram’ zijn en niet gewoon ’taboe’ of omerta? Islamcentrisch.

  Deze zin is de giftige angel:
  “Palestijnen zijn weinig meer dan plastic eenden in een schiettent en de hemel helpe elke “antisemiet” die iets anders zou beweren.”

  Jordanie is een door de anti-semitische Engelsen verzonnen naam. Palestina is door de Romeinen verzonnen naam die puur racistische pesterij is die hardnekkig volgehouden wordt in het Angelsaksisch taalgebied en door de paus. De Romeinen hadden genoeg van de zelfstandige vrijheidsstrijders in Israël en noemden het naar hun oude aartsvijanden de filistijnen.

  Het land Israël met zijn hoofdstad Jeruzalem is net zo oud (ouder zelfs) als Syrië en Damascus. Maar krijgt geen vermelding in dit artikel. De Jordaan is de rivier van Israël, of beter gezegd die Israël scheid van Moab, het broedervolk (Jacob =Israël en Ezau =Moab).

  Palestijnen bestaan niet. Het zijn Arabieren en Egyptenaars die door de Arabische moslim wereld in gijzeling worden gehouden om ‘slachtoffer’ van Israël te spelen. En om terroristische aanslagen te plegen en raketten af te vuren vanuit scholen, crèches en ziekenhuizen. Ze zijn allesbehalve onschuldig. Ze krijgen gratis medische zorg in Israël en kunnen daar werken. Maar ze willen gratis geld en rotzooi trappen want ‘de joden’ moeten dood.

  Anti-semitisme zou volgens dit artikel ok zijn? Arabieren uit Jordanië en Syrië zijn óók Semieten. Allemaal nakomelingen van Abraham.

  Nee, het subtiele gif in dit artikel is de uitradéring (eradicatie) van de bijbel en de aanspraak van het volk van Israël op hun eigen land dat al 4000 jaar bestaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in