Het Russische Ministerie van Defensie heeft gisteren (28 februari 2022) een dringend bulletin uitgegeven waarin staat dat “Alle burgers Kiev moeten verlaten.”

Zij kunnen dat doen door de snelweg naar Vasilkov te nemen, een stad die 20 km ten zuidwesten van de hoofdstad ligt, zei het in een verklaring op maandag, waarbij het beweerde dat “deze richting open en veilig is,” schrijft Halturnerradioshow.com.

Het ministerie voegde eraan toe dat Rusland “alleen militaire objecten aanvalt” en benadrukte dat de burgerbevolking geen gevaar zal lopen als zij deze route gebruiken.

Het ziet er naar uit dat de onderhandelingen tussen Rusland en Oekraïne in Wit-Rusland niet al te best verlopen.

Tot nu toe zijn de Russen heel voorzichtig geweest met het bombarderen van burgerdoelen. Zij hebben grote verliezen aan manschappen geleden om hun operaties op deze manier uit te voeren. Kennelijk zijn de kosten te hoog geworden, of zijn de Oekraïners te onverzettelijk bij de onderhandelingen, en gaan de handschoenen uit.

Dat Rusland openlijk aankondigt “Alle burgers moeten Kiev verlaten” toont aan dat er daadwerkelijk zware bombardementen op die stad op komst zijn.

De zaken staan op het punt heel veel erger te worden…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De slag om Kiev is de meest idiote oorlog ooit, het niveau van de desinformatie is absurdVolg Frontnieuws op Telegram

Oekraïne zegt dat het offensieven heeft gelanceerd tegen Russische troepen op verschillende fronten (video's, foto's)
Vorig artikelNieuwe vijanden creëren – Amerikaans buitenlandse politiek brengt gevaarlijke allianties voort
Volgend artikelHet laatste nieuws over de Oekraïnecrisis
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Putin wil graag zelensky afzetten en een fatsoenlijke troonhouder op de troon zetten, zodat hij geen nato en wapens aan zijn grens hoeft te vrezen en bovenal, dat zijn mensen niet worden afgemaakt. De russen in ukraine worden behandeld als de joden in duitsland, ze mogen hun taal niet spreken, kinderen mogen niet naar school, ze zijn vermoord bij de vleet……noem maar op. En pitin komt daar een einde aanmaken op de meest humane manier. Mochten er een paar doden vallen dat is dan jammer want er zijn al veel veel russen vermoord de afgelopen tien jaar meer dan 150.000 duizend door oekraine…die nu moeten ze ook niet zeiken. Een oog voor een oog..

  2. Hmm, deze Russische oproep om Kiev te verlaten, dat zou wel ‘ns kunnen betekenen dat men een nucleair bommetje op de stad gaat gooien om de zaak in 1 keer te beslechten. Netjes om dan vooraf de mensen de gelegenheid te geven om weg te wezen. In Hiroshima werd dat niet gedaan. Paardemiddel, mensen hun huis kwijt, verschrikkelijk allemaal, vanwege corrupte politiek, maar hier moet men doorheen. Als het dan met zo min mogelijk slachtoffers kan is dat beter dan het alternatief.

  3. Je mag mijn hele huis platbombarderen als dat betekent dat rutte en co gehangen worden, zéker met een waarschuwing vooraf.

  4. Zullen er inmiddels zat zijn die zich voor dat hangwerk wel willwn aanbieden.. Eigenlijk vreemd dat er nog nooit pogingen in die richting gedaan zijn….Staan blijkbaar nog teveel gehersenspoelde mainstreamdobo’s omheen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in