© prostooleh / Freepik

Covid lockdowns leidden tot een eindeloze Hoorn des Overvloeds van officiële hypocrisie. Toppolitici overtraden schaamteloos de beperkingen die ze iedereen oplegden. Maar misschien wel het meest absurde aspect van de pandemie waren de eindeloze uitzonderingen die het ambtelijk apparaat bedacht.

Politici en bureaucraten zalfden zichzelf als een priesterschap van veiligheid, gerechtigd tot grenzeloze macht om de mensheid te redden. In maart en april 2020 besloten politici dat alle grote bijeenkomsten van mensen te gevaarlijk waren om toe te staan. Maar na de moord op George Floyd in Minneapolis juichten politici in het hele land massaprotesten tegen politiegeweld toe. De morele zuiverheid van de demonstranten was de enige bescherming die ze nodig hadden, schrijft James Bovard.

Covid lockdowns veronderstelden dat het toestaan aan mensen om hun eigen beslissingen te nemen over waar ze heen reisden, werkten en studeerden gelijk zou staan aan het goedkeuren van massamoord. Maar sommige vrijheden waren meer gelijk dan andere.

Veel staten verboden bruiloften om het risico op overdracht van Covid te minimaliseren. Maar in veel staten en steden stelden politici en gezondheidsambtenaren een “geslachtsgemeenschap-uitzondering” op hun repressieve decreten. Kort nadat in het grootste deel van het land de deuren waren gesloten, verklaarde Covid-superster Anthony Fauci dat mensen die seks hebben met vreemden via Tinder of andere datingapps het recht hebben om hun “risicokeuze te maken“.

In New York City mishandelde de politie mensen op straat omdat ze zich niet hielden aan de verplichte gezichtsmaskers. Maar tegelijkertijd gaf het stadsbestuur toestemming voor “glory holes” voor seks met vreemden. De New York City Health Department drong er bij mensen op aan om “creatief te zijn met… fysieke barrières, zoals muren, die seksueel contact mogelijk maken terwijl ze nauw contact tussen mensen voorkomen”.

  Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

De gezondheidsdienst raadde mensen die orgieën organiseren ook aan om “de grootte van je gastenlijst te beperken. Houd het intiem.” De gezondheidsdienst specificeerde niet of “intiem” meer of minder mensen betekende dan een metrostel in de spits.

In september 2020 veroordeelde de federale rechter William Stickman de Covid-beperkingen van Pennsylvania: “Brede bevolkingswijde lockdowns zijn zo’n dramatische omkering van het concept van vrijheid in een vrije samenleving dat ze bijna ongrondwettelijk zijn.” Maar politici negeerden zijn uitspraak. Kort voor Thanksgiving 2020 bepaalde gouverneur Tom Wolf van Pennsylvania dat iedereen die mensen in andere huizen bezoekt een masker moet dragen. Maar er golden minder strenge regels voor gasten die niet kwamen eten.

Het Pennsylvania Department of Health gaf een gids uit met de titel “Veiliger seks en COVID-19” “als je een grote bijeenkomst bijwoont waar je seks zou kunnen hebben”. “Zou kunnen eindigen met seks” klonk als een daad van God buiten de controle van alle aanwezigen. Dat was een flexibelere standaard dan overheidsfunctionarissen gebruikten voor bijna alle andere activiteiten in het dagelijks leven tijdens de lockdowns.

Terwijl gouverneur Wolf alle ongemaskerde mensen in andermans huis wilde verbieden, stelden de gezondheidsbureaucraten van Pennsylvania beleefd voor dat orgiegangers “het aantal partners beperken” en “proberen een consistente sekspartner te vinden”. Consistente wat? De Philadelphia Board of Health drong er bij prostituees op aan om “na elke klant grondig te douchen en zich om te kleden” en “handen te wassen met water en zeep gedurende minstens 20 seconden”. Maar kleine bedrijfseigenaren mochten hun winkels niet openhouden, ongeacht hoe lang ze hun handen wasten.

  Dit is geen pandemie van de ongevaccineerden

Gouverneur Gavin Newsom van Californië verordende dat de 39 miljoen inwoners van de staat in 2020 geen Thanksgiving-diners mochten houden die langer duurden dan twee uur en waarbij mensen uit meer dan drie huishoudens betrokken waren. Newsom verklaarde ook dat mensen buiten moesten gaan zitten als ze etende gasten hadden.

Ironisch genoeg was dit dezelfde aanbeveling die het San Francisco Department of Public Health deed. Dat bureau stelde voor dat mensen hun risico’s op Covid zouden beperken door zich te beperken tot “seks met een kleine, stabiele groep partners buiten.” (Groot-Brittannië ging zelfs nog verder en verbood stellen die in verschillende huizen wonen om binnen seks te hebben). Hoewel het San Francisco gezondheidsdepartement geen standpunt innam over Newsom’s eetlimiet van twee uur, benadrukte het wel dat “sneller beter kan zijn.”

Andere mandaten in de Golden State lieten zien dat de enige consistente regel tijdens de pandemie was dat politici altijd gelijk hebben. Gov. Newsom verbood zingen in kerken, zogenaamd om gelovigen te behoeden voor Covid. In een uitspraak van het Hooggerechtshof uit 2021, waarin die nitwitterij werd bevestigd, nam rechter Neil Gorsuch een afwijkende mening in: “Als Hollywood een studiopubliek mag ontvangen of een zangwedstrijd mag filmen terwijl geen enkele ziel de kerken, synagogen en moskeeën van Californië mag betreden, is er iets ernstig misgegaan.”

Maar het systeem werkte geweldig voor de heersende klasse en haar voorrecht om te belonen en te onderwerpen wie ze wilde. Tijdens de pandemie werd het beleid beschermd door een radicale weigering om de schade van de alomtegenwoordige onderdrukking te erkennen. Maar het was nooit logisch dat regeringen orgieën goedkeurden en tegelijkertijd volhielden dat het te riskant was om kinderen lessen te laten volgen om te leren lezen.

  Vroegtijdige plandemie waarschuwing: How to take over the world This is their plan - vintage cartoonfilm - Verbazingwekkend!

De krankzinnige Covid geslachtsgemeenschap vrijstelling verdient veel meer spot dan het ooit zal krijgen. Wanneer politici de vrijheid selectief mogen opheffen, worden de onrechtvaardigheden alleen maar overtroffen door de absurditeiten. Zoals historicus John Barry, schrijver van The Great Influenza, opmerkte: “Als je politiek en wetenschap mengt, krijg je politiek.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Lockdown heeft mensen veranderdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelfversterkende RNA-injecties komen eraan: het onnoembare gevaar
Volgend artikelAmerikaans wetsvoorstel eist dat gedoneerd bloed wordt gescreend op mRNA-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Die stinkerds uit die hoerenkast van de politiek, kerk en staat………bloedgeil van de macht. Dus te stom, te beperkt en te laf voor wát voor vorm van zelfreflectie dan ook.

  De door hun eigen kliek volgelingen gezalfde engbekken met een veel te hoge pet op van zichzelf, (zie de mijters van die kerkprelaten (of kerkproleten zo je wilt) , hebben van die koorknaapjes nodig, die zich in diep ontzag door de verhevene laten naaien, en laten wegwerpen als zijnde verder overbodig zoals het uitkomt….. niewaer niewaer niewaer. Daar gaan we het uiteraerd nie over hebben hé!

  De katholieke kerk stond stijf van de verborgen homo’s en pedo’s.

  Tis allemáál een kwestie van geloof. En het is de groep schijtlaarzen, die niet voor zichzelf kunnen denken en handelen , die zich massaal laten vertegenwoordigen in blind geloof en mentale gemakzucht, die de vrijdenkers aanvielen, en zullen blijven aanvallen.

  Dus ……Dus te stom, te beperkt en te laf voor wát voor vorm van zelfreflectie dan ook. En dat heeft dan ook nog recht op dezelfde voorzieningen als ik.

  Dat geloven dat een ander voor jou moet denken, zodat jezelf geen verantwoordelijkheid hoeft te dragen…….. überhaupt dat toelaten in je leven, getuigd wat mij betreft inderdaad van een schapenkoppen-mentaliteit waar ik door de ervaringen van de afgelopen drie jaar kotsmisselijk van ben.

  Omdraaien dus. Een hek om dat soort. Géén stemrecht. Een kuddedier kán niet beslissen……heeft geen stem. Alleen stom geblaat. Niet serieus te nemen.

  Is er een mogelijkheid tot ontplooiing?….. prima…….onder duidelijk toezicht.

  Zullen we de gildes maar weer in ere herstellen? We kunnen de werkplaatsen makkelijk schoonhouden.

  Krullenjongens hebben we zat. Die halen we wel uit de politiek en de ambtenarij. We zullen ze alleen moeten leren hun grote bek dicht te houden tot ze hebben bewezen dat ze een bijdrage zòùden kunnen leveren aan de gemeenschap.

  Het gros zal krullenjongen blijven. Best. Iemand moet de rotzooi opruimen.

  En de verhevene die hebben meegewerkt aan de stiekeme moordpartij?…… een bal ijzer aan een ketting aan derlui enkel. Bij teveel gekrijs is er wel een vergeetput.

  Volgend leven beter. En succes hê

 2. Let me play you a song it is called:
  “A bunch of crazy satanic freemasons
  convinced the whole world of a fake
  pandemic to usher the new world order
  and the mark of the beast”
  Kermit the Frog

  ik ben bezig aan een vertaling

 3. Ik weet niet waaronder ik die enge overheidsidioten die deze mensonterende achterlijkheden hebben gefaciliteerd en afgedwongen moet indelen. In ieder geval dienen ze levenslang opgesloten te worden in onderaardse kerkers met minimale verzorging en geen vrijheden. Als je de hele bevolking van je land zonder goede redenen terroriseert, want dat is het, dan verdien je niet anders. Deze smerige machtsspelletjes kunnen alleen maar ontspruiten uit achterlijke en/of misdadige breinen. Mijn grootste verbazing is dat dit alsmaar door gaat en de massa struisvogelschapen daar nog steeds in mee gaat. Je moet wel een ver ondermaats IQ hebben net als mijn directe buren als je nu na bijna 4 jaren nog steeds niet door hebt hoe het zit en de wakkeren onder ons in de hoek zet als complotdenkende wappies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in