Begin 2021 leidde ik een inspanning met pathologen om de American Association of Blood Banking en het Amerikaanse Rode Kruis op de hoogte te brengen van een potentieel probleem met vaccinatiemateriaal (mRNA en of Spike-eiwit) dat gedoneerd bloed besmet. Dit is zorgwekkend omdat een pas gevaccineerd persoon bloed kan gaan doneren zonder dat er vragen worden gesteld”.

De Amerikaanse cardioloog Peter McCullough schreef deze zinnen op zijn Substack om een enorm nieuws aan te kondigen, schrijft Fabio G.C. Carisio.

“Hoewel de AACB en het Rode Kruis onze brieven bevestigden, werd er niets gedaan. Nu brengt een recent wetsvoorstel van het Illinois House onder leiding van Rep Jed Davis (IL District 75) deze zorg officieel in beeld”, voegde hij eraan toe.

“Wijzigt de Illinois Clinical Laboratory and Blood Bank Act. Verplicht een bloedbank om gedoneerd bloed te testen of te laten testen op bewijzen van COVID-19-vaccins en andere mRNA-vaccinbestanddelen (messenger ribonucleic acid) en verplicht een bloeddonor om tijdens elke bloeddonorscreening bekend te maken of de bloeddonor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen.”

Dit is wat we kunnen lezen in het document IL HB4243 ingediend bij de Griffier door Republikein Davis (de links hieronder in de bronnen).

“Vereist dat bloed of bloedbestanddelen op het etiket vermelden dat het bloed of de bloedbestanddelen positief getest zijn op aanwijzingen voor een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccinbestanddeel of afkomstig zijn van een bloeddonor die bekendgemaakt heeft dat de donor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen. Bepaalt dat het ministerie van Volksgezondheid regels moet vaststellen om de wijzigingen die door de wijzigingswet zijn aangebracht, ten uitvoer te leggen”.

  PUREBLOOD HEKSENJACHT: Britse politici willen dat politie "ongevaccineerde mensen" toevoegt aan terrorism watchlist

De kwestie van het bloed van gevaccineerden werd gelanceerd door de Amerikaanse journalist Daniel Horowitz op Conservative Review.

“Je maakt misschien deel uit van dat kleine percentage volwassenen dat slim genoeg was om de COVID gentherapie te vermijden en gelukkig genoeg om het niet opgedrongen te krijgen om je baan te behouden. Maar wat gebeurt er als je ooit bloed nodig hebt in het ziekenhuis? Of hoe zit het met degenen die de prikken kregen, maar het geluk hadden dat het spike-eiwit hun systeem zonder veel schade verliet? Wat als je door een medische noodsituatie gedwongen wordt om meer spike-eiwit te accepteren via bloedtransfusies? Nieuw onderzoek wijst op de noodzaak voor staatswetgevers om wetten aan te nemen die vereisen dat bloedbanken spike-eiwit uit de bloedvoorziening screenen.”

Deense microbiologen publiceerden deze week een schokkende bevinding in het Journal of Pathology, Microbiology, and Immunology. Ze namen bloedmonsters van 108 hepatitis C-patiënten en een van de ontdekkingen was dat “volledige of sporen van SARS-CoV-2 spike mRNA-vaccin-sequenties werden gevonden in bloed tot 28 dagen na COVID-19 vaccinatie.”

Italiaanse onderzoekers publiceerden een soortgelijke studie die benadrukte dat Spike, verantwoordelijk gehouden voor de zogenaamde Spikeopathie en Spike-Demie, ook 6 maanden in het menselijk lichaam kan blijven. De analyse van het bloed van een voormalige Zwitserse bankier die gevaccineerd en verwond werd door genetische mRNA-sera wees op de aanwezigheid van het gevaarlijke eiwit, zelfs twee jaar na de prik.

Het probleem groeit in Italië, vooral in de regio Veneto, waar veel burgers ziekenhuizen waarschuwden tegen het toedienen van bloed van gevaccineerde mensen.

  Kwade geneeskunde

Daarom zou het wetsvoorstel dat is ingediend in het Huis van Illinois een ontwrichtend wereldwijd bereik kunnen hebben.

Bronnen:

MCCULLOGH SUBSTACK – Illinois House Bill Requires Donated Blood to be Screened for mRNA Vaccines

LEGISCAN – Bill Text: IL HB4243

GOSPA NEWS – COVID-19 DOSSIER

GOSPA NEWS – WUHAN-GATES DOSSIER


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe krankzinnige Covid geslachtsgemeenschap vrijstelling
Volgend artikelOntleding van de “analyse” van de Washington Post over de mislukte tegenaanval van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. “verplicht een bloeddonor om tijdens elke bloeddonorscreening bekend te maken of de bloeddonor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen.”
  Helaas gaat dat niet meer werken.
  Er zijn gegarandeerd veel producten, intraveneus narcose materiaal bv bij de tandarts, die deze shit bevatten.
  Je kunt met je hand op je hart, niet beweren dat je niet bent vergiftigd.

 2. Geheel en al in de lijn der verwachting.

  Goden……ik hoop er nooit afhankelijk van te zijn.

  Ik zou er uitgebreid over kunnen speculeren……..maar dat doe ik liever niet.

  Omdat het te triest en te ziek voor woorden is.

 3. MK-Ultra-slachtoffer Mark Chapman (1955) schoot op 08.12.1980 (8 + 1 + 2 = 11) om 22:50u (2 + 2 + 5 = 9) John Lennon in New York dood.

 4. Sinds 1970 doneerde ik bloed in Nederland. In 2000 verhusde ik naar USA. Ik mocht geen bloed geven vanwege de mogelijkheid “Mad Cow Disase” te hebben.
  Tot op vandaag geen diagnose Mad Cow Disease, ik hoor het ook niet in Europa dat mensen gediagnostiseerd zijn.
  Rode Kruis benadered of ik nu bloed mag geven en nooit wat teruggehoord.

  Ik heb geen Covid injectie genomen. Ik vraag mij af of mijn bloed dan nu wel goed is om te geven. Wie weet hier meer over?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in