Pixabay

Dr. Robert Young en Dr. Andy Kaufman bespreken hun ontdekkingen van Antoine Bechamps baanbrekende terreintheorie, nadat hij cellen op moleculair niveau had onderzocht en ontdekte dat ziekte en slechte gezondheid voortkomen uit ongezonde en zure interne omgevingen, waarbij hij vlekjes korrelig leven ontdekte buiten de cellulaire, nucleaire en DNA-structuren die hij microzymas noemde.

Veel later of schijnbaar toevallig door andere wetenschappers protits, somatids, bions genoemd, historisch gezien in feite vergelijkbaar, op stamcellen – waarvan wetenschappers als professor Gunther Enderlein en Marie Bleker, medische dokters, ontdekten dat ze het vermogen hebben om in zure omgevingen leven te vormen tot gezonde cellen of bacteriën en gisten van verschillende soorten, die zich in de eerste plaats vormen om te proberen de zuren en gifstoffen op te ruimen, en die in de juiste alkalische omgeving weer kunnen worden teruggebracht tot de vorm van gezonde cellen na het opruimen van giftig afval, in een buitengewoon en fascinerend proces dat tot nu toe door de kiemologen van de moderne farmaceutisch gevormde wetenschap voor het grote publiek verborgen werd gehouden:

Pleomorfisme

Het onderzoek en de ontdekkingen van Dr. Robert O. Young

Dit suggereert dat ziektekiemen endogeen zijn en van binnenuit komen – en geen eenzame micro-organismen zijn die buiten bestaan, wachtend om opportunistisch binnen te dringen en ons welzijn uit te buiten in golven van infectie, besmetting, pandemie of endemie, zoals virologen en kiemologen zouden willen.

In plaats daarvan worden gezondheid en ziekte allemaal bepaald door onze eigen handelingen, gedachten en attitudes – ons gebrek aan voeding, lichaamsbeweging, rust en herstel, ontspanning enzovoort, en de toxische belasting van ons – chemisch, straling/EMF, milieu, fysiek, elk met specifieke bio-effecten, wat aanleiding geeft, zegt Dr. Young, tot ongezonde zure omgevingen in ons, waardoor de pH van onze interstitiële vloeistoffen (vloeistof tussen de cellen), vasculaire vloeistoffen (vloeistof in de bloedvaten) en cellulaire vloeistoffen (vloeistof in de cellen) naar gevaarlijke en giftige niveaus daalt, veel lager dan de optimale basisniveaus die zij en wij nodig hebben om gezond te zijn en te gedijen.

  Israël overweegt over te stappen op Zweeds model en op kudde-immuniteit in te zetten

Pleomorfisme is een werkelijk revolutionair concept dat alle conventionele en gemilitariseerde concepten van ons lichaam als slagveld en kiemen als vijandige strijders omver kan werpen en biedt een magische lens om de vloeibare transformatie en de totaliteit van al het leven te bekijken. In de woorden van Antoine Bechamp: “Niets wat geschapen is, gaat verloren. Niets valt ten prooi aan de dood, alles valt ten prooi aan het leven.”

Over de oorsprong van organische wezens – Waar komen we vandaan en waarom zijn we hier! bewijs_55-1.pdf Download PDF – 9.51MB

Daarnaast gaat Dr. Kaufman nauwkeurig in op het foutieve concept van Virus-Isolatie, waarop kiemologen Virus-Replicatie baseren. Bewijs voor beide bestaat niet, aangezien wat zij “isolatie” noemen in werkelijkheid GEEN isolatie is – niet in staat om een eindige specifieke vorm te produceren uit het residu van patiëntensputum of patiëntenspecimen dat zij, zoals toegegeven, mengen met Vero-cellen – zieke Afrikaanse apenniercellen, evenals foetale cellen, runderkalfsserum, formaldehyde, antibiotica en andere chemicaliën en toxines, fixeren zij zich willekeurig op brokstukken die onvermengbaar genetisch materiaal bevatten – stukjes RNA ingekapseld in stukjes celmembraan – die uit cellen zijn geëxtraheerd, en noemen deze “virussen” die zij vervolgens genetisch sequentiëren met behulp van amplificatieprocessen zoals de foute PCR. Op geen enkele manier kunnen zij wetenschappelijk, logisch, redelijk of anderszins zeggen dat zij een specifiek virus uit het sputum van patiënten hebben gehaald nadat zij dit hebben onderworpen aan dit door elkaar halen en door elkaar gooien van miasma’s, zoals Dr. Kaufman uitlegt, en dat alleen leidt, aldus Dr. Young, tot een “Frankensteiniaans brouwsel gevuld met willekeurige anatomische elementen.”

  Facebook sluit zich aan bij Big Pharma om terughoudendheid voor vaccins te bestrijden

De oorsprong van de kip – Eet u eieren?

Een uitgebreide en gedetailleerde presentatie van beide artsen, biedt dit panel over Terrein een keerpunt in het publieke begrip van gezondheid en ziekte, dat tot nu toe is gekaapt door de virologen en vaccinmakers die een ziek winstgedreven paradigma van Big Pharma in stand houden, en die door de politiek ingestelde en totalitair bedoelende overreageerders en machtsmisbruikers bij de WHO, het WEF, en de wereldregeringen die voor hen zwichten, tot stilstand is gekomen met de onaanvaardbare en absurde valstrik voor eeuwige pandemie.

LINKS VOOR MEER

DR.ROBERT YOUNG:
Website: https://www.drrobertyoung.com/
Blog: https://www.drrobertyoung.com/blog

RECENTE PODCAST MET DR. ROBERT YOUNG:
Newsbreak 142 | BREAKING: Dr. Young onthult dat COVID-vaccins intelligent gericht zijn op biowapens
https://www.bitchute.com/video/ufDTR2WopE5p

Meer weten?

Lees voor meer informatie over de niet-openbaar gemaakte ingrediënten in de coronavirusvaccins mijn laatste peer-reviewed artikel in Acta Scientific Medical Science Journal, ASMS-22-RW-150 getiteld “Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines”.

De PDF is hieronder bijgevoegd of u kunt op de volgende link klikken:

https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

Scanning en Transmission Electron Microscopy in the Identificaiton of the Non-disclosed In .
Downloaden – 1.35MB

Transfectie naar transhumanisme Deel 1 en Deel 2

Deel 1 – https://rumble.com/v1n1ack-transfection-to-transhumanism-part-1.html
Deel 2 – https://rumble.com/v1n1dgi-transfection-to-transhumanism-part-2.html

Bekijk InfoWars – Bloedstolsels en menselijke technologie bio-implantaten!

Kijk, luister, leer en DEEL het met IEDEREEN die je liefhebt en om wie je geeft!

“Wanneer het debat is verloren, wordt laster het gereedschap van de verliezers.” – Socrates

https://banned.video/watch?id=62d35c20f4450907412002d3

Bekijk InfoWars – De bio-digitaal-nanorevolutie

Speciale gast Dr. Robert Young maakt zijn eerste verschijning in de show om met Liberty Man te spreken over zijn microscopie en spectroscopie bevindingen in de gensap injecties.

  DRINGEND voor ouders: "Een geval van fatale multi-orgaanontsteking na Pfizer mRNA-prik"

https://theinfowar.tv/watch?id=628058cf36fb3975f1698d52

Dr. Young en Liberty Man praten over FDA-corruptie en delen perspectieven op de nanotechnologische aspecten van de injecties, waaronder onderwerpen als RNA-interferentie, toxiciteit, vervelling, bloedstolsels en elektromagnetische frequenties, en hoe dit allemaal speelt in de grotere agenda van een digitaal ID sociaal-krediet gevangenissysteem.

Healing At All Costs Dr. Robert Young interview met Johnny Cirucci – Volledig interview

https://rumble.com/v1iblwd-healing-at-all-costs-dr.-robert-young-interview-with-johnny-cirucci-full-in.html

Via Drrobertyoung.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wees niet dom – Informeer je beslissingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAndrei: Zeker, zeker, Mr. Austin. In gerelateerd nieuws
Volgend artikelEen Amerikaanse neonazi die in het Azov-regiment vocht, bekent de misdaden van zijn Oekraïense “collega’s”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Dank je wel Rommel voor dit excellente artikel , ik zal er dagen mee bezig zijn….dit is zeer verhelderend ben er al heel lang van overtuigd dat virussen niet kunnen bestaan en zo ja dan alleen in een “foute” omgeving of op een host zoals een bacterie en of schimmel ….bij bv de hepatitis B infectie geef je kruiden die het voor de ziektekiemen erg vervelend maakt om te leven dus je dood niks maar verandert het milieu in de lever vervolgens geef je kruiden om de bloedvaatjes in de lever te reinigen van alle door infectie veroorzaakt gif.

  • Mike november 21, 2022 at 11:51

   Elk mens met een boerenverstand weet dat de evolutietheorie op drijfzand is gefundeerd, aliens hebben met het menselijke DNA lopen te kloten, hoe komt het dat de “wetenschap” géén verklaring kan vinden voor het ontstaan van bloedgroep O Rh negatief?

   • Ja idd ben zelf erg geinteresseerd in dat verhaal…het klopt niet helemaal allemaal he? misschien zou het van Atlantis komen? maar ja waar is Atlantis? verzonken in de Noordzee? of bij Gibraltar Ben in Gibraltar geweest een geheimzinnige toestand daar….

    • Gebruik google Earth om de zeebodem te verkennen de Atlantische oceaan buiten de “Zuilen van Hercules”, dwz buitengaats Spanje, Portugal.. Daar liggen overduidelijk resten van een stad, resten van gebouwen, structuren van straten, etc..

  • Mike: Wat een interessante tip zeg! Super mooie website, om uren in te graven voor een heel ander soort inspiratie. Zijn gratis digi boek is heel mooi gedaan. Bedankt voor deze vondst! Ik ben heel erg benieuwd naar zijn ontdekkingstocht.

 2. ‘Someone asked me the other day if i believe in conspiracies. Well sure. Here’s one. It is called the political system. It is nothing if not a giant conspiracy to rob, trick & subjugate the population.’

  Jeffrey Tucker, (1963) libertair publicist

 3. Dit is zo waardevol. Bedankt FN.
  Pleofmorfisme speelde een rol in de kanker ‘bacteria’ die Dr. Alan Cantwell in San Diego had geobserveerd een aantal jaren geleden. Hij was niet de enige, maar omdat hij een dermatoloog is, kon hij wat weefsel onderzoeken van zijn partner die prostaatkanker kreeg. Hij stuurde mij de set van foto’s die hij genomen had. Hierin zagen we inderdaad de bacteria, waarvan hij dacht dat ze de kanker konden veroorzaken – zgn mycobacilli. Deze waren pleomorfisch – ze konden klein genoeg worden om de nucleus van de cell binnen te komen (kleiner dan 2 micrometer, kleiner dan een bacterium die te groot is om de cell nucleus binnen te dringen). Daar binnen gekomen veroorzaakten ze schade die kanker ten gevolge had. Wij probeerden deze bevinding als een mogelijke oorzaak van kanker te documenteren en te publiceren, en daardoor een goede behandeling mogelijk te maken welke geen chemo nodig had. Maar helaas… de wereld is wat het is. Fijn te zien dat iemand er nog wel mee bezig is en dat deze kennis niet verloren is.

 4. Ondertussen rolt dit binnen via Epoch Times –
  https://petermcculloughmd.substack.com/p/electron-cryotomography-of-sars-cov

  Hier zie je (in de woorden van Dr. McCullough) “work of art” pictures van ‘het virus’. Heheh… zucht…. eindelijk! We hebben eindelijk bewijs dat ‘het virus’ bestaat! En dat is heeeeeel belangrijk, want ‘het virus’ was en is de trigger en de rechtvaardiging voor het GMO-vax programma en die fantastische lockdowns en verukkelijke maatregelen en liefdevol begrip van onze medemensen etc waar we zo ontzettend van genoten hebben. Dat ‘het virus’ niet dodelijk was en is, komt in dit artikel niet ter sprake. Dit artikel van Dr. McCullough bevestigt slechts het bestaan van ‘het virus’. Weliswaar met ‘work of art’ foto’s, maar toch. Hij meent er nu zeker van te zijn dat ‘het virus’ bestaat, en hij adviseert jou op je volgende cocktail party deze ‘work of art’ foto’s aan de virus-ontkenners te laten zien! See you at the next cocktail party!
  Goed om te weten dat er werkelijk een reden was om het GMO-vax programma los te laten op de mensheid, of het nou een killer ziekte was of niet, doet er niet toe – er was echt ‘het virus’. Long live ’the virus’. Go figure.

 5. Blijkbaar is dit corona beleid nog steeds geënt van de voormalige minister van volksgezondheid Hugo de Jonge.

  Vaccineerders GGD gaan ‘wijk voor wijk, deur voor deur’ om herhaalprikken te zetten

  Steeds minder mensen laten een herhaalprik zetten. Het wordt rustiger op de vaccinatielocaties. De GGD’en hebben om die reden besloten om de dorpen en wijken in te gaan.

  In Zeeland zet de GGD sinds 10 november prikken in dorps- en buurthuizen, en gemeenschapscentra. De regio Haaglanden is begonnen met buurthuizen, bibliotheken, gezondheidscentra en zelfs het gemeentehuis.

  Einde in zicht
  Ook veel andere regio’s hebben inmiddels kleine, tijdelijke vaccinatielocaties. Op 26 november vorig jaar zei toenmalig coronaminister Hugo de Jonge tijdens een persconferentie: “Overal waar de vaccinatiegraad omhoog moet, zetten we alles op alles om de twijfels en de drempels weg te nemen: wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm.”

  https://www.ninefornews.nl/vaccineerders-ggd-gaan-wijk-voor-wijk-deur-voor-deur-om-herhaalprikken-te-zetten/

 6. Alleen in de virologie claimen ze dat ze een virus hebben geïsoleerd, terwijl ze dat in werkelijkheid niet hebben gedaan. Zij kennen een heel andere betekenis toe aan het woord isoleren dan de rest van de mensheid.

  Zij nemen een monster van een zieke patiënt en plaatsen dit vervolgens in een celkweek. Wanneer ze dat doen, hebben ze werkelijk geen flauw idee of er in dat monster ook daadwerkelijk virusdeeltjes zitten en al helemaal niet welke dan precies. Dan gaan ze vervolgens grote hoeveelheden antibiotica en antischimmelmiddelen toevoegen en zorgen ervoor dat de cellen grotendeels verstoken blijven van voeding.

  Vervolgens bestuderen ze dan wat ze noemen het cytopathisch effect. Dat wil zeggen, ze bestuderen de veranderingen die optreden in de cellen. Na een aantal dagen zijn de cellen afgestorven en dit is volgens hen dan het wetenschappelijk bewijs dat die celdood is veroorzaakt door een virus.

  https://niburu.co/blijvend-actueel/16363-nog-meer-overtuigend-bewijs-dat-virussen-niet-bestaan

 7. Immortal november 21, 2022 at 16:21

  Ja dat klopt Immortal de Westerse overheden hebben een kwaadaardig spel gespeeld door het leeuwendeel van de mensen bang te maken voor een niet bestaand griep “virus” daarmee werd het limbische systeem van de mens te ontregelen en dat leidde in veel gevallen tot de grootste waanzin die je maar kunt bedenken, bijv. in de sportschool zie ik nog steeds schapen die de apparaten met microvezel doekeje en en een spuitflacon met alcohol verdunt water schoonmaken, enfin deze doen alles wat het WEF regime van hen velangt.

 8. De verwondingsmechanismen van COVID prikken: plotselinge dood, bloedklonters, menselijke gekkekoeienziekte en auto-immuunziekten

  In dit artikel dr. Josep Mercola legt de rol uit van antilichamen bij de prionziekte, die de gekkekoeienziekte bij mensen kan veroorzaken, zoals voor het eerst onthuld door wijlen viroloog Luc Montagnier in zijn postuum gepubliceerde studie.

  https://www.veteranstoday.com/2022/11/20/the-covid-jabs-mechanisms-of-injury-sudden-death-blood-cloths-human-mad-cow-and-autoimmune-diseases/

 9. @Adriaan, november 21, 2022

  at 16:36

  Niet helemaal waar. Vóór de coronatijd stonden er – tenminste in mijn sportschool – al spuitflacons met papieren doekjes.

  Deze om het transpiratievocht van je voorganger(s) van de apparaten te verwijderen.

 10. Soms vraag ik me af of het misschien wel eens waar kan zijn dat we in een biotoom leven, die op een veel grotere planeet zit, omgeven door een hoge ijsmuur of zoiets. Vandaar de militarisering van de zuidpool, en er niet overheen vliegen, etc. het Admiraal Byrd verhaal, het Atlantis verhaal, etc. Er zouden dan meerdere biotomen op deze planeet zitten, wellicht met een soort van ‘mensen’ met hun eigen technologie (de aliens) etc, waar Werner von Braun en Disney e.d. gasten reeds van af wisten. Ik zit er wel eens over te peinzen, want waarom al die geheimzinnigheid bij de zuidpool… en de Bezos uitspraak dat de Aarde een ‘park’ wordt waar je op bezoek gaat, vanuit de ‘ruimte’ die dan ‘gekoloniseerd’ is – iaw, verderop op de Grote Planeet. Geen idee…

   • P. november 22, 2022 at 07:46

    Juist dat waren in het kort de woorden van multi miljardair Jeff Bezos. Volgens de oud directeur van Skunkworks de ultra geheime basis waar UFO technologie werd bestudeerd en reverse technologie werd bedreven kan men reeds tussen de sterren reizen, ziet iemand de parallellen tussen deze parameters

   • P. november 22, 2022 at 07:46

    Juist dat waren in het kort de woorden van multi miljardair Jeff Bezos. Volgens de oud directeur van Skunkworks de ultra geheime basis waar UFO technologie werd bestudeerd en reverse technologie werd bedreven kan men reeds tussen de sterren reizen, ziet iemand de parallellen tussen deze parameters.

 11. Dus de stelling: wat je eet, dat ben je
  Klop hiermee. Als je dingen eet die verzuren maak jeje zelf kwetsbaarder van binnenuit.
  Neemt niet weg dat ik denk dat dat covid-virus de wereld ingeholpen een verspreid is.
  Wij bio en vega..waarom wij nooit covid gehad en alle andere ongeprikten die we kennen ook niet???

 12. Als professional op het gebied van Ayurveda kan ik de inhoud van dit artikel alleen maar onderschrijven. Een revolutie zou dit echter niet hoeven zijn omdat dit concept 5000 jaar geleden in India al bekend was, in veel gedetailleerdere mate zelfs. Er werd een preventieve, zeer hoogstaande en tijdloze geneeskunde op gebaseerd met mogelijkheden die hedendaagse artsen als onmogelijk beschouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in