De islamisering schrijdt voort – zwembad in Duitsland verbiedt luchtige bikini’s

5

Bikini’s worden niet door alle bezoekers van het Niederrhein Therme zwembad in Duisburg getolereerd. In plaats van intolerante bezoekers op hun plaats te zetten, wordt de zwaarbevochten vrijheid van eigen keuze voor zwemkleding om redenen van tolerantie afgeschaft.

De WAZ meldt dat gezinnen met kinderen zich ongemakkelijk voelen.

Een woordvoerster van de Therme geeft aan om welke gezinnen het gaat.

“We zijn een plek waar vele culturen elkaar ontmoeten. Vrijheid van eigen keuze voor zwemkleding wordt niet altijd door alle bezoekersgroepen getolereerd”, zegt de woordvoerster.

De vraag rijst, waarom worden mensen uit andere culturen niet aangemaand om de westerse cultuur te accepteren met haar tolerante kledingkeuze?

Badmeesters moeten niet alleen op de afstandsregels letten, ze moeten nu ook de bedekking van de stof van het zwemgoed in de gaten houden. Borden geven het juiste gedrag aan.

“In het belang van alle aanwezige gasten wijzen wij er uitdrukkelijk op dat ontoereikende badkleding (string, Braziliaanse bikini’s etc.) niet toegestaan is in ons zwembad”.

De badmeesters van het Niederrhein Therme zwembad worden “bewakers van de openbare zeden”, die tot nu toe alleen uit islamitische landen bekend waren. Iedereen die het zwembad bezoekt met een strak bikinibroekje wordt verzocht zich om te kleden, meldt Jouwatch.

De medewerkers krijgen de opdracht om de badgasten te informeren dat hun bikini’s te luchtig zijn en om een kledingwissel te eisen. Anders worden de badgasten, zoals de borden verder zeggen, verzocht het Niederrhein-Therme zwembad te verlaten en bij “hun volgende bezoek geschikte badkleding te dragen”.

Discussies over te luchtige vrouwenkleding behoren al lang tot het verleden. “Topless” en nudisme waren ooit gemeengoed. Verkeerd begrepen tolerantie en vermeende wereldse openheid brengen ons nu in Zevenmijlslaarzen terug naar de middeleeuwen.

  Duitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen straatmuzikant krachtig optreden

De open vraag blijft of boerkini’s verboden zullen worden als moderne, westerse mensen zich ergeren aan dit symbool van islamitische genderapartheid?

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Vorig artikelAbsurde Corona-manie in Duitsland: stadsbestuur voert online verklik-portaal in
Volgend artikel“CNN sucks!” – scanderen Trump-supporters tijdens live-uitzending
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • @ Koddebeier.
   Ik vertoon mij nooit in een zwembad voor bloteriken , dus ik kan het zwembad in Geldern ook niet boycotten helaas.
   Moge de “Ali’s Hakbar” blèrende buitenlanders verzuipen in dat naturistenbad.
   (trouwens, de bovenstaande foto is ook niet misselijkmakend, maar vast niet genomen in dát zwembad, want die buitenlanders kunnen óók niet tegen een degelijk geklede dame als op de foto)

 1. Ik ging altijd op vakantienaar een camping aan hetstrand. Kon je overdag selecteren wat je ’s avonds in je tent kreeg.

  Ik zou zeggen: zoalsdiebikini bovenaan artikel: grotere bedekkingsgraad moetverboden worden.
  En laat die alles hakkebar wauwelendepedo’s nou maar lekker een ezel kezen, soort bij soort.

 2. Het evolutie verschil tussen Europa en alle islam landen is te groot door nooit de verlichting te willen aanvaarden is de islamwereld/haatgeloof en dat is het probleem…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in