Cristian-Vasile Terheș is een Roemeens politicus die momenteel lid is van het Europees Parlement

Maandag heeft het Roemeense lid van het Europees Parlement Cristian Terheș de CEO van Moderna, Stéphane Bancel, en de executive vice-president van AstraZeneca, Iskra Reic, ondervraagd over de veiligheid en de werkzaamheid van de vaccins en over de al te geheimzinnige contracten, bericht Jim Hoft.

Europarlementslid Terhes stelde de directieleden verschillende vragen, zoals of zij het DNA van het COVID-virus al dan niet hadden gedecodeerd, waarom zij geen verantwoordelijkheid namen voor de bijwerkingen van de vaccins, en wanneer zij de niet-geredigeerde contracten met de Europese Commissie zouden vrijgeven.

De eerste reeks vragen was voor zowel AstraZeneca als Moderna. Hieronder volgen de vragen die door Terhes gesteld zijn:

Eerste vraag: Ik zou graag, indien mogelijk, de datum willen weten waarop u de volledige DNA-sequentie van dit virus heeft gedecodeerd of heeft u zich uitsluitend gebaseerd op de sequentie die door de Chinese regering is verstrekt?

Tweede vraag: Hebt u getest of het vaccin de verspreiding van het virus tegenhoudt of niet? Want uit de gegevens blijkt duidelijk dat uw producten de verspreiding van dit virus niet tegenhouden.

Derde vraag: Zijn er bij u mensen gestorven tijdens de proeven op mensen, en zo ja, wat was de ziekte waaraan zij gestorven zijn?

De tweede reeks vragen was gericht aan Moderna CEO Bancel, hieronder volgt het uittreksel:

U verklaarde hier dat u zich baseerde op de sequentie die u van de Chinese regering had gekregen toen u uw vaccin ontwikkelde. Ik heb hier een antwoord van het EMA, dat voor elk vaccin laat zien wat voor tests er gedaan zijn. In het geval van Moderna bijvoorbeeld hebt u gegevens verstrekt waaruit blijkt dat u deze vaccins sinds 2017, 2018, en 2019 hebt getest. Hoe bent u dan in staat om deze vaccins toen te testen, terwijl wij in december van 2019 dit virus hebben ontdekt?

  Brits gezondheidsautoriteit rapport: 62% van de vermeende Covid-sterfgevallen zijn mensen die zijn gevaccineerd

U hebt hier in het contract gezegd dat er enkele geheimen of vertrouwelijke gegevens in staan, die uw belangen zouden moeten beschermen. Nu, de vraag die ik u stelde is, hoe zit het met de belangen van ons en de belangen van de Europese burgers?

Want zo blijkt uit sommige bladzijden van het contract tussen Moderna en de Europese Commissie. Dus vraag ik u: vindt u dit eerlijk tegenover ons allemaal om over deze vaccins te praten, om over boosters te praten, om over medische producten te praten terwijl we de clausules van deze contracten niet kennen? Dus de directe vraag aan u, mijnheer Bonsel, is wanneer u de contracten die u zowel met de Europese Commissie als met de lidstaten van de Europese Unie hebt, volledig gaat publiceren?

Een andere vraag, de kwestie van de aansprakelijkheden. Onze collega’s hier hebben u gevraagd naar de aansprakelijkheid en u hebt vermeden die vraag te beantwoorden. Mijn vraag is dus: waarom legt u de aansprakelijkheden bij de staat en bij de mensen die deze vaccins krijgen? Als ik denk dat ik misschien nadelige bijwerkingen heb, waarom krijgt u dan alle winst?

Niettemin, de tweevoudige boosters. Dit is de laatste vraag. U hebt hier zojuist verklaard dat deze boosters aangevraagd zijn door de regering van de VS, die de boosters ook goedgekeurd heeft zonder proeven op mensen. Ik vraag u dus: vindt u dit eerlijk? Vindt u dat wij de Europese burgers kunnen gaan vragen om zich te laten inenten met een aantal medische producten die niet goed of helemaal niet op mensen getest zijn?

In hun antwoorden over de aansprakelijkheid zeiden de directeurs van Moderna en AstraZeneca dat zij de vaccins produceerden op verzoek van de staten en regeringen, die hen vroegen de vaccins snel te maken, daarom zochten zij bescherming bij hen voor de betaling van eventuele schadevergoedingen en compensaties, volgens de Facebookpost van de parlementariër.

  Schokkende boodschap: Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuun aanvallen tegen hun eigen organen

“Wat de aansprakelijkheid voor bijwerkingen betreft, zoals alle fabrikanten hebben gedaan, wilden wij, wilden de regeringen een snelle goedkeuring van een vaccin. En dus was het voor een voorwaardelijke goedkeuring belangrijk om ons enige garanties te geven op het gebied van [schadevergoeding/schadeloosstelling], want we cannot have our cake and eat it too [n.v.d.r. kan niet twee wenselijke maar onverenigbare dingen tegelijk hebben, de goede kanten van iets hebben of ervan genieten zonder de slechte kanten te hebben of ermee om te gaan]. Zij wilden het vaccin snel hebben. Ze hebben de fabrikanten geen tijd gegeven voor studies op lange termijn, gezien de aard van een pandemie,” antwoordde Moderna CEO Stéphane Bancel op de vraag van Europarlementslid Cristian Terheș.

“De aansprakelijkheids- en vrijwaringsclausule is met veel regeringen over de hele wereld besproken en overeengekomen, omdat iedereen wilde zien hoe we de productie en levering van vaccins konden versnellen. En, nogmaals, zoals ik al eerder zei, dit wordt beschouwd als de standaardpraktijk in noodsituaties, en evenzeer [de praktijk] die iedereen beschermt en steunt om met de grootste snelheid vooruit te gaan en het beste te doen wat ze kunnen op het gebied van de productie en de fabricage van [vaccins],” antwoordde uitvoerend vice-president Iskra Reic van AstraZeneca op dezelfde vraag.

Bancel gaf ook toe dat Moderna voor het ontwerp van het vaccin de sequentie heeft gebruikt die door de Chinese regering online is gepubliceerd en door vele wetenschappers in academische laboratoria en overheidslaboratoria is getest.

Bekijk de video hieronder:

Al in maart gaf Albert Bourla, CEO van Pfizer, tijdens zijn interview met WaPo toe dat de “mRNA-vaccin” technologie niet voldoende bewezen was toen zij het lanceerden. Hij zei dat de deskundigen hem “overtuigd” hadden, maar dat hij er niet zeker van was. Hij zei dat ze al sinds 2018 aan het mRNA werken.

  Waarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus was

“Ik was verbaasd toen ze mij voorstelden dat dit de manier is om te gaan. En ik trok het in twijfel, en ik vroeg hun om te rechtvaardigen hoe kun je zoiets zeggen? Maar zij kwamen en zij waren er zeer, zeer van overtuigd dat dit de juiste weg is. Zij vonden dat de twee jaar werk aan mRNA sinds 2018, samen met BioNTech om een griepvaccin te ontwikkelen, hen doen geloven dat de technologie rijp is en dat wij op het punt staan om een product af te leveren. Zij hebben mij dus overtuigd, ik heb mijn instinct gevolgd dat zij weten wat zij zeggen. Zij zijn heel goed. En wij hebben deze zeer moeilijke beslissing genomen,” verklaarde Bourla.

Zoals dit blog al eerder heeft aangegeven, zijn de mea culpa’s al begonnen. Verwacht dat deze nuttige idiote CEO’s en apparatsjiks als Fauci onder de spreekwoordelijke bus zullen worden gegooid, nu de parabolische stijgingen van het sterftecijfer niet langer verklaard kunnen worden met leugenachtige absurditeiten als SADS en “onverklaarde” sterfgevallen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch Ministerie van Buitenlandse Zaken zinspeelt nu op oorlog in heel Europa
Volgend artikelDe IAEA geeft haar “non-rapport” over de kerncentrale ZNPP vrij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Dat ze deze beelden maar eens tonen aan de schaapjes.
  Vanavond moest dit eigenlijk op de hele MSM te zien zijn.
  En wie is de meest verachtelijke in dit, je lijder,je staat,je regering.Die gaven de opdrachten.

  • Nou ik vind het zelfs nog te hoog gegrepen om ze schaapjes te noemen het zijn gewoon zwijn honden en wij weten dat dit gewoon uitschot is van onze samenleving meelopers geen geweten hebben en zelfs hun kinderen laat vermoorden door Rutte en Hugo hoe laag ben je dan gezakt en dus wij spreken dan niet meer over mensen maar over vuil afval zij moeten eens zelf durven in de spiegel te kijken wat voor soort wezens zij zijn geworden en de dood voor dat volk zou het enigste juiste zijn maar er is nog zo een grote rij voor hun diverse kabinetten Rutte rechters en ambtenaren artsen verpleging en ik kan nog wel een tijdje doorgaan maar zolang als een volk blind is voor de waarheid zal dat niet gebeuren.

  • Lol, zal veel helpen in deze nieuwe prachtige wereld !
   Reiner Fuellmich dacht ook dat het nog kon…
   Ja, ze krijgen soms wat gelijk maar er gebeurd verder niks.

   • Er valt niet tegen aan te vechten het is een grote corrupte boeven bende en uit eindelijk zullen wij als gewoon volk geofferd worden .

 2. Ze ‘vergeten’ iedere keer weer de eis te stellen verifieerbaar bewijs te leveren van het bestaan van het covid-19 virus en diens varianten. Omdat dat nog niet is geleverd hoort de vraag te zijn waar het covid-19 vaccin en de boosters op gebaseerd zij. Dat is de logische volgorde die bewust niet gehanteerd wordt. Een hoop poppenkast dus weer. Ik zou Frontnieuws willen vragen kritischer te worden en niet elk ‘sexy’ artikel dat het tegenkomt te plaatsen. Liever minder kwantiteit en meer kwaliteit.

  • Pas op straks wordt je in de ban geslagen.
   Het ganse verhaal rond die vaccins stinkt langs alle kanten.
   De politici mogen niet te diep gaan zoeken. Ze laten ballonnetjes op, stellen kritische vragen maar de antwoorden interesseren hun niet.
   De farmaceutische industrie schept geld met hopen binnen zonder enige verantwoordelijkheid voor de gevolgen.
   Het 3nige om dit te stoppen is de politici weg te stemmen en de vaccins te weigeren
   Intussen is me nbezig om een vaccin aan te raden tegen apenpokken en gordelroos.
   Gekker kan het niet

   • er zijn nu cijfers bekend dat dagelijks meer mensen sterven dan voor corona dat zijn er dan honderden per dag Maar het ligt niet aan het vaccin dat ze hebben toegediend En in de USA en Engeland is het sterfte cijfer schrikbarend hoog.. Maar dat ligt niet aan de covid 19 spuiten volgens de ,,,,geleerden,,,, en ze hebben er geen verklaring voor…..!????? Rutte die lost dat op door 75000 Oekrainers een vast plek te verschaffen in ons k. landje Zo lost hij de oversterfte op en kan hij roepen dat de bevolking nog steeds groeit in Nederland

 3. Het spelletje Zwarte Pieten is begonnen, Black Jack! Iedereen wie de bijsluiters las heeft de uitnodiging tot vaccinatie afgewezen. Wie de vaccinatie aanvaardde heeft getekend voor geïnformeerde instemming. Wie tekende krijgt de Zwarte Piet toegespeeld, is persoonlijk verantwoordelijk voor eventuele schade, Black Jack! Niet de regering, niet de farma maar de gevaccineerde zelf draait op voor de schade tenzij die gevaccineerde kan bewijzen dat de vaccinerende arts niet de juiste informatie verschafte. Dan is het de arts die het vaccin zette verantwoordelijk. Overheden en farma gaan sowieso vrijuit.
  Remember Softenon? Vijftig jaar procederen alvorens de nabestaanden juridisch hun gelijk haalden.

  • Onze buurtgenoot moest ook tekenen voordat hij geprikt werd. Een paar maanden later was hij dood. Een gierend uit de bocht vliegende tumorgroei had hij opeens. De tumorgroei was zo hysterisch dat die zelfs bloedingen veroorzaakte. Die man had zelf voor vaccinatie getekend en zijn huisarts hield zich dom en wist nergens van en stuurde hem naar huis met paracetamolletjes tegen het ongemak.
   Het mormel(eentje van groen links) hielp hem alleen in zijn laatste dagen. De dood in. omdat hij gruwelijk leed. Door hem aan de morfinepomp te leggen.
   Da man zijn familie doet alsof hun neus bloedt. Ze erven ook genoeg van hem, misschien dat dat hun leed verlicht………

   Alleen al daarom zou ik me niet laten vaccineren. Je weet dat de huisarts je niet helpt als het fout gaat. Die huisartsen moorden in opdracht van de overheid. Geteisem is het.

 4. Wij moeten zo snel mogelijk de EU uit. Belachelijk dat wij het waarschijnlijk gaan moeten hebben van voormalig Sovjet landen. Die mensen kunnen nog verzet plegen en echt demonstreren. Hier is bevolking verwijft inmiddels. : Check al het Soja-grid in alle broden in supermarkt en ook boters!!! Dagelijkse consumptie van soja schopt de testeron uit populatie in zeer korte tijd. Sinds 2 jaar zit het echt bijna overal in. Transhumanisme pur sang! Dit zodat sterke leiders niet rijzen en bevolking door Soja=Oestrogeen bitches en gekecht blijven en passief.

  • Niet alleen dat.

   Wat snelle en simpele maatregelen om een basis te leggen. Dat zal wat chaos geven, maar die is zo met wat goede wil opgelost.
   Uit EU, uit euro en gulden terug (Zwitserland dwingen NL goud met samengestelde rente terug te geven) uit Nato, uit UN uit WHO, vluchtelingen eruit(semi vrijwillig: gewoon alle uitkeringen en subsidies aan die gasten stoppen, ongeacht hun status, gaan ze vanzelf naar DE)

   Dat is de helft.
   Dan accuut wat wetten ongedaan maken, voor 100%.
   –stikstof wet
   –klimaat onzin
   –volks verhuis wet
   Sociale wetgeving–en arbeidswet weer zoals begin jaren 80
   Studie financiering afhankelijk van BRUTO inkomen ouders
   Hypotheek aftrek stoppen
   Zorgpremie voor de laagste inkomens gratis
   Ziekenhuizen en apotheken nationaliseren
   Doktoren en medisch specialisten in loondienst staat

   Maar vooral: politiek systeem aanpassen ter voorkoming van huidig grootschalig landverraad.
   Parlement: max 100; taak: publieksvoorlichting
   beslissing: via maandelijkse electronische referenda
   uitvoering; zaken kabinet, niet partij gebonden. parlement heeft recht fire//hire
   De oranjes: de bijstand in, uit de paleizen; die kunnen museum functies krijgen.
   Sociale dienstplicht invoeren ook voor meiden.

   DUS: de straat op, links eruit trappen en nooit meer erin, rechts overnemen.

 5. Beetje offtopic, maar ik moest gisteren ruim 100 km door de omgeving rijden (met mijn diesel) en zag bij 3! plaatsen grote borden/spandoeken dat ze artsen zoeken. Bij één zelfs 2.

  Ik werd helemaal gelukkig in dit land waar huidige medici gespoten zijn.
  Er zijn dus weigeraars die aan onze kant staan en gestopt zijn met werken voor de maffia. (en laat die spuitjunks maar naar de kl…gaan als ze geen pharmedicijnenmaffia witjas kunnen vinden)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in