Onderzoek 100 stembiljetten in Arizona: 3% van de stembiljetten frauduleus in voordeel van Joe Biden – Grotere controle toegestaan

1
813
© Paulann Egelhoff (CC BY-ND 2.0)

De Republikeinen diende een rechtszaak in Arizona in om een steekproef van 100 stembiljetten te controleren om te bewijzen dat er sprake was van kiezersfraude.

Op woensdag maakte de GOP (Grand Old Party, Republikeinse partij) in Arizona hun bevindingen bekend van hun onderzoek van 100 duplicaat stembiljetten, waarin twee stemmen werden ontdekt die waren gewijzigd en verwijderd uit het totaal van president Trump.

In naam van transparantie besloot een rechter een onderzoek van 100 willekeurige stembiljetten te gelasten om te zien of er sprake was van verkiezingsfraude in Arizona.

Eén stembiljet was gewijzigd van Trump in Biden en een ander stembiljet was volledig van president Trump weggenomen.

Dit is een fraudemarge van 3% in het voordeel van Biden (2 stemmen weggenomen van Trump en één toegevoegd aan Biden).

Kijk:

President Trump reageerde op het nieuws.

“In Arizona blijkt dat 3% van de uitgebrachte stemmen in de steekproef van 100 stemmen waren gemanipuleerd of nog erger. Dit zou, als het wordt doorgerekend, ongeveer 90.000 stemmen meer zijn dan we nodig zouden hebben om de staat te winnen. Nu hebben we een veel grotere steekproef gekregen om mee te werken. Wow!”, schrijft Trump.

Een groter onderzoek werd toegekend.

New York Times: Vijf redenen waarom Joe Biden zich zorgen zou moeten maken

“Het onderzoek vond: één Trump-stem willekeurig uitgesloten. Een andere Trump-stem frauduleus aan Biden toegevoegd. Totale fraude van gemiddeld 3%. Biden-marge van fraude minder dan .05%. Als dus 3% fraudepercentage op een grotere steekproef aanblijft, wint Trump gemakkelijk Arizona”, schrijft het Republikeinse congreslid Paul Gosar.

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rookt

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here