Onderzoek 100 stembiljetten in Arizona: 3% van de stembiljetten frauduleus in voordeel van Joe Biden – Grotere controle toegestaan

1
© Paulann Egelhoff (CC BY-ND 2.0)

De Republikeinen diende een rechtszaak in Arizona in om een steekproef van 100 stembiljetten te controleren om te bewijzen dat er sprake was van kiezersfraude.

Op woensdag maakte de GOP (Grand Old Party, Republikeinse partij) in Arizona hun bevindingen bekend van hun onderzoek van 100 duplicaat stembiljetten, waarin twee stemmen werden ontdekt die waren gewijzigd en verwijderd uit het totaal van president Trump.

In naam van transparantie besloot een rechter een onderzoek van 100 willekeurige stembiljetten te gelasten om te zien of er sprake was van verkiezingsfraude in Arizona.

Eén stembiljet was gewijzigd van Trump in Biden en een ander stembiljet was volledig van president Trump weggenomen.

Dit is een fraudemarge van 3% in het voordeel van Biden (2 stemmen weggenomen van Trump en één toegevoegd aan Biden).

Kijk:

President Trump reageerde op het nieuws.

“In Arizona blijkt dat 3% van de uitgebrachte stemmen in de steekproef van 100 stemmen waren gemanipuleerd of nog erger. Dit zou, als het wordt doorgerekend, ongeveer 90.000 stemmen meer zijn dan we nodig zouden hebben om de staat te winnen. Nu hebben we een veel grotere steekproef gekregen om mee te werken. Wow!”, schrijft Trump.

Een groter onderzoek werd toegekend.

  Amerikaanse artsen zullen nu hun medische licentie verliezen voor het melden van vaccinatieverwondingen en het geven van geïnformeerde toestemming aan patiënten

“Het onderzoek vond: één Trump-stem willekeurig uitgesloten. Een andere Trump-stem frauduleus aan Biden toegevoegd. Totale fraude van gemiddeld 3%. Biden-marge van fraude minder dan .05%. Als dus 3% fraudepercentage op een grotere steekproef aanblijft, wint Trump gemakkelijk Arizona”, schrijft het Republikeinse congreslid Paul Gosar.

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rookt

Vorig artikelZwitsers Bureau voor de Statistiek: geen sprake van overmatige sterfte in Corona-jaar 2020
Volgend artikelDeja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in