Weet u nog dat mensen “complottheoretici” werden genoemd omdat ze waarschuwden dat klimaatlockdowns de volgende stap zou zijn? Nou, kijk maar eens naar deze nieuwe extreem draconische regel in Groot-Brittannië die klinkt als iets rechtstreeks uit 1984, schrijft Peter Imanuelsen.

Ze gaan de stad Oxford in zes verschillende zones verdelen, en mensen mogen slechts een beperkt aantal keren met hun auto tussen de zones doorrijden.

Ze zullen u monitoren

Alle inwoners zullen verplicht worden hun auto te registreren bij de gemeente. De in de stad opgestelde camera’s voor nummerplaatherkenning zullen controleren hoe vaak u uw zone verlaat.

In feite zullen particuliere auto’s helemaal niet meer tussen de zones mogen rijden, tenzij u een vergunning koopt waarmee u maximaal 100 keer per jaar mag oversteken! Oh, wat gul.

Wie geen vergunning heeft of tussen de zones rijdt nadat het maximum van 100 overtochten is bereikt, krijgt een boete van 70 pond per overtocht.

Dit wordt allemaal gedaan in naam van de klimaatverandering, met als doel mensen ervan te weerhouden “onnodige” reizen te maken en hen te dwingen in plaats daarvan te lopen of de bus te nemen.

Weet u wie ook autobezit bijna onmogelijk maakte en mensen dwong het openbaar vervoer te nemen? De Sovjet-Unie. Dit gaat niet over het redden van de planeet. Dit is in de kern een communistisch idee. De staat bepaalt waar en hoe en wanneer u kunt reizen.

Deze dictators denken dat ze de mensen gewoon tirannie door de strot kunnen duwen, met een reisleider van de Nationale Raad die zei dat het plan “doorgaat, of de mensen het nu leuk vinden of niet.”

Ah, u krijgt een reisverbod en u zult blij zijn – of u het nu leuk vindt of niet!

  Vergis u niet, een nieuwe burgeroorlog is een reëel vooruitzicht voor de VS

Deze klimaatzones zullen Oxford veranderen in een “15-minuten stad”, met het plan om mensen te dwingen te lopen om toegang te krijgen tot plaatselijke winkels en diensten.

WACHT EENS EVEN!

Zag u dat, dat “15-minuten stad” gedoe? Ik laat u raden waar dat idee vandaan komt…

Het komt van niemand minder dan het World Economic Forum. Zij spraken hier letterlijk over in hun Duurzame Ontwikkeling Top 2021.

We hebben een ongekozen elite die hun klimaatdoelstellingen en Orwelliaanse agenda opdringt, en lokale steden en gemeenten werken met hen samen om hun beleid op het publiek toe te passen – tegen hun wil.

Terugslag

De gemeenteraad heeft boze e-mails en telefoontjes ontvangen van inwoners die verontwaardigd zijn over wat in wezen een vorm van klimaatlockdown is. Zij willen geen boetes betalen om zich in hun buurt te mogen verplaatsen.

Natuurlijk is de mainstream media hierop ingesprongen en beweren dat de ambtenaren het slachtoffer zijn geworden van bedreigingen en “extreme beledigingen”. Bedreigingen zijn nooit aanvaardbaar. Het is interessant om te zien hoe de media dit narratief gebruiken om de tegenstanders van deze draconische regel aan te vallen. Sommige mensen hebben misschien gemene berichten gestuurd, daarom mag niemand zich tegen deze tirannie verzetten!

Natuurlijk hebben ook de “factcheckers” hun zegje gedaan en beweren dat het hier zeker niet om een klimaatlockdown gaat. Want, ziet u, ze beperken alleen het autoverkeer tussen de zones. Mensen kunnen nog steeds lopen! En er zijn geen fysieke barrières die mensen verhinderen te rijden, alleen camera’s die uw nummerplaat lezen en u vervolgens een boete van 70 pond per post toesturen. Absoluut geen klimaatlockdown hier!

  Sommige wetenschappers geloven serieus dat we in 2030 voor altijd zouden kunnen leven. Dit is wat je moet weten over de 'ontsnappingssnelheid voor een lang leven' theorie

Dus geen fysieke barrières, alleen camera’s die je in de gaten houden en je boetes sturen. Dan is het allemaal in orde!

Maar dit is niet het eerste draconische ding

Ze hadden in Groot-Brittannië ook een proef met wat veel leek op een sociale kredietscore. Mensen zouden een app op hun telefoon hebben die hun locatie bijhoudt en mensen zouden punten krijgen als ze milieuvriendelijk waren en de bus namen in plaats van te rijden.

We zien al dat verschillende landen in Europa klimaatlockdowns invoeren, waarbij de binnentemperatuur wordt beperkt, en in Italië verbieden ze mensen zelfs om hun huis ’s nachts te verwarmen! Ik kan het weten, want ik was er onlangs en heb het aan den lijve ondervonden.

Beseft u al wat er gebeurt?

De covid-lockdowns waren nog maar het begin. Zoals ik al eerder heb gewaarschuwd, zullen de volgende stappen klimaatlockdowns zijn, en we kunnen nu al zien dat ze er hard aan werken om dit te bereiken.

Zoals u waarschijnlijk weet, gaan ze in Nederland boeren dwingen hun land aan de staat te verkopen en hun boerderijen te sluiten – allemaal om de klimaatdoelstellingen voor 2030 te halen.

Het zullen niet alleen klimaatlockdowns zijn. Digitale valuta van de centrale bank komt eraan en zal worden gekoppeld aan uw digitale identiteitskaart. Sociale kredietscores zullen niet ver weg zijn en dan kun je je voorstellen hoe gemakkelijk het zal zijn om dissidenten op te sluiten.

We hebben al gezien hoe bedrijven als PayPal mensen hebben uitgesloten vanwege hun politieke opvattingen, stel je voor dat de overheid dat doet met haar digitale valuta.

  De huiveringwekkende geheime agenda van de VN en de WHO: Totale onderwerping van de mensheid door middel van een "Wereldwijde Gezondheids Dictatuur"

Wereldwijde tirannie is een grotere bedreiging dan de opwarming van de aarde.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCarthago moet worden vernietigd!
Volgend artikelNieuws uit de door de NAVOstan opgelegde gehaktmolen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. je vergeet één belangrijk ding, wat is van dit alles de oorzaak ????, de westerse zondige overspelige wetteloze mens, die God achter zich heeft geworpen, vandaar dat God hen moeilijke en wetteloze leiders heeft gegeven, met al hun perversiteiten, hun corrupte regeringen waar ze zelf voor stemden, ze hebben de leugen lief gehad en de valse geschiedenis geloofd en ze als waarheid aangenomen, en dan verbaasd dat hun schepper en maker en Heer dit doet ???, ik niet ze

  • Als wij katten en honden gaan afslachten zullen wij dan beginnen met het WEF honden en wat te denken van Rutte met zijn smerige linkse honden , wij hebben het zover laten komen de angst heeft jullie lichaam over genomen jullie zijn nu nog minder dan vuil, en nog iets als er een god was waar blijft hij dan of is hij vast komen te zitten tussen zijn zones en zeker bang voor de boete van 70 euro.

 2. Ja leuk, wat voor een mongolen mensen wonen daar in Oxford? Mogen ze hier proberen rukken ze de hele teringzooi eruit. En als ze nog ff doorpushen D66’rs aan hun haren uit hun huizen en hun Teslas en polars. Het hangt aan een zijde draadje.

 3. Wie heeft ooit het forensisch systeem bedacht waarmee men overal kon gaan werken? De één rijdt van Amsterdam naar Rotterdam en de ander van Rotterdam naar Amsterdam terwijl ze beiden in dezelfde branche werkzaam zijn. Als voorbeeld…

 4. Dus die katalysators kunnen ook wel de prullenbak in.

  “Een katalysator is een onderdeel van de auto welke onder de auto vlak bij de uitlaat zit. Het zorgt ervoor dat de schadelijke verbrandingsgassen omgezet worden naar stoffen als koolstofdioxide, stikstof en waterdamp.”

  🤔

  • @ Druif december 18, 2022 at 18:57,
   De katalysators zijn juist ontworpen om de uitstoot zo minuscuul te maken dat het niet met blote oog zichtbaar is/wordt. Zodat het net lijkt alsof de uitstoot schoner is geworden. Zo is ook dat het verboden is om fijnstof te meten die kleiner is dan 0,01 micron, vanuit de EU. Want dan zouden de EU wetgeving door de mand kunnen vallen. Maar schijn bedriegt, want de katalysator zet de uitstoot om in ultra fijnstof dat zelfs onze huid het kan opnemen. Deze ultrafijnstof wordt ook nog eens magnetisch gemaakt door die katalysators, zodat we al enigszins bestuurbaar werden d.m.v. ultra lage radiogolven die ’s nachts worden uitgezonden. Die ons kunnen manipuleren in het delta gebied. Deze onbewuste remslaap gebied, waar al je gebeurtenissen van de dag verwerkt worden als je slaapt. Kunnen ze zo manipuleren door geheugen erbij te verzinnen of geheugen te wissen. Zodat het gewenste gedrag van de bevolking door de overheid bepaalt kan worden. Je kunt hiervoor je zelf afschermen om je slaapkamer af te rasteren met ijzergaas ( kippengaas of iets dergelijks) en deze aarde. Zodat de ultra lage frequenties door de kooi van Faraday jouw beschermt tegen deze manipulatie van de overheid. Dit wordt al ruim 60 jaar gedaan, met de komst van de katalysators in benzine auto’s heeft dit een vlucht genomen en zo kon het systeem verder geperfectioneerd worden. De opvolger van dit systeem is het zogenaamde vaccin met daarin o.a. grafeenoxides die eveneens magnetisch is.

  • Een katalysator maakt ultrafijnstof, vele malen schadelijker dan de stoffen die vrijkomen bij normale verbranding van diesel of benzine. Katalysatoren zijn moordenaars, mogen op het lijstje van domste en gevaarlijkste uitvindingen van de mens.

 5. Als die klimaat halvegaren dat hier invoeren dan rijd ik ineens in een AA (koningshuis) of CD (corps diplomatique) kenteken. En dat uiteraard in mijn 26 oude benzine auto die ik nog niet weg gedaan heb. Totdat deze have zolen in een psychiatrische inrichting zitten…

  • >>> dan rijd ik ineens in een AA (koningshuis) of CD (corps diplomatique) kenteken. <<<

   Allemaal heel leuk maar je dient er wel de bijpassende auto voor te hebben..

   Bedoel: een CD plaatje op een Suzuki Alto uit 87 gaat 'm niet worden.. en een AA-versie al helemaal niet 😉

   (ik geef maar een voorbeeld)

 6. Ik zit zojuist naar twee foto´s te kijken waarop Segers en die kerel van ´volksgezondheid´ staan afgebeeld en het valt me op dat ook zij van die eigenaardige kale punthoofden hebben.

 7. Voor zover ik heb mogen begrijpen gebeurt deelname – nu nog – op geheel vrijwillige basis. Het gaat hier namelijk om een ‘onderzoek’ 🙁

  Geen idee wat voor K*T-schapen hierin zouden willen participeren btw..

 8. Hmm, cameras met nummerherkenning. Camera’s hebben kabeltjes, kniptangen houden niet van kabeltjes, ze hebben de neiging die door te knippen, echt we hebben in onze tri-state city plotseling een kniptangenplaag 😉
  Moraal: Als men alles d.m.v. technologie wil controleren: technologie is zeer kwetsbaar, elk electronisch apparaat werkt alleen maar als alles nog in orde is, gaat 1 component kapot is het al uitgeschakeld. Ik voorzie straks leuke acties met magnetronbuizen op bezemstelen gemonteerd met draagbare convertere, microgolf buisje voor het te behandelende object houden, 3 seconden knopje ingedrukt houden en pfssh uitgeschakeld, voorgoed.

 9. Allemaal de kenteenplaten eraf schroeven en massaal over straat met hoodies en maskers. Dan doen ze niks met die cameraatjes van ze.

  • Goed idee maar de meesten mensen zijn te laf en te dom om in opstand te komen.
   Dit is gewoon een probeersel om te kijken hoe de massa weer reageert.
   Kunnen we de kikkertjes nog verder opwarmen.
   Straks verdien je extra social credits als je vrijwillig je huisdier(en) laat inslapen.
   Mensen die boven een bepaald gewicht zitten worden helemaal als nutteloze vreters aangemerkt
   en moeten voor iedere kilo teveel social credit punten inleveren.
   En zo kunnen we er nog wel een paar verzinnen.

 10. Onze 2de hands wagens worden verscheept naar de ontwikkelingslanden haha. Gewoon emmissie efkes verplaatsen haha
  Ge krijgt nog een redelijke prijs voor uw occasie ook.

 11. Als er een God is zeg je, die is er, maar die laat zich niet horen tegen wettelozen en die Zijn geboden overtreden, en die Hem minachten en zelfs hun eigen leven willen leiden, maar dwars liggen is alles wat Hij zegt, als je zelf de bijbel niet wil lezen, en je erfenis laat liggen wat kan Hij daaraan doen, de beslissing moet je zelf nemen, tegenwoordig weet men niet hoe God reageert, omdat ze Hem uit het oog hebben verloren en Hem niet meer willen herkennen, dat is alsof jij je vader niet meer wil zien,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in