In wat Matt Taibbi heeft omschreven als “het slechtste redactionele stuk in de geschiedenis”, heeft Politico Europe een verbazingwekkend artikel gepubliceerd met de titel “Vechten tegen de USSR maakte je niet per se een nazi“, waarin het schandaal van het Canadese parlement dat applaudisseerde voor een letterlijke SS-naziveteraan wordt verdedigd als een “ingewikkelde” kwestie die wordt uitgebuit door “propagandisten”.

Vorig jaar noemden liberalen hun politieke tegenstanders nazi’s en vergeleken ze Poetin met Hitler. Dit jaar verdedigen ze nazi’s en zeggen ze dat je iemand niet kunt haten alleen omdat hij trouw heeft gezworen aan Hitler, schrijft Caitlin Johnstone.

Vroeger dacht ik dat nazi’s slecht waren, maar toen legde de mainstream pers me uit dat veel nazi’s redenen hadden om nazi te willen zijn.

Generaties lang heeft het Amerikaanse imperium een culturele obsessie met de Tweede Wereldoorlog gecreëerd om alle daaropvolgende oorlogen te framen als “Good Guys vs Hitler Guys”, en op het moment dat dat raamwerk ongemakkelijk werd, was het “Eigenlijk waren de nazi’s helemaal niet zo slecht als je erover nadenkt”.

Dus laten we even samenvatten.

Jeremy Corbyn aanhangers: Nazi’s.

Palestijnse rechtenactivisten: Nazi’s.

Mensen die Israël bekritiseren: Nazi’s.

Mensen die niet op Hillary Clinton hebben gestemd: Nazi’s.

Oekraïense soldaten met nazi-insignes en nazi-ideologie: geen nazi’s.

Werkelijke SS-nazi’s: geen nazi’s.

De oorlog in Oekraïne is een gigantische demonstratie voor oorlogswinstmakende bedrijven om potentiële kopers en investeerders te laten zien hoe effectief hun producten kunnen zijn in het verscheuren van menselijke lichamen. Het hele land is veranderd in een gigantische reclame voor het militair-industrieel complex.

  Duitsland betaalt voor steun aan Oekraïne door stijgende prijzen en dalende welvaart van burgers

Oekraïne is de Superbowl voor advertenties van de wapenindustrie, maar in plaats van miljoenen dollars om daar te adverteren, kost het rivieren van mensenbloed.

Superblij dat een toekomstige Republikeinse president uiteindelijk een einde maakt aan de proxy-oorlog van de VS in Oekraïne en gevierd wordt als een held tegen de oorlog, en dan meteen al die militaire middelen tegen China stuurt.

Oh nee, China bedreigt de door de VS geleide liberale wereldorde die Vietnam en Irak en Libië en Syrië en Jemen en Oekraïne heeft vernietigd, en die de nucleaire brutaliteit blijft opvoeren en elke regering die ongehoorzaam is omver wil werpen en de wereld met ijzeren vuist vermorzelt.

In de vorige Koude Oorlog spraken de media de hele tijd over het risico van een nucleaire oorlog, zelfs op momenten dat het risico niet erg groot was. In de nieuwe Koude Oorlog hebben de media het helemaal niet meer over het risico op een kernoorlog, zelfs niet op momenten dat het risico de pan uit rijst.

We praten niet genoeg of denken niet genoeg na over het feit dat de laatste Koude Oorlog ons meerdere keren op een steenworp afstand van nucleaire vernietiging bracht door onvoorziene en onvoorspelbare gebeurtenissen, en toch storten we ons halsoverkop in een nieuwe Koude Oorlog met twee afzonderlijke kernmachten.

De lijst van nucleaire bijna-ongelukken laat zien dat we de laatste Koude Oorlog hebben overleefd door stom geluk. Er is geen enkele op bewijs gebaseerde reden om aan te nemen dat we weer geluk zullen hebben. Maar hier zijn we dan, we draaien de cilinder van de revolver en houden hem opnieuw tegen onze slaap. De laatste Koude Oorlog heeft ons in niet mis te verstane bewoordingen laten zien dat nucleair gekonkel veel te veel kleine bewegende onderdelen bevat om nauwkeurig te kunnen voorspellen en controleren wat er zal gebeuren. En nu bevinden we ons in een high-tech multi-front nucleaire impasse met veel meer kleine bewegende delen dan voorheen.

Het is gewoon fascinerend hoe alles in de loop der decennia naar rechts wordt verschuift. Mother Jones is een centristisch propagandavod. Martin Luther King is historisch herzien als een onschuldige shitlib. George W Bush is gewoon een onschuldige oude schilder. Nazi’s zijn gewoon dappere helden die hun vaderland beschermen.

  Medvedev in "Born to be Wild" modus

Ik betwijfel of ik er ooit iets om zal geven dat een Amerikaanse president onderzocht wordt op corruptie of wangedrag of samenzwering met een buitenlandse natie. Alle Amerikaanse presidenten zijn corrupte leugenaars en dat zal altijd hun minste misdaad zijn. Kom maar bij me terug als ze opgesloten worden voor oorlogsmisdaden en massamoord.

U kunt zich geheel en al druk maken over partijpolitieke zaken zoals Trump die zakelijke gegevens vervalst of Biden die corrupte activiteiten onderneemt met zijn zoon als dat is wat u opwindt, maar vraag mij niet om dat te doen. Het ziet ernaar uit dat beide partijen elkaars presidenten in de nabije toekomst over en weer zullen proberen af te zetten; zo ziet de Amerikaanse politiek er nu eenmaal uit. Ondertussen marcheert het Amerikaanse imperium ongehinderd verder te midden van al het flauwe partijdige vitriool.

Proberen om criminaliteit op te lossen zonder de onderliggende oorzaken van criminaliteit aan te pakken is als het behandelen van een infectie met alleen maar pijnstillers. De factoren die criminaliteit veroorzaken zijn geen mysterie: trauma, armoede, ongelijkheid en wanhoop. Mensen in de gevangenis gooien pakt geen van deze factoren aan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

3 Dingen waarvan ZIJ niet willen dat u ze weet over de NAZI’SVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOver welke Nieuwe Wereldorde hebben we het?
Volgend artikelDe Grote KI-Invasie: Als het genoeg tijd krijgt, zal Kunstmatige Intelligentie elk gebied van ons leven overnemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. …in het geval van Oekraïne ne de Baltische staten was het in 1940 in Duits uniform met geweer gaan lopen voor de mannen daar een manier om wraak te nemen op de Russen die in de jaren ervoor vele miljoenen Oekraïners en Esten, Letten en Litouwers hadden vermoord. Late zelfverdediging is ook een benaming. Dat vrijwillig dienst nemen automatisch bij de SS was bij fysieke geschiktheid was toen niet meer dan logisch….TOEN….en al die mannen deden in beginsel wat jij en ik ook zouden doen, de moordenaars van je familie bevechten….en wie in een maalstroom zit van chaos en dood word vroeg of laat meegesleept in alles dat zoiets voortbrengt….je zit in een trein en die gaat voort, met jou erbij tot je sterft of de trein stopt….en daartussen is iedere andere keuze dan meerijden voor jou in uniform al zeker dodelijk….

  Er zijn bij alle legers in WO2 moordpartijen geweest op gevangen soldaten en op burgers, maar de overwinnaar schrijft en bepaald wat wij als waarheid moeten geloven….zichzelf verhogen en de overwonnen vijand tot beest of ongedierte bestempelen….en juist daardoor, door dat liegen en verdraaien blijven er oorlogen komen, net als eenzijdig nieuws het wereldbeeld van vele mensen bepaald…..met als gevolg steeds weer dezelfde figuren aan de macht in verschillende samenstelling….

  …waarheid en eerlijkheid worden met liefde omgebracht om bepaalde groepen als slachtoffer weg te zetten of held en andere groepen tot shitpile te maken….Hitler deed het, Stalin deed het en Biden en Rutte en Timmermans en Verhofstad doen het nog steeds….

  Er is ooit gezegd: wat als Hitler zou zijn omgebracht in 1939….kun je ook vragen, wat als Merkel en Rutte in 2014 waren gehemeld, welke ellende was ons dan bespaard gebleven…
  ….okee, het blijft moord maar de kans op een wat prettigere en normale wereld zou mogelijk groter zijn geweest….Volkert van der Graaf nam een beslissing en is feitelijk mede verantwoordelijke voor onze wereld zoals het nu is, zijn handelen ontnam miljoenen Nederlanders hun recht op eigen mening en politieke keuze….dood de leider en de schade kan enorm zijn….in mijn opinie had Volkert om de reden dat hij miljoenen Nederlanders hun recht heeft ontzegd moeten worden opgeknoopt…..uitzonderlijke situatie vraagt uitzonderlijke maatregel…maar nee, na een paar jaar al anoniem verlof….en andere ophitsers nul straf…en nu, wie Rutte bedreigt of Kaag word direct opgesloten, maar wie Wilders bedreigt word niets tot weinig ten laste gelegd….meten met twee maten, het einde van recht en wet.

  Gisteren werd bekend gemaakt dat de overheid maatregelen zoals lockdown en reisverbod voor mensen zonde inspuiting toch niet zo echt wettelijk okee was…ik ben nu bezig een schadeclaim voor te bereiden voor het beperken van mijn vrijheid en het afnemen van een stuk van mijn leven, en ik bepaal de prijs van genoeg doening.

  Een initiatief van advocaten om de staat aan te klagen en per burger die niet is ingespoten en dus in zijn vrijheid en recht als mens zwaar werd aangetast een schadebedrag te eisen van 1 miljoen euro per jaar, daar zou ik in meegaan. Voor minder vind ik een publieke hangdag wel een acceptabel alternatief.

  Als recht en wet door overheid en regering worden genegeerd, dan doet de burger dat ook. Samenleving hebben is wederzijds respect hebben, en dat van de kant van overheid en regering naar de burger toe totaal weggehaald, vertrapt, weggeslagen, totaal.

  Voordat er verkiezingen zijn moet eerst worden schoongemaakt, doorgaan met hetzelfde tuig is geen optie, stemrecht is een lege zak met strontlucht geworden. Als Rutte ooit word geëerd, gelauwerd of wat dan ook, laat het dan zijn bij een rioolwater zuivering….en hem als eerbetoon dopen ter plekke zou niet verkeerd zijn….ere wie ere toekomt, toch?

  Nou, mijn wensen zijn helder denk ik. Wat zijn de uwe?

  • Vind eerst meer een advocaat die met jouw deze zaak wil beginnen.
   En dan nog een rechter die hier een zaak van wil maken.
   Veel succes.
   Ik geef je geen ongelijk maar je woont hier in Nederland.
   Zonder een onafhankelijke rechtsspraak en in dienst van de staat.

   • Ben me volledig bewust daarvan, ik ga ook geen advocaat zoeken en volgens hun regeltjes klagen, ik maak eerder een voodoo pop en die steek ik vol naalden, dat zal ze leren.
    Had ik het geld dan was ik hier weg, wat een troosteloos land en wat een arm van geest volk….

    Voor een paar ton heb je in Spanje een complete vallei met een ruïne dorpje, zou een start zijn….hier is niets om op te bouwen of voor te vechten, behalve misschien ene drugs imperium ofzo…..betaal belasting en er word nergens over gesproken, verboden bij wet of niet……..als drugsbaron een bonnetje van de minister en je kunt met je kapitaal een nieuw leven opbouwen….hoe krom kan het zijn….

  • Volkert van der Geest is de patsy van de moord op Pim Fortuyn op 06.05.2002 (6 + 5 = 11). De eigenlijke schutter Abu Fatah is na de moord ogenblikkelijk in een geblindeerde donkerblauwe BMW afgevoerd naar Schiphol. Radiopresentator Ruud de Wild, die Fortuyn kort daarvoor in zijn programma had & Fortuyns chauffeur Hans Smolders kunnen hierover getuigen.
   Van der Geest is veroordeeld tot 18 jaar en vervroegd vrijgelaten, legde afspraken met justitie naast zich neer & is inmiddels woonachtig in een aardig stulpje in Borculo. Deze zaak stinkt een uur in de wind.
   Lees Ine Veens boek ‘Moord namens de ‘kroon’?’ uit 2007.

 2. Beste Mensen

  Alles ….
  Het Criminele is Gestoeld op : Valselijk Angst inboezemen Wapens testen Soms een paar Volgzame Schaapjes uit de weg Ruimen
  En vervolgens vreugde feesten vieren
  Meer is er niet in de wereld van tirannie

  Dank U

 3. Over nazis gesproken, het CIDI wil dat het nsdap-lidmaatschap van Bernhard van Lippe-Biesterfeld (1911 – 2004) onderzocht gaat worden. Gerard Aalders en Coen Hilbrink schreven in hun 1996 verschenen boek ‘De affaire Sanders’ reeds over Bernhards nsdap-lidmaatschap: https://www.nrc.nl/nieuws/2023/10/03/bernhard-had-het-bewijs-voor-zijn-lidmaatschap-van-de-nsdap-in-zijn-eigen-archief-a4176132
  Het lijkt erop dat Bernhard postuum voor de bus wordt geworpen als vlucht naar voren.
  Het CIDI (de Nederlandse Anti-Defamation League) heeft trouwens een zeer kwalijke rol gespeeld bij het ontzeggen van de toegang van David Icke bij een demonstratie op 06.11.2022 in Amsterdam op grond van Ickes vermeende antisemitisme en als holocaustontkenner, wat hij beslist niet is.
  Telegraaf-columnist en gelovige Jood Leon de Winter is ook al tot antisemiet gebombardeerd maar dit terzijde.

 4. De journalist Willem Oltmans (1925 – 2004) nam in 1956 in Rome een interview af met de toenmalige president van Indonesië Soekarno (1901 – 1970). Dit was het begin van een vriendschap met de familie Soekarno, die duurde tot diens dood in 2004.
  In 1965 heeft hij kennis gemaakt met Soekarno’s derde vrouw Dewi (1940) en na de staatsgreep in Indonesië in 1966 heeft zij zich gevestigd in Parijs waar Oltmans haar regelmatig opzocht.
  Op een gegeven moment kwam hij erachter dat Dewi gebruik maakte van de diensten van een notaris die zich ook inzette voor de Rothschilds. Verder had Dewi een aantal jaren de beschikking over een villa aan het meer van Genève, die ooit toebehoorde aan de Rockefellers.
  En wie heeft Dewi ooit tijdens een jachtpartij in Frankrijk ontmoet? De onvermijdelijke Bernhard van Lippe-Biesterfeld. En wie stond met Dewi in nauw contact? Hélène Grinda. En wie is dat, hoor ik jullie denken? Grinda is de moeder van de door Bernhard in 1967 verwekte dochter Alexia. Dewi’s dochter Kartika (Karina) en Alexia zaten bij elkaar in de klas (op een privéschool) en gingen ook samen naar skikampen in Zwitserland.
  Oltmans kwam hierachter in 1974, maar uit respect voor met name de toenmalige & veelgeplaagde koningin Juliana (1909 – 2004) hield hij z’n mond.
  Door de twee jaar later losgebarsten Lockheedaffaire is heel veel over deze zaak in de openbaarheid gekomen.

 5. Op 12.08.1976 (1 + 2 + 8 = 11) kreeg premier Joop den Uyl (1919 – 1987) van de commissie -Donner het rapport over de door vliegtuigbouwer Lockheed betaalde steekpenningen aan Bernhard van Lippe-B (1911 – 2004) overhandigd.
  Bilderberger & WEF’er Den Uyl heeft info over steekpenningen van vliegtuigbouwer Northrop niet aan de commissie van drie overhandigd. Als de commissie-Donner op de hoogte was gebracht over het gewraakte bedrag van 750.000 dollar, dan was het voor de monarchie in 1976 einde bericht.
  Later heeft koningin Juliana (1909 – 2004) in een brief Den Uyl bedankt voor ‘de zware operatie die u op mijn man heeft uitgevoerd’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in