Op dit moment – vandaag, 8 juni 2023 – woedt de grootste oorlogsstrijd op Europese bodem sinds WO2 – en er wordt geen kik gegeven door de Westerse zogeheten “main stream media” van het Westen!

Volgens bronnen op het slagveld is de eerste aanval van Oekraïne op Zaporozhye afgeslagen, schrijft Hal Turner.

Veel Oekraïense soldaten liggen DOOD in de mijnenvelden. Ze werden gewoon door hun commandanten naar voren gedreven zonder de doorgangen goed voor te bereiden. Ze zeggen dat het een verschrikkelijk beeld is, de vijand heeft veel DODEN of zwaargewonden op het slagveld liggen.

Waarschijnlijk zal Oekraïne zich hergroeperen en nog een paar golven naar de slachtbank drijven.

De Russen zeggen: “Onze jongens zijn klaar en opgeladen.”

Een Russische bron zei: “We slapen niet, we wachten!”.

TOT NU TOE …

Van 4 tot 8 juni heeft Oekraïne bijna 400 pantservoertuigen, 115 tanks en bijna 5.000 manschappen verloren in de tactische regio’s Zaporozhye, Artemovsk (d.w.z. Bakhmut) en Zuidwest-Donetsk. De intensiteit van de vijandelijke aanvallen is afgenomen, maar een heel reserveleger staat klaar om aan te vallen. Dit zal niet het einde zijn van hun aanvallen. Tot nu toe zijn er geen nederzettingen verloren gegaan (sommige zijn in andere handen overgegaan, maar zijn weer onder controle van de Russische strijdkrachten).

Belangrijk is dat in geen enkel geval zelfs maar de eerste verdedigingslinie van Rusland is doorbroken, en vergeet niet dat er op de fronten Zaporozhye en Zuidwest-Donetsk 5 verdedigingslinies zijn. Oekraïne richt zich op gebieden ten westen van de Ugledarisky Tactische Regio (vlakbij de Velkya Novoselivka Tactische Regio); deze regio’s worden het minst verdedigd, maar zijn geografisch gezien moeilijk te veroveren. Dit is voornamelijk rond de dorpen Novodonetskoye en de Vremika-richel.

  Oekraïne - Wat zijn militaire leiders zeggen

Om de mislukkingen te compenseren, probeerden de Strijdkrachten van Oekraïne (AFU) een tegenoffensief op het gebied Artemovsk (d.w.z. Bakhmut); deze werden vervolgens weggevaagd. Vijandelijke militanten nemen nu hun toevlucht tot beschietingen van woonwijken in de regio Belgorod, Rusland.

Het is waarschijnlijk dat Oekraïne zal proberen de linkeroever van de rivier de Kherson over te steken tegen de achtergrond van de opgeblazen New Kakhovka Hydroelectric Dam; ze hebben groeperingen versterkt met verse reserves uit Lvov en Zhytomr, Russische troepen vallen preventief opeenhopingen van Oekraïense mankracht aan.

De gevechten woeden. Honderden mensen sterven. Maar omdat de mainstream media gewoon niet berichten over wat er gaande is, hebben de mensen in het Westen er helemaal geen idee van hoe slecht de situatie is, of er achter zullen komen dat de VS en de NAVO waarschijnlijk VERLOREN hebben… deze week. Tenzij ze natuurlijk een valse vlag creëren om direct bij de oorlog betrokken te raken en de Derde Wereldoorlog te ontketenen.

Het grote publiek, dat geen flauw benul heeft, zal verblind zijn bij het uitbreken van zo’n oorlog. Ze zullen bang zijn en naar de regering kijken voor veiligheid en antwoorden. Dezelfde regering die 2 1/2 jaar tegen hen heeft gelogen over de samenzwering tussen Trump en Rusland. Dezelfde regering die tegen hen heeft gelogen over COVID-19. Dezelfde regering die tegen hen heeft gelogen over de COVID-19 vaccins, die nog steeds veel dodelijke slachtoffers maken onder de mensen die ze hebben genomen.

De komende twee weken zou er wel eens een nucleaire wereldoorlog kunnen uitbreken, en een verandering in al onze levens die nooit meer “normaal” zal worden.

  Pentagon-lek: Mainstream media hebben systematisch gelogen over de oorlog in Oekraïne

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne zwicht voor internationale druk en lanceert noodlottig offensief


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMedvedev over NAVO-troepeninzet in Oekraïne: “Wilt u supersonische aanvallen in Europa?”
Volgend artikelTop 5 compleet absurde leugens over Rusland sinds SMO begon
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Komt de Rus verlichting brengen?
  Als onze leiders zo dom zijn,of willen dit hoe dan ook provoceren.
  Wat is het uiteindelijke doel?
  Alleen maar slachtoffers.Deze wreedheid is ongekend en onmenselijk.

  • Kom op Nederlanders het is onze oorlog vraag dat maar aan Rutte wanneer gaan jullie naar het front je laten afschieten als kanonnen voer let wel op Rutte kan niet mee hij moet naar Bazel in Zwitserland belangrijk en moet even zich afmelden maar hij stuurt wat sukkels van Nederland want die zijn ook tegen Covid gespoten dus zij zijn niet besmettelijk als ze in hun kist terug komen.

 2. Hup Rusland hup!! Laat de beer niet in zijn hempie staan!!!. Voordat jullie hier beginnen te schreeuwen, ik hoop van harte dat de Russen doorstoten tot de Noordzee, anders komen we nooit van die circus imbecielen daar in denhaag af.

 3. Als je bij de satanische club behoort, zijn doden het ultieme offer voor de GOD Baäl. Dan maakt het niet uit of die doden burgers of militairen zijn of militairen van de vijand of je eigen leger. Elke dode is een ultiem offer voor hun GOD. Daar we nu in de eindtijd zitten om zoveel mogelijk mensen te doden met het ontvolkingsproject is een oorlog het ultieme middel om het doel te kunnen behalen. Want als er een wereldoorlog uitbreekt, kunnen alle wetten opzij geschoven worden en zo kunnen deze satanisten een gooi doen om een wereldmacht te vestigen. Want wie verzekert ons dat Rusland en China niet de zelfde kant van de medaille zijn van deze Satanistische club. Die nu het spel spelen van de good boy’s tegen de bad boy’s . Waar het westen de bad boy’s spelen in dit spel van alles of niets

  • Precies het zijn offers, want er is geen sprake van een echte oorlog. Rusland en China spelen het spel van de goeden, maar alle politici zijn aangesloten bij de transnationale superloges, daarnaast is Putin ook WEF-lid ofwel geweest en China is de proeftuin voor de NWO. Zowel Rusland als China hebben meegedaan met de nep pandemie en hebben burgers met rotzooi geïnjecteerd (sputnik zou namelijk hetzelfde zijn als AstraZeneca), dus volgen beiden gewoon de WEF agenda 2030. WW 1,2 en 3 zijn daar om de NWO de vestigen volgens 33ste graad vrijmetselaar Albert Pike.

 4. “ Veel Oekraïnse soldaten liggen DOOD in de mijnen velden , ze werden gewoon door hun commandanten naar voren gedreven zonder de doorgangen goed voor te bereiden “

  Verschil tussen een nazi 🏴‍☠️ en een 🇺🇦 soldaat.
  Er loopt nog aantal 🇺🇦 rond zo lijkt.
  Als die ook weg zijn ; landjepik .
  Kan de 12e de oorlog beginnen.
  Den Haag weet situatie ws een mega belangen verstrengeling.

  • De 2e Wereldoorlog ging het ook om slachtoffers. Men vond het toen mogelijk ook de eindtijd
   Hierna verrezen Bilderberg, NAVO, VN WHO, WEF en meer. Van tevoren bedacht mi

   ‘T Was mi een ding van de USA en EU landen ; opzet ( 1e wo idem)
   Adolf kreeg de taak , uitvoering.
   USA , bedacht en als ‘ redder ‘ gekomen , meteen ook als “good Guy” in Europa marshall hulp
   13 miljard aangeboden, klantenbinding.

   Mi was Lenin voor Rusland de stroman
   Dit omdat het 1917 bolsjewistisch werd ; is de ideologie van ‘one world order’ komt er op neer dat men iedereen tegen elkaar heeft uitgespeeld
   Ook de Indonesië koloniale oorlog, veel NL slachtoffers.

   Henry Kissenger; 1947 70% minder mensen gewenst nog. ( nu 90%)
   Mogelijk naast grondstoffen en landjepik een item van belang.

   Waar je beter niet kan zijn ;
   Shanghai 23.5 miljoen
   Mumbai 22,8
   New York 21,4 miljoen
   Sap paulo 20,9
   Karachi Pakistan 23.5
   Beiding 21.5
   Moskou 9 miljoen inwoners
   Tokyo 14 miljoen
   Hoewel steden als Arnhem, leiden, Den Haag, Rotterdam waren ook niet veilig 39-45

 5. De laatste alinea niet erg hoopvol. Maar ons huidige leven ervaar ik nu ook al totaal niet meer als “normaal”. Hoe dan ook er moet een pad gekozen worden: Einde gekkigheid, leugens en bedrog of einde (westerse) beschaving/mensheid. Zowiezo hou ik deze clown wereld niet lang meer vol.

 6. Je hebt gelijk Simon de laatste 2,6 jaar is niets meer normaal…daar vecht Poetin tegen, die man komt uit een arm gezin en heeft tegen alle onrecht op zijn weg toch de weg naar de top gevonden…en is nu de grootste uitdager geworden van deze walgelijk slechte wereld… met een fantastische Legerleiding en Soldaten m.a.w. het Russische leger..🇷🇺❤️ ps Xi-Pinjin komt ook uit de armoede en heeft ook China recht over de westerse wereld geplaatst… ondertussen vecht Rusland op deze dagen zeer hevige gevechten uit in Oekraïne tegen de hele Navo én de US… Ongelooflijk dat men hier van Niets weet…die domme massa verdient ook een afslachting…no mercy dat hebben ze tegen Russische vrouwen en kinderen ook niet, en als puur bloed zijnde..is medelijden niet meer aan mij besteed… behalve de Rechtvaardigen…❤️🇷🇺🌹….🩸puur

  • Ik proef een socialist in je commentaar.
   Xi heeft niets goeds voor met zn eigen bevolking.
   Dus ook niet met ons lijkt me.

   Putin mag de nazi’s bestrijden in urkaine
   Maar vergeet niet dat de hollodomor een joodse strategie was
   En joodse trotsky dit ook deed met de eigen Russische bevolking.

   Links socialisme of rechts socialisme?
   Nazi of commies wou care,s?
   Oorlog voeren en genocide is de eigenschap.
   En Het is en blijft socialisme
   En er is Niets sociaal aan sociaalisme.

   Deze tijden zijn gewoon de do as thou wilth liberale weimar vercorupteer alles , joodse oogsten.
   Joden nazi’s ? Dienen gewoon de zelfde meester.

  • De feministen roepen in koor….
   Als vrouwen de wereld regeren zal er geen oorlog meer zijn.

   Even daargelaten dat de man hand en voet mag gaan shemales mag gaan dienen.
   Feministen haten alles.
   Zelfs elkaar.
   En Zelfs zichzelf.

   Verstop de rodé knop.

   • J.R. juni 9, 2023 at 06:06

    👍👍👍

    Het vrouwen quotum is rechtstreeks verbonden met cultuurmarxisme en feminisme, het feit is blijkbaar dat “wij” allen in een gefeminiseerde maatschappij leven, waar bijna alle rottigheid en ellende vergoeilijkt wordt door ook het gefeminiseerde OM en Justitie.

    Hoe vrouwen naties verzwakken (en waarom mannen het toelaten) en hoe het westen zijn cultuur verloor

    https://youtu.be/OqlM0En7CuM

   • “Geweldige” vrouwen, zoals Killary of Madeline Albright (’the half a million dead children was worth it’) alsook de hele NL kartelbende met voorbeelden als Kaag, Ollongren en consorten. Ze verdienen allemaal een Ceaucescu einde.

 7. Ongelovelijk dat zo’n stelletje satanische scharminkels van het zieke westen ons dit brengen..Fucking Freak Circus waarin we leven.

 8. Reken maar op die ‘valse vlag’, op WW3… Waarom denk je dat alle Europese leiders zichzelf naar Tunesië hebben verwijderd… Ze willen even ‘niet thuis’ zijn als hier de bommen gaan vallen…

 9. Art of war 101.

  Maak vrienden met je vijand.
  Stuur je vermeende vriend op je andere vijand af.
  Wacht tot ze elkaar hebben bevochten tot ze niet meer kunnen.
  Marcheert binnen als overwinnaar en win het volk door ze te redden.

  Het westen is sitting duck voor xi en zn rotkind banken ideale partij.
  5gee besturings systeem voor iedereen.

 10. in deze is het interessant om te weten dat de NATO tussen 12 en 22 juni in europa de grootste oefening ooit uit de geschiedenis van het bondgenootschap houdt.
  250 vliegtuigen en alles wat daar bij komt.

  op dit moment is de nato bezig met een grote oefening in finland, met minder vliegtuigen dan komende week.

  dit is onmiskenbaar een signaal naar rusland, waarbij rusland er rekening mee moet houden dat dit geen oefeningen zijn maar dat er andere bedoelingen zijn.

 11. Snap niet waar jullie je druk om maken. Dit is geen oorlog dit is een speciale militaire operatie binnen drie dagen kan rusland kiev bezetten als ze zouden willen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in