Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Op de verklaring van de voormalige secretaris-generaal van de NAVO Anders Fogh Rasmussen over het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne, heeft de voormalige Russische president Dmitry Medvedev gereageerd.

Er zij aan herinnerd dat de voormalige secretaris-generaal van de NAVO in een interview beweerde dat als de VS er niet in slaagt de nodige garanties te bieden, het mogelijk is dat NAVO-landen (hij verwees naar Polen) troepen naar Oekraïne zullen sturen.

Zijn uitspraken lokten een reactie uit van Medvedev, die onder andere zei: “Wie van hen wil oorlog met Rusland? U wilt dat er supersonische aanvallen in Europa plaatsvinden, toch?”

De details van wat N. Medvedev zei:

“Fogh Rasmussen was vroeger niet zo’n slimme man. Nu is hij volledig vervallen in dogmatische dementie.”

In een interview met The Guardian zei hij dat zelfs als Oekraïne geen uitnodiging krijgt voor de NAVO in Vilnius, de landen van de alliantie wel in staat zullen zijn om hun troepen daarheen te sturen.

“Is de bevolking van die landen dat gevraagd? Wie van hen wil oorlog met Rusland? U wilt dat er supersonische aanvallen in Europa plaatsvinden, toch? En wat vindt Uncle Sam daarvan? Hij zal er ook last van hebben…

Dit is het verkeerde moment om een onafhankelijke adviseur te zijn van een of andere hebzuchtige groep.”

  De wereld zal nooit meer zijn zoals vroeger

Via Pronews.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Kijk goed naar de lucht”: Medvedev dreigt het ICC in Den Haag met hypersonische kruisraket te vernietigen nadat het een arrestatiebevel tegen Poetin heeft uitgevaardigdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKleine kinderen in kritieke toestand na massale steekpartij in Frankrijk – Syrische asielzoeker gearresteerd
Volgend artikelDe grootste oorlogsslag op Europese bodem sinds WO2 vindt op dit moment plaats – bijna geen kik van de mainstream media!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

  • Ik woon op een steenworp afstand van het JFC Brunssum. Daar gooien de Russen als eerste bommen op. Daarom Rutte, Jetten, Olongren, Kaag en hun kinderen naar het front.

 1. Brain Fogh Rasmussen. Stoere praat. Ik hoop dat de Russen hem totaal negeren. Gelukkig kan de navo nog geen deuk in een pak boter slaan. Dat wil ik graag zo houden, je geeft een baby toch ook geen geweer! Laten we liever zaken doen met de Russen en ze vooral niet voor het hoofd stoten.

 2. Alles wat met de NAVO samenwerkt is de vijand van de mensheid. Ik vind dood door takkenversnipperaars een gepaste straf. Voeten eerst!

  • HHAHAHAHAHA JA DAT ZEG IK AL EEN PAAR JAAR maar FR vond dat geen goed idee maar wie weet nu dat we tegen een oorlog aanlopen dat je nu alles mag zeggen

 3. Mijnheer Medvedev, ik ben NIET in oorlog met Rusland. Bestraf aub die domme leiders van ons en niet onze bevolking.

  • Mij is in dezen ook niet om mijn Nederlandse mening gevraagd, wat men in Den Haag in hun denkbeeldige wijsheid meent te moeten doen m.b.t. het conflict in Oekraïne, kan onmogelijk de steun van de Nederlandse bevolking verwachten.
   Elke buitenstaander zou zijn handen af moeten houden van deze Russisch/ Oekraïense oorlog. Herstel…Deze Amerikaanse massamoord over de lijken van zo ontzettend veel Oekraïense soldaten, die volgens mij zelf niet snappen waar dit werkelijk over gaat. De Amerikanen zijn te laf om zelf de confrontatie aan te gaan met Rusland en laten de Oekraïners het vuile werk opknappen.

 4. Ja sorry, ik wil geen oorlog en al helemaal niet tegen de Russen. Dit is niet mijn oorlog. Rutte doet dit op eigen houtje, hij zijn vazallen doen dit in samenwerking met Europese marionetten, ze vertegenwoordigen het volk allang niet meer

  • Rutte is een ordinaire wefhoer, Nederland interesseerd hem helemaal niks, van mij mogen ze die pedofiel heeeeeel langzaam door de versnipperaar halen. Zouden ze eigenlijk ook moeten doen met die voorstanders van die lhbtqi+ onzin aanhangers, gaat ook niks aan verloren. Hersenloze slapende schapen.

  • Ja, ik was stomverbaasd toen Rutte ineens zei: “Die oorlog daar is onze oorlog”. Ik wou dat hij erheen ging, aan het front dan natuurlijk. Het is niet mijn oorlog, ik heb niets tegen Russen. Wel veracht ik dit regime.

 5. Wat ik me wel afvraag is of de Nederlandse Wehrmacht dan hun eigen beroeps voorop stuurt naar het front (zoals de Oekrainse legercommandanten met de buitenlandse huurlingen en Poolse vrijwilligers deden) of dat ze voor die meat grinders wat korps reservisten en Nederlandse / Duitse vrijwilligers gaan werven. Rusland deed het met gevangenen die kennelijk voor een moeilijke keuze gesteld werden (ook bedenkelijke actie van Poetin overigens)… hebben wij ook gewillige gevangenen?

  • Ja maar ik denk dat de NL criminelen dan wat anders met hun wapens gaan doen.
   Hoe lager op de ladder des te wakkerder de mensen zijn ben ik al een tijdje achter.

 6. Stuur die raketten vooral naar plekken waar boeren-haters, kinder-verkrachters, virus-ontwikkelaars, gifspuitprikkers en andere zieke clowns zich hebben verzameld.

 7. Kalmte kan je redden mensen. De soep word nooit zo heet gegeten..

  Als er wat valt dan is dat zo. Mensen in het midden oosten leggen gewoon een kaartje en drinken een bakkie terwijl er om hun heen geschoten word.

  Zover is het hier nog lang niet

 8. Ach, het westen stort van zichzelf inelkaar, net zoals de Sovjet Uni deed. De Russen weten dat uit ervaring.
  Geduld is ook een krachtig wapen. En de oorlog tegen het westen wordt op vele fronten gevoerd. En niet alleen met bommen en granaten.

 9. Medvedev is niet voor de poes.
  Maar de ingespoten, doorgefokte premie-betaalde baby boomers gingen toch lekker vechten voor de NAVO en Ziomerica in Oekriestan? We gaan ze uitzwaaien met vlaggen en toeters.

 10. Wir sollten lernen zu unterscheiden zwischen den völlig verblödeten korrupten Politiker/Regierungen eines Landes und dessen Bevölkerung. Die große Mehrheit der Bevölkerung (jedenfalls hier in Deutschland) ist gegen diesen Krieg. Und ich denke in Polen ist es nicht anders. Natürlich gibt es auch durch die MSM gehirngewaschene Idioten, aber sie sind nicht die Mehrheit. Ungarn und die Türkei sind auch in der Nato und ich denke nicht, dass deren Regierungen stumm zusehen, wenn ein NATO Land wie Polen glaubt in einen offenen Krieg mit Russland eintreten zu können. Die Nato Regierenden sind im Panik Modus. Wir sollten die Gelassenheit der Russen folgen und nicht der Nato.

 11. De leiding van de Nato bestaat uit machts geile randdebielen die gaarne hun naam in geschiedenis schrijven.
  Super achtelijke idioten! Passen goed bij Biden!

 12. Nederland heeft de illustere eer om een van de meest vijandige landen tegen Rusland te zijn, Nederland bukt zich diep om anaal verwoest te worden door dat zooitje psychopaten uit Washington.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in