Pixabay

De politici van het collectieve Westen zijn in feite seriemoordenaars. Hun “narratief” blijft hetzelfde: MEER OORLOG. En dit zelfs wanneer er onderhandelingen zijn tussen de militairen, tenminste op tactisch, zo niet op operationeel niveau (zie de vele telefoongesprekken van Shoigu), schrijft Pepe Escobar.

Zelfs het Amerikaanse leger wil blijkbaar – oké, de nadruk ligt op “blijkbaar” – de slachting stoppen en probeert enigszins een ernstige escalatie te voorkomen.

Tot nu toe zijn mogelijk minstens VIERHONDERDDUIZEND Oekraïense soldaten gesneuveld (zelfs volgens westerse bronnen). En toch willen de Amerikaanse en vazalistische Europese psychopaten MEER OORLOG en weigeren zij ELKE onderhandeling.

Westerse bronnen tellen de Russische doden niet, maar bevestigen dat het aantal zeer, zeer laag is. Shoigu zei ongeveer 6.000 doden – maar hij vermeldde niet hoeveel gewonden er zijn.

Westerse bronnen hebben de doden geteld door alle Oekraïense kranten door te nemen – en ze vervolgens bij elkaar op te tellen.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog las de toenmalige OSS alle Duitse kranten om soortgelijke informatie te verkrijgen – en richtte zich ook op de verblijfplaats van nog levende soldaten om de locatie van nog levende eenheden vast te stellen. De benamingen van de eenheden werden onbewust verstrekt door… Duitse kranten. Met behulp van deze informatie kon de OSS met enige nauwkeurigheid de troepensterkte en de locatie bepalen van de troepen die na de landing in Normandië tegenover de Russen en later de geallieerden stonden.

De Russen bedachten zelf de uitdrukking “gehaktmolen” – die een treffende omschrijving geeft van “aanvallen met beperkte doelen” die worden uitgevoerd “met zware wapens onder sterke controle.”

Daarom kon het de Russen geen moer schelen hoe lang dit proces zou duren – want het spaart hun troepen. De Russen leden wel degelijk hoge aantallen slachtoffers bij dat eerste offensief richting Kiev (Duitse info heeft daar behoorlijke cijfers over). Toch werd dat opgegeven. Maar het lijkt weer in de planningsfase te zitten.

  "Alle jonge mannen van Oekraïne zijn dood" - NAVO doodde een hele generatie, heeft nu nog jongere nodig, kinderenbloed geofferd door het leger van Kiev

De Russen hebben mogelijk tot 80.000 troepen naar Wit-Rusland verplaatst. Belarus heeft 40.000 troepen geactiveerd – en zou op korte termijn nog eens 340.000 reservisten kunnen activeren. De Russen zouden nog eens 200.000 troepen uit andere gebieden kunnen overbrengen.

Dit IS oorlog tot de laatste Oekraïner. De politici en geopolitieke denktanks in Washington, Brussel en Londen kunnen het allemaal niets schelen. Maar het blijft een feit: wat wij meemaken is genocide bij proxy.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Operatie Z – Rusland heeft geen domme bommen, ze zijn allemaal naar school gegaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMedia blijven “Amerikaanse overheidsfunctionarissen zeiden” claimen, zelfs als het duidelijk om leugens gaat
Volgend artikelAl mijn (oude) helden zijn gevallen. Jullie zijn mijn nieuwe helden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • 70 % van de volwassen EU-bevolking volledig gevaccineerd, wereldwijd dacht ik 2,2 miljard mensen welke binnen een korte tijdspanne allemaal gaan sterven, oorlog gaat het niet worden om volgens de Georgia Guidstones 7,5 miljard nutteloze eters op te ruimen, even geduld a.u.b.

   • Exact de oorlog is slechts een afleiding van de massa sterfte in het westen die in volle gang is. Zo net weer een klappertje op winkelcentra hier…De geïnjecteerde lemmingen beginnen het volgens mij ook steeds normaler te gaan vinden. Lopen er langs net zoals buffels die een soortgenoot opgegeten zien worden door 1 krokodil.

    • @Nuke Davos >> (De geïnjecteerde lemmingen beginnen het volgens mij ook steeds normaler te gaan vinden. Lopen er langs net zoals buffels die een soortgenoot opgegeten zien worden door 1 krokodil.)

     Het is overal het zelfde liedje, alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
     Het zelfde met vechtpartijen, met zijn allen tegen 1. En de rest gaat het filmen, of loopt door, omdat ze er niets mee te maken willen hebben. Wat een triest volk zeg !! Hoe Dan ?? Zijn we aan het eind der tijd beland,? dat het ons niets meer kan schelen ? Wat is er gebeurd met de mens ?? ZUCHT.

 1. ‘Westerse bronnen tellen de Russische doden niet, maar bevestigen dat het aantal zeer, zeer laag is.’
  – geloof ik niks van , russen staan bekend om het inzetten van massa’s expendables.
  Wat een ramp toch deze WEF ‘oorlog’ … ongelooflijk …

  • “Stonden bekend om”…Dat was toen er een communistisch regime was opgetuigd door Bolsjewieken. En op voorwaarde van Churchill en Roosevelt werd dit opgelegd aan het toenmalige bewind. De opruk naar Berlijn.

  • We moeten nauwkeurig rapporteren en dat is iets waar de media aan beide zijde moeite mee hebben. Oekraine vecht merendeels tegen JAWEL.. andere “Oekrainers”. Praten we over 400,000 Oekrainers die omgekomen zouden zijn… tellen we dan de DNR en LPR atrijders mee? Oftewel de volksmilities van Donetsk en Luhansk? En hoe zit het met de Wagner strijders? En met de NAVO officieren?

  • Ik denk dat u alleen de westerse leugen media volgt,de Russense artillerie laat het Oekrainse leger komen en maakt hun van op afstand af,hetzelfde zoals ze met de duitsers gedaan hebben in de 2de oorlog en de Oekrainiers trappen erin

  • Amerikaanse propaganda dat Russen geen moer om hun eigen soldaten geven ,deze mythe wordt nog steeds gelooft!! Prima manier om de Russen te ontmenselijken, trap hier aub niet in..

  • wat bedoel je?

   dat een oorlog veel co2 uitstoot?
   Dat is een goeie ja en nee consequent zijn de WEFfers niet het is net als de kwestie met het liquideren van Baudet …….ook zo lekker hypokriet en inconsequent.

 2. Om oorlog in Ukraina te stoppen zullen z Zuid-Duitsland binnenvallen. Plus een bom in de Noordzee zodat Engeland vergaat en heel het omgevolkte Nederland verzuipt. Zie dat je uit Nederland weg komt, naar hooggelegen gebied gaat. Voor wie blijft is het voorbij.

  • Dat gaat Rusland denk ik niet doen, want de bescherming van Rusland en de Russische bevolking staat voorop.
   Deze oorlog is een afleiding voor wat daadwerkelijk op de plank ligt: De invoering van de CDBC in het eerste kwartaal van 2023 waardoor wij al ons vermogen en de mogelijkheid tot sparen zullen verliezen. Miljoenen zullen hun banen verliezen en bedrijven zullen massaal failiet gaan. Er zullen overal opstanden ontstaan. Wij vernietigen onszelf, en daar gaat geen Russische kogel of bom aan te pas komen. Putin heeft dit al eerder voorspeld.
   Tel deerbij op de oversterfte door de doodsprikken en de massale immigratie van hoofdzakelijk jonge mannen uit derde wereldlanden en het op de zwarte markt komen van de wapens door ons geleverd aan de Ukraine. Chaos compleet.
   En nu alle ogen op Rusland en Ukraine zijn gericht, zien wij de olifant in de kamer niet. Blijf lekker slapen. Het gaan zware tijden worden.

   • Nee Dee dat CDBC gedoe is echt prachtig. Maxima heeft het zelf gezegd : het maakt de financieele diensten voor iedereen in de wereld toegangkelijker en betalen is net zo makkelijk als met de pinpas!!!Nou als arme drommel zonder geld heb je inderdaad geen toegand tot die diensten en waarom een CDBC als het pinnen niet moeilijker is. Oh wacht het gaat dan niet via een normale bank maar rechtstreeks via een centrale bank.
    Waar al die normale banken en personeel dan zullen blijven mag U raden maar daar heeft het loeder vrouwtje maxima het niet over.

 3. Maxima heeft een wereldwijd reputatie over financiën?
  Zelfmoordgolf in India door microkrediet – Wel.nl (welingelichtekringen.nl)
  Prinses Maxima regelt 30 miljoen aan microkrediet voor zzp´ers | ZZP Nederland (zzp-nederland.nl)

 4. jhon een tijd terug las ik dat juist die microcrediten deze kleine ondernemers de das om doen.

  Hoge rente bij terugbetaling, of zo.
  Het is terug te vinden op een soortgelijke site als deze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in