Ik haat de titel van dit bericht, maar er was geen andere titel voor dit artikel. Wij zijn op het punt waar de informatie snel en heftig doorkomt, en hoewel dat helpt om ons naar dat omslagpunt te duwen waar wij allemaal naar toe werken, gaat het gepaard met zoveel pijn en lijden, schrijft Etana Hecht.

Hoofd van Pathologie

Dr. Ute Kruger is onderzoekster en hoofdgeneeskundige aan de Lunds Universiteit in Zweden. Zij is de voormalige Hoofd Pathologie, een vakgebied waarin zij de laatste 25 jaar gewerkt heeft, met de laatste 18 jaar een specialisatie in borstkankerdiagnose. Zij heeft duizenden autopsies en borstkankermonsters bestudeerd. Zij is zeer vertrouwd met de sector en de leeftijd van de patiënten, de grootte van de tumor, en de graad van kwaadaardigheid vallen allemaal binnen haar vakgebied, en hebben gedurende haar hele carrière een natuurlijk ritme gehad. Dat natuurlijke ritme is in 2021 tot stilstand gekomen toen de uitrol van het vaccin begon.

Artsen voor Covid Ethics heeft een interview met haar geplaatst, waarin zij haar bezorgdheid uit over ongewone kenmerken die in de monsters van het afgelopen jaar zijn opgedoken.

 • Leeftijd – De gemiddelde leeftijd van de monsters die zij ontving daalde, met een stijging van het aantal monsters van mensen in de 30-50 jaar.
 • Grootte – Vroeger was het ongebruikelijk dat Dr. Kruger een tumor van 3 cm vond. In deze nieuwe omgeving ziet zij regelmatig tumoren van 4 cm, 8 cm, 10 cm, en af en toe 12 cm. In een schokkende anekdote vond zij 2 weken geleden een tumor van 16 cm, die een hele borst in beslag nam.
 • Meervoudige tumoren – Dr. Kruger begint meer gevallen te zien van meervoudige tumoren die in dezelfde patiënte groeien, soms zelfs in beide borsten. Zij had 3 gevallen binnen 3 weken van patiënten bij wie tumoren in meerdere organen groeiden. Eén had binnen enkele maanden nadat hij gevaccineerd was tumoren in zijn borst, alvleesklier en longen.
 • Recidief – Er is een opleving geweest van patiënten die al vele jaren in remissie waren van hun kanker, en die plotseling kort na de vaccinatie een agressief recidief van hun kanker kregen.
  Israëli's gaan de straat op nadat ze te horen hebben gekregen dat er MEER vaccinaties nodig zijn om als "volledig gevaccineerd" te worden beschouwd

Spreekt zich uit

Dr. Kruger dacht aanvankelijk dat deze turbokankers, zoals zij ze noemt, te wijten waren aan vertraagde doktersafspraken door Covid-lockdowns, maar die periode is al lang voorbij, en de tumoren groeien nog steeds agressief, en bij jongere patiënten. Zij heeft een aantal van deze gevallen aan de FDA gemeld, en hoewel sommige hogere functionarissen aanvankelijk bereid waren haar te ontmoeten, annuleerden zij de volgende dag zonder uitleg de afspraak en lieten in plaats daarvan een contactpersoon bellen om haar verslag op te nemen.

Zes maanden geleden verscheen Dr. Kruger op een medisch panel in Duitsland om haar theorie voor te stellen dat vaccinatie agressieve tumoren veroorzaakt, en zij vroeg de artsen op die top om hulp bij het verzamelen van gegevens. Helaas zijn slechts weinigen van hen bereid geweest die gegevens te verzamelen en met haar te delen.

Autopsies

Een deel van de tijd van Dr. Kruger wordt besteed aan autopsies, en zij vestigde de aandacht op talrijke verontrustende anomalieën.

 1. Een 60-jarige had meerdere kwaadaardige ziekten. Hij kreeg tijdens de chemotherapie 2 doses van het Covid-vaccin en kreeg toen het Guillain Barre Syndroom. Zij vond ontstekingen in het ruggenmerg, de hersenen, en de bloedvaten.
 2. Een 80-jarige vrouw raakte een maand na de vaccinatie verlamd. Dr. Kruger vond een bloeding in het ruggenmerg bij de hals, iets wat zij nog nooit eerder gezien had. Onder de microscoop zag zij een ontsteking in het bloedvat dat de scheur veroorzaakte en de bloeding veroorzaakte. Zij vond ook een ontsteking in de hartspieren, dat is myocarditis.
 3. Dr. Kruger werd opgeroepen om een geschil te beslechten tussen een familie van een overledene, en de artsen die de autopsie hadden getekend. De familie en hun huisarts geloofden dat de dood het gevolg was van het Covid-vaccin, maar degenen die de autopsie uitvoerden kwamen niet met bevindingen die dat ondersteunden en legden geen verband tussen de dood en het vaccin. Toen Dr. Kruger haar eigen autopsie uitvoerde, vond zij bewijzen van myocarditis en vasculitis- ontsteking van bloedvaten in de longen. De oorspronkelijke autopsie had die signalen ofwel gemist ofwel er niet naar gezocht, en de familie had gelijk. Dr. Kruger deelde haar mening, gesteund door een andere patholoog van hoog niveau uit Duitsland, dat de dood inderdaad te wijten was aan het Covid-vaccin.
  De wervelwind oogsten

Dr. Kruger schetst 3 grote problemen met de manier waarop autopsies momenteel in de praktijk uitgevoerd worden:

 1. De patiënteninformatie is slordig. Dr. Kruger heeft persoonlijk verschillende gevallen gehad waarin clinici in het autopsierapport hadden geschreven dat de patiënt ongevaccineerd was, terwijl in feite in hun medisch dossier was gedocumenteerd dat zij gevaccineerd waren voor Covid.
 2. De typische autopsie doet geen onderzoeken die diep genoeg zijn om de onderliggende oorzaak van bepaalde medische problemen vast te stellen. Er wordt geen rigoureus histopathologisch onderzoek gedaan van de weefsels waar waarschijnlijk vaccinschade te zien zou zijn, maar dat wel nodig is om markers van door vaccinatie veroorzaakte schade op te sporen, zoals immunologische infiltraten of spike-eiwitten in myocardweefsel. Dr. Kruger heeft grondiger onderzoek verricht en myocarditis en ontstekingen gevonden die bij de oorspronkelijke autopsie gemist waren.
 3. Er is een gebrek aan ervaring in het evalueren van deze bevindingen, en een gebrek aan wil om de gevallen goed in context te plaatsen. Bovendien melden de meeste autopsie-artsen de gevallen niet aan de FDA.

Hoewel de getuigenis van Dr. Kruger uit de aard der zaak anekdotisch is, zou haar bezorgdheid, als patholoog van vele jaren op topniveau, zeer ernstig genomen en nader onderzocht moeten worden. Dat zou natuurlijk een eerlijk regelgevingssysteem vereisen, waaraan het tegenwoordig schromelijk lijkt te ontbreken.

“Ik moet toekijken hoe mensen vermoord worden”

Dr. Kruger verklaart dat zij de vaccinatie ziet als een trigger voor snelgroeiende tumoren en auto-immuunziekten. Zij ziet veel ontstekingen naast tumoren, en het is natuurlijk niet alleen borstkanker. Veel andere pathologen hebben aan Dr. Kruger gemeld dat zij een toename van kankers zien, kankers in meerdere organen, en zeldzame kankers.

  Van 100% naar 20%: Video toont radicaal veranderend narratief over de effectiviteit van vaccins

Zij eindigt met te zeggen “Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen. Maar nu voelt het alsof ik moet toekijken hoe mensen vermoord worden, en er niets is wat ik kan doen”.

De eerste stap om een probleem op te lossen is erkennen dat er een probleem is. Wij hebben een enorm probleem, en om te beginnen het op te lossen, moet men het erkennen. Het is tijd om druk uit te oefenen op de artsen om zich uit te spreken. Elke dokter die bewust genoeg is om te begrijpen dat er iets mis is, moet het probleem beginnen aan te pakken. Een bijkomende motivatie kan de druk zijn van de gedachte dat het allemaal op het punt staat te ontploffen, en zij niet aan de verkeerde kant van de lijn willen staan wanneer dat gebeurt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe epische ineenstorting is nabij
Volgend artikelHet Zelensky-narratief verschuift
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ben bang, dat we te laat zijn met deze onthullingen en het traject om de schuldigen “op te hangen” zal worden bemoeilijkt. De gluiperds zullen alles ratten in de val het zinkende schip ontwijken, niet verlaten! Hun luxe willen ze zo lang mogelijk vasthouden, ook de luxe van de Macht!

  • Dat geeft niet. Ooit komt de dag.
   Ondertussen moeten wij namen, daden en bewijzen verzamelen en opslaan.
   Ze zullen hangen voor hun slechte daden. Ooit.

 2. Dat wil niemand Guerilla, zo gauw je je uitspreekt over actie tegen deze misdaden spreekt men al over het recht in eigen hand nemen. Helaas is het gevestigde recht niet toereiken om deze misdaden te berechten. Er moet een rechtspraak plaatvinden desnoods een volksgerecht. Deze misdaden mogen niet onbestraft blijven

  • Ik heb een vermoede dat het volk niet meer instaat is om zelf naar te denken hun hersens worden langzaam op gevreten als zij deze tenminste hebben het zelf denken hebben ze zelf door de angst uitgeschakeld vrees ik de rest doet de giftspuit, ik zal ook niet vechten voor die domme schapen ik let goed op mij en mijn gezin, de brieven wat wij weer gekregen hadden liggen in prullenbak nat zoals die anderen van voorheen.
   En ik lees de dat men in Frankrijk niet meer als ongevaccineerde de winkel meer in mag, als dat hier gaat gebeuren zoals verleden jaar dan hoeven voor mij deze winkels ook niet meer te bestaan.

 3. Zo zag ik ook mijn favoriete Friese weerman in sneltreintempo het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen. Hij werd snel de crematieoven ingeschoven om elke mogelijke vraag om obductie te vermijden. Volgens mij is ook hij het slachtoffer van de spuit geworden……………..

   • Dat waren ze allemaal Karin… Ze waren allemaal al een tijd langer ziek.
    Maar ze functioneerden hartstikke goed of waren zelfs genezen van de ziekte.

    Het komt terug.

    En dan gooien ze het op :”was al ziek”.

    PP stond een paar dagen ervoor nog ergens op een conferentie. Vrolijk en wel.

    Dus `ze waren al langer ziek` die kennen we inmiddels ook wel…..

 4. Wij het volk moeten het hele cabinet en hun slaafjes opruimen en wel permanent, anders zal er niets veranderen of te laat zijn, gewoon openbare terechtstelling

 5. En is dit het verhaal waar we zijn beland met ze allen als niemand wat zegt =” NEE”

  Komen weer terug als de karma’s niet ingelost worden en totaal verdorven is Genesis Deel 10 De Grote Vloed https://youtu.be/LGbBPJ91k-o terug bij de eerste Noah …..kan je denken in tijdlijnen….

  Dan krijg je deze om het nog eens een keer te proberen Let Me Try Again https://youtu.be/g1jcF7bgqzs

  En dan krijg je deze wat het hele verhaal omschrijft Noah https://youtu.be/dQnOV_pW2Go

  Als Aquarius zich aandient wanneer de balans totaal is verstoord door ego’s die een ander niks gunnen dan alleen zichzelf = de grote overdenking = dieper in jezelf afdalen waar je gedrag vandaan komt “REMY”

  Krijgen we een Shifted Pole Theorie Hapgood 2022 https://youtu.be/OuOsrwJblRY

  En Floodings als de aarde huilt over het totale resultaat die we hier met zijn allen hebben neergezet = ether het 5e element in ieders Ether: het meest subtiele, dragende element.

  Zij ‘draagt’ als het ware het geheugen van ieders DNA in het lichaam. Zij is niet vormend. Dit geldt ook voor onze gedachten en de invloed daar van op ons lichaam “Wij zijn wat wij denken”.
  Vertaald in muziek klinkt het zo En dan krijg je deze wat het hele verhaal omschrijft Noah https://youtu.be/dQnOV_pW2Go

 6. Why are there so many natural disasters lately? What do you think? https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845

  Het Goddelijk Plan, je Goddelijke DNA. De Nieuwe Aarde en the First Temple. Een korte inleiding. In deze korte uitleg krijg je een overzicht van de enorme veranderingen die op energetisch en spiritueel vlak er zijn en de gigantische mogelijkheden die je hebt. https://youtu.be/pT1s-SejjnI maar is dit de herziene versie na 2000 jaar voor Thema en missie
  Ondanks dat we streven naar innerlijke autoriteit, en de invloeden op alles wat er met en om ons heen gebeurt. Eigen innerlijke autoriteit vanuit het hart is namelijk het thema dit jaar. Dit betekent dat helderheid, inzicht, waarheidsvinding en authenticiteit loopt als een rode draad door alle gebeurtenissen heen.
  De waarheidsbevinding die hier aan verbonden luidt ‘Het geheim ontsluiten’. De impact van deze missie mag je zo breed, als op wereldschaal, of zo beperkt, als binnen je eigen leven, zien. 
  Als gevolg daarvan raden we je aan om met aandacht te volgen wat er bij jezelf en in de samenleving aan de oppervlakte komt. En waar willen we heen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, zelfliefde en naastenliefde nastreven. “We geloven niet meer blindelings in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.” Only if the younger generation does things that the parents never imagined possible, can a society evolve.

 7. As Trump says watch Ca & NY! This clearly shows that the deep state don’t value human life & they really want our children! Reminds me of the crap the scientologists do! A bunch of psychopaths need to be removed yesterday!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in