Ik blijf mezelf in de arm knijpen om er zeker van te zijn dat ik geen nachtmerrie heb als ik zie hoe Biden en de rest van de G-7 poedels afstevenen op een oorlog met Rusland, terwijl ze niet in staat zijn om zo’n oorlog echt uit te vechten en te winnen. Joe Biden verscheen gisteren (donderdag) in Italië op het podium met de pseudo-president van Oekraïne (zijn termijn liep af en hij besloot gewoon in functie te blijven), de cocaïne cowboy van Kiev, om een tienjarig veiligheidsakkoord te ondertekenen. Eén ding is zeker: noch Biden noch Zelensky zullen er over tien jaar nog zijn. Dit is politiek theater en misleiding. Biden, gesteund door de G-7, houdt vol dat Oekraïne de militaire capaciteit heeft om, met steun van de NAVO, Rusland tot staan te brengen. Om onbeleefd te zijn: dat is bullshit! schrijft Larry Johnson.

De beloften van Biden zijn leeg. De Verenigde Staten zijn niet in staat om de luchtverdedigings-, artillerie- en pantserwapensystemen te leveren die Oekraïne zegt nodig te hebben om de Russen tegen te houden. Ze negeren botweg het feit dat zelfs als de Verenigde Staten die wapens wel zouden kunnen leveren, Oekraïne niet de mankracht of het vermogen heeft om een leger op te leiden dat de Russen kan tegenhouden. Het nieuws van het slagveld in Oekraïne wordt met de dag triester. Rusland vernietigt methodisch de Oekraïense strijdkrachten en het vermogen van Oekraïne om elektriciteit te leveren aan niet-bestaande industriële installaties. Oekraïne is het equivalent van een ontaarde drugsverslaafde, volkomen afhankelijk van wat de VS kiest om te leveren.

  In Oekraïne, "There's Something Happening Here"

Vergeet Europa. Ondanks alle grote beloften om Oekraïne te bevoorraden, laat de NAVO Zelensky in de steek. Herinner je je Stoltenbergs klaagzang van april nog?

“NAVO-landen hebben hun beloften niet waargemaakt, de VS zijn het maandenlang niet eens geworden over een pakket voor Oekraïne, Europese bondgenoten hebben hun beloften niet waargemaakt en dit had ernstige gevolgen op het slagveld,” zei Stoltenberg op een persconferentie tijdens een verrassingsbezoek aan Kiev.

Duitsland en Polen zetten hier vandaag een uitroepteken achter door te verklaren dat ze Oekraïne geen van hun Patriot-luchtverdedigingssystemen zullen geven. En de Verenigde Staten hebben geen voorraad in een magazijn die ze naar Kiev kunnen sturen. Het enige dat ze Oekraïne kunnen sturen is meer geld, wat Zelensky en zijn bende oplichters waarschijnlijk wel goed uitkomt. Ze zullen stelen wat ze kunnen voordat deze hele poppenkast instort.

Er was een tijd dat de G-7 echt wat politieke invloed had. Maar die tijd is voorbij. Kijk maar naar de dodelijk gewonde politieke dwergen op het podium – Olaf Scholz, Rishi Sunak en Emmanuel Macron – geen van hen zal waarschijnlijk aan het eind van de zomer nog in functie zijn. De G-7 is niet alleen politiek impotent, maar ook slap als het gaat om het bbp. De BRICS-landen hebben meer economische slagkracht dan de G-7 en die kloof zal de komende jaren eerder groter dan kleiner worden.

Tegelijk met de wanhopige poging van de G-7 om het debacle in Oekraïne te redden, kondigde de regering Biden een nieuwe ronde sancties aan die ogenschijnlijk gericht zijn tegen Rusland. Maar dit is bedrog. Het echte doelwit is China:

  Hongaarse premier schetst dilemma EU

De VS hebben hun sancties tegen Rusland uitgebreid, inclusief een nieuw hardhandig optreden tegen banken die zaken doen met gesanctioneerde entiteiten.

Het breidt een programma van december uit om buitenlandse banken aan te pakken die geacht worden de oorlogsinspanningen van Rusland in Oekraïne te helpen.

De VS hebben ook sancties opgelegd aan de beurs van Moskou, waardoor de handel in dollars en euro’s is stilgelegd.

De VS probeerden ook het gebruik van technologie, waaronder chips en software, door Rusland aan banden te leggen.

De Amerikaanse president Joe Biden tekende in december een uitvoeringsbevel dat sancties oplegde aan banken die zaken deden met ongeveer 1.200 personen en bedrijven die geacht werden de oorlogsmachine van Rusland te helpen.

Deze maatregelen, die banken blootstellen aan het risico om afgesneden te worden van het Amerikaanse financiële systeem, zijn nu uitgebreid naar ongeveer 4.500 entiteiten.

Ja, deze sancties vermelden niet specifiek China, maar dat zijn wel de banken waar de VS zich op richt. In plaats van Rusland te verzwakken, zal deze laatste stap de banden tussen Rusland en China versterken en de toch al slechte relaties tussen Peking en Washington nog verder aanwakkeren. Dit bewijst eens te meer dat Robert Gates, voormalig CIA-directeur en minister van Defensie, het bij het juiste eind had toen hij de buitenlandse politiek van Biden beoordeelde:

“Ik denk dat hij het de afgelopen vier decennia bij bijna elke belangrijke kwestie op het gebied van buitenlands beleid en nationale veiligheid fout heeft gehad,” aldus Gates.

Danny Davis en ik bespraken vandaag de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de G-7 top en Oekraïne.

  Russische troepen gebruiken motoren bij aanval


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zwitsers bedrijf onthult versterkte luxe bunkers ontworpen voor de apocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnderzoek toont aan dat nep ‘vlees’ verband houdt met sterfgevallen door hartfalen
Volgend artikelRusland heeft de wereld zojuist laten weten dat ze de roofzuchtige patenten van Big Pharma NIET zullen beschermen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Oei oei oei Hier van onder mijn bed de volgende post 🙁

  13 Jun, 2024 13:54
  Use of F-16s over Russian territory ‘not escalation’ – NATO chief
  https://www.rt.com/news/599220-nato-f16-strikes-russia/
  Donating fighter jets to Kiev will not involve members of the alliance in the conflict, Jens Stoltenberg has insisted. Strikes anywhere inside Russia using Western-donated F-16 aircraft would not be an escalation of the conflict and would not make NATO member states parties to it, the military bloc’s Secretary General Jens Stoltenberg has claimed. Several European nations intend to provide dozens of the warplanes once Ukraine has pilots and ground infrastructure to fly them.

 2. Hier juist de beelden gezien van de grote vechtpartij in het Italiaans parlement. We zijn hier in Europa in goede handen…

 3. Een zaak is zeker : er staat een ernstige financiële crisis op stapel in Europa. Snel oplopende tekorten in Frankrijk, ongeziene economische stilstand in Duitsland, verlamd leiderschap in Duitsland en Frankrijk woelige financiële markten, speculatie, … en oorlog, oorlog en nog een oorlog. Europa rijdt zichzelf in de afgrond en vernieling. “Geen geld, geen spel”.

 4. Wees eerlijk naar elkaar toe, de mensheid is moe van zichzelf, we verkeren allemaal in een Burn-out , perspectief voor een duidelijke toekomst voor onze jongere generaties, is helemaal weggevaagd. Alleen nog maar de oorlogsretoriek en Sympathie voor de duivel die Zylenski heet, dat ongelofelijke dat ze denken een oorlog te kunnen winnen van Rusland.Ze zijn alleen nog maar uit op een overleving in een atoomvrije bunker voor zichzelf. Vaccinatie heeft gefaald, nu is de oorlogsindustrie aan zet.

  • @Wilfried: “…dat ongelofelijke dat ze denken een oorlog te kunnen winnen van Rusland.”
   Zouden de Russen ook nog zo stom zijn dat ze denken te kunnen winnen?
   Vast niet. Waarom dan toch doorgaan? Er is maar één geloofwaardige verklaring: omdat beiden vooraf wisten WAAROM in Oekraïne een vurtje moest worden aangewakkerd, ZONDER de intentie van een winnaar. Maar WEL met de intentie van een GRONDIGE economische reset.

   • Onzin. Rusland had eind 2021 nauwelijks of geen staatsschuld en heeft geen enkele baat bij een economische reset. Het land wordt al twintig jaar belegerd door Het Westen. Als Het Westen deze oorlog moet opgegeven is het zijn geopolitieke betekenis kwijt in de wereld. Voor Rusland gaat het niet om “winnen” maar om overeind te blijven tegen de agressie van de Navo.

    • @Lepoudre Luc: Geen onzin. Bekijk ’t wat meer ‘macro’. Ook Rusland is aangewezen op de WERELDeconomie. Daar draait het om, de rest is bijzaak. Ideële en ideologische verschillen zijn er in wezen niet meer. Het exportland kan – zoals vele andere – zijn int. handel op de langere termijn onmogelijk inkrimpen of vervangen door binnenlandse consumptie. Dat gaat een tijdje goed door hun grote deviezenreserves aan te spreken in een ‘oorlogseconomie’.

     Ook Rusland steunt DUS de beginselen van het WEF, waarin een noodzakelijke algemene economische reset is voorzien.
     Waarom moet dat? Eenvoudig gezegd omdat de waarde van alle bezit kan worden weggestreept tegen de waarde van schulden en verplichtingen.
     De financiële crisis van 2008 had naar veler oordeel moeten worden aangegrepen voor een herijking van waarden. Het tegenovergestelde gebeurde, door niets anders dan hebzucht. De geldsluizen werden geopend en daarmee de poorten naar de hel.

     De kans op een ‘fluwelen’ economisch en financieel herbegin is verkeken. Dus moet de beuk erin, whatever it takes.

  • Volgens de meest recente aflevering van Benjamin Fulford heeft Hunter Biden ook seks gehad met Malia Obama (1998), de pleegdochter van Barack & Michelle – big Mike – Obama. Anita Blanchard & Martin Nesbitt zijn de natuurlijke ouders van Malia & Sasha Obama (2001).
   Fulford gebruikte de ‘laptop from hell’ als bron voor dit bericht.

 5. En zie: een grote vuurrode draak met zeven koppen

  De Openbaring aan Johannes heeft een opvallende structuur. Tot vier maal toe is er sprake van een reeks van zeven: zeven brieven, zeven zegels, zeven bazuinen en zeven schalen. …

  G 7

 6. Waanzinnigen regeren Europa (en usa). Denken die gasten nu echt dat zij Rusland kunnen verslaan? Of worden ze zo ontzettend gechanteerd dat zij deze krankzinnige orders vanuit usa uit moeten voeren. Ieder weldenkend mens ziet toch dat dit waanzin is, moeten er Nog veel meer doden vallen dan de ca. 500.000 slachtoffers die er nu al gevallen zijn?
  Of heeft de rotprik te weinig resultaat gehad en MOET er van de echte karretrekkers, de machtgeile, super rijke psychopaten, een oorlog komen om het aantal van 500.000.000 slaven van de zgn. elite te halen.
  Europa gaat compleet naar de donder door een stel incompetente regeringslijers (geen leiders). En dat m.I. juist de opdracht vanuit usa. Een concurrent minder. Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden.
  Daarnaast is het zgn democratische Westen compleet failliet. fAILLIET! En is een oorlog DE zgn oplossing voor het wangedrag van de lijers. Flikker de yankees uit Europa, veeg met een gigantische straatbezem Brussel en de regeringen in west Europa schoon, die allen geen enkel belang hebben voor het eigen volk. Hun egootje is toch veel belangrijker voor dit zittende zooitje. Walgelijk.
  Streef naar vrede, vindt een oplossing voor deze waanzin, en bouw samen met Rusland een sterk Europa op. Rusland heeft olie, gas, grondstoffen. Europa heeft toch bijna niets, behalve een beetje gas en ijzererts in Zweden.
  Zeg maar daaag tegen Europa, daaag pleuro. Een verpletterd Europa keert terug naar de middeleeuwen. Arm volk dat zulke incompetente lijers heeft, die als schoothondjes voor usa dienen. Overigens usa is met haar grote bek ook failliet. 34 biljoen dollar staatsschuld en ook dat is een reden om pang, pang wereldwijd te roepen.
  Wat een wereld, politiek in en in VERROT. (Ook in NL)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in