TheDigitalArtist / Pixabay

De legendarische financiële en geopolitieke cyclusanalist Martin Armstrong voorspelt politieke onrust, burgerlijke onrust, oorlog en een grote economische neergang in 2024 in een nieuw rapport met de naam “Het jaar van de politieke hel“. Het is niet alleen een verkiezingsjaar in de VS, maar het is een verkiezingsjaar voor meer dan de helft van de wereld. Dit is een wereldwijd fenomeen waarvan niemand de uitkomst met zekerheid kan voorspellen.

Armstrong legt uit: “Dit zijn niet alleen de verkiezingen in de Verenigde Staten. Dit is wat je lokaal op het nieuws hoort. Maar stap buiten dit land en bijvoorbeeld Indonesië heeft net een linkse regering gekozen. Er zijn verkiezingen in de EU. Op 2 mei zijn er alle lokale verkiezingen in Groot-Brittannië. Op 7 mei zijn er verkiezingen in Rusland. 60% van de wereld gaat in 2024 naar de stembus om voor een nieuwe regering te stemmen. Je kunt ze net zo goed in een beker gooien, goed schudden en kijken wat eruit komt. Ik bedoel, het is overal,” schrijft Greg Hunter.

Op het oorlogsfront kun je je opmaken voor meer massamoorden, en wees niet verbaasd als het nucleair wordt. Armstrong voorspelt: “Er zullen kernwapens komen. De neocons blijven de mensen op Capitol Hill vertellen dat Rusland nooit een kernbom zou gebruiken omdat ze weten dat wij ze terug zouden gebruiken. Dat is onzin! Als je op het punt staat om iemand te veroveren, en dit is alles wat ze nog hebben, dan drukken ze op de knop … Deze mensen willen alleen maar oorlog. Het kan ze niets schelen. Het kan ze echt niets schelen. Ze geven niets om de economie. Ze geven nergens om.”

  Dit en dat

Armstrong zegt dat de komende oorlog de economie zal doen “crashen in 2024” als mensen bang worden, veel minder uitgeven en veel meer sparen. Armstrong zegt: “Waar we naar kijken is een inkrimping van de uitgaven vanwege de onzekerheid. Dit is wat deze neocons aan het creëren zijn en ze willen naar niemand luisteren, het is alleen hun agenda en het kan ze niet schelen wat er met het land gebeurt. We gaan uit van een krimp van 12% tot 18%. Het BBP zal niet stijgen, maar de inflatie zal nog wel toenemen.”

Armstrong zegt ook dat we moeten uitkijken naar “een opstand in overheidsschulden” nu mensen wereldwijd het vertrouwen in overheden verliezen. Deze opstand in staatsschulden zal volgens Armstrong ook Amerikaanse Treasuries omvatten. Dit betekent dat de rentetarieven zullen blijven stijgen en niet dalen.

Over de volatiliteit op de markten voorspelt Armstrong: “Kijk uit naar volatiliteit die rond juli zal beginnen, en er kunnen ook enkele valse vlaggen zijn.”

Armstrong blijft zeggen dat het er nog steeds naar uitziet dat Trump “in een aardverschuiving kan winnen in 2024”, maar verwacht dat de Deep State elke smerige truc uit het boekje zal halen om hem uit zijn ambt te houden. Armstrong wijst erop: “Als Trump weer aan de macht komt, zijn ze allemaal ontslagen … Ze weten dat ze hun macht verliezen. In plaats van te hervormen en het juiste te doen, klampen ze zich vast en denken ze dat ze hun macht kunnen behouden door ons nog meer onder druk te zetten. Sorry, maar dat is wat revolutie veroorzaakt.”

  Oekraïense fronten: Russen rukken op in Kupiansk & Seversk - De Oekraïners hebben... 300 meter gewonnen in Zaporizhzhia

Tot slot zegt Armstrong: “Vrijwel alles gaat fout voor de Deep State. Het vertrouwen in de overheid is overal ingestort.”

Dit maakt de Deep State Dems, RINO’s en Neocons erg gevaarlijk.

Armstrong zegt trouwens dat hij fysiek goud zou kopen om als kernactiva te houden.

Er is nog veel meer in het 1 uur en 4 minuten durende interview.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De revolutie zal niet op televisie worden uitgezonden – #RESISTVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZal Israël Zuid-Libanon binnenvallen?
Volgend artikelVideo: Bekijk de Eritrese oorlog in Nederland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. ik weet waar wat te halen valt bij de elite en reken maar dat de koelkast leeg geplunderd word en sta mij niet in de weg er zijn genoeg elites in de grachten gordel bv

  • Beste mokkapunt,
   Ik hoop dan dat jij als opportunist dan niet de verkeerde tegen het lijf loopt.
   In plaats van dat jij jouw zaakjes op orde hebt ben je dus van plan het maar bij anderen te halen.

   Plunderaars zijn gelegenheids dieven en vernielers waar ik geen respect voor kan hebben.

   • Ze hebben ons een ton in gelokt en ze redeneren dat we elkaar gaan opvreten ipv samen te werken en uit de ton te klimmen. We moeten juist samenwerken om de ton uit te klimmen.

    De échte elites die in NL wonen kan je op twee handen tellen en die vertrekken gewoon voordat de brand echt uitbreekt.

    Een andere reageerder zei het gister mooi… zodra de economie klapt, zijn we allemaal miljardair. Lees maar wat over de economie van de Weimar republiek. Een brood kostte 1 miljard Mark. De rijkeren gaan dan ook kapot. Dat is ook het doel, communisme is net als de donkere middeleeuwen. De koning heeft alles en het volk heeft geen rechten en geen bezit, want de koning kan zich toe eigenen en doen wat hij maar wil. We gaan elkaar heel hard nodig hebben… allemaal.

    Je kan jezelf afvragen of je onderdeel wil zijn van de val of de wederopbouw.

    • Oneens. Zaken als fysiek goud en zilver blijven waardevast en reken maar dat de rijken dat ook weten. De prijzen zijn niet voor niks behoorlijk gestegen de laatste tijd. Plus dat ze ergens in een rustiger deel van de wereld zullen vertoeven.
     Tuurlijk zullen ze ook verliezen lijden, maar daar stappen ze ook gemakkelijker overheen.
     Als je 10 woningen hebt er je verliest er 6 of 7 dan is dat naar, maar overkomelijk. Heb je 1 huis en je verliest dat, dan is dat toch een heel ander verhaal.

     • Deze crash wordt zo groot dat geld verdwijnt en CBDC’s worden ingevoerd. En in dat systeem kan je niks inbrengen. Dat is hun hele plan. Als iedereen zich onderwerpt, heb je niks meer aan goud of zilver en crypto/bitcoin is gewoon het lokkertje om de CBDC’s mee te introduceren. Geld is waarmee het kwaad alle macht heeft gepakt. De elites zijn de mensen die geen ‘geld’ hebben, die bezitten alles incl de hele geldmarkt en edelmetalen en bitcoin/crypto. De ‘rijke’ mensen met miljoenen tot miljarden zullen alleen rijke mensen blijven als ze lid zijn van de club. Iedereen buiten de satanische maffia is de sjaak. Alleen een selecte groep hele rijke mensen gaat de dans ontspringen… en 500 miljoen transhumane CBDC slaven mogen al het werk doen.

      Dat is hun plan. Ik zeg daarmee niet dat goud waardeloos of nutteloos is. Fysiek goud is een manier om je vermogen te beschermen voor zolang de crash duurt. Na de crash kan je het dan in de nieuwe geldmarkt omzetten in geld. Tijdens een crisis heb je niet veel aan edelmetaal, dan ben je rijk als je levensmiddelen kan verhandelen.

      • Geld is waarmee het kwaad alle macht heeft gepakt.

       Naïviteit en desinteresse van het volk is waarmee het kwaad alle macht heeft gepakt.

 2. Dat het dit jaar in de wereld branden gaat is zeer zeker.
  In meerdere landen is al het begin van burgeroorlog te zien.
  Dit lont slaat over tot de wereld oorlog een feit is.

 3. Het is moeilijk om met zekerheid te zeggen hoe e.e.a. zich zal gaan ontwikkelen.
  Ik denk wel dat we er vanuit mogen gaan dat de boel gaat kelderen.
  Het is nagenoeg onmogelijk om te weten welke acties er gaan komen en vooral, welke reacties

  Het is niet onverstandig om te zorgen dat men de schaapjes op het droge heeft, alhoewel het aan de late kant is om nog te beginnen met voorbereidingen te treffen.

  Mocht je onbezorgd zijn op wat kan gaan gebeuren, Ga er niet vanuit dat anderen zullen helpen (uitzonderingen daargelaten)

  En hulp van de overheid verwachten mag je als een fantasie bezien, zij is de voornamelijke oorzaak zelfs. Als ze nu al niet diverse crises kan/wil oplossen, kan ze dat straks helemaal niet.

  Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf en de keuzes die men maakt.

  • Wat versta je daar onder? “de schaapjes op het droge hebben.”
   Als de hel daadwerkelijk losbreekt heb je uiteindelijk niets aan geld en goud. Misschien voor even, maar het zal niet voor even zijn. Dat kan je namelijk niet eten en drinken. Je kunt het zelfs niet opstoken om je warm te houden.
   Neen. Je zou minstens nu al de beschikking moeten hebben over een voorraad drinkwater en voedsel voor lange, lange tijd. Wellicht vele jaren. Wie heeft dat? En hoe goed is dat beschermd tegen de onafzienbare grote groep hongerige en dorstige mensen die daar nooit over kunnen beschikken. Zij zullen het met geweld van je nemen.
   Misschien heb je nog een behoorlijke overlevingskans als zelfvoorzienende ‘homesteader’ in een afgelegen gebied.

 4. Ze hebben het vorige week geprobeerd om goud weer onder de $2000 / oz te krijgen. ’n dag of 2 is het ze gelukt, maar goud is unstoppable. We weten allemaal wel waarom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in