TheDigitalArtist / Pixabay

Op 31 oktober 2023 publiceerden we een verhaal op ANP met de titel “Deagel’s voorspelling voor 2025 liet zien dat Amerika en Israël absoluut vernietigd zouden worden in WO 3, waarbij de bevolking van Israël met meer dan 60% zou afnemen en Amerika zou veranderen in een derdewereldland” waarin we waarschuwden dat Deagel’s 2025 voorspelling voor Iran en het grootste deel van het Midden-Oosten ongeveer hetzelfde zou blijven, maar zoals ANP lezers weten, laat de 2025 voorspelling voor Amerika ons verpulverd zien, net als hun 2025 voorspelling voor Israël, schrijft Stefan Stanford.

De prognose voor 2025 van Deagel liet zien dat de bevolking van Israël in 2025 zou dalen met een verbluffende 63,5%, wat niets was vergeleken met de 79,7% voorspelde bevolkingsdaling voor de Verenigde Staten. 7% voorspelde bevolkingsdaling voor de Verenigde Staten van Amerika in 2025 onder het toeziend oog van Joe Biden, om nog maar te zwijgen van onze voorspelde militaire uitgaven in het jaar 2025 die absoluut kelderen, alsof we het bewijs zien dat de globalisten uit het jaar 2017 WISTEN dat we de Derde Wereldoorlog zouden verliezen, en als straf van onze ’toekomstige globalistische opperheren. Een ander interessant feit over die voorspelling van 2017 was dat de bevolking van het grootste deel van de westerse beschaving volgens de voorspelling zou instorten, terwijl de bevolking van landen als Iran, Syrië, Turkije en het grootste deel van het Midden-Oosten volgens de voorspelling grotendeels gelijk zou blijven of zelfs zou toenemen.

Zoals we al in 2014 op ANP meldden, toen we deze bizarre voorspelling voor het eerst aan onze lezers bekendmaakten, voorspelde Deagel ook dat de Verenigde Staten in 2025 economisch gezien een derdewereldnatie zouden zijn, waarbij onze militaire uitgaven naar verwachting zouden dalen van 726 miljard dollar per jaar naar slechts 8 miljard dollar in 2025, terwijl ons BBP per hoofd van de bevolking naar verwachting zou dalen van 52.838 dollar naar 13.328 dollar in 2025. Deagel voorspelde ook dat ons bruto binnenlands product zou tuimelen tot slechts 2,4 biljoen dollar in 2025, vergeleken met meer dan 19 biljoen dollar in 2017. Destijds gaf Deagel grotendeels de schuld aan een toekomstige verwoestende ‘economische gebeurtenis’ als oorzaak van hun voorspelling, hoewel ze er ook op wezen dat wereldwijde oorlogen in de geschiedenis al lang de drijvende kracht zijn geweest achter dergelijke economische verwoesting.

En met 97 landen die zich nu voorbereiden op de BRICS 2024 conferentie later in juni in Rusland, met de Russische president Vladimir Poetin als gastheer in de Kazan regio, hoef je niet ver te kijken om het soort ’toekomstige economische omwenteling’ te zien waarvan bekend is dat ze wereldwijde oorlogen aanwakkert, en dit ‘evenement’ zal toevallig samenvallen met de BRICS Events van 20 tot 23 juni en de BRICS Games, met 29 sporten, gehouden van 11 tot 24 juni.

En nu dit allemaal gebeurt terwijl de NAVO zich duidelijk op een oorlog voorbereidt en van plan is Amerikaanse troepen naar de frontlinies te sturen om volgens kolonel Douglas Macgregor tegen Rusland te vechten in wat neerkomt op een zelfmoordmissie voor Amerika, zoals Susan Duclos in dit recente ANP-verhaal berichtte, bidden we dat iedereen klaar is voor wat er de komende dagen komen gaat.

  De drie meest waarschijnlijke scenario's na de gedeeltelijke terugtrekking van Rusland uit de regio Kherson

Nu de Derde Wereldoorlog met de dag waarschijnlijker wordt en de ‘gevechtslinies’ duidelijk zijn getrokken, slechts enkele dagen nadat Oekraïne zijn eerste Amerikaanse raket op Rusland heeft afgevuurd, slechts enkele dagen nadat president Joe Biden toestemming gaf om het High Mobility Rocket Artillery System te gebruiken om Rusland aan te vallen en Oekraïne beweert dat het met succes een raketsysteem in Rusland heeft geraakt, waarschuwt dominee Benjamin Faircloth dat we afstevenen op de dag des oordeels, zoals ook te horen is in de eerste video onderaan dit verhaal.

Uit dit verhaal in de Daily Mail waar Steve Quayle dinsdag naar linkte op zijn website..:

Oekraïne beweerde gisteravond dat het met succes een raketsysteem in Rusland heeft geraakt met behulp van Amerikaanse wapens.

Het zei dat de strijdkrachten van het land Russische raketlanceerders hadden vernietigd met een aanval in de regio Belgorod.

Hooggeplaatste politicus Yehor Chernev beweerde dat de Oekraïense strijdkrachten gebruik maakten van een High Mobility Rocket Artillery System, of HIMARS, meldde The New York Times.

Oekraïne beweerde gisteravond met succes een raketsysteem in Rusland te hebben geraakt met Amerikaanse wapens. Het zei dat de strijdkrachten van het land Russische raketlanceerders hadden vernietigd met een aanval in de regio Belgorod.

Dit is de laatste aanwijzing dat degenen die ons hebben bewezen dat ze zich niets van het Amerikaanse volk aantrekken zolang wij hen plichtsgetrouw ons belastinggeld betalen, hoeveel Amerikaanse raketaanvallen zullen er nog nodig zijn op die soevereine natie voordat ze gebruik maken van hun recht op zelfverdediging en terugslaan naar Amerika, in plaats van naar Oekraïne? Interessant om te weten is dat zelfs de BBC in april dit verhaal over Oekraïne publiceerde..:

De voormalige commandant van het Joint Forces Command van het Verenigd Koninkrijk heeft gewaarschuwd dat Oekraïne in 2024 een nederlaag van Rusland tegemoet kan zien.

Generaal Sir Richard Barrons vertelde de BBC dat er “een ernstig risico” bestaat dat Oekraïne de oorlog dit jaar verliest. De reden, zegt hij, is “omdat Oekraïne het gevoel kan krijgen dat het niet kan winnen.”

“En als het zover is, waarom zouden mensen dan nog langer willen vechten en sterven, alleen maar om het onverdedigbare te verdedigen?”

Oekraïne is nog niet op dat punt.

Maar zijn strijdkrachten hebben een kritiek tekort aan munitie, troepen en luchtafweer. Het veelgeroemde tegenoffensief van vorig jaar slaagde er niet in de Russen te verdrijven van de grond die ze hadden ingenomen en nu maakt Moskou zich op voor een zomeroffensief.

Hoe ziet dat eruit en wat zijn de waarschijnlijke strategische doelen?

“De vorm van het komende Russische offensief is vrij duidelijk,” zegt generaal Barrons.

“We zien dat Rusland de frontlinie bestormt met een voordeel van vijf tegen één in artillerie, munitie en een overschot aan mensen, versterkt door het gebruik van nieuwe wapens.”

Dus met al deze waanzin die zich nu ontvouwt terwijl we afstevenen op een nucleaire nachtmerrie, precies zoals velen binnen het onafhankelijke nieuws hebben gewaarschuwd, onze eigen regering die oorlog voert tegen het Amerikaanse volk terwijl ze illegale vreemdelingen voor ons laten gaan, omdat zij geen echte vrijheid in hun leven hebben gehad en dus gemakkelijker te controleren zijn, zullen de komende weken er een voor de eeuwigheid zijn, waarbij de toekomst van de mensheid op onze schouders rust omdat we zeker niet kunnen toestaan dat diegenen die Washington DC ‘bewonen’ ermee worden vertrouwd.

  VN weet niet of de graandeal werd gebruikt om terroristische aanval op Krimbrug voor te bereiden

De volgende uitgebreide uittreksels van Michael Snyder over dit verhaal op Most Important News hamert gewoon op de realiteit waar we nu voor staan, zelfs als we denken dat we in een tijd leven waarin we een onoverwinnelijke natie zijn.

Nucleaire oorlog is niet iets waar we op moeten gokken. In het geval van een volledige nucleaire uitwisseling tussen de Verenigde Staten en Rusland, zouden miljoenen mensen onmiddellijk sterven, en honderden miljoenen zouden sterven tijdens de nucleaire winter en wereldwijde hongersnoden die in de nasleep optreden. Een kernoorlog moet dus koste wat het kost worden vermeden. Helaas blijven beide partijen de zaken in Oekraïne escaleren en de Russen blijven ons waarschuwen dat ze kernwapens zullen moeten gebruiken als ze te ver worden gedreven. Maar onze leiders nemen dergelijke dreigementen niet serieus. Ze lijken te geloven dat ze steeds dichter bij de rode lijnen kunnen komen die de Russen hebben vastgesteld, omdat ze ervan overtuigd zijn dat de Russen nooit echt een nucleaire oorlog zullen riskeren. Natuurlijk kunnen we maar beter hopen dat onze leiders zich niet misrekenen, want als er een nucleaire oorlog uitbreekt, zullen de meeste Amerikanen dood eindigen.

De regering Biden heeft dwaas besloten dat Oekraïne vrij moet zijn om raketten te gebruiken die door de Verenigde Staten zijn geleverd om doelen diep op Russisch grondgebied te raken.

In reactie hierop heeft Dmitry Medvedev gewaarschuwd dat dit zou kunnen leiden tot een direct nucleair conflict tussen onze twee naties…

Voormalig Russisch president Dmitry Medvedev heeft zijn sterkste waarschuwing gegeven dat de invasie in Oekraïne kan uitlopen op een nucleaire ramp, nadat de Amerikaanse president Joe Biden de beperkingen heeft opgeheven voor Oekraïne om Amerikaanse wapens te gebruiken voor directe aanvallen op Russisch grondgebied.

Twee Amerikaanse functionarissen bevestigden dat de VS de beperkingen heeft opgeheven, nadat functionarissen van het Witte Huis, het Amerikaanse leger en het ministerie van Buitenlandse Zaken wekenlang achter gesloten deuren hadden gesproken over het gebruik van de wapens door Oekraïne.

Medvedev was al eerder president van Rusland en misschien wordt hij dat ooit weer als het bewind van Poetin voorbij is.

Dus het feit dat hij ons publiekelijk bedreigt met nucleaire vernietiging zou voor ons allemaal zeer alarmerend moeten zijn…

“Het gebruik van tactische kernwapens kan ook verkeerd worden ingeschat, maar dat zou een fatale fout zijn”, zei Medvedev, die van 2008 tot 2012 president van Rusland was met zijn vinger op de nucleaire knop.

Zoals de Russische president terecht opmerkte, hebben Europese landen immers een zeer hoge bevolkingsdichtheid.

En voor die vijandelijke landen waarvan het grondgebied verder ligt dan het dekkingsgebied van tactische kernwapens, is er eindelijk een strategisch potentieel.

En dit is helaas geen intimidatie of nucleaire bluf.

Het huidige militaire conflict met het Westen ontwikkelt zich volgens het slechtst mogelijke scenario.

Natuurlijk is hij niet de enige die zulke uitspraken doet.

Dmitry Suslov, een lid van de Russische Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid, suggereert dat de Russen eigenlijk een nucleair apparaat zouden moeten laten ontploffen om de rest van de wereld te laten zien hoe serieus ze zijn…

Tenslotte, om de ernst van Ruslands bedoelingen te bevestigen en onze tegenstanders te overtuigen van Moskous bereidheid tot escalatie, is het de moeite waard om een demonstratie (d.w.z. niet-agressieve) kernexplosie te overwegen. Het politieke en psychologische effect van een atomaire paddestoelwolk, live uitgezonden op alle televisiekanalen van de wereld, zal hopelijk bij Westerse politici datgene terugbrengen dat oorlogen tussen de grootmachten na 1945 heeft voorkomen en dat ze nu grotendeels zijn kwijtgeraakt – de angst voor een nucleaire oorlog.

Helaas hebben de meeste Amerikanen absoluut geen idee hoe dicht we bij een kernoorlog zijn.

Terwijl onze grote nieuwszenders geobsedeerd zijn door politiek, zijn de Russische nieuwszenders gevuld met gepraat over oorlog.

Een van de belangrijkste Russische journalisten, Vladimir Solovyov, haalde onlangs de krantenkoppen toen hij stoutmoedig verklaarde dat “een kernoorlog hoe dan ook onvermijdelijk is”…

“Nucleaire oorlog is hoe dan ook onvermijdelijk. Laten we vergelijken wiens strategische wapens groter zijn!” zei Solovyov in zijn televisieprogramma, volgens een clip vertaald in het Engels en geplaatst op het YouTube-kanaal van Russian Media Monitor, een waakhondgroep opgericht door journaliste Julia Davis “in een poging om Russische propaganda te bestrijden,” op zaterdag.

Er is een groeiende consensus binnen Rusland dat een laatste krachtmeting met westerse machten onvermijdelijk is.

En de Russen begrijpen heel goed dat wie het eerst toeslaat in een nucleaire oorlog, de beste kans heeft om te overleven.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Deagel’s voorspelling voor 2025 liet zien dat Amerika en Israël absoluut vernietigd zouden worden in WO 3, waarbij de bevolking van Israël met meer dan 60% zou afnemen en Amerika zou veranderen in een derdewereldlandVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland bereidt iets "heel groots" voor: Raakt basis van NAVO-adviseurs en huurlingen - Raketgolven met 400 raketten en drones in 3 dagen (Video's)

Lees meer over:

Vorig artikelTijd om de seniel te lozen
Volgend artikelLet op wat je zegt en tegen wie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. als ze toch een bom willen laten vallen dan toch eerst op amerika dan want dit zijn de aanstichters van deze onzin van oorlog voeren om de grondstoffen die daar liggen ! idioterie eerste orde .

    • Ze hebben dat toch fraai klaargespeeld: samenwerking Rusland-Duitsland onmogelijk, Europeanen die hysterisch achter wapons schreeuwen, Oeki laten schieten op de Rus. Biden for president!

  2. We hebben nog een jaar om te zien of die De Deagel voorspelling gaat uitkomen. Een verwoestend virus of een ongekende natuurramp lijkt met niet voor de hand liggen dus de enige optie die overblijft is de Derde Wereldoorlog. De bevolking van Amerika en Engeland die grotendeels wordt weggevaagd. Moeten we aan een EMP (Elektro-Magnetische-Puls) bom denken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in