De tijd dringt voor de waarheid, waarvan het vertellen gecriminaliseerd wordt.

In zijn Inleiding tot de uitgave van 1946 van Brave New World, merkte Aldous Huxley op dat de grootste triomfen van propaganda bereikt werden, niet door iets te doen, maar door het niet te doen. Groot is de waarheid, maar nog groter, vanuit praktisch oogpunt, is zwijgen over de waarheid. Door bepaalde onderwerpen gewoon niet te noemen, door wat Churchill een “ijzeren gordijn” noemt te laten zakken tussen de massa en feiten of argumenten die de politieke bazen als ongewenst beschouwen, beïnvloeden totalitaire propagandisten het denken effectiever dan door te liegen, schrijft Paul Craig Roberts.

Churchill had het over het IJzeren Gordijn dat door Stalin over het Sovjetrijk werd neergelaten. Vandaag de dag wordt het IJzeren Gordijn over de “vrije” Westerse volken neergelaten door hun “democratische” regeringen, hun “democratische” media en hun “democratische” universiteiten en schoolsystemen. Als je de waarheid niet mag kennen, kun je haar ook niet uitspreken.

Elon Musk spendeerde een groot deel van zijn fortuin om Twitter te bevrijden van censuur om er vervolgens achter te komen dat de EU Twitter zal verbannen uit EU-lidstaten tenzij Musk de EU-censuur accepteert van waarheden die onwelgevallig zijn aan de agenda’s van de EU.

De Franse censor van de EU, eufemistisch getiteld “Frans Ministerie voor Digitale Transitie en Telecommunicatie”, verklaarde dat “desinformatie”, de belangrijkste functie van het ministerie, “een van de ernstigste bedreigingen is die op onze democratieën weegt”. Als Musk de censuur van de EU niet accepteert, zal Twitter “uit de EU worden verbannen.” https://www.rt.com/news/577112-eu-threatens-twitter-ban/

Om duidelijk te zijn, de westerse waarden van vrije meningsuiting en open discussie zijn geherdefinieerd als “bronnen van verkeerde informatie” en “bedreigingen voor de democratie”. Maar ze vormen natuurlijk de basis van de democratie. Als het vrije woord onderdrukt wordt, hebben we geen democratie maar tirannie.

De waarheid achterhalen is moeilijk en altijd al geweest. De waarheid kan evenveel of meer mensen boos maken als ze verlicht. Een bestaand geloof is hardnekkig. De meeste mensen willen dat hun overtuigingen bevestigd worden, niet uitgedaagd. Dit maakt geïndoctrineerde overtuigingen stabiel. Historici verdoezelen de waarheid voor hun carrière, net als politici. Aanklagers verdoezelen de waarheid om veroordelingen te krijgen. Media verdoezelen de waarheid voor reclame-inkomsten en in ruil voor “bronnen” die uitlekken van de CIA, FBI, politici en aanklagers die officiële narratieven creëren die de verschillende agenda’s dienen.

Ik heb mijn leven in dienst van de waarheid gesteld. Hiermee beweer ik niet dat ik het altijd bij het rechte eind heb, maar dat mijn agenda de waarheid is, of ik er nu kom of niet. Af en toe krijg ik erkenning voor mijn dienst aan de waarheid (zie bijvoorbeeld https://www.unz.com/mwhitney/rescue-from-the-matrix/ en https://www.paulcraigroberts.org/2023/05/26/this-is-my-best-or-one-of-my-best-interviews-i-recommend-it-to-you/).

Over het algemeen brengen gunstige commentaren over mij en mijn schrijfsels onmiddellijk trollen naar buiten om mij te demoniseren en te belasteren met het doel om lezers van mijn website weg te jagen. Het heersende establishment doet er alles aan om de reputaties van degenen die officiële narratieven als waarheid herhalen op te vijzelen, door hen zelfs Pulitzerprijzen te geven, en om de reputaties van degenen die de waarheid spreken te vernietigen. De aanvallen op waarheidssprekers helpen het heersende establishment om de waarheid te criminaliseren. Waarheidssprekers worden achteraf tot criminelen gemaakt. Het uitoefenen van de vrijheid van meningsuiting wordt geassocieerd met het schaden van officiële verklaringen met de waarheid, en is bezig een criminele daad te worden. Fox News heeft, door een civiele rechtszaak van Dominion stemmachines te schikken, bijna $1 miljard betaald om het precedent te scheppen dat het rapporteren van nieuws dat schadelijk is voor een partij, wordt beschouwd als laster, zelfs als het gerapporteerde nieuws waar is en er geen kwade opzet achter zit.

  Een wereldleider vertelt de waarheid over de Westerse elites

Met andere woorden, Fox News heeft net bijna een miljard dollar betaald om vast te stellen dat het rapporteren van de waarheid laster is. Dat is het einde van vrije meningsuiting en aansprakelijkheid.

Het is de waarheidsverteller, niet de leugenaar, die in de problemen komt. Het doden van de boodschapper is altijd al de praktijk geweest. Ondanks wetten ter bescherming van klokkenluiders, zijn klokkenluiders vandaag de dag altijd de dupe. De regering weigert de wetten die klokkenluiders beschermen omdat ze de waarheid vertellen, te handhaven. Julian Assange zit al meer dan tien jaar gevangen zonder eerlijk proces voor het simpelweg rapporteren van gelekte documenten die oorlogsmisdaden van de VS en opzettelijke misleiding van Amerikaanse bondgenoten onthullen. Edward Snowden moest zijn Amerikaanse staatsburgerschap opgeven voor het Russische staatsburgerschap, alleen maar omdat hij ons het bewijs gaf dat de NSA ons illegaal bespioneerde, en dat nog steeds doet, zonder reden of bevel. De afgelopen dagen hebben we gezien hoe de FBI ontsnapte aan haar verantwoordelijkheid voor hoogverraad in een poging om een zittende president van de Verenigde Staten omver te werpen, doordat de hoerenmedia het FBI-complot tegen president Trump lieten verdwijnen in “procedurefouten” met betrekking tot surveillance en het openen van onderzoeken. Hoogverraad tegen president Trump wordt goedgekeurd door de Democraten, de FBI, de CIA, het militaire/veiligheidscomplex en de persstituees, omdat het heersende establishment Trump weg wil hebben. Trump dient hun agenda niet. Van Trump afkomen is voor hen belangrijker dan de waarheid.

De enige aanwijzingen die ik heb of de risico’s die ik neem als waarheidsverkondiger, risico’s die zich hebben gemanifesteerd in gevaarlijke en dure intimidaties van meer zichtbare waarheidsverkondigers, zoals Julian Assange, Ed Snowden, Matt Taibbi, Kash Patel en Peter Brimelow, zijn financiële en vocale steun van lezers. Als deze steun uitblijft, dan zegt mij dat dat ik risico’s neem voor niets en dat ik mezelf in moeilijkheden breng door te proberen diegenen te informeren die niet geïnteresseerd zijn in hun onafhankelijkheid als vrije mensen, noch zich hiervoor inzetten.

Het feit dat de Special Counsel heeft onthuld dat president Trump erin is geluisd, maar er geen aanklachten zijn ingediend voor de FBI-misdaden die in het Durham-rapport worden gedocumenteerd, was een kans voor elk lid van het Huis en de Senaat om zijn en haar vrijheid te herwinnen om het volk te vertegenwoordigen in plaats van de belangengroepen. Het Huis en de Senaat hadden de FBI kunnen bespringen, het corrupte Ministerie van Justitie (sic) kunnen dwingen om de samenzweerders aan te klagen en te vervolgen, een executievonnis kunnen krijgen voor elk van de samenzweerders, inclusief Comer en Wray, en de boodschap aan alle betrokkenen kunnen sturen dat ons land werd teruggegeven aan het volk door middel van de herbevestigde onafhankelijkheid van VS-vertegenwoordigers en VS-senatoren, wat VS-vertegenwoordigers en VS-senatoren weer trots zou maken. Maar het Huis en de Senaat gaven er de voorkeur aan om vast te houden aan hun campagnebijdragen en de bescherming die belangengroepen bieden, en bleven zo gekocht en verkocht. Op enkele uitzonderingen na zijn het Huis en de Senaat blij met de aanvallen van het Biden-regime op Trump. Ze voelen zich op hun gemak bij het establishment en willen Trump, een boatrocker, graag weg hebben. Iedereen die goed oplet kan de zeer weinige leden van onafhankelijke vertegenwoordigers en senatoren opnoemen. Zij zijn degenen die constant door het establishment en de Amerikaanse media die het establishment dienen, worden aangevallen.

  Zeepbedrijf eist meer dikke, lelijke en kreupele vrouwen in videogames

Mijn levenslange strijd voor de waarheid heeft me doen afvragen of de waarheid een wereldvreemd avontuur is. Mijn site wordt door velen over de hele wereld gelezen en mijn columns worden door veel andere sites en in vertalingen opnieuw geplaatst. Toch zijn degenen die de website financieel of met bemoedigende woorden steunen maar een klein percentage van de lezers. De onwil van de meeste lezers om zelfs maar $5 te geven om de waarheid te steunen is ontmoedigend. Eén probleem dat waarheidssprekers hebben, is dat de misleidingen in onze tijd zo overweldigend en afschuwelijk zijn, dat veel mensen de druk van het kennen van de waarheid gewoon niet aankunnen. Vertel me een geruststellende leugen, zeggen ze, zodat ik me kan ontspannen en geen zenuwinzinking krijg. De meerderheid van de Amerikanen geeft de voorkeur aan de blauwe pil, en daarmee is de Amerikaanse vrijheid iets van het verleden aan het worden.

De vrijheid in Amerika, en in de hele Westerse wereld, is zo uitgehold dat de jongere generaties nog nooit een waarachtig bestaan hebben meegemaakt. De volgende generatie zal opgroeien in een wereld waarin de waarheid als schadelijk wordt beschouwd en als iets dat vermeden moet worden. Sterker nog, het gebeurt al.

Onze meesters profiteren van de voorkeur voor de blauwe pil van de meerderheid van de bevolking als ze ons sussen met “vertrouw ons, het vaccin is veilig en zal u beschermen,” “met onze hulp is Oekraïne aan de winnende hand,” “het SEAL-team heeft Osama bin Laden gedood en een einde gemaakt aan het schrikbewind,” “uw geld is veilig op de banken,” “de Fed overwint de inflatie,” “het geloof in het kwaad is een excuus voor intolerantie,” “pedofielen zijn gewoon een andere onbegrepen seksuele geaardheid, niet minder legitiem dan homoseksualiteit,” enzovoort.

Er is een enorme druk op de bevolking om valse narratieven te accepteren. De druk komt van films en entertainment, van de media en bedrijfsreclames, van het onderwijs, van de Democratische Partij, van het World Economic Forum, zelfs van sommige christelijke kerken die dol zijn op Israël, en van denktanks die begiftigd zijn met grote sommen geld van degenen wier agenda gediend wordt door het menu van officiële narratieven, die stuk voor stuk leugens zijn.

Als ik hiermee geconfronteerd word, is mijn stem een rode vlag voor het heersende establishment. Bedrijven en filantropische stichtingen steunen mij niet. Ooit deden ze dat wel, lang geleden, voordat ze tot vijanden van de waarheid werden gemaakt en werden ondermijnd en medeplichtig gemaakt aan de constructie van The Matrix waarin we allemaal leven.

Veelbekeken en beroemde films, zoals The Matrix, hebben dit punt gemaakt, maar het gewetenloze publiek beschouwt de film als entertainment, niet als iets wat ze meemaken. Mensen die bedreigingen niet kunnen herkennen, hebben nul kans om te overleven. De bedreigingen die de meeste Amerikanen herkennen, zijn in feite hoaxes die gebruikt worden om te controleren hoe zij de wereld begrijpen.

  Video: Nederlandse boeren komen in opstand tegen "Reset" van het voedselsysteem

Weinig Amerikanen beseffen dat Amerika, wat er nog van over is, op dit moment voor enorme uitdagingen staat die haar waarschijnlijk zullen overwinnen.

Een homogene, verenigde samenleving is vernietigd door een opzettelijk immigratiebeleid dat ontworpen is om een Toren van Babel te creëren waarin er geen gemeenschappelijke belangen zijn, geen verenigend element. Zwarten in Californië hebben zichzelf miljoenen dollars toegekend als compensatie voor slavernij, hoewel er nooit slavernij is geweest in Californië, en de compensatie, als die wordt betaald, moet worden betaald door Hispanics en Aziaten, de meerderheid van de bevolking in een staat waar blanke Amerikanen een voortvluchtige minderheid zijn. Hoe komt het dat blanke Amerikanen zich niet langer thuis kunnen voelen in Californië? Blanke Amerikanen maken nu nog maar 32% uit van de bevolking van Californië.

Het is Florida, de favoriete staat waar Amerikanen naartoe vluchten, die aan de kaak wordt gesteld, niet Californië, de staat die blanke Amerikanen verwerpen. Florida verwierp de lockdowns en Covid-injectiemandaten en behandelde mensen daadwerkelijk in plaats van ze te laten sterven om zowel de inkomsten van ziekenhuizen te verhogen als de angstfactor die Amerikanen ertoe bracht een dodelijk, ongetest “vaccin” te accepteren. Florida heeft voorkomen dat het corrupte Disney-bedrijf seksuele perversie, transgenderisme en schuldgevoelens over vermeend blank racisme aan schoolkinderen opdringt. Toch blijft Disney betutteld worden door Amerikaanse gezinnen.

Mensen moeten wakker worden, als dat mogelijk is, en zich realiseren dat hun samenleving op ALLE fronten intern wordt aangevallen, niet extern door Rusland, China en terroristen, maar intern door hun eigen regering, bedrijven, onderwijs- en media-organisaties.

Het wrede feit is dat alleen Trump Amerikanen in Amerika geloven. Niemand anders doet dat. Zeker niet de universiteiten. Niet het onderwijssysteem. Niet de persstituees. Niet de regering Biden, die een showcase is voor seksuele perversiteit, bewapende wetgeving en oorlog.

Het is Trump, en alleen Trump, die zegt dat het zijn bedoeling is om de regering weer in handen van het volk te krijgen, waar het thuishoort. Elke andere kandidaat voor de Republikeinse nominatie, ongeacht de vele fouten van Trump, is een obstakel voor het herstel van hun land door het volk.

Trump, met al zijn tekortkomingen, is Amerika’s laatste kans. Hij is de enige met de kracht en de wil om het op te nemen tegen het heersende establishment. De reden dat Trump zo’n massale steun heeft, is niet vanwege zijn standpunten over kwesties, maar omdat hij voor het volk staat tegenover het corrupte heersende establishment.

Deze website, en nog een paar andere, zijn uw laatste kans op de waarheid. Ik weet het. U hebt net uw budget opgemaakt voor het 3-daagse Memorial Day vakantieweekend. U hebt geld nodig voor de zomervakantie en voor het vermaak van kinderen die niet naar school gaan. Eet gewoon een pizza minder en steun de waarheid. Steun de waarheid of u zult in 1984 van George Orwell leven of in The Matrix of in Brave New World van Aldous Huxley, de versie van Klaus Schwab. Er zal geen Neo of “Die Ene” zijn om u te redden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wordt 1984 een realiteit? – George Orwell’s waarschuwing aan de wereld

Vorig artikelDe reorganisatie van de Russische strijdkrachten
Volgend artikelHoe de oorlog tegen boeren een hongersnood kan veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. de massa moet er zelf uitkomen..de enkeling maakt geen schijn van kans de grote herschikking zal enorm veel leed veroorzaken, maar een andere mogelijkheid is er niet…de mensen zullen moeten erkennen…door mijn schuld…door mijn schuld…door Onze allergrootste schuld… omdat je niets gedaan hebt…uw nakomelingen zullen U vervloeken…en ze zullen gelijk hebben…vervloekte zwakkelingen van vandaag…

  • Idd Raphaél, de massa (het volk) moet het doen, er is geen andere weg, geen Neo, geen ware. Maar voorlopig blijft men lekker hangen in puur egogedrag.
   De massale wegkijkers van WW2, zijn weer zeer ruim vertegenwoordigd ingezet tijd. Er is totaal niets veranderd en niets geleerd, het is nog veel erger geworden door alle neppe welvaart, verkregen uit slavenlonen. Een totaal verziekte verrotte generatie, waar het woord solidair nog nooit gehoord is.
   Laat het dan maar goed klappen, als er zo om gesmeekt wordt.
   Blinde losers pur sang
   Vervloekt zullen wij idd. worden door de komende generaties.

 2. Mee eens Raphael…

  Trump zou millitaire steun hebben zeiden ze 3 jaar geleden, maar we kunnen stellen dat zijn handen net zo gebonden zijn als de onze.

  Ik zal tot mijn laatste snik strijden voor de waarheid, want anders heeft mijn leven weinig zin. Ik gedei niet onder een leugen. Daar krijg ik nou een zenuwinzinking van.

  Het is hard gezegd, maar een groot deel volk verdient dit gewoon omdat zei het zichzelf aan doen, en blijven doen, gedreven door het ultieme egoisme “liever een ander zn kop dan de mijne”

  Wmb mag het voor hun einde en exit zijn. Zelfs mijn vader die ik respecteer en van houd weigert de waarheid te willen zien en zit in een mrna geinduceerde oorloghitsmode, en buiten dat het mijn vader is…..eigen schuld pa…..eigen schuld. Leef er maar mee.

  En dat geld wmb voor al die figuren die liever een wereld ziet branden om zijn eigen haard te “sparen”

  God hebbe hun ziel…ook als ze die reeds verkocht hebben.

  • Tja Erwin, idd. Is Trump met handen en voeten gebonden.
   Trump en Q ruim 6/7 jaar geleden dook dit op, op 8chan. Maar ook dit bleek een tactische zet van de deep state.
   The term great awakening zegt ook alles, het grote ontwaken van alle volkeren.
   Trump is alleen een aangever gebleken, en zeker geen Neo (de ware) maar zelfs die diehard fans van hem, blijven maar verzuipen in de hoop op de herkiezing van hem in 2024.
   Deze zullen gewoon weer gerigged worden, en dan kunnen ze eindeloos blijven zeveren hoe corrupt en crimineel de gevestigde politiek is.
   Alleen het volk wat gaat opstaan is de enige uitweg.
   Er is geen Neo wat het artikel al beschrijft.

  • Erwin juni 8, 2023 at 11:06
   En dat geld wmb voor al die figuren die liever een wereld ziet branden om zijn eigen haard te “sparen”
   Dat is de individualistische maatschappij waar we terecht zijn gekomen.
   @ werkende ouders,of 1 oudergezinnen.
   De tijd en aandacht die (sommige) mensen tegenwoordig hebben voor hun kinderen,is stuitend.
   https://youtu.be/ub747pprmJ8 (tijdsgeest)
   Scholieren die worstebroodjes en frikandelbroodjes bij de supermarkt naar binnen schuiven,alsof ze thuis nix krijgen,of niks van huis meekrijgen.(zie regelmatig bammetjes in de bosjes verdwijnen.)
   Dus als de samenleving verdomd,om een collectief te zijn,zijn we gedoemd.
   Niet dat ik dat zo erg vind.Corona-hoax toonde het NSB gehalte in Nederland al aan.
   Ach ze moesten in WOII de joden hebben.Gelukkig zijn wij geen jood.
   Toen moesten ze de zwakzinnigen en homo’s hebben.Gelukkig zijn wij geen homo’s.
   Toen moesten ze de verzets-lieden hebben.Gelukkig zitten wij niet in het verzet.
   Voor eigen veiligheid is men bereid het leven van hun mede-mens op te offeren.
   De politie deed braaf mee,burgelijke stand had alles al netjes geregistreerd.
   De Telegraaf deed maar wat graag stukjes afdrukken voor de bezetter,uit lijfsbehoud.
   Dus,vraag je jezelf nog eens af?
   Zijn al deze mensen het ondertussen wel waard,om voor te strijden?
   Mijn mening is NEEN.
   De aggressieviteit in corona-hoax tijd was al erg.Mij zou medische zorg ontnomen moeten worden.
   In kampen gezet moeten worden want waren een risico-factor.
   Wie heeft er met 3 a 4 spuiten nu de meeste risico gelopen?
   De domme mede-mens die niet zelf nadenkt en doet wat de roverheid adviseerd.
   Lemmings!
   Die afgrond hebben ze verdiend en ik onderga wel mijn lot.

 3. Het wordt weer warm dit weekend ook, door het astrale fanatisme van de toeristen met hun iPhone die je nu al overal ziet, foto’s van alles, vooral van koffie en gebak. Dit is het echte nieuws. Het kan niet warm genoeg zijn voor de kille Hollanders en Duitsers.

  • Mijn familie woonde daar vlakbij, ze hadden de eerste versie van het dagboek, dat heeft nog wel wat, maar ik heb altijd moeten worstelen met de astrale sfeer.
   In de toekomst mag enkel nog Anne Frank gelezen worden. De rest komt op hetzelfde neer.

  • Ik sprak erover met een van de meesters van wijsheid, omdat er een reïncarnatie verhaal is van Anne Frank dat heel Zweden heeft geconditioneerd. Ik vroeg wie zij was in haar leven daar vóór. Antwoord: niet veel soeps.

 4. De criticasters van het corrupte satanische systeem zullen uit de samenleving worden weggezuiverd om het opgelegde ‘Dictaat van Waarheid’ te beschermen en de schaapjes dom te houden. Alles on het mom van hun “vrijheid van meningsuiting” en het “redden” van het klimaat!

 5. De blockheads rule the world .
  Duidelijk .
  Don Quixote gehalte lees ik hier ook weer .
  De fluisteraars “ik buig niet hoor !”
  Trouwens anne frank .. ben in 63 1 keer er naar toe geweest ver en ver voor de Commercialisering.
  Het is al tig jaar een multi graai en lijkenpikkerij gedoe.
  Ik ken kinderen van joden (ouders 2 de wereld oorlog) die enorme sommen geld hebben gekregen voor het leed van de ouders. Ben opgegroeid onder de rook van de oude wester.
  Wij hadden ook geen godvergeten ruk een tirranieke gefrustreerde oude vaar . Oorlogs syndrome.
  Je wil gvd niet weten wat voor mogelijkheden je had om nog iets te betekenen en te creéren in het leven . De school frater zei jij groeit op voor galg en rad .
  Nu lees ik wederom weer de draadjes van een aantal leeghoofen met gelardeerde txt ..
  P.S absoluut niet iedereen hier er zit heel inhoudelijke txt hiet .
  Maar bespaar mij het “we”moetren er wat aan doen hoor” en moge ze branden .
  Quote”Ik zal tot mijn laatste snik strijden voor de waarheid, want anders heeft mijn leven weinig zin. Ik gedei niet onder een leugen. Daar krijg ik nou een zenuwinzinking van.” daar kan ik geen chocolade van maken . Talking heads !
  Trouwens er zit te weinig humor in de draadjes.
  Bevalt het niet dan zwijgen we gewoon.
  Groeten Cor .

 6. Daar loop ik mijn gehele leven tegen aan. De grote oplichters en leugenaars worden geprezen door het naïeve gehoorzame en volgzame volk. Terwijl de waarheidsvertellers de goot in getrapt worden.

  Het is wel zo met leugens en halve waarheden kun je je veel beter voordoen, dan je in werkelijkheid bent. Dat streelt dan weer je ego. Zie maar aan de selfies generatie.

  Daar oplichters altijd hun slachtoffers met mooie praatjes hen om de tuin leiden en zich altijd voordoen alsof zij verstand van zaken hebben. Totdat jij in hun val bent gelopen en je saldo geplunderd wordt komen hun slachtoffers er pas achter. Voor die tijd wordt alle waarschuwingen van andere weggewuifd tot aan ruzies en uitsluitingen aan toe. (zie maar in de corona hoax) De meeste willen gewoon bedondert worden lijkt wel, want de waarheid is niet vriendelijk en vaak te hard voor een tedere verstand en begrip.

  Ongeveer driekwart van het volk wil liever iemand volgen, dan zelf zijn weg uit te stippelen in het leven.

  In elke vriendenclub zit wel een charlatan, die klaplopen op de andere zonder dat het echt opvalt. Hoe groter de groep hoe liever zij dat hebben. Maar als jij ze ontmaskert, wordt het meestal zo verdraait dat jij de rotte appel bent in de groep i.p.v. hun. Dan kun je wel alle voorgevallen met de waarheid vertellen, maar daar krijg je geen luisterend oor van de rest van de groep van. Alsof daar een schaamte overheerst. Vaak zijn dat diegene die de beste betaalde baan hebben in de groep en zo het mist verdacht zijn voor de rest van de groep. Zij zijn dan ook vaak diegene die graag met een gezamenlijke pot willen werken, want op die manier kunnen ze meer uit de pot halen dan andere.

  Net als elke regering een private coöperatie is die alle failliet zijn en geen enkel vermogen hebben. Zij direct bij hun aantreden een soort van noodsituatie verkondigen, om zo illegaal de macht te grijpen over de de bevolking. Hun autoriteit is dan ook enkel vermeend bevoegd. De Justitie/belastingen hanteren het piratenrecht = het zeerecht = het handelsrecht = het contractrecht. Het zogenaamde UCC hanteren zij. Alle belasting brieven zijn enkel een handelsvoorstel, die kun je gewoon kunt afwijzen zonder dat jij problemen krijgt. Accepteer jij ze of ga je in bezwaar, dan ga jij akkoord met hun handelsvoorstel.

  Met de geld creatie is het nog grotere oplichterij. Over de gehele wereld hanteren ze het fiatgeld, waar nu 97% digitaal van is en 3% contant. Jij als levend mens kunt alleen geld verkrijgen als jij de fictieve natuurlijke persoon identiteit aan neemt met het Burger Slaven Nummer. Want alle geld wordt aangemaakt door de centrale banken 14 dagen voordat jij het ontvangt op je verplichte bankrekening. Dat geld wordt dan 2x aangemaakt door de centrale banken. De ene om jouw salaris inclusief inkomsten belasting en werkgevers premies te betalen en het onzichtbare 2de deel gaat rechtstreeks naar de desbetreffende coöperatie. Maar beide worden als een schuld geboekt bij de centrale banken als tegenwaarde. Daar de coöperatie jouw natuurlijke persoon identificatie als staatsobligatie verhandeld op de beurzen. Zodat de coöperaties werk vermogen verkrijgen, vroeger werd dat voor een maatschappij op te zetten gebruikt zoals huizenbouw, de infra structuren, zorg, sociale vangnetten, staatspensioen en de energie voorzieningen. Maar de coöperaties hebben steeds meer staatseigendommen verkocht aan de hoogste bieder (het zogenaamde privatiseren) Omdat zij nooit geen rem hebben om meer geld uit te geven, dan zij tot hun beschikking hebben.

 7. Trump of Biden allebei Rothschilds
  puppets.
  Dus wat maakt het uit wat men stemt!

  Ik heb ook gelezen dat het Anne
  Frank dagboek waarschijnlijk door
  Otto Frank is opgemaakt omdat
  het is geschreven met een ballpoint.
  Maar dat moet ik nog verifiëren.

  • Corrie juni 8, 2023 at 18:28 Bal-pen is al veel eerder uitgevonden als idee(1888) maar werd pas later doorontwikkeld.
   In 1945 was er een echt product,CROSS genaamd.
   Na WOII is de R.A.F. er verder mee doorgegaan,het te ontwikkelen voor vliegen op grote hoogtes.
   Het handschrift is ook niet overeenkomstig met het eerdere handschrift,
   dat van ANNE zelf moet zijn.
   Dus iemand heeeft er een paar sappige details aan toegevoegd.
   Heerlijke propaganda!

 8. De nieuwe holocaust komt eraan en jullie hebben niets in de gaten. Ook in dit artikel weer. En nu zitten de joden in Israël. Lekker makkelijk aan te wijzen. Want de joden zijn de bankiers die er achter zitten. De Rothschilds, de Zuckerbergs, de Goldmans, Kissinger, Fink, jullie pikken ze er feilloos uit. Net als in de jaren dertig. “Ja, er zit toch wel wat achter.” En ze voeren de druk steeds verder op met de ‘joden’ als ‘beschermde poppenspelers’.

  En dan is het wachten op een popie jopie die ‘jullie snapt’. Die er ‘wat aan gaat doen’. Een echte leider die niks met did elite te maken heeft. En dan is het ‘op naar Israël’, die nazi apartheid schurkenstaat!

  En dan komt ‘de Ene’, waar Neo in ’the Matrix’ van afgeleid is.

  Je ziet het misschien nog niet. Maar het is hetzelfde cliché (matrijs om geld te drukken) als een eeuw geleden. Van toen zeggen we ook zo lekker gemakkelijk “hoe dom waren die mensen dat ze dat hebben laten gebeuren? “.

  Nou… Zo dus. Oorlog, beurskrach, geruchten, opstand en daar gaan we weer. “De joden moeten dood! “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in