International Man: Onlangs hebben we gezien hoe regeringen in Nederland en Canada boerderijen sluiten onder het voorwendsel van klimaatverandering.

Volgens John Kerry, de “klimaattsaar” van Biden, zijn soortgelijke maatregelen tegen Amerikaanse boerderijen in de maak.

De VS en Nederland zijn twee van de grootste landbouwproducenten ter wereld.

Het lijkt erop dat bepaalde Westerse landen oorlog voeren tegen boeren in naam van de klimaatverandering.

Wat is hier echt aan de hand?

Doug Casey: Ik zeg niet graag dat dingen zoals COVID of een rabiaat geloof in antropogene klimaatverandering deel uitmaken van een samenzwering, hoewel het vaak wel zo lijkt. Ik heb de neiging om samenzweringen om een aantal redenen buiten beschouwing te laten. Het lijkt waarschijnlijker dat het massahysterieën zijn, het soort dingen dat eind 17e eeuw in Salem gebeurde, maar dan op gigantische schaal. Versies van het soort “groepsdenken” dat in de 20e eeuw ook een aantal landen in zijn greep hield.

Hoe dan ook, wat een oorlog tegen de landbouw lijkt te zijn van de kant van “de elite” is zowel echt als ernstig. Mensen met macht willen graag elk aspect van het leven van het plebs controleren, meestal voor het veronderstelde welzijn van de mensheid of de planeet zelf. Zij geloven dat er regels moeten zijn voor waar het plebs leeft, wat ze mogen zeggen en denken, en zelfs wat ze eten. De “elite” zegt graag dat boerderijdieren gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde doordat ze methaan uitstoten.

Maar misschien is het meer dan dat. Misschien is het een algemeen geloof, zelfs onder het plebs zelf, dat de wereldbevolking, die voornamelijk uit nutteloze eters bestaat, te groot is. De machthebbers hebben al meermaals gezegd dat acht miljard mensen “te veel” is en dat een optimaal niveau minder dan een miljard zou zijn.

Dit is een vreemde gedachte: Ze kunnen geen mensen meer in gaskamers stoppen en hopen ermee weg te komen. Maar misschien kan het verminderen van de hoeveelheid en kwaliteit van hun voedselconsumptie, naast andere maatregelen, hetzelfde effect hebben. Een gekke gedachte? Vergeet niet dat regeringen oorlogen, hongersnoden en vervolgingen hebben gesponsord die honderden miljoenen mensen het leven hebben gekost. Er is geen reden om te denken dat de huidige “elite” minder snoodaards zijn dan hun voorouders. Integendeel …

Er is genoeg bewijs dat het soort mensen dat de wereld beheerst en regeringen leidt, kwade bedoelingen heeft met hun medemensen. Zelfs als ze zich voordoen als filantropen en humanisten, behandelen ze hen meestal als een middel om hun doel te bereiken of als een last.

International Man: De centrale planning van de landbouw door de overheid kan rampzalig zijn.

Miljoenen mensen stierven bijvoorbeeld tijdens hongersnoden in de Sovjet-Unie als gevolg van een rampzalig beleid dat aan boeren werd opgedrongen.

Ziet u vandaag de dag parallellen?

Doug Casey: De overheid is als instituut aangeboren onbekwaam om iets te creëren.

  Een Amerikaanse nobody staart naar Mordor

Ze kan alleen controleren wat anderen creëren, en dat is voornamelijk destructief. Er zijn veel voorbeelden. De voortdurende hongersnood in de USSR toen die nog bestond, inclusief Stalins Holodomor in de Oekraïne. Mao was beroemd voor het creëren van voortdurende hongersnood in China tijdens zijn Grote Sprong Voorwaarts en opnieuw tijdens de Culturele Revolutie.

Boeren hebben het altijd slecht wanneer “de elite” het staatsapparaat in handen krijgt. Eén reden is dat boeren als groep in principe ondernemers zijn. Ze werken niet van 9:00 tot 5:00 uur. Ze nemen geen orders aan van supervisors die in hokjes werken. Ze zijn noodzakelijkerwijs onafhankelijk.

Boeren moeten kopen en verkopen als handelaars. Ze moeten praktische veldbiologen, botanici en zoölogen zijn. Ze moeten zakenmensen, monteurs, meteorologen en nog een dozijn andere dingen zijn.

Een succesvolle boer is van nature veelzijdig en getalenteerd – niet het type persoon dat geneigd is om orders van hogerhand aan te nemen. Hij is iemand die eigendom bezit en dat waardeert.

Als klasse zijn boeren natuurlijke vijanden van socialistische regeringen. Het is waar dat ze gecorrumpeerd kunnen worden, zoals veel boeren in de VS sinds de jaren 1930 met subsidies. Maar boeren zijn meestal onafhankelijke vrijdenkers.

Daarom staan regeringen wantrouwend tegenover hen en zijn ze geneigd om speciale aandacht aan boeren te besteden.

International Man: Nu de inflatie vlees voor velen onbetaalbaar maakt, wil de elite het volk tevreden houden door hen te laten denken dat vlees slecht is voor het milieu.

Dat is een belangrijke reden waarom er een stortvloed aan artikelen in de mainstream media is verschenen waarin vleesconsumptie wordt veroordeeld en goedkope alternatieven worden gepromoot.

Bill Gates zei onlangs: “Ik denk dat alle rijke landen moeten overstappen op 100% synthetisch rundvlees.”

“Je kunt geen koeien meer hebben,” en regeringen kunnen “regelgeving gebruiken om de vraag totaal te verschuiven.”

Wat vindt u hiervan?

Doug Casey: Het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft ongeveer 100.000 werknemers. Het is een van de vele Amerikaanse overheidsdepartementen die afgeschaft zouden moeten worden. Als ook maar één van die 100.000 werknemers iets van landbouw of landbouw afweet – en dat doen de meesten niet – dan zouden ze dat moeten gaan doen, in plaats van het leven van boeren zuur te maken.

Interessant genoeg is de belangrijkste missie van de USDA, die op haar website staat, het bestrijden van klimaatverandering. Niet het verbeteren van de voedselproductie.

De USDA, de EPA en vele anderen maken regels voor alles wat boeren tegenwoordig doen. Ik wil erop wijzen dat volgens de regels van de USDA een “boerderij” elk stuk land is dat meer dan $1000 aan producten produceert of kan produceren. Dat is een ongelooflijk laag bedrag. Een tuin in uw achtertuin kan als een boerderij worden beschouwd als dat de autoriteiten goed uitkomt.

  Klaus Schwab beweert dat het WEF uw onderbewustzijn kan controleren door uw dromen te hacken

Wat een boer ook produceert, hij kan rekenen op veel toezicht van een regelgevende instantie die zijn bestaan wil rechtvaardigen.

Alle productie moet door een gebureaucratiseerd, gecentraliseerd en sterk gereguleerd proces. Het is bijna alsof alles wat geproduceerd wordt naar een centrale verwerkingsfabriek in Kansas gestuurd kan worden, voordat het na gehomogeniseerd, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, verpakt en gedenatureerd te zijn, teruggestuurd wordt naar de plaats waar het vandaan kwam.

Dit is een slechte zaak omdat het leidt tot minder onafhankelijkheid van zowel producenten als consumenten en meer afhankelijkheid van bureaucratieën die niets anders meebrengen dan belastingen en voorschriften.

International Man: Als onderdeel van deze trend die we hebben besproken, promoten de media, het World Economic Forum en bepaalde politici het eten van insecten als oplossing.

In een artikel in The Economist staat “We gaan Europeanen en Amerikanen er niet van overtuigen om massaal insecten te gaan eten… De truc zou kunnen zijn om ze stiekem in de voedselketen te laten glijden.”

Wat vindt u van het idee om mensen insecten te voeren?

Doug Casey: Vooral in het Oosten worden bepaalde soorten insecten en larven in supermarkten verkocht. Ik heb er een paar geproefd en na het overwinnen van een culturele weerzin, kunnen het best lekkere snacks zijn.

Al tientallen jaren worden er in de VS zelfs mieren in chocolade verkocht in speciaalzaken als eetbare nieuwigheid. Af en toe wat insecten of larven eten om uw vrienden op een cocktailparty te vermaken is één ding, maar de hele aard van het dieet van mensen veranderen omdat u denkt dat het een moreel gebod is om insecten te eten? Dat idee is krankzinnig. Het manipuleren van de voedselvoorziening en de eetgewoonten van het plebs is erger dan onnodig; het is vernederend.

De beweging om de aard van de landbouw radicaal te veranderen en de massa te voeden gaat echter veel verder dan insecten. Een Fins bedrijf genaamd Solar Foods heeft een obscure bacterie ontwikkeld die in kuipen gekweekt kan worden, grotendeels leeft op waterstof en zonlicht, zeer rijk is aan eiwitten en, volgens hen, zeer milieuvriendelijk is. De bacterie kan tot poeder worden gedroogd en tot eetbare vorm worden gemanipuleerd. Ik ben helemaal voor innovatie. En ik neem aan dat Wokesters en de hongerende massa’s er misschien wel voor zullen gaan. Maar ik vind dat het gepromoot moet worden als veevoer, niet als vervanging voor Soylent Green. Maar dat zal niet werken als vee wordt geëlimineerd.

Nu we het toch over vee hebben: het Ierse parlement heeft opdracht gegeven om de Ierse veestapel drastisch in te krimpen. Ongeveer 65.000 koeien zullen in elk van de komende drie jaar worden afgemaakt om de veestapel met ongeveer 10% te verminderen en zo te voldoen aan de CO2-dictaat van de EU. Ik vermoed dat dit de vorm is van dingen die overal gaan komen.

  Doel van de op angst gebaseerde pandemie: nieuwe virussen creëren, dan de wereldbevolking met enkele miljarden verminderen door iedereen bang te maken dodelijke vaccins te nemen

Het probleem is dat de mensen aan de top, die zichzelf als een aparte klasse zien en enorme hoeveelheden macht en geld hebben, vinden dat zij het recht hebben om het plebs te commanderen. De wetten die zij aannemen hebben slechts een marginale invloed op hen. Ondertussen is het plebs ingeprent met ideeën waardoor ze denken dat het moreel verkeerd is om dieren te eten, zoals dieren altijd al andere dieren hebben gegeten.

Ik begrijp de esthetische neiging om vegetariër te zijn. En ik waardeer het morele gevoel om geen andere wezens te slachten. Maar dit is een keuze die, net als alle andere keuzes, aan individuen moet worden overgelaten, en niet aan hen moet worden opgelegd door degenen die zichzelf als hun meerderen beschouwen.

International Man: Wat kan de gemiddelde mens doen nu de oorlog tegen boeren en vlees steeds sneller gaat?

Doug Casey: Wat u zich misschien afvraagt is: is het mogelijk om tegen de staat te vechten?

Als u de wet niet volgt en doet wat u gezegd wordt, loopt u het risico om in de gevangenis te belanden of dat uw eigendommen in beslag worden genomen. Het is gevaarlijk om tegen de wet in te gaan, vooral wanneer de gemiddelde persoon denkt dat hij in een “democratie” zit en controle heeft over wat er gebeurt. Dat is een illusie. Onze nomenklatura hebben de controle over het staatsapparaat.

Kunt u enige vorm van politieke actie ondernemen om de mensen die de touwtjes in handen hebben te veranderen? Ik denk dat de verkiezingen van 2020 hebben laten zien dat dat waarschijnlijk zinloos is, voor zover.

Kunt u met deze mensen redeneren? Waarschijnlijk niet.

We hebben te maken met een psychologisch probleem, niet met een intellectueel probleem. Daarom is de situatie niet echt oplosbaar met rede en feitelijke argumenten. Besef dat de enige reden om te proberen dingen te veranderen niet is omdat u zult slagen – dat is onwaarschijnlijk – maar omdat het juist is.

De richting van de maatschappij heeft een eigen leven. U zou moeten werken aan het omkeren van slechte trends, gewoon omdat het goed karma is en, persoonlijk, psychologisch bevredigend.

Besef echter dat de neerwaartse trend al tientallen jaren aan de gang is. Ze versnelt nog steeds en zal waarschijnlijk blijven versnellen tot ze een echte crisis bereikt, die zeer onaangenaam zal zijn. We weten niet wat er gaat gebeuren als we door de crisis heen zijn. Wat er met de boeren en de voedselvoorziening gebeurt, is er maar één aspect van.

Via Doug Casey op Internationalman.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Rutte’s landroof: Nederlandse boeren zijn nog niet veiligVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe criminalisering van de waarheid in de westerse wereld
Volgend artikelWat te doen als de COVID-tirannie terugkeert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. “Onlangs hebben we gezien hoe regeringen in Nederland en Canada boerderijen sluiten onder het voorwendsel van klimaatverandering.”

  Lieden zoals Gates en Soros investeren absurde bedragen in landbouwgronden en woningen. Twee van de 5 essentiële zaken die en mens nodig heeft. Door afhankelijk te worden is de mens een voorwerp aan het worden. Iedereen krijgt heir de klappen, zowel arm als rijk. De auto word onbetaalbaar, reizen enorm duur en wie op toerisme heeft ingezet als levensonderhoud zal steeds minder inkomen krijgen en uiteindelijk in de schulden sukkelen. Er is geen persoon van het gewone volk die niet de klappen zal krijgen, ook hen die in overheidsdienst nu de transitie naar een slavenstaat mogelijk maken. Zodra je niet productief genoeg bent of zelf gaat denken ben je niet langer neen nuttig gebruiksvoorwerp maar slechts een voorwerp. In deze omslag naar een ander soort wereld is er geen plaats voor het grootste deel van ons…

  Sommige van ons worden orgaan donor, anderen zullen voortplantings vee zijn. De rest werkers tot men ene nutteloze eter word, dan wacht de dood door te worden weggespoten, in enkele seconden is de mens tot pulp bij een waterstraal van 100 bar. Het water kan worden opgevangen en dient als grondstof voor vanalles…

  Tijd voor revolutie

   • Niet alleen jammer
    Types als Rutte weten dit allemaal. Daarom lost hij niets op..het heeft toch geen zin ( meer)..
    Denk daar maar over na.
    Ik zie wat ik zie
    En ik “weet” wat ik weet.
    Dus zorg voor jezelf. Leg een forse moestuin aan..een handpomp op een bron in de tuin. Een geit..kippen..
    Melk en eieren als ruilmiddel..

 2. de grootste veestapel in Ierland is van de Arabische superrijken,.. we zullen nog zien of het hen lukt deze massamoord op runderen zal lukken…al heeft Amerika dat al eens voorgedaan in eigen (gestolen) land om anderhalf Miljoen bisons af te slachten om de indiaanse bevolking te verplichten om bij de blanke Moordenaars eten en kleding, alsook tentzeilen en wat nog meer te kopen.. tenslotte is het huidige amerika ontstaan uit de Vuilnisbelt van Europa…dat mag ook eens gezegd worden….

  • Ja, dat mag gezegd worden..
   Wij hebben 11 jaar gewoond op een mooie plek. Maar wr was zo veel haat en nujd en ellende in die straat…later hoorden we dat die straat, en het verlengde ervan, het afvalputje was van de grotere plaatsen in de buurt..
   Allemaal zeer negatieve energie, die is blijven hangen. Eeuwenlang!

 3. >>De VS en Nederland zijn twee van de grootste landbouwproducenten ter wereld.<<

  Hoe dan? Als we ook het kleinste land ter wereld zijn en het meest dichtbevolkte….

  • In export waarde. Dus wat er van de productie overblijft voor export. NL heeft veel land- en akkerbouw en een grote productie per hectare en de Lalalanders kunnen dit lang niet allemaal zelf consumeren…

  • Nederlandse boeren zijn -per hectare- de meest productieve boeren ter wereld. Daar zijn verschillende redenen voor. De grond is rijk, dat maakt het gemakkelijk om te telen.
   Deels heeft dat te maken met een lange geschiedenis; bedrijven die al generaties in de familie zijn en men daardoor enorm veel kennis heeft opgedaan over die grond en hoe die het best te gebruiken.
   Deels ook vanwege de noodzaak om op een heel klein oppervlak voldoende te verbouwen voor een grote bevolking.
   En deels vanwege de extreem stricte regelgeving waardoor boeren steeds verder werden gedwongen efficienter ter zijn.

   Nederland is slechts een postzegel-landje maar is toch al jaren een netto-exporteur van voedsel. Zozeer zelfs dat Nederland al decennia in de top 5 van voedselexporteurs staat. Dat alles vanwege de zeer grote kennis en efficiency van de Nederlandse boer. Dat is ook een reden dat een Nederlandse boer in feite overal ter wereld welkom zal worden geheten als hij wil verhuizen; een goed boerenbedrijf vertegenwoordigt voor de regio waar het zich vestigt een flinke werkgelegenheid, flinke economische boost en voedselveiligheid.

   • Overal ter wereld welkom?
    Nou (alvast) niet in Canada, de VS en Belgie en misschien nog meer (nu reeds).
    Vroeg of laat zullen wel meer dit stramien volgen als het wordt opgelegd door WEF, WHO, UNO of welk ander supranationaal syndicaat dan ook.
    Mogelijk wel nog welkom in China of Rusland (zoals de Zuid-Afrikaanse boeren).
    M.n. in China is de taal echt een barriere en in Rusland zijn de winters geen pretje.
    T.o.v. pakweg SPanjaarden of Grieken doen wij graag lekker stoer over dat we wel erger kou gewend zijn in de winter maar in vergelijking met 30 a 40 graden onder nul zijn onze winters wel heel erg mild.
    Nou goed, tot zover de problematiek voor de boeren.

    Maar de rest van de bevolking, ook buiten NL zit dus met het probleem van minder productie/aanbod van voedsel op de (wereld)markt, wat zal resulteren in stijgende prijzen en zal bijdragen aan armoe voor vele gezinnen.

 4. Waarom voeren zij geen oorlog tegen de corrupte kapitaliste bedrijven met zijn milieu vervuiling, pfas, plastic, zware metalen en enz van Shell, Nestle, Unilever, 3mnm, tetra steel en chemische bedrijven, accu bedrijven en enz? Plastic en vervuiling is overal te vinden nog erger dan co2.

  • Je denkt toch niet dat ze oorlog gaan voeren tegen zichzelf? De genoemde bedrijven zijn in handen van het crapuul dat aan de touwtjes trekt.

  • Beste Lisa,
   Kapitalistische bedrijven hebben politici nodig om uit te breiden en meer winsten te maken.
   Politici hebben het volk nodig om dat te kunnen doen.
   Het volk heeft de kapitalistische bedrijven nodig.( Google, Apple, Shell, enz.enz.
   De belangen van het volk zijn ondergeschikt aan die van de kapitalistische bedrijven.
   Het volk is slechts een middel om belangen na te streven, het is voor niemand een doel.

  • Omdat het geen kapitalistische bedrijven zijn, doch corporatistische die via lobbyen de politiek juist naar hun hand proberen te zetten.
   Overigens riskeren zij anders slachtoffer te worden van beleid wat ze niet zelf hebben aangestuurd, dus kan ik dat vanwege die bedrijven nog wel begrijpen.
   Het probleem is evenwel dat de staat te veel macht heeft om te reguleren.
   Als de staat louter een nachtwakersstaat zou zijn, niet bevoegd voor de 1001 waarmee zij zich nu wel bemoeit, dan had lobbyen geen zin. De kern van het probleem ligt dus bij het loutere bestaan van een quasi ongebreideld reguleringsmonopolie. Dit nodigt gewoon uit tot infiltratie, overigens niet slechts door “kapitalistische” bedrijven maar ook bv. door vakbonden die vaak zelfs openlijk gelieerd zijn aan politieke partijen. Zowel premier Kok in NL als Dehaene in B kwamen uit de vakbondshoek.

 5. Een miljard mogen overblijven, de rest wordt geruimd. Oorlog, ziekte en honger dat staat ons de komende jaren te wachten..

 6. Let even op wat er nu gaande is in Canada: Gigantische bosbranden die de zon in New York City verduisteren en de overkant van de brug bijna onzichtbaar maken.
  Komt dat even goed uit voor de club van onteigenaars… Of zou er sprake zijn van weermanipulatie in combinatie met brandstichtingen (zo’n 160 bosbranden)? Het lijkt me de moeite waard om dat uit te zoeken.

  • Een flink deel van de VS heeft last van die rookontwikkeling. Hier in Pennsylvania idem; je kunt het ruiken, je kunt het in de keel voelen, hoewel de zon schijnt lijkt het mistig, tot een punt waar het letterlijk kouder is dan het zou moeten zijn; de rook dempt het zonlicht. Afhankelijk van hoe lang dat duurt zou dat gevolgen kunnen hebben voor de oogst.

   Vreemd genoeg hoor je al die millieu-freaks wel gillen over klimaatverandering die de bosbranden zou veroorzaken (onzin, de laatste decennia zijn er gemiddeld juist steeds minder bosbranden) maar ik hoor niemand gillen over de enorme hoeveelheden CO2 die hierdoor worden uitgestoten.
   Of het zeer onwenselijke effect van lagere temperaturen door minder zonlicht.

 7. Wij moeten niet de krioelende en kruipendd insecten eten. Ook niet als snack.
  Elk aspect in het leven begint op snackniveau.
  En alle kunnen ons overspoelen en verslaven of we weten beter.

  En het mooi; het stopt, het houdt op, ieder die levenswaardigheid tegenstreeft wordt verwijderd.

  • Ja, dat mag gezegd worden..
   Wij hebben 11 jaar gewoond op een mooie plek. Maar wr was zo veel haat en nujd en ellende in die straat…later hoorden we dat die straat, en het verlengde ervan, het afvalputje was van de grotere plaatsen in de buurt..
   Allemaal zeer negatieve energie, die is blijven hangen. Eeuwenlang!

 8. Net zoals in Nederland de groene waanzin ten top wordt gedreven door de grote energie bedrijven hun gang te laten gaan om de Nederlanders met te hoge energieprijzen uit te zuigen, de hoge energieprijzen die tijdelijk aan het zakken zijn maar zodra de winter aanbreekt dan wordt het helemaal onbetaalbaar voor veel mensen, de lage sociaalklasse is reeds in het bezit van het WEF regime, nu zijn ze bezig om de middenklasse om zeep te helpen met alle middelen die hen ter beschikking staan, weg economie, weg productie en doorvoer van goederen, iedereen even arm en afhankelijk van het regime.

  Herinner mij het citaat van de voormalige PvdA-voorzitter Hans Spekman: Nivelleren is een feest.

  • Tweede helft van 2023 zal verschrikkelijk zijn in Europa. Kou, echte oorlog, hongersnood. De helft van de europeanen worden geruimd. Veeartsen, meewerkend aan dit hele gebeuren kunnen trots zijn. Gelukt. Ruimen is hun business model.

 9. Sla die rand debiel van Klaus met een voorhamer dood , grotere mongolen als die ( zijn natuurlijk ook nog anderen zoals Rutte en kut kaag en Friese landverrader Hoekstra ) dit soort volk is het leven niet waard

 10. De boeren moeten weg zodat de nederlanders en europeanen geen groenten fruit en vlees meer kunnen eten.Iedereen mag dan een giftig happy insecten meal eten,nog een reden dat de boeren weg moeten is hun grond.Die wordt van de boeren onteigend (gestolen) om er tristatecities op te bouwen voor de toekomstige gechipte slaven.Die tristatecities zijn moderne concentratiekampen met 24/7 surveillance.Welkom in de NWO hel.

 11. LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU
  The Danger of Secret Societies.
  IS DE EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET EN NU MET FAKE MONEY EN IEDEREEN TRAPT ER IN.

  Belasting, inbeslagname, middeleeuwse praktijken en gelegaliseerde diefstal.
  https://youtu.be/0FTbLGMq5UM
  Er is dus een simpele en gerechtelijke manier om daar afstand van te doen. Luister naar deze video en begin te begrijpen in wat voor gehypnotiseerde wereld je geleefd hebt en waar je dus heen kan als vrije mens van vlees en bloed.

  Dit sociaalkrediet-systeem MET FAKE MONEY is in de hele Westerse wereld in wording Het is het kenmerk van het Wereld Economisch Forum in Davos en van Amerika’s Ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

  Het systeem van sociaal-krediet vereist dat “burgers” onderdanig zijn aan de regering.
  Zulke regeringen worden dan nog wel “democratieën” genoemd, maar de burgers hebben geen stem.
  Alle stemmen die afwijken van het narratief worden tenietgedaan.

  Merk op dat het tirannieke sociaal-kredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering.

  De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaal-kredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime, toen zes mega-concerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren.

  Opmerkelijk en in 1974 werden de plannen hiervoor in het Busch kabinet al goedgekeurd en werd reguliere gezondheid wegbezuinigd en Techno gezondheid aangekondigd en in gang gezet zonder dat wij daar iets van af wisten. Zie de The Trueman Show #51 Catherine Austin Fitts

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal. Naast Bush junior en senior, telt het genootschap nog vijf leden uit de Bush dynasty. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

  Ik schat dit laatste niet onwaarschijnlijk, zeker als men kijkt naar de invloed van Bones t.o.v. de CIA en als de naam Bush weer om de hoek komt kijken.

  https://www.bol.com/nl/nl/p/skull-bones/1001004004726938/

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

  Maar Claus herhaalt de praktijken van zijn vader en grootvader Busch die samenzweerders bij Hitler in de tweede Wereldoorlog en hebben zij ideologie overgenomen in de great reset en is wederom weer de doelstelling: Zo groot mogelijke macht nastreven en gebaseerd op de Terra Nullis van de Romeinen en is overhevelingen van 2000 jaar reïncarnaties en is de mens nog steeds slaaf en komt voort uit deze energie.

  Toe-eigenen zonder recht, dader/slachtoffer rol, anderen de schuld geven, wet en regelgeving en controle houden en is 2D energie. De nieuwe energie sinds 2009 is authenticiteit, eigen wil nastreven, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde en liefde voor de komende 2000 jaar.

  Is de zon in cycli 25 heftiger dan ooit en hiermee gepaard gaande Schumann resonantie die de chakra’s openen naar het hart en zijn zielsverlangens. Wordt de cyclus afgesloten met heftige weersveranderingen om de cyclus schoon te spoelen en in dit geval met heel veel water. Hebben we een poolshift momenteel en draaien van yang een mannelijke energie naar yin een vrouwelijke energie en belanden we sinds 2012 in The Great Mother en gaan de vrouwen de komende 2000 jaar de leidende rol spelen.

  Earth’s Magnetic North Pole Is Shifting, Prompting Fears of a Coming Global Chaos
  https://youtu.be/M49FwCSjPGE

 12. Nieuwetijdskinderen zijn vredestichters. Ze komen met specialiteiten; wijsheid die naar voren komt op de gepaste tijd. Deze kinderen komen als “systeem krakers”.
  https://www.nieuwetijdskind.com/kenmerken-nieuwetijdskinderen/

  De maatschappij is niet “tegen hen”, maar de maatschappij slaapt in veel opzichten. Het is de slaap der gewoonte en de komst van de nieuwetijdskinderen vormt een ‘wake-up call’.

  The COVID-19 Vaccines Are Neither Safe, nor Effective, nor Reversible…..

  Yes I called this from the start. How did I know?

  https://www.theepochtimes.com/health/a-colossal-failure-around-the-world_5260961.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-05-22&src_cmp=health-2023-05-22&utm_medium=email&est=moOu5mTGwls0K8BmRRJXVkpPhmjS2Qz%2F6tasbilZW6FRq4Tq3usTeNwEVeQcm%2B8kk9b8cMywfUIY

  As you shift your energy from 3D to 5 D you may feel as though your old life is collapsing. As you take in more light energy your 3D experiences will start to shift. People may leave your life and new ones come in. You may find ‘your tribe’ so to speak. you will realise how much better you feel in this new life, lighter, happier and living your best life doing what you love and have increased energy. You are rebuilding and attracting more of what you want!

  Peace, Love and Life! https://stardustvibes.com/blogs/news/nine-signs-that-you-are-shifting-from-the-3d-to-the-5d-consciousness-new-earth

  Wake Up for Ascension to a New Earth – Or Leave
  There Is a Place You Can Go – That place is a New Earth free from sickness, crime, and war. The Earth is shifting to a higher vibration – from third density to fourth and fifth density. For you to survive on the New Earth you must also change your frequency to match that of the New Earth. Unless you make that change your body frequency will be incompatible with these new frequencies and you will have to leave. You have a choice, prepare to ascend or transfer to another third density planet. Ascension is available for those who choose to move out of duality consciousness into Unity Consciousness. Dr. Pettit explains some of the requirements and preparations needed to ascend from the Old Earth.
  https://books.google.nl/books/about/Wake_Up_for_Ascension_to_a_New_Earth_Or.html?id=tdlAmQEACAAJ&redir_esc=y&fbclid=IwAR0DTGH5oS4kXhNql_RTy0pV4ecsbTiTOlC2UH7_Wd-jNoo-7AF-OPwhM4M

  Do your Shadow work
  https://lifecoachestoolbox.com/index.php/the-orders-of-creation-12-dimensions-of-reality

 13. Where’s The Pole & Why It Matters also your body and brain
  https://youtu.be/OIAsqsVb6yA

  Astrologers believe that the Age of Aquarius will bring the Divine Feminine to full glory and power. Feminine qualities will be honored and respected, rather than seen as weakness. Beyond that, visionaries describe the Age of Aquarius as an era where the Divine Feminine and Masculine come into balance, leaving behind the masculine hierarchy of the Piscean Age driven by ego.

  De meesten zijn in Nederland geboren, simpelweg om het feit dat hier het duister in de mens het sterkst is.
  De mensen denken hier het negatiefst. Dat kun je al zien aan de familie banden, bijna in iedere familie is er wel strijdt.

  Hier wordt dus als eerste liefde omgezet in onvoorwaardelijke liefde.

  Je beweegt je in het lage bewustzijnsveld van de 3e dimensie, dit betekent dat de totaal onbewuste mensen om je heen nog vanuit de 3e dimensie gedachtegang denken (hun ego heerst nog over hen), maar jij bent al geboren met 4e dimensie gedachtegang met een hoger empathisch vermogen.

  Het zijn degenen die NU ontwaken uit de illusie.
  Degenen die NU hun verleden en zichzelf vergeven of al vergeven hebben. Is schaduw werk doen….
  Degenen waarbij hun kundalini al ontwaakt is.

  Alles is een History Repeat in good doing and bad doing en krijg je dit = DNA/RDNA je hele lichaam is een en al geheugen…..
  Eeuwige zielen
  Aanvaarding van het concept ‘reïncarnatie’.
  Vanuit het perspectief van de kronieken bezien zijn alle zielen eeuwig.
  Op dit begripsniveau houden de kronieken het archief bij van elke ziel zoals die van het ene leven tot het andere als verschillende menselijke wezens op aarde heeft bestaan en deze zich door tijd en ruimte heen heeft ontwikkeld. ALLES BEVAT wat ELKE ZIEL in de LOOP VAN ZIJN BESTAAN OOIT heeft GEDACHT, GEZEGD en GEDAAN, maar waarin ook alles ten aanzien van zijn toekomstige mogelijkheden IS VASTGELEGD. Tenzij je een keer je gedachtengangen onder de loep gaat nemen en perceptie over je handelen gaat veranderen. Deze zitten veelal vastgeroest in belemmerende overtuigingen. Je houdt niet van jezelf en/of hebt onvoldoende kennis van je eigen lichaam met wat werkelijke liefde is.

  Nog even de fysieke klachten die de komende dagen kunnen ontstaan met de zonnestormen/vlammen:

  Schumann & Zonnestormen 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 ✨️Klachten en symptomen

  Het beïnvloed het zenuwstelsel.
  Hersenactiviteit – evenwicht
  Plotselinge emoties
  Nerveus
  Angstig of paniekaanvallen
  Bezorgd
  Duizelingen
  Geïrriteerd
  Slaperig
  Vermoeid
  Gejaagd
  Vergeetachtig
  Stijgende lichaamstemperatuur.
  Koude rillingen
  Beladen wakker worden
  Ander slaapritme
  Licht gevoel
  Grieperig gevoel
  Spanningen in kaak en nek
  Hoofdpijn
  Oorsuizen-pieptonen in de oren
  Maagpijn
  Druk op de maag
  Maagzuur
  Ontstekingen
  Tandpijn
  Droge ogen – jeukende ogen

  🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿✨️Invoer van licht energie in het lichaam:
  Duizeligheid door nervus vagus activatie.

  (De nervus vagus is een zenuw die uit de hersenen komt en naar organen in de borstkas en buik gaat. De mens heeft een linker en een rechter nervus vagus, onder elk sleutelbeen.)

  Wazig zien
  Keelproblemen
  Hoge pieptonen
  Hoger hart-activatie
  -hartkloppingen
  -hoge hartslag
  -hartritme stoornissen

 14. Je kan alles opzoeken en staat deze nog open bij Hugo de Jonge Neigingen om achter te laten
  Verminderen van de invloed van deze neigingen kan het leven gemakkelijker en plezieriger helpen maken.

  Impulsiviteit
  • Onattente zelf-Ascensie
  • Gebrek aan besef van andermans behoefte aan steun
  • Egocentriciteit
  • Egoïsme
  • Gebrekkig oordeelsvermogen inzake geld
  • Verwachten dat anderen hetzelfde zijn
  • Onverschilligheid over hoe men door anderen wordt gezien
  • Verzet tegen het sluiten van compromissen
  • Woede-uitbarstingen
  Ik zeg ongeschikt. Waarom = Gebrekkig oordeelsvermogen inzake geld

 15. Mark Rutte 14 februari 1967. Den Haag

  ALLES BEVAT wat ELKE ZIEL in de LOOP VAN ZIJN BESTAAN OOIT heeft GEDACHT, GEZEGD en GEDAAN, maar waarin ook alles ten aanzien van zijn toekomstige mogelijkheden IS VASTGELEGD. Tenzij je een keer je gedachtengangen onder de loep gaat nemen en perceptie over je handelen gaat veranderen. Deze zitten veelal vastgeroest in belemmerende overtuigingen. Je houdt niet van jezelf en/of hebt onvoldoende kennis van je eigen lichaam met wat werkelijke liefde is.

  Neigingen om achter te laten

  Werken aan het verminderen van de invloed van deze neigingen kan het leven gemakkelijker en plezieriger helpen maken.

  • Zich aangetrokken voelen tot crisissituaties
  • Overdreven bemoeienis met andermans zaken
  • Ongeduldigheid
  • Ongepaste intensiteit
  • Neiging tot veroordelen
  • gebrek aan belangstelling met de psychologische beweegredenen van anderen
  • Verzet om mee te werken aan wat anderen willen!!!!!!! Doet ie dus niet en kijk over de afgelopen 3 jaar……
  • Overreageren
  • Iets totaal vernietigen om van een deel ervan af te komen
  • Obsessieve-compulsieve neigingen

 16. Dus part of the plan: De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen.

  De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim.

  Zij streeft naar een beter mens????????

  ALLES BEVAT wat ELKE ZIEL in de LOOP VAN ZIJN BESTAAN OOIT heeft GEDACHT, GEZEGD en GEDAAN, maar waarin ook alles ten aanzien van zijn toekomstige mogelijkheden IS VASTGELEGD. Tenzij je een keer je gedachtengangen onder de loep gaat nemen en perceptie over je handelen gaat veranderen. Deze zitten veelal vastgeroest in belemmerende overtuigingen. Je houdt niet van jezelf en/of hebt onvoldoende kennis van je eigen lichaam met wat werkelijke liefde is.

  Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest.

  Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo “bloedig en chaotisch” dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

 17. Don’t Know If Your Aware That The World Is Shifting And People Are Shifting too on Different Frequencies

  Infinite Parralel Earths and A lot Of Activity With Earthquakes Resonance

  Frequency Off The Charts And Whiteouts Mandela Effects Through The Roof People Who Are Awaken seeing this too and Experiencing Same Thing As Me Im One Of The Awaken Ones Seeing Numbers Everyday and Synchronicities too Every time we get close to 40 Degree Mark
  We Shift Cern Is On same time too Funny Enough…..
  https://youtu.be/4721qJSZ5wY

  The earth is moving up in vibration or frequency from the third dimension, or third density is a better term, through fourth density, which is where we are now. And then eventually, into fifth density.

  Fifth density is a vibration of oneness and unconditional love. It has already begun…We are learning to trust in that which is not yet known, leaning into uncertainty and following the instinctual wisdom of the Mystic Archetype to take action, create new growth opportunities and make our own empowered decisions.

  These high energies are definitely going to activate some hostile natural events and distort peoples perception of reality.

  Reflecting light energy on the planets in the outer macrocosmic world is the sun, the king of the grahas. This energy increases or decreases with changes in the sun’s activity and planetary movement.

  The effects of such astrological occurrences directly influence the rate at which energy is assimilated in man’s physical and subtle bodies, resulting in good or bad health and other imbalances.

 18. Omgaan met klimaatverandering kan alleen maar als we ‘samen’ weer gaan begrijpen.

  “Ik ben omdat wij zij”

  Tijd voor solidariteit en samen! Ik geniet altijd van je fantastische filmpjes!
  Hoe krijg je het gevonden 😀 dank voor de inspiratie!
  Mooi toch als the whole world unites.

  We kunnen zoveel leren van andere culturen! Zo voelbaar! Ubuntu ! Verbondenheid! De kracht, eenheid en verbondenheid ❤️ 🙏🏻 begrip & samenwerking 🙏🏻

  https://www.linkedin.com/posts/daniellebraundr_ubuntu-ik-ben-omdat-wij-zijn-zeggen-ze-activity-7072801952954245120-uvsL?utm_source=share&utm_medium=member_android

 19. New Heaven and Earth.

  We are moving deeper into this belt of photon energy.

  About every 26.000 years our Earth travels twice through this higher frequency band, affecting the material world and our consciousness.

  In December 1998 our sun entered for the first time again in this photonic band and has been prepared to adjust to this higher frequency. All what is happening outside is also happening inside of us.

  We are adjusting internally on a cellular level to the external change which is experiencing our solar system, and including our Earth.

  The energy of the photon belt may account for.

  -Global Warming
  -Sun’s decrease in magnetics
  -The shift or change of all planets in our solar system
  -The birth of indigo and crystal children
  -The introduction of new species that is now happening

  The breaking up of the illluminati/satanic worldwide control network (banking/drug/weapons/uranium/mind control/chemtrails/media/education) that is currently festering humanity like a parasite or a virus.

  Humanity’s spiritual awakening
  The warming of the globe’s temperatures

  Symptoms of our immersion in the Belt are the phenomenom that our Controllers have tricked us into referring to as\”Global Warming\”.

  Several planets in our solar system are heating up, ice caps are melting on Mars, etc. Even the Sun is behaving curiously.

  A major event is set to occur once our Solar System reaches a critical position within the Photon Belt. This position is known as \”The Null Zone\”.

  When the Null Zone is finally breached, the reality of what has been written, channeled and received will dawn upon humanity like a sledgehammer.

  At that point in time, everyone on Earth will know \”what time it is\”. Humanity will realize that all the prophecies were made for us, and that they have always been true.

  https://www.astrogle.com/forums/lightworkers-forum/2012-december-21st-earth-enters-photon-belt/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in