Afbeelding: Midjourney, bewerkt door K. Demeter

Op het eerste gezicht vraagt u zich misschien af wat Ursula Von der Leyen en McKinsey en Pfizer gemeen hebben? Het antwoord is: Corruptie. De grootste corruptie. Mevrouw Von der Leyen, ongekozen voorzitter van de Europese Commissie (EC) heeft verschillende corruptieschandalen op haar nek, schrijft Peter Koenig.

Onlangs werd bekend dat de zoon van mevrouw Von der Leyen, David, een “zomerstage” heeft gelopen bij McKinsey, het grote Amerikaanse managementadviesbureau. Hoewel de gegevens over Davids verantwoordelijkheden bij McKinsey opzettelijk onvolledig zijn, blijkt dat zijn aanstelling veel meer was dan een “zomerstage”. Hij had consulting teams onder zijn verantwoordelijkheid en werkte meer dan 3 jaar voor McKinsey.

Is het toeval dat hij McKinsey verliet in 2019, net voordat zijn moeder werd benoemd – niet gekozen – tot voorzitter van de Europese Commissie (EC)?

We weten dat er geen toeval bestaat.

Maakte David misschien de weg vrij voor de gemakkelijke toegang van de toekomstige EC-voorzitter – zijn moeder – tot de hogere managementrangen van McKinsey?

Daarover later meer.

Laten we beginnen met een schandaal dat onder geïnformeerde bronnen al redelijk bekend is: Ursula Von der Leyen’s rechtstreekse onderhandelingen met Pfizer voor de aankoop van 900 miljoen Pfizer vaccin-doses, met de optie van nog eens 900 miljoen, een totaal van 1,8 miljard doses. Herhaal, voor het geval u denkt dat u verkeerd gelezen hebt: 1,8 miljard van de verguisde Pfizer mRNA-genmodificerende vaccin-doses – ja, voor een bevolking van zo’n 450 miljoen. Dit zou neerkomen op 4 doses per persoon in de Europese Unie (EU).

Deze “onderhandelingen” gingen door in 2021 toen er tekstberichten werden ontdekt tussen von der Leyen en Pfizer CEO Albert Bourla. Druk op de EC om de teksten vrij te geven werd eenvoudigweg genegeerd.

Dit is gebeurd vóór de ondertekening van het contract voor 1,8 miljard doses. Het is duidelijk een inbreuk op de mededingingsregels van de EU, dat wil zeggen concurrerende aanbestedingen. De contracten werden ondertekend in mei 2021. Geheel in strijd met de internationale mededingingsregels van de EU. Afgezien daarvan, hoe werden 4 doses per EU-burger gerechtvaardigd?

Wat is de totale prijs van dit krankzinnige pakket?

Ursula von der Leyen: “Mevrouw 4,5 miljard doses”

In recente ontwikkelingen is Van Der Leyen betrokken bij de onderhandelingen over een ander groot contract met Pfizer:

“Over de prijs van elke vaccindosis is rechtstreeks onderhandeld met de voorzitter van de EU-commissie, Ursula von Der Leyen, die bekend staat als corrupt.

De bredere doelstelling van de CEO van Pfizer, Dr. Bourla, is om een contract af te sluiten voor 4,5 miljard vaccindoses voor een EU-bevolking van 450 miljoen, oftewel 10 doses per persoon. Dit zijn extra doses naast de doses die de EU al heeft gekocht (meer dan 800 miljoen).”

De Storm voor de Kalmte

De nauwe “samenwerking” van mevrouw Von der Leyen met Pfizer is wellicht slechts het topje van de ijsberg.

Haar man Heiko is de medisch directeur van Orgenesis, een Amerikaans biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in gentherapieën zoals de vaccins van Pfizer en Moderna.

Ursula zit sinds 2019 in de wetenschappelijke raad van Orgenesis. Pfizer en Orgenesis hebben een zeer nauwe relatie sinds Orgenesis actief betrokken was bij de ontwikkeling van het Pfizer-vaccin. Heiko von der Leyen heeft een lange relatie met Pfizer. Zie dit voor meer details.

Terug naar de vaccins. Wat gaat er gebeuren met de miljarden overbodige nutteloze – en gevaarlijke – prikken?

Zoals de corruptie tussen de farmaceutische industrie en de EU zich lijkt af te spelen, zou het niet verbazen als de vaccins een ander etiket krijgen. Hoe kan iemand dat weten?

Immers, de afgelopen drie jaar, met de uitvoering van de Grote Reset van het WEF en de Agenda 2030 van de VN – die in feite identiek zijn, want de VN ligt in bed met het WEF – is het overduidelijk geworden dat vaccinatie niets te maken heeft met gezondheid, het behoud van de gezondheid van mensen, maar eerder met grootschalige genocide.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de Reset / Agenda 2030 is een massale bevolkingsvermindering. Wat we tot nu toe zien, na nauwelijks meer dan twee jaar zogenaamde vaccinatie, meestal gedwongen injecties, honderdduizenden, zo niet miljoenen doden en mensen die voor het leven verminkt zijn, alsmede snel toenemende miskramen, alsmede onvruchtbaarheid van zowel vrouwen als mannen.

En dit is nog maar het begin. Het grootste deel van de misdaad kan zich afspelen in de komende 5 tot 10 jaar, wanneer niemand in staat zal zijn om te bewijzen dat de oorzaak de covid-injecties zijn. Dit zijn de waarschuwende woorden van Michael Yeadon, voormalig VP en Chief Science Officer van Pfizer. Zie dit.

Heeft het Europees Openbaar Ministerie de strafzaak van von der Leyen onderzocht? Niemand weet het. Stel je voor dat niemand het weet en niemand het vraagt!

Politico meldt dat von der Leyen in april 2021 aan de New York Times vertelde dat zij een maand lang teksten had uitgewisseld met de CEO van Pfizer in de aanloop naar de ondertekening van het contract van de EU met de Amerikaanse farmaceutische reus.

Chef Johnson & Johnson pakt uit: farmaceutische industrie wil jaarlijks tegen tegen het Coronavirus laten inenten 

In de overeenkomst heeft de Commissie zich ertoe verbonden 900 miljoen Pfizer-BioNTech-opnames te kopen namens de EU-leden, met een optie om nog eens 900 miljoen te kopen. Deze contracten moeten honderden miljoenen, zo niet miljarden dollars waard zijn. Het bedrag is nooit officieel bekendgemaakt en de EU-waakhonden sluiten hun ogen voor het schandaal.

Dat is op zich al een verschrikkelijke schande.

Later onthulde de EU Ombudsman dat de Commissie von der Leyen’s team nooit expliciet had gevraagd om naar de teksten te zoeken, omdat zij ze niet beschouwde als “documenten” die bewaring verdienden. In een verslag over zijn bevindingen, noemde de ombudsman de aanpak eenvoudigweg “wanbeheer”.

Van haar kant heeft de Europese Commissie geantwoord dat ze de teksten niet kan bezorgen omdat “kortstondige, efemere documenten niet bewaard worden”. Zie dit.

Einde verhaal voor nu. Maar opdat u het niet vergeet, de Europese Unie, vooral de niet-gekozen EC, is een van de meest corrupte instellingen ter wereld. En tot nu toe lijkt ze ermee weg te komen.

Terug naar McKinsey. Het adviesbureau McKinsey zit vol schandalen. Het werk van het bedrijf voor zowel autoritaire regeringen als het Pentagon roept vragen op over belangenconflicten.

Toen in het begin van de 21e eeuw de dot.com bubble crash veel bedrijven vernietigde, en daarmee ook het potentieel voor management consulting, stond McKinsey voor een dilemma. Ze moesten manieren vinden om hun klantenbestand te vergroten. Dus begon McKinsey mee te dingen naar overheidscontracten, niet alleen in de Verenigde Staten, maar wereldwijd.

De New York Times meldt dat de beslissing van McKinsey om zich in de publieke sector in binnen- en buitenland te wagen een bedrijfsmodel heeft gecreëerd dat bol staat van de belangenconflicten.

Een Amerikaans binnenlands voorbeeld is bekend. McKinsey adviseert de Federal Drug Administration (FDA) en adviseert tegelijkertijd de farmaceutische reus Purdue Pharma. Internationaal lijkt het werk van McKinsey soms even omvangrijk met potentiële belangenconflicten, waarbij staatsklanten zo divers als het Pentagon, China en Saoedi-Arabië het hof worden gemaakt.

Terwijl McKinsey honderden miljoenen dollars aan Amerikaanse defensiecontracten binnenhaalde, adviseerde het ook een aantal buitenlandse bedrijven en regeringen. McKinsey’s eigen website schept op over deze connecties: “Wij hebben langdurige relaties met ministeries en departementen van defensie wereldwijd”.

In een ander, inmiddels bekend geval wordt wereldwijd adviesbureau McKinsey aangeklaagd wegens corruptie in Zuid-Afrika. De zaak draait om de rol van McKinsey in het grootste na-apartheidsschandaal van het land, bekend als het staatsvangstschandaal onder voormalig president Jacob Zuma. Daarbij werden op grote schaal openbare middelen verduisterd, zoals in februari 2023 werd gemeld, zie dit.

Vaccinnederlaag in Oostenrijk: Slechts 9.000 van de 2,6 miljoen vaccindoses werden gevaccineerd

Dat zegt alles. De sleutel is internationale overheidsconnecties op hoog niveau. Het zal misschien nooit worden bewezen, maar er heerst een sterk vermoeden dat de zoon van Heiko en Ursula von der Leyen, David, een rol kan hebben gespeeld bij de voorbereiding van McKinsey om regeringen over de hele wereld om te kopen om mee te gaan in de enorme en dodelijke covid vaccin-fraude.

Zie dit voor alle details.

De vraag die de Europeanen, niet de corrupte regeringen, maar wij, het volk, zich moeten stellen is: hoe lang blijven we het voorzitterschap van de EG door Ursula von der Leyen tolereren?

Natuurlijk is Ursula von der Leyen een lievelingetje van Klaus Schwab, CEO van het WEF. In opdracht van zijn corrupte financiers heeft hij haar op deze positie gezet. Ze is niet alleen lid van de Young Global Leaders (YGL) academie van het WEF, maar zit ook in de raad van bestuur van het WEF.

Die bescherming kan echter afnemen, want het aanzien van het WEF in de wereld glijdt stilletjes weg. Denk maar aan de ramp van het WEF in Davos in januari 2023. Zie dit.

De centrale bank van Europa

Of, een nog betere vraag, hoe lang tolereren de Europeanen de huidige ultra-corrupte EG/EU-opzet? Het is de hoogste tijd om de EU af te breken en terug te keren naar nationale staten en lokale munten. Dat zou een enorme stimulans zijn voor de Europese economie en het welzijn van de Europese bevolking.

Hoe langer wij, het volk, wachten, hoe moeilijker het zal worden om uit de financiële gevangenismatrix te stappen.

Zie dit van Christine LaGarde, president van de Europese Centrale Bank (ECB). Zij belooft gevangenisstraf, als u duizend euro in contanten uitgeeft.

Ironisch genoeg heeft Christine LaGarde, die de ECB leidt namens machtige financiële belangen, een strafblad.

Screenshot: The Independent, December 2016

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Nazi wortels van EU Führer Ursula von der LeyenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinverwondingen worden het dominante thema van de Duitse berichtgeving over de mRNA-prikken
Volgend artikelDe Britse regering geeft stilzwijgend toe dat de COVID-vaccins in recordaantallen mensen in de werkende leeftijd in het Verenigd Koninkrijk doden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Het is een corrupte zooi daar. En er komt langzaamaan steeds meer aan het licht.
  Ik heb ooit ergens gelezen dat er 57.000 ambtenaren daar werken, die regeltjes maken hoe u en ik moeten leven, hoe we moeten eten, doen en laten.
  En daarnaast 17.000 lobbyisten van de big (vul maar in), de financiële wereld en de verzekeringsmaatschappijen.
  Dan mag u drie keer raden in welk voordeel de wetgeving uitpakt. Tip: ik denk niet voor het volk.

  • idd diep diep triest en dan nog wat dat apparat kost en hoe er gefraudeerd wordt met en wat ze verzinnen met de burgers die zij zien als monopolie pionnen.

   die denktanks ook overal, puur om macht over de burgers te houden.

 2. Ze doen het voor de goede zaak 🥱 Het terugbrengen van overpopulatie en het controleren van het gepeupel. Deze mensen gaan (geloven ze zelf) de geschiedenis in als helden. Zij hebben immers de grootste offers gebracht om de wereld te redden. Daarom is alles geheiligd. Het doel heiligt de middelen. Het toppunt van narcisme. Het hele gender verhaal, de massa immigratie, plandemic forces: alles om een halt toe te roepen aan het doorfokken van de menselijke aap. Daarom kunnen deze mensen zich alles veroorloven. Wat dat alles is, is te ziek voor woorden.

 3. Massamoord met voorbedachte rade voor geld.
  Dit was meer dan twee jaar geleden al bekend en had toen al aangepakt moeten worden. Of het ooit aangepakt zal worden is de vraag. Maar ieg mooi op een rijtje gezet door Peter Koenig.

 4. Uit de EU, uit WHO, uit UN, uit de euro en uit de Nato.
  Gewoon doen; niet zeuren over protocol. Streep eronder en weg wezen.

  Daarna: een nieuw politiek systeem zodat de rampen van de laatste 3 jaar niet meer voorkomen, en we regering accuut kunnen wegsturen en vervangen.

  –parlement: max 100 en alleen voor voorlichting publiek
  –beslissen: electronisch referendum
  –uitvoeren: zaken kabinet, die in loondienst van parlement staan.

  Dan nog wat kleinigheden:
  –ambtenaren alle leaseauto’s inleveren of op naam van gebruiker;
  –aantal ambtenaren ministeries.: niet meer dan in 1980
  –min van defensie opheffen; kleine force houden voor calamiteiten, onder BIZA.
  –gezondheidzorg: basis moet zijn de vraag; en voor de lagere inkomsten niet meer dan 25 euro premie per maand.
  –WO en HBO grondig hervormen. Het zijn bio vakantie oorden voor docenten en hoogleraren.

  Dan zijn we weer aardig in de richting van normalisatie.

  • Hoezo vervangen? iedereen die daar zouden komen corrumpeert met 100% zekerheid, want met macht eerlijk omgaan kan niemand en het maakt de mens uiteindelijk krankzinnig. Scholen zijn indoctrinatie kampen, dus afschaffen. De zondagsscholen weer in voeren, waar iedereen enkel leert de taal te spreken, kunnen lezen, schrijven en rekenen meer niet. Tussentijds kunnen ze in de leer bij desbetreffende leermeester om een vak te leren. Gezondheid is jouw eigen risico en verantwoordelijkheid. Dus afschaffen die chemische dodenfabrieken met een verplicht abonnement. Het geld wat we nu kennen afschaffen, het is de oorzaak van alle ellende op de wereld. De mens vertegenwoordigd de waarde van het huidige geld, laten we het weer daar naar toe terug brengen. Zodat we zelf kunnen kiezen met welke fysiek ruilmiddel jij ruilt om aan je eten en onderdak komt. Want met de aankomende grote chaos zal alles toch imploderen of we dat nu willen of niet. Wees zoveel mogelijk onafhankelijk en doe zoveel mogelijk kennis nu op zodat je het kunt gebruiken, als de nood aan de man komt.

  • Alleen omdat zij een Albrecht is, heeft zij dat baantje kunnen krijgen. Trouwens alle westerse zogenaamde leiders zijn wel 1 of andere familie van het 3de rijk of van Duitse adel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in