Tom Williams / Wikimedia / (Public Domain)

RFK Jr. en zijn team van advocaten en redacteuren schreven een uitstekend exposé over Dr. Mengele 2.0 (Amerikaans immunoloog Fauci), getiteld The Real Anthony Fauci. Maar als u zijn boek zorgvuldig had gelezen, zou u hebben opgemerkt dat hij weliswaar grafieken verschafte waaruit bleek dat de belangrijkste vaccins allemaal werden geïntroduceerd nadat de ziekten die zij zogenaamd moesten voorkomen zo goed als waren uitgeroeid, maar dat hij deze gevaarlijke en ondoeltreffende vergiften nog steeds niet afwees. Hij liet ook doorschemeren dat AIDS de eerste misdaad van Dr. Mengele 2.0 tegen de mensheid was, maar concludeerde vervolgens dat de ziekte hoogstwaarschijnlijk echt is, schrijft 2nd Smartest Guy in the World.

Er zijn geruchten dat RFK Jr. ook anti-2A wapenwetgeving is.

Zijn meest verlossende kwaliteit op dit moment is dat hij een anti-vaxxer is als het gaat om de langzaam dodende COVID-19 biowapens, evenals zijn standpunt over mandaten, lockdowns en maskers.

Zijn standpunt over Oekraïne is volkomen misplaatst en naïef.

Maar hoe kijkt hij aan tegen het eindspel PSYOP-KLIMAATVERANDERING van de Great Reset?

Twitter en zijn “vrije meningsuiting absolutistische” bedrieglijke “eigenaar” blokkeren nog steeds Tweets over Substack, maar u kunt op de onderstaande afbeelding klikken om deze gestoorde Democratische presidentskandidaat zijn ware tirannieke neigingen te zien onthullen:

Deze gecontroleerde oppositie gek gaat allerlei Amerikanen “binnenlandse terroristen” opsluiten als hij ooit wordt geïnstalleerd als president. En hij zal zich aansluiten bij de marionetten van de Eenwereldregering in Washington State en proberen datgene wat er nog over is van de Grondwet verder te ondermijnen.

  De proefdieren voor de 'elite' meesters en de politieke klasse: baby's en kinderen

Laat u NIET misleiden door weer een andere marionettenpoliticus.

Geef NIET toe.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkend laboratoriumonderzoek van COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Britse regering geeft stilzwijgend toe dat de COVID-vaccins in recordaantallen mensen in de werkende leeftijd in het Verenigd Koninkrijk doden
Volgend artikelTopdiplomaat EU roept op tot Europese marinepatrouilles in Straat van Taiwan tegen de achtergrond van een oplaaiend conflict
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

  • Zo aan zijn stem te horen wel. Hij heeft een beschadigd strottenhoofd….hij klinkt een beetje als een oude film met James Stewart

  • idd, hij lijkt het niet te zijn, ja de stem is licht gelijkend, niet helemaal, maar zijn lippen (mond) bewegen heel anders dan de echte dat doet als ie spreekt, kijk zijn andere echte video’s dus deze man lijkt een soort foute stand in te zijn, dus ja vreemd.

 1. Citaat

  Hoe hoog zullen de CO2-niveaus naar verwachting stijgen als het niveau van koolstof dat in de lucht wordt gepompt onverminderd doorgaat?

  MM: Er is in wezen geen limiet in die zin dat als je ver genoeg teruggaat in de tijd, honderd miljoen jaar geleden naar het vroege Krijt, dat een tijd was waarin we weten dat de CO2-niveaus waarschijnlijk meerdere malen hoger waren dan nu, in de duizenden delen per miljoen. Al die CO2 werd langzaam begraven door natuurlijke processen. De CO2-concentraties daalden langzaam toen al die koolstof werd begraven in de vorm van organisch materiaal, dat zijn weg vond naar beneden onder het aardoppervlak en uiteindelijk een plaats bereikte die diep genoeg in de aardkorst was om te worden omgezet in fossiele brandstoffen – olie , aardgas en kolen. Wat we doen is al die koolstof ontginnen die door de aarde is begraven gedurende een tijdschaal van honderd miljoen jaar en deze in de atmosfeer laten ontsnappen in de tijdschaal van honderd jaar – een miljoen keer sneller.

  • Alleen steenkool en bruinkool zijn fossiele brandstof. Gas en aardolie wordt gesynthetiseerd in de aardkorst onder hoge druk en temperatuur. 800 ppm zou geweldig zijn voor de natuur, en ook het dubbele daarvan geen enkel probleem. Kooldioxide is niet de oorzaak van de aardse opwarming, en daarbij komt nog het belangrijkste nieuws, de temperaturen nemen af, niet toe.

   Alle andere vertelsels zijn propaganda, leugens, statistiek, meetfouten (expres) en/of het gevolg van geo-engineering.

 2. NEVER trust a politician!

  Kijk hoe hij de emotionele en nationalsitische ‘We Love America’ kaart speelt : “the Ukraine war is a huge problem for our country, because it, from a geopolitical standpoint, it’s driving the Russians closer to the Chinese, which is the worst thing for us.

  …..But we’re there for the right reasons….. because we have tremendous compassion for the Ukrainian people and the illegal invasion, the brutality, and also their valor and their courage. My own son was serving over there. He joined a special forces unit as a machine gunner. He fought in the Kharkiv offensive.

  Americans care about the underdog. They care about that kind of suffering (gaap)
  https://www.realclearpolitics.com/video/2023/04/21/robert_f_kennedy_jr__what_were_being_told_about_the_ukraine_war_is_not_true.html

  • A couple of points.
   Firstly, there was NO ILLEGAL INVASION! It was your neo nazi Ukrop friends who chose to ignore both of the Minsk Agreements that would have prevented the current situation. It was your neo nazi Ukrop cowards who chose to bomb the innocent civilians, including children, of the Donbas for 8 years! The EU/NATO/US are NOT ” there for the right reasons” at all. You are there because you cheese heads, just like the rest of the chihuahua states of Europe, are abject cowards and Yank flunkies and don’t have the gonnads or the brains to mind your own business!
   As for your idiot son “serving over there”, he is obviously no smarter than you are and is a nazi collaborator as well! There was NO “Kharkiv offensive” so forget that fairy tale.
   Best that you stop advertising your Banderist leanings!

 3. Als dat wat er in dit artikel over RFK geschreven wordt klopt heb je er dus helemaal niets aan. Dat vind ik best jammer. Het zou leuk zijn geweest om een Kennedy met gezond verstand in de race te hebben die het serieus kan opnemen tegen Trump. Dan zouden de Amerikaanse presidentsverkiezingen zomaar een hele leuke wedstrijd kunnen worden. Maar dat is te mooi om waar te zijn. Bovendien kan de 3e wereldoorlog over een een paar maanden echt op stoom gekomen zijn en dan maakt het eigenlijk allemaal niet zoveel meer uit.

 4. Hoe kunnen klimaatwetenschappers er redelijk zeker van zijn dat de aarde aan het opwarmen is en dat dit grotendeels te wijten is aan antropogene of door de mens veroorzaakte oorzaken?

  MM: Het is letterlijk gebaseerd op twee eeuwen oude eenvoudige natuurkunde en scheikunde: ten eerste het broeikaseffect – het feit dat bepaalde gassen in de atmosfeer, zoals CO2, dat wordt geproduceerd door verbranding van fossiele brandstoffen, het onderste deel van de atmosfeer opwarmen en het aardoppervlak. Wetenschappers uit het begin van de 19e eeuw, zoals Joseph Fourier, begrepen het broeikaseffect. We weten al twee eeuwen dat deze gassen de planeet opwarmen. Het feit dat we de concentratie van deze gassen verhogen door verbranding van fossiele brandstoffen staat buiten kijf. Voor het eerst in miljoenen jaren hebben we nu de grens van 400 delen per miljoen (ppm) CO2 in de atmosfeer overschreden. We zijn bezig met een ongecontroleerd experiment met de aarde – het feit dat we het broeikaseffect kennen, is fundamentele fysica en chemie, en we vergroten het broeikaseffect door verbranding van fossiele brandstoffen. Wat we niet zouden kunnen verklaren, zou zijn als de planeet niet opwarmt.

  • We hebben ook allerlei soorten metingen: thermometers van over de hele wereld, over meer dan een eeuw; andere bewijslijnen uit boorgaten die in de grond zijn gegraven, waar we de oppervlaktetemperatuur daadwerkelijk in de tijd kunnen schatten. Er zijn aanwijzingen zoals het bloeien van verschillende bloemen; aankomsten van vogels; metingen van de stijging van de zeespiegel; metingen van de afname van de wintersneeuwbedekking rond het noordelijk halfrond. We hebben letterlijk tientallen bewijslijnen die een heel duidelijk beeld schetsen van een aarde die aan het opwarmen is en een klimaat dat veel verandert zoals we verwachten terwijl we de concentraties van broeikasgassen blijven verhogen door verbranding van fossiele brandstoffen en andere activiteiten.

   • Nooit gehoord van fotosynthese zeker? Werd vroeger nochtans al onderwezen in het lager onderwijs! Zonder CO2 groeit er absoluut niets en laat dat nu net het idee zijn achter l die klimaatonzin, Alle voedselproductie naar de Filistijnen helpen en kunstmatig voedselschaarste creëren om de mensen te dwingen insecten te eten en dat kankerverwekkende kweekvlees!

   • ze hebben je goed bang gemaakt lees ik al. Klimaat is bullshit, geen zeespiegelstijging en een stabiel co2 gehalte is allang bewezen door echte wetenschappers. Maar het verdien, angst en onderdruk model moet door gepushed worden en er zijn er al velen heeeeel bang. Eerst zou er een ijstijd komen, toen was de ozonlaag bijna dodelijk kapot , vervolgens zouden we in 2010 op het zuidelijke gedeelte niet meer kunnen leven vanwege de hitte etc etc allemaal bullshit. net zon bullshit als die hele stikstof nonsens!

  • Wer sich über diese Klimahysterie informieren möchte: YouTube Titel Erdöl-Knappheit, Klimawandel ALLES IST GELOGEN auf deutsch

  • You have been brainwashed by all the climate change paranoia. CO2 accounts for only 0.04% of gasses. Why aren’t you fools banning volcanic activity which contributes thousands of times more CO2 than man does! RFK Jr. is just another idiot and he has proven that with his lunatic ravings about jailing “climate sceptics”! Why was he so quiet about the methane that was released when his country blew up the Nordstream pipelines?

   America seems to breed huge amounts of these “Chicken Little” headless chicken panic merchants!

  • Zie wat ik hierboven al schreef: Propaganda! Zoek eens naar de meningen van werkelijke natuurkundigen en meteorologen, in plaats van die zogenaamde 97 procenters. Geo-engineering is verantwoordelijk voor alle anomaliën die we de laatste jaren hebben gezien. Waterdamp is een onnoemelijk veel grotere factor dan koolzuurgas, en juist met waterdamp wordt middels geo-engineering ongelooflijk geëxperimenteerd.

 5. For millions of years, ice ages have alternated with warm periods. No human, no car, no factory has caused this climate change at that time. This has something to do with the sunspots. Without CO2 there are no plants, without plants there is no oxygen. Instead of this climate hysteria, it would be better to do something against environmental pollution and to free the seas and rivers from toxins.

  • The dry air has 78% nitrogen, and 21% oxygen, some argon and only 0.04 Carbon Dioxide – if that dops to 0.02 we will very quickly live in a barren world were nothing green will grow.
   Animals will die because there is no food, insect will die and we humans will get in serious trouble because there wil be no (or to little) oxygen.

   These morons in goverment have no clue what the science is, just little parrot birds repeating the narrative.

 6. He is a typical dinosaur American, instead of going after Big Pharma and saying these people should be prosecuted or go to JAIL, this clown is going after the ‘climate deniers”.

  This should tell you enough, he is just another liberal easy to manipulate puppet.

  And for him closing 800 bases worldwide, i dont see that happening untill all the neocon-zio Jew rot is removed from position(s) and the murdering 3 letter agencies are dismantled, along with the closing of the UN.

 7. Het CO2 geleuter kwam op gang, tegelijkertijd met de rubberstamping door Sen. Kay Bailey Hutchison van de klimaatbeheersings act. CO2 werd verzonnen door Al Gore omdat er een ‘global warming’ effect zou gaan ontstaan door de experimenten op het firmament. De ionosfeer werd namelijk gebombardeerd met EMF, welke een soort van microwave effect veroorzaakt. (Waarom dat is, is de volgende stap.) Verklaar me maar voor gek zodat je er niet meer over hoeft te denken. De wereld draait echt wel door, met of zonder jou en mij.

  Geoengineering and consent – zonderreden.substack.com
  Verdiep je ook in HAARP en de EMF bombardementen waarmee ook aardbevingen veroorzaakt kunnen worden.

 8. Houd eerst maar eens op met het massaal kappen van de (regen)wouden.
  En……
  Ik zag druiven in de supermarkt uit…..India,
  Wijn uit ……..Peru en
  Appeltjes uit ……Nieuw Zeeland.
  En…..wat vindt je hier van:

  https://www.ninefornews.nl/groenlinks-kamerlid-bekritiseerd-om-snoepreisje-naar-tokio-eerste-klasse-gevlogen/

  De zeesliegel stijgt al meerdere eeuwen.
  Al vanaf de laatste ijstijd.
  Toen was er geen CO2 uitstoot door menselijke industrie etc.
  Vroeger kon je lopen naar Engeland.
  IJstijden komen en gaan.
  De aarde past wel op zichzelf.
  De aarde geeft NIETS om de mensen.
  De aarde is niet van ons
  We zijn er te gast, tijdelijke bezoekers.
  Wij zijn slecht mieren op deze planeet aarde.
  Niks meer en niks minder.
  De “politiek” gaat niks bereiken.

 9. Robert Kennedy ’s zoon Conor heeft in het najaar van 2022 enige tijd in Oekraïne verbleven om het land een hart onder de riem te steken; een foto waarop hij een wapenuitrusting draagt, is op internet te vinden. Conor Kennedy heeft een relatie gehad met zangeres Taylor Swift.

  • Dank voor deze info. Dat zocht ik nml nog.

   Taylor Swift lijkt zo’n braaf gristelijk meisje. Maar in de muziek kom je niet zover zonder bij ‘de club’ (van Satanisten) te horen. Zoals Katy Perry zei (mislukt als gospel zangeres) ‘ik heb mijn ziel aan de duivel verkocht’. Dat mag je zien als metafoor, maar dat is niet hoe zij het zelf zien. De ex van Brandon Russell… Let op zijn levensgrote tattoo met het nummer “33” (en de rest). Oftewel een vrijmetselaar. Hij lijkt aan de goede kant te staan met zijn gesprekken. Maar dit soort mensen trekt toch altijd naar elkaar toe.

   En als je het over Amerikaanse royalty hebt… Grootvader Kennedy was een crimineel tijdens de grote recessie die gigantisch verdient heeft aan smokkel tijdens de drooglegging en aan dealtjes na de opheffing daarvan.

   Ik zeg niet dat elke politicus en elke muzikant automatisch ‘fout’ is. Vaak beginnen ze met de beste bedoelingen. Maar als je het moeras in loopt is het moeilijk om niet ook een moerasmonster te worden. Schoon blijven is bijna, onmogelijk.

   De politiek vanwege de macht en de muziek en film vanwege de sturing van denkbeelden, moraal en zeden. Beide onmisbaar voor de ‘elite’.

  • Patriarch Joseph P. Joe – Kennedy I (bootleg Joe, 1888 – 1969) liet bij zijn overlijden een vermogen na van meer dan 1 miljard dollar. Hij was op 24.10.1929 een van de drie hitmen die Wall Street in opdracht van de bankiers liet klappen (Black Thursday).

   Bob Dylan heeft naar eigen zeggen ook heer satan in de ogen gekeken.

 10. dit is de blackhat kopie ! vanhet kwaad ! mensen moeten eens afstappen ! om zich te laten paaien ! uiteindelijk moeten we het zelf doen !

 11. Dus een tegengeluid tegen deze Kennedy-bashing mag niet gepubiliceerd Rommel ? Mijn inbreng geweigerd, gecensureerd dus ? Jammer, ik had wel respect voor je ondanks wat meningverschil…Je blijkt dus toch gewoon ook een hypocriete lafbek te zijn… Zal dit in mijn kringen uitvoerig doorgeven.. Succes verder…

 12. “Volgens Robert Kennedy Jr. zouden klimaatsceptici in de gevangenis moeten belanden”

  Robert kennedy is een links/liberaal dan kun je zulke uitspraken verwachten.

  “Als we ons klaarmaken om de Verenigde Staten in te nemen, zullen we het niet onder de noemer van communisme brengen; we zullen het niet onder de noemer van socialisme brengen. Deze labels zijn onaangenaam voor het Amerikaanse volk, en zijn te veel gespietst. Wij nemen de Verenigde Staten onder labels die we erg beminnelijk hebben gemaakt; we zullen het nemen onder het liberalisme, onder het progressivisme, onder democratie. Maar neem aan, we zullen het doen.”

  – Alexander Trachtenberg (1885-1966) op de Nationale Conventie van Communistische Partijen, Madison Square Garden 1944

  Bron Bella Dodd (1904-1966)

  • Hieronder een Robert Kennedy die in een videoverbinding met Rob Jensen zegt wie hij is ( via Google ).
   Kijk, luister en huiver hoe hij over zijn boek spreekt en wat zijn beweegredenen waren om het boek te schrijven.
   Zijdelings zegt hij ook nog iets over democratie, lockdowns, en Donald Trump …

   Ben het eens met alias Rudolf die zegt dat Robert Kennedy zijn man is, maar ben benieuwd hoe hij zich zal opstellen in de discussie over klimaatgekte. Klimaatgekte is hetzelfde als Coronagekte en ik kan mij niet voorstellen dat Kennedy hierin een ander standpunt zou innemen: dat zou tegenstrijdig aan de slotwoorden uit zijn interview.
   Denk dat er sprake is van verwarring tussen enerzijds milieuschade en anderzijds klimaatgekte, twee totaal verschillende begrippen tot elkaar.

   (Via Google te zien): Robert F Kennedy – de Rob Jensen show#523

 13. Wat ik zie is een stuk jongere Robert Kennedy, een heel stuk jonger. Zijn stem was in ieder geval nog beter dan nu. Ik volg zijn organisatie al een aantal jaren.

  Aangezien het traditionele moddergooien, afbranden etc. begonnen is, houd ik nu wel een slag om de arm en in deze tweet hoor ik de naam van een bedrijf Koch.

  • De gebroeders Koch (van Nederlandse komaf) zijn de oprichters van Koch Industries (anno 1940). Dit bedrijf is gedeeltelijk actief in dezelfde markt als Halliburton en dit WEF-bedrijf wil zo min mogelijk inmenging van de federale overheid. De gebroeders Koch waren bij hun overlijden multimiljardair en steunden bij leven heel veel organisaties met een (ultra)conservatief imago.

 14. Second smartest guy in the world ?? Nou, hij begint al met een aperte leugen want hóófdpunt van Kennedy’s Children’s Health Defense is nu net het afwijzen van álle kwakzalversvaccinaties…Want dat zijn het en niet zo onschuldig ook.. Waar denk je dat hij als advocaat in de V.S. allemaal tegen procedeert ? Dan zou hij beweren dat de ziekte covid echt zou zijn…Natúúrlijk is die echt, dat weet iedere sukkel met nog een beetje hersens, het was en is gewoon de zoveelste mutatie van de doodgewone griep, wel gegarandeerd in laboratoria gemanipuleerd, dat wel… Hoe kon anders de griep ineens helemaal wegblijven ? Dan dat klimaatsceptici in de bak thuishoren : wel, als hij dat gezegd heeft (zag het filmpje) dan komt hij daar gegarandeerd nog wel van terug, net als Baudet die eerst fel voor de maatregelen was en zich daarna totaal bekeerde… Kennedy deed in het verleden wel meer dingen verkeerd, waar hij inmiddels totaal van teruggekomen is.. Vraag me toch intussen wel af waar die zogenaamde tweede slimste vent ter wereld eigenlijk voor staat..Ík heb Kennedy’s boek goed doorgenomen, zou graag de pagina’s vernemen waar echt voor ons zo verkeerde dingen staan !!!

 15. Ik heb in ieder geval nog altijd liever een president die nog even in die opwarming gelooft en tegenstanders daarvan in de bak zou willen (geloof niet dat dat nog zo is overigens…) dan een idioot die nu nóg verkondigt achter de nonsens van covid, neppandemie en nepvaccin te staan, in deze wereldvergiftiging zogenaamd een belangrijk aandeel zou hebben gehad en voor de rest alleen maar Amerika ‘groot’ wil maken, waarmee hij zichzelf bedoelt… en dus zeker niet ‘rechtvaardig’ voor wie dan ook…Karel de Grote schijnt trouwens ook een heel hoge stem gehad te hebben ondanks dat hij ook inderdaad fysiek een grote man moet zijn geweest, haha ! Kennedy zoals hij nu is en bezig is 100% mijn man !! En reken maar dat ik goed geïnformeerd ben, zoek alles uit en lees álles van voor- en tegenstanders van wat ook…Zélfs Frontnieuws, en vele anderen, kun je nagaan !!

  • Democratie: wilt u rundermest of varkensmest?

   De Kennedy’s zijn American royalty. De democraten zijn de koeiepoep. Hun kandidaten zijn allemaal hopeloos. Zij zitten met pedo Pete alias (cr/)sleepy Joe, Cameltoe Harris, Commie Sanders, en niet te vergeten Killary Clinton. Ze hebben iets nieuws nodig. Iemand die vertrouwen opwekt. AOC gaat het niet worden.

   De Kennedys zijn zo gruwelijk afgestraft voor hun opstandig eigenzinnig gedrag dat junior zijn lesje al vroeg geleerd heeft.

   De hele politiek in het ‘vrije westen’ is zo gruwelijk corrupt en gecontroleerd. Daar kun je met een rood kruisje zetten echt niks aan veranderen. En tòch moet je dat kruisje ergens anders zetten dan waar zij willen. Geen kruisje zetten is namelijk net zo dom als je kop in het zand steken en denken dat je er zo aan ontsnapt.

   Ik heb meer hoop in een leeg kruis btw…

   • De enige kandidaten die ik ooit serieus vond waren Ron Paul, en heel lang geleden Ralph Nader, de rest was inderdaad allemaal rundermest en varkensmest.

 16. Wie werkelijk een bedreiging vormt voor de ” elite ” wordt per definitie om zeep gebracht.
  Robert Kennedy jr is voor mij ” controlled opposition ” wiens leven dus geen enkel gevaar loopt.
  Niet vreemd dus dat hij meegaat in de klimaat hoax, de route waarin wereldburgers worden gereduceerd tot volledig gecontroleerde schapen die fabrieksvoeding moeten vreten en wiens financiele uitgaven ( digitale wereldmunt ) worden gedicteerd en volledig gecontroleerd!
  Totale slavernij onder de corrupte dekmantel van wereldwijde CO2 ” verlaging.”

  • Helemaal met je eens Fleur. Robert Kennedy’s neef Timothy Shriver heeft Klaus Schwabs klasje doorlopen en mag zich een young global leader (YGL) noemen. RFK’s nicht Maria Shriver maakte bij haar huwelijk in 1986 met Arnold Schwarzenegger het teken van de bok/ moloch/ baphomet.

 17. Mensen, het politieke systeem is een mafieus systeem.
  Wie met de maffia werkt, is er een gedoogd lid van.
  Kennedy is een scapegoat, controlled opposition.
  Hij is er, net als Trump, om de sheeple te misleiden.
  Amen!

  • De maffia is een tak van het Vaticaan. DC is de militaire tak van het Vaticaan. The City de monetaire. Het Whitehouse is genoemd naar de jezuïet White. Maryland en Virginia geven al aan dat het Vaticaan er al vroeg bij was om Amerika onder controle te krijgen. En uiteraard zijn de Kennedys katholiek.

   De hele Pyramide aan organisaties en geheime genootschappen komen aan de top bij elkaar in, of iig dicht bij het Vaticaan.

   Zie ook de mooie naam hierboven: de antichrist zit er inderdaad. Of 1 van de vele. Kijk maar wat er op zijn 3-voudige tiara staat (vorst over hemel, hel en aarde)

   • Lugdunum ligt na brand in as en puin. Nero (neefje van keizer Claudius) wilt de stad van de rijke grootgrondbezitters luxueus monumentaal heropbouwen. En dat kost veel geld, daarnaast moest de man ook de nieuwe gallische parvenu-adel en het leger tevreden stellen. De rijke Romeinse families moesten belast worden en dit aanvaarden ze niet . In de tijd van Tiberius kosten de circusspelen ook veel geld, want een neushoorn tegen leeuwen laten vechten’… Slaven, christenen, joden en andere ontevredenen aan de leeuwen werpen was goedkoper en een veel makkelijkere vermaak voor het volk….
    Zo wordt komediant Nero (die de psychodramaleider en megalomaan van Rome wenst te worden en als de grootste Keizer de geschiedenis in wilt ) in het theaterdecor van het oude aderlijke senaat in de steek gelaten door hem tot “monster” uit te roepen (teken door de goden om op maatschappelijke ontbinding te duiden) Met “monstrare’ kan dan worden aangetoond hoe ziekelijk het Keizerrijk is door toedoen van Nero. Keizer Claudius was lichamelijk een monstrum maar zijn ziel was gezond en met Nero was het nu net andersom.

    Heeft de jonge Nero die minder karakter blijkt te hebben als Claudius en zelfs als Calligula, zijn familie zelf gedeporteerd of uitgeroeid, of is hij door raadgever Burrus aangezet- die dan alléén op zijn dood wacht (zoals Sejanus probeerde)- om zelf het imperium in handen te krijgen? Heeft hij echt Agrippinae’s bloed gedronken? Of is dat maar theater en propaganda?
    De dood van Agrippinae kan dan wel historisch zijn, men kan er alles van vinden… Nero kan meer gebruikt zijn geweest als het omgekeerde: wanneer hij probeert zichzelf te zijn, gaat het verkeerd.

    In ieder geval is Nero al zwartgemaakt door Rome als “monstrum” voordat hij door christenen als “duivels” wordt beschouwd.
    Zou het niet zo zijn dat de twee enigszins samen gaan want de circusspelen hebben de christenen een geweldige propaganda opgeleverd: in plaats van psychodramaleider therapeut, is Nero nu als psychopaat weggezet, een teken van het verval van Rome, en dat is juist wat de oliecatchers willen!

    En dat vooral onder de armen, de slaven die het beter hadden onder Claudius en die nu weer tot ondermensen beschouwd en gebruikt worden, en onder de ontevreden plebs die verandering wilt- en waarvan de heethoofden met de christenen naar de leeuwen zijn geworpen, – is er sympathie voor die catchers van het kruis, die met al de veroordeelden willen opkomen voor een nieuwe wereld,

    -Ja, Rome moet heropgebouwd worden maar niet als circus en theaterdecor, maar echt : Het Nieuwe Rome.

    Dit idee van vernieuwing, wederopbouw, nieuwe deugden is algemeen en van alle tijden.
    Als de monster Nero verdwijnt is het uit met de Keizers, de alleenheersers, en komt er vrijheid, democratie…de oude deugden moeten in eer hersteld worden de republiek!

   • Inderdaad, en zelfs de Islam is een in het geheim door het Vaticaan gecreëerde vertakking. Daar is onlangs goede informatie over vrijgekomen.

    Divide et Impera…

 18. Robert Kennedy heeft een boek geschreven over zijn standpunt betreffende het klimaat: ‘Climate in Crisis’, https://www.amazon.com/Climate-Crisis-Causing-Fighting-Reverse/dp/1510760563/ref=sr_1_1?crid=EUP38IS45TI3&keywords=climate+crisis+kennedy&qid=1682372770&sprefix=climate+crisis+kennedy%2Caps%2C171&sr=8-1.
  Dit is zijn mening: “The science is overwhelming; the facts are in. The planet is heating up at an alarming rate and the results are everywhere to be seen.”
  Hij is pro Greta Thunberg.

 19. Na het artikel gelezen te hebben,
  >>>>>> en de vele leerzame reakties :

  John Kennedy wilde de CIA afschaffen. En werd vermoord.
  Robert Kennedy wilde de maffia aanpakken. En werd vermoord.

  Robert Kennedy jr. is geen sterke persoon.
  En heeft toch veel verkeerde ideeën; vooral wat betreft “injekties”, “klimaat” en “oekraine”.

 20. Ik zie hier toch nog een hoop goedgelovigen die denken dat die kennedy wel eens een redding kan zijn…

  Het is vrij simpel, de zogenaamde democratie is een instrument van de elite om ons te kunnen beheersen. Niets meer, niets minder en niemand hoeft het met mij eens te zijn echter veranderd het niets aan het feit.

  De democratie geeft het volk geloof en hoop, wie nog niet doorheeft dat een vakje rood kleuren niets veranderd mag mijn geweigerde spuitjes hebben en de boosters. Ze lachen zich dood, de mensen denken iets te zeggen te hebben en denken dat ze vrij zijn..

  Daarmee staan ze hun autoriteit af en machtigen zij iemand die tegen ze werkt en geven ze een vrijkaart. Nog nooit is iets wat in de aanloop naar verkiezingen werd gepromoot op populistische basis ooit bewaarheid. Eenmaal het vakje rood gekleurd en de trein gaat weer door, eventueel met andere poppetjes maar met dezelfde uitkomst.

  Slaap lekker en snaveltjes voor de gelovigen, not gonna happen. Doe iets! Stop met conformeren, strooi zand in de raderen van de overheid en maak het ze lastig, doe WOO verzoeken, wijs verder alles af van ze en geef aan dat ze geen autoriteit hebben. Wacht niet af of iemand je komt redden maar leer zwemmen en spring in het water!

  Slappe happen hebben we genoeg, andere passieve lui ook, sla je kop tegen de muur en wordt wakker! En anders ben je gewoon onderdeel van het probleem en moet je gewoon zwijgen! Wachten en niets anders doen dan hopen en stemmen maakt je een gevaar voor de vrijheid.

  Ben wel klaar met alla halfzachten die maar steeds verwachten dat zij die het probleem zijn het gaan oplossen. Get a life, neem verantwoording en stap over je angst heen en nogmaals, anders gewoon je bek houden want dan ben je het probleem.

  Misschien hard maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden, het is genoeg en wie niet wil inzien dat ze zelf iets moeten veranderen wil ik niks meer van horen. Wij, het volk moeten het doen en er mag geen autoriteit aan wie dan ook worden toegekend. Autoriteit en leiding uit handen geven is het probleem namelijk, gewoon niet tv kijken maar jezelf informeren en verantwoording nemen. Je zult meer tijd moeten besteden aan dat wat nu uitbesteed is aan criminelen die als enig doel hebben jou kapot maken.

  Democratisch overeenkomen wat de wil en een vertegenwoordiger mag dit onderhandelen of afdwingen maar wel alleen de democratisch besloten wil. Geen compromis, dan zal er weer opnieuw gestemd moeten worden. Nooit mag iemand meer iets voor de meerderheid beslissen, enkel de wil mag vertegenwoordigd worden en niets anders.

  Pas dan krijgen we wat we willen en nodig hebben want als mens willen we allemaal veiligheid, vrede en gelijkheid voor iedereen. Het kan maar we moeten wel willen en de moeite nemen, wie niet wil heeft pech. Zo werkt het ook met belasting, ik wil het niet maar heb pech, het gros snapt zogenaamd waarom dit moet…

  Ik kan die mensen van harte het kanaal realeyesation op YT aanbevelen of de gelijknamige site te bezoeken.
  Daar word heel duidelijk uitgelegd hoe idioot het is en dat we helemaal niet vrij zijn.

  Toedeloe

 21. Het is werkelijk ongeloofbaar!!
  De Kennedy. Dynastie.
  Ik moet echt schakelen.
  Nu, God zelf zal bepalen wie daar president wordt !
  Want stemmen zal zinloos zijn.

 22. Is he talking about putting politicians and big business execs in jail who spread climate denial at scale, or average people who post on social media? I’m asking for a friend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in