Lieve kleinkinderen, enkele dagen geleden werd ik wakker met de aankondiging dat alle 16- en 17-jarigen een Covid-vaccinatie zullen krijgen, om “antilichamen te laten opbouwen voor het begin van het herfstonderwijs op 1 september”, schrijft Gillian Dymond.

Twee van jullie zijn enige tijd geleden uitgenodigd om de mouwen op te stropen en één van jullie is op die uitnodiging ingegaan: misschien omdat je werk dat vereiste, misschien in de overtuiging dat je anderen zou beschermen tegen een ziekte die je maandenlang hebt geleerd boven alles te vrezen. Nu worden nog twee van jullie gevraagd om voor of tegen de vaccins te beslissen. Binnen een paar maanden zal er nog een volgen, en kort daarna nog een. Voor het jaar om is, kunnen de leeftijdsgrenzen nog verder worden verlaagd en zal de rest van jullie ook worden gerekruteerd in de campagne om “naalden in de armen te krijgen”. Daarom schrijf ik jullie deze brief.

Je wordt gevraagd een beslissing te nemen die je leven en gezondheid tot ver in de toekomst kan beïnvloeden, en het is belangrijk dat je volledig op de hoogte bent van alle feiten voordat je die beslissing neemt. Sommige van de belangrijkste feiten worden echter door de regering en de media gebagatelliseerd, genegeerd of zelfs gecensureerd, en daarom wil ik er zeker van zijn dat je daarvan op de hoogte bent. Als je zelf al wat onderzoek hebt gedaan, prima. Als je dat niet hebt gedaan, kan de volgende informatie je helpen de risico’s en voordelen af te wegen. Deze informatie is strikt feitelijk, geen kwestie van mening. je kunt de feiten zelf controleren door op de links te klikken die ik heb gegeven.

Ten eerste moet je weten dat de vaccins die je worden opgedrongen, niet volledig zijn getest. Moderna zal de klinische proeven van fase III pas in oktober 2022 afronden, Pfizer en Astrazeneca pas begin 2023. Dit betekent dat ze zich nog in de experimentele fase bevinden. Normaal gesproken wordt een vaccin zo’n vijf tot tien jaar getest voordat het wordt goedgekeurd. Soms gaan de tests zelfs nog langer door. De Covid-vaccins zijn in minder dan een jaar vrijgegeven, alleen voor noodgebruik. Ze worden nog steeds intensief gecontroleerd onder het Black Triangle label, dus er is geen garantie voor hun veiligheid op korte termijn, laat staan op middellange of lange termijn. Voor iemand van jouw leeftijd, die nog jaren te leven heeft, moet dit een belangrijke overweging zijn. Is het verstandig om een behandeling te aanvaarden die in de toekomst onvoorziene gevolgen kan hebben? Sommige wetenschappers denken bijvoorbeeld dat de vaccins de vruchtbaarheid kunnen aantasten of geboorteafwijkingen kunnen veroorzaken. Je denkt misschien dat dat er niet toe doet. Dat zou ik ook gedaan hebben toen ik zo oud was als jij. In de loop der tijd veranderen standpunten.

  Pontius Pilatus versie 2.0 wast zijn handen in onschuld: EU zegt: "Wij hebben de mensen nooit gedwongen het COVID-19 vaccin te krijgen"

Ten tweede leiden deze vaccins nu al tot zeer hoge meldingen van doden en gewonden. Op dinsdag 17 augustus registreerde de eigen Yellow Card-gegevens van de Britse regering 342.014 afzonderlijke meldingen met 1.135.579 bijwerkingen, waaronder 1.559 sterfgevallen, die kort op de vaccinatie volgden. In de EU en in de VS is de situatie ongeveer hetzelfde.

Er wordt je misschien verteld dat de Yellow Card-gegevens buiten beschouwing moeten worden gelaten omdat de meldingen niet officieel zijn gecontroleerd. Dit is misleidend. Ja, deze meldingen zijn vrijwillig gedaan door mensen die misschien ten onrechte een verandering in hun gezondheid in verband brengen met de vaccins. Bijwerkingen van vaccins worden echter eerder onder- dan overgerapporteerd. De meldingen van problemen die zich kort na de ontvangst van de Covid-vaccins voordoen, zijn al veel, veel groter dan gewoonlijk. Voor de goede orde: een vaccin wordt meestal ruimschoots teruggetrokken voordat het een dodental van drie cijfers laat zien. Toen in 1976 45 miljoen Amerikanen werden ingeënt tegen de Mexicaanse griep, werd het vaccin na 53 sterfgevallen teruggetrokken. Als slechts 100 van de naar verluidt 1.559 sterfgevallen na de vaccinatie in het VK rechtstreeks kunnen worden toegeschreven aan de vaccins, had de uitrol al moeten zijn stopgezet. Waarom worden de verdachte “prikken” in plaats daarvan aan steeds meer mensen aangeboden? Waarom worden ze aan je aangeboden?

Ten derde doen de vaccins die je wordt gevraagd te aanvaarden, niet wat je waarschijnlijk verwacht dat ze doen. De meesten van ons gaan ervan uit dat wanneer we tegen een bepaalde ziekte zijn ingeënt, we die ziekte zelf niet krijgen en niet aan andere mensen doorgeven. “Stop de verspreiding!” is de drijvende kracht geweest achter de campagne om “prikken in de armen te krijgen”. De Covid-vaccins zijn echter niet ontworpen om de verspreiding te stoppen. Ze zijn niet getest om infectie met het virus te voorkomen of overdracht van het virus tegen te gaan. Ze zijn alleen getest om te zien of ze de ernst van de symptomen kunnen verminderen als je de pech hebt een zwaar geval van Covid te krijgen. Omdat ze niet zijn ontworpen om te doen wat vaccins zouden moeten doen, zou het juister zijn ze medicijnen te noemen.

  Studie in "The Lancet": meerderheid van geïnfecteerden en doden in Duitsland, VK, VS, Israël zijn volledig gevaccineerd

Ten vierde, nu het stof is neergedaald, is het duidelijk geworden dat Covid lang niet zo gevaarlijk is als ons in februari 2020 werd verteld. Al maandenlang behandelen artsen over de hele wereld met succes patiënten met combinaties van geneesmiddelen die een lange staat van dienst hebben op het gebied van veiligheid en die zowel goedkoper als doeltreffender blijken te zijn dan de “noodvaccins”. Vroegtijdige behandeling thuis door een deskundige kan volgens hen de meeste mensen veilig door Covid loodsen en de druk op de ziekenhuizen verlichten.

Tenslotte gaat het hier niet alleen om experimentele medicijnen (dat wil zeggen, nog in de proeffase). Zij maken gebruik van een nieuwe technologie. In tegenstelling tot traditionele vaccins moedigen zij geen immuniteit aan door een zwakke dosis van de besmettelijke stof in je lichaam in te brengen. In plaats daarvan zetten zij de cellen van je lichaam aan tot het produceren van dat infectieuze agens, om er een immuunrespons tegen op te wekken. Reeds vele gerenommeerde wetenschappers en artsen brengen het soort bijwerkingen dat wordt gemeld rechtstreeks in verband met deze nieuwe technologie. Dr. Peter McCullough, een van ’s werelds meest vooraanstaande hartspecialisten, wijst bijvoorbeeld op verbanden tussen de vaccins en talrijke gevallen van myocarditis (ontsteking van de hartspier) bij jonge mannen en jongens. Hoewel de meeste patiënten herstellen, kan er littekenvorming optreden, met blijvende schade aan het hart tot gevolg.

Een andere arts, Charles Hoffe, al 28 jaar praktiserend huisarts in Brits Columbia, werd ongerust toen een aantal van zijn patiënten verontrustende bijwerkingen meldde na vaccinatie. Hij gelooft dat de Covid-vaccins microscopisch kleine bloedstolsels veroorzaken die resulteren in permanente schade aan niet-regenererende organen: de hersenen, het hart, de longen en het ruggenmerg. Deze theorie is nu op weg om te worden bevestigd, met de hulp van vrijwilligers die ermee instemmen een D-Dimeer test te doen binnen een week na ontvangst van de vaccins. Tot op heden heeft de D-Dimeer test aangetoond dat het stollingsmechanisme werd geactiveerd bij 62% van de voorheen stolselvrije vrijwilligers. Dr. Hoffe zet deze tests voort, met grotere aantallen, en verklaart dat D-Dimeer tests in Australië en het VK vergelijkbare resultaten hebben opgeleverd. Dit suggereert dat bloedstolling na de Covid-vaccinaties niet beperkt blijft tot grote stolsels, en niet zeldzaam is. Hoewel de stolsels in de meeste gevallen te klein zijn om een onmiddellijke gezondheidscrisis te veroorzaken, is Dr. Hoffe van mening dat zij binnen twee tot drie jaar waarschijnlijk tot aanzienlijke problemen zullen leiden.

  Uitgebreide peer-reviewde studie zegt dat MILJOENEN wereldwijd nu lijden aan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt door covid "vaccins"

Samenvattend: je bent jong en gezond; je loopt vrijwel geen risico door Covid. Ervaring met andere coronavirussen heeft je misschien al immuun gemaakt, maar als je in de toekomst toch de ziekte krijgt, zul je het waarschijnlijk nauwelijks merken, en vaccinatie zal zeker niet voorkomen dat je de ziekte aan anderen overdraagt. In ieder geval weten we nu dat de ziekte behandelbaar is. Anderzijds waarschuwen de vele meldingen van doden en gewonden in het Yellow Card-systeem ons dat we veel te weinig weten over de nieuwe vaccins om er zeker van te kunnen zijn dat ze veilig zijn, vooral voor mensen zoals jij, die jong genoeg zijn om onvoorzienbare complicaties te krijgen die je leven de komende jaren rampzalig kunnen beïnvloeden.

Er zijn andere dingen, die niets met je gezondheid te maken hebben, die je beslissing kunnen beïnvloeden. De regering geeft je de krachtige boodschap dat, indien je het vaccin weigert, je mogelijkheden pijnlijk beperkt zullen worden. Je zult misschien niet kunnen reizen. Je mag niet uitgaan. Je kunt misschien geen hoger onderwijs volgen of een baan vinden.

Het is begrijpelijk dat de urgentie van deze overwegingen op dit moment zwaarder voor je wegen dan de zorg om een of andere vage toekomstige bedreiging van je gezondheid of je vermogen om een gezin te stichten.

Of misschien, als je de tijd neemt om over de dingen na te denken, vraag jezelf af waarom je regering, nu het duidelijk is dat Covid doeltreffend kan worden behandeld met beproefde en betrouwbare methoden buiten het ziekenhuis, terwijl het bewijsmateriaal betreffende de vaccins tot voorzichtigheid maant, je zo graag chanteert om elke “aarzeling ten aanzien van vaccins” te overwinnen als de prijs voor de toestemming om een volwaardig leven te leiden.

Je moet een moeilijke keuze maken. God zegene jullie allen, en hulp om die keuze wijs te maken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit wordt te ECHT, waarom praat niemand hierover?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen huisarts slaat alarm: “In mijn praktijk zijn nu 9 mensen gehandicapt door de Moderna injectie”
Volgend artikelBinnen 4 tot 7 dagen na COVID-19 injectie hebben 3 op de 5 bloedstolsels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in