Volledig gevaccineerd NFL leidinggevende Jason Jenkins is zaterdag “plotseling en onverwacht” dood neergevallen, volgens berichten. Jenkins was de senior vice-president van communicatie en gemeenschapszaken van de Dolphins. Hij werd 47 jaar. Volgens de NY Post is de oorzaak van zijn dood niet bekend. De Palm Beach Post meldde dat Jenkins overleed na “een medische noodsituatie,” bericht Newspunch.com.

Thelibertydaily.com meldt:

Er is een pandemie waar niemand het over heeft. Het is de pandemie van ” Unknown Cause of Death” (UCOD) (“Onbekende Doodsoorzaak”). Het is snel de dodelijkste kwaal ter wereld aan het worden, maar de bedrijfsmedia en de regeringen hebben het er helemaal niet over. Er is geen geneesmiddel voor bekend en er is geen vaccin om het te voorkomen. In feite zouden velen (terecht) beweren dat de meest waarschijnlijke oorzaak van de UCOD-pandemie de Covid-“vaccins” zelf zijn.

Zoals bij alle verhalen van de bedrijfsmedia over onderwerpen die te maken hebben met gevallen van UCOD, gaan zij voorbij aan het mysterie van de dood, vermelden zij nooit Covid of de vaccins, en gaan zij verder met de rest van de verhalen te vullen met reacties van vrienden en een kort levensverhaal.

Intussen blijven er studies en statistieken verschijnen die wijzen op een duidelijk correlerend en waarschijnlijk oorzakelijk verband met de uitrol van de Covid-vaccins. Zo blijkt uit nieuwe gegevens uit Israël dat het totale aantal sterfgevallen in 2021 hoger was toen de prikken werden uitgerold dan op het hoogtepunt van de Covid-hysterie in 2020. Nog belangrijker is dat, nu Covid in 2022 praktisch uit beeld is, het aantal sterfgevallen nog hoger ligt dan in 2021.

Ik ben geen dokter en geen wiskundige, maar ik kan basisfeiten lezen en voor de hand liggende conclusies trekken. Het zijn de prikken. Bijwerkingen op korte en lange termijn maken mensen dood.

  Moeder kampt met Guillain-Barré-syndroom (GBS) - een zenuwziekte - na Moderna vaccinatie

Daarom is er zo’n sterke stijging van het aantal gevallen van UCOD.

Big Tech wordt iets minder restrictief wat de waarheid over Covid injecties betreft. Een beetje. Het is belangrijk dat wij deze informatie met zo velen mogelijk delen, om te voorkomen dat er nog meer “vaccinaties” en “boosters” over de hele wereld armen bereiken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verbolgen Amerikaanse doctor: COVID-19 gevaccineerden zullen in de komende vijf jaar stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschappers creëren meelwormpulver om de wereld te redden
Volgend artikelArtillerie, luchtmacht, nog eens artillerie: Russische strijdkrachten gebruiken eenvoudige en doeltreffende tactieken tijdens de bestormingsoperaties in Avdiivka en Marinka
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Helemaal niet. Iedereen die nu nog steeds bereid is de prikken te nemen verdient het om eraan te sterven. Ik kan er geen medelijden meer mee hebben.

    • Zo denk ik er intussen ook over. Bovendien zijn degenen die zich blind laten boosteren ook degenen die al geprikt zijn, het maakt dus niets meer uit.

  2. Het is triest , in en in triest , en ook nog een keer zielig, het is wanhopig hoe dom mensen zijn , en deze domheid gaat ook nog een gearmd met angst, triest door en door triest. Maar ach ja we doen het om grootmoeder te beschermen. En alle anderen wat een zonde. Dit is wel iets om medeleven compassie voor te voelen, dit beschermt jezelf wel degelijk, tegen het mindvirus van de angst.

  3. Diep triest, inderdaad, dat mensen zich laten parasiteren door hun medemensen. En nog erger, ze forceren hun medemensen ook om zich te laten parasiteren. Onder het mom van ‘je doet het voor een ander’. Wat zou dat toch zijn in het mensdier… een latente behoefte om zichzelf uit te roeien? Of is de menselijke parasiet een zwaar gedegenereerd ras dat lastig te herkennen is omdat het nog steeds op een ‘mens’ lijkt?

    Degenen die zich niet laten parasiteren blijven over, tezamen met de parasieten. Dan wordt het wel zaak om die parasieten uit te roeien, anders keert de balans nooit meer terug. Er zullen vast wel genetische markers zijn om parasitair gedrag te herkennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in