Wat is de Biden-regering van plan? Ja, u leest de kop goed. Joe Biden en zijn volgelingen zijn bezig met een plan om “enorme stofzuigers” te gebruiken om miljoenen tonnen koolstofdioxide uit de lucht te zuigen. Als dat als een heel stom idee klinkt, dan komt dat omdat het een heel stom idee is. We zitten in de eerste hoofdstukken van een verschrikkelijke wereldwijde voedselcrisis, en gewassen hebben kooldioxide nodig om te groeien. Als we een manier zouden vinden om alle kooldioxide uit onze atmosfeer te verwijderen, zouden alle planten sterven en zou de mensheid snel uitsterven van de honger. Dus als we met kooldioxide knoeien, knoeien we letterlijk met een levensgevend gas dat het leven op deze planeet mogelijk maakt, schrijft Michael Snyder.

Maar als het op knoeien aankomt, mogen we het vermogen van Joe Biden nooit onderschatten. Vrijdag kondigde zijn regering aan dat er meer dan een miljard dollar zal worden uitgegeven aan “enorme stofzuigers” in Louisiana en Texas die gebruikt zullen worden om enorme hoeveelheden kooldioxide uit de lucht te zuigen

De Biden-regering kondigde vrijdag haar eerste grote investering aan om de koolstofverwijderingsindustrie in de VS een kickstart te geven – iets waarvan energiedeskundigen zeggen dat het de sleutel is om de uitstoot van de aarde onder controle te krijgen.

Projecten voor het rechtstreeks afvangen van koolstof uit de lucht lijken op enorme stofzuigers die koolstofdioxide uit de lucht zuigen, waarbij chemicaliën worden gebruikt om het broeikasgas te verwijderen. Na verwijdering wordt CO2 ondergronds opgeslagen of gebruikt in industriële materialen zoals cement. Op vrijdag kondigde het Amerikaanse Ministerie van Energie aan 1,2 miljard dollar te besteden aan de financiering van twee nieuwe demonstratieprojecten in Texas en Louisiana – de South Texas Direct Air Capture hub en Project Cypress in Louisiana.

Dit gaat echt gebeuren.

Volgens minister van Energie Jennifer Granholm kunnen deze “enorme stofzuigers” elk jaar meer dan 2 miljoen ton kooldioxide uit onze atmosfeer verwijderen…

Granholm zei dat de projecten naar verwachting jaarlijks meer dan 2 miljoen ton kooldioxide uit de lucht zullen halen zodra ze in werking zijn – het equivalent van bijna 500.000 auto’s op brandstof van de weg halen.

Uw belastinggeld zal dit project financieren.

Geoengineering-programma gelanceerd om de zon te DIMMEN, de lucht te VERVUILEN en het oceaanwater van de aarde te BEVRIEZEN

Denk daaraan als u de volgende keer de inhoudingen op uw loonstrookje bekijkt.

Een dergelijk project loopt al in IJsland, maar de “enorme stofzuigers” die de Biden-regering zal neerzetten, zullen absoluut wat IJsland heeft gedaan in het niet laten vallen.

Een ander project in IJsland dat in 2021 werd geopend, verwijdert elke dag ongeveer 10 ton CO2, ongeveer dezelfde hoeveelheid koolstof die 800 auto’s per dag uitstoten. Destijds zei de exploitant van dat project, Climeworks, dat het het grootste ter wereld was.

Alleen al de projecten voor directe luchtafvang in de VS zouden de wereldwijde capaciteit voor de technologie met een factor 400 kunnen verhogen, aldus Sasha Stashwick, beleidsdirecteur bij Carbon180 – een onafhankelijke non-profit die zich richt op het verwijderen van koolstof.

“De industrie staat op dit moment nog in de kinderschoenen,” vertelde Stashwick aan CNN. “Dit zijn de eerste commerciële installaties op mega-ton schaal. Het is een zeer, zeer grote deal.”

Natuurlijk is dit niet het enige echt domme idee dat wereldleiders hebben bedacht om klimaatverandering tegen te gaan.

In Ierland zijn boeren zeer verontrust door berichten dat ze binnenkort misschien 200.000 koeien moeten afmaken zodat de regering de klimaatdoelstellingen kan halen

Ierse boeren zijn de afgelopen weken de straat op gegaan nadat er berichten waren opgedoken over een regeringsplan om 200.000 koeien te ruimen om de klimaatdoelstellingen te halen.

De controversiële wetgeving om de uitstoot tussen 2018 en 2030 met 25 procent te verminderen werd vorig jaar in het vooruitzicht gesteld, waarbij boeren hun bezorgdheid uitspraken over mogelijke ruimingen. De Irish Cattle Breeding Federation vertelde Beef Central vorig jaar dat ze geloofden dat ze aan de doelstelling konden voldoen door verbeterde genetica.

Onlangs nam de bezorgdheid over ruimingen echter toe, toen een lokaal mediakanaal een overheidsrapport vond waarin werd voorgesteld om 200.000 koeien te ruimen om de doelstelling te halen.

Waarom zou de Ierse regering zoiets zelfs maar overwegen als we midden in een grote wereldwijde voedselcrisis zitten?

EU werkt aan een plan om de zon te blokkeren

Ik begrijp het gewoon niet.

Elders in Europa gaat de Nederlandse regering grote aantallen boerderijen opkopen en sluiten om “de stikstofvervuiling te verminderen“…

De Europese Commissie zei dinsdag dat ze twee Nederlandse plannen had goedgekeurd voor een totaalbedrag van 1,47 miljard euro ($1,61 miljard) om veehouders uit te kopen om de stikstofvervuiling te verminderen, en zei dat ze toegestaan waren volgens de regels voor staatssteun.

De Nederlanders moeten de overtollige stikstofniveaus verminderen, deels veroorzaakt door decennia van intensieve landbouw, een probleem dat ertoe heeft geleid dat rechtbanken belangrijke bouwprojecten hebben geblokkeerd totdat de kwestie is opgelost.

Nogmaals, ik snap gewoon niet waarom iemand denkt dat dit een goed idee is als de VN zegt dat 2,4 miljard mensen op de planeet niet genoeg te eten hebben.

Maar deze elitaire mensen luisteren niet naar gezond verstand.

Ze doen gewoon wat ze willen en de rest van ons zal met de gevolgen moeten leven.

Helaas lijken sommige van deze elitairen bereid om tot absoluut krankzinnige extremen te gaan om de klimaatverandering te bestrijden.

Enkele jaren geleden stelde een WEF “bio-ethicus” genaamd S. Matthew Liao voor om mensen genetisch te modificeren zodat ze allergisch zouden worden voor vlees

Dit is een van die zeldzame momenten waarop we niet weten of we moeten lachen of voor ons leven moeten vrezen. Bereid u voor.

Een virale video laat een bio-ethicus zien die voorstelt om mensen te re-engineeren zodat ze allergisch worden voor vlees om de klimaatverandering onder controle te houden.

Een video van een panel op het World Science Festival van 2016 is opnieuw opgedoken en veroorzaakt verontwaardiging van duizenden mensen op sociale media. S. Matthew Liao spreekt over het verminderen van de voetafdruk van de mensheid op de planeet.

Er zijn mensen die dit soort dingen echt zitten te bedenken.

Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

Onlangs haalde een astronoom van de Universiteit van Hawaï de krantenkoppen toen hij voorstelde om een asteroïde te vangen en die te gebruiken als onderdeel van een apparaat dat als een “paraplu” tussen ons en de zon zou werken

Wetenschappers over de hele wereld werken aan talloze manieren om de effecten van klimaatverandering te verminderen, waaronder István Szapudi, een astronoom aan het Instituut voor Astronomie van de Universiteit van Hawaï, die een nieuw idee heeft bedacht om de hoeveelheid zonlicht die op onze planeet valt te verminderen.

In een paper getiteld ” Zonnestralingsbeheer met een vastgebonden zonneschild”, dat onlangs is gepubliceerd in Proceedings of the National Academy of Sciences, stelt Szapudi voor om een soort paraplu te plaatsen in een bijna gravitationeel stabiel gebied in de ruimte tussen de aarde en de zon langs de as van zon en aarde, in combinatie met een gevangen asteroïde als tegengewicht, die de planeet zou afschermen van een fractie van de straling van onze ster.

Hij werkte aan een idee voor de voortstuwing van een ruimteschip en las een artikel over zonnezeilen, waardoor hij zich ging verdiepen in zonnezeilen.

Nee, dank u.

Als ik naar de hemel kijk, wil ik de zon zien.

Ik wil geen gigantische paraplu zien die mijn zicht blokkeert.

Als ze genoeg tijd krijgen, zullen deze freaks allerlei gekke plannetjes uitvoeren.

Het goede nieuws is dat de tijd voor hen begint te dringen.

Het wereldwijde systeem dat ze proberen op te bouwen zal uiteindelijk tot de grond toe afbrokkelen.

Dat zal onvermijdelijk leiden tot een periode van grote wereldwijde chaos, maar uit die chaos zal iets heel anders voortkomen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse politica: Pandemie was een bètatest voor de totalitaire agenda van de globalisten
Volgend artikelMeesterwerk van offensieve tactieken door Russen (Video)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. De wisselwerkingsgas CO2 tussen plantaardig en dierlijk leven lijkt verbannen te moeten worden. Het plantaardig leven dat CO2 absorbeert en voedsel produceert en ook een veel aangenamere leefomgeving / klimaat in m.n. de grote steden kan realiseren is blijkbaar niet volgens de plannen ….

  • President Lula kon pas geleden niet tot een overeenkomst komen de boskap te stoppen voor 2030, omdat er niet genoeg buitenlandse financiële steun voor is.

  • De Amazone is een gebied zo groot als Europa. Een gebied als Mexico en Texas samen is al weggekapt.

   Josep Borrell (vertegenwoordiger van de EU voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid) had het er al over dat de uitgaven van de EU aan Oekraïne op gespannen voet staan met de lasten voor o.a. het milieu.

 2. En dan? Gaan ze alle CO2 ‘afvangen’… en dan gaat alles dat groen is dood, en wordt er geen zuurstof meer gemaakt door al die dode planten en bomen en gaan alle dieren die zuurstof nodig hebben ook dood..!

  Dit is een enorm broodje aap-verhaal. Of er is een enorme idioot bezig een enorm BS verhaal te promoten, of deze massamoordenaars gaan dit plan uitvoeren om de wereld van alle leven te beroven? Zijzelf inclusive??

  • ‘The war in Ukraine is bad, climate change is like ice-cream, how much pancake mix would you need to re-shingle your roof?’

   – Joe Biden

 3. Altijd ne keer goed lachen met “de Amerikanen gaan dit, en de Amerikanen gaan dat”. Ze hebben al moeite om hele kraam nog overeind te houden.

 4. Er ZIJN al enorme stofzuigers die CO2 uit de lucht halen. We noemen die ‘planten’.
  Voor diegenen die eens willen zien hoe goed die werken zouden ze een CO2 metertje moeten nemen en dan bv eens bij de hoeken van een graan- of maisveld meten en dan nog eens ergens in het midden en dan kun je al een verschil zien.

  We zitten verdomme al in een periode met extreem lage CO2 niveaus, rond de 400 ppm nu, wat iets op is tov de 385 die het zo’n 20 jaar geleden was. Met dien verstande dat 300 ppm de absolute ondergrens is voor plantenleven om nog te kunnen blijven bestaan.
  We hebben juist meer CO2 in de atmosfeer nodig, niet minder.

 5. Pfff! Wat hebben die idioten tot op nu al tot een goed eind gebracht? Wat betekenen hun armzalige pogingen om de natuur te controleren? De zon blijft schijnen door hun vieze uitlaatwolken door. De vulkanen blijven uitbarsten. De oceanen en rivieren blijven uitstromen en terugtrekken. Het enige dat die gekken kunnen is vernietigen, mensen en alle andere prachtige wezens die onze wereld heeft voortgebracht. Maar we komen altijd terug. We stikken misschien even in het stof of in hun giftige dampen, maar dan staan we weer recht. En hoe meer ze ons willen vernietigen, hoe sterker en met meer we terug zullen komen. Ook dat is een natuurwet.

 6. Het is enkel een illusie, je kunt net zoveel stofzuigers plaatsen als je maar wil. Het enige probleem is dan waar ga je de energie vandaan halen. Want elke energie transformatie produceert kooldioxide. Zo ook op welke punten en waar wordt het trouwens gemeten? Want kooldioxide in de vrije lucht is namelijk nog steeds niet te meten, met de huidige meetapparatuur. Alleen bij de bron. Net als de grootste illusie die ik eigenlijk constant hoor, maar planten en bomen kunnen GEEN kooldioxide opnemen. Dat is een broodje aap verhaal. Maar toch zijn de meeste goedgelovig en is het broodje aap verhaal zijn eigen leven gaan leiden. De grootste leugen is voor vele de enige waarheid geworden. Bestudeer scheikunde en kom er zelf achter en blijf niet de grootste onzin na papegaaien. Er is al zoveel onzin verkondigd in de wereld, die hele volksstammen omarmen als de enige waarheden.

  Wie heeft hen trouwens het recht gegeven om dit te mogen uitvoeren? En vergeet ook niet dat er wereldwijd de land-lease act. verlopen is. Dat wil zeggen dat niet meer de regeringen/Staten/Coöperaties meer bevoegd zijn. Het land is nu van de inwoners, zij bezitten het nu. Geen enkel bedrijf kan dit opeisen. Alle bedrijven zijn namelijk dode entiteiten, zo ook de coöperaties die zich Staat noemen. Alleen dit wordt verzwegen voor de bevolking, zodat alle regeringen illegaal hun macht over het land en de bevolking kunnen behouden uit puur machtsmisbruik en hebzucht van de parasitaire aandeelhouders van de desbetreffende coöperaties..

  • Geen idee waar u uw scheikunde hebt geleerd, maar misschien kunt u uw schoolgeld alsnog terugvorderen.
   Bij het proces van fotosynthese wordt CO2 wel degelijk opgenomen.

   In feite is het zo dat het historisch lage CO2 gehalte vaak de meest beperkende factor is is voor de groei. Het is dan ook niet voor niks dat er extra CO2 aan kassen wordt toegevoegd. Een hoger CO2 gehalte betekent dat planten minder energie hoeven te gebruiken voor dit proces.
   Het huidige COS gehalte is heel erg laag. Planten zouden baat hebben bij een bijna verdubbeling van het huidige niveau.

   Zoals ik bij mijn eerdere post al heb gezegd; neem een CO2 meter en check de gehaltes eens rondom een graanveld of maisveld en dan nog eens in het midden en dan kun je al een verschil meten.

 7. We moeten de planeet vergroenen zeuren ze in een een of andere tv commercial.
  Dus het is heel logisch om overal waar mogelijk bossen, liefst oerbossen, tegen de grond te meppen.
  Kettingzagen, tractors, zwaar transport met boomstammen over de weg, schepen die het hout moeten vervoeren.
  Dan weer een transport naar een groene energiefabriek.
  En dan gebeurt het magische; we gaan groene stroom opwekken.
  Mijn stofzuiger heeft stroom nodig anders doet ie niks. 1000Watt geloof ik.
  Hoeveel watt gaan bovengenoemde de stofzuigertje uit het ‘net’ trekken.
  Oh ja, mijn stofzuigerzak moet ik steeds legen.
  Waar gaan bovengenoemde Co2 zuigers hun ‘zakken’ legen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in