De Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra liet zich in januari 2021 zo snel mogelijk vaccineren met het Pfizer-vaccin, waarna hij een fervent voorstander werd van de Covid-prik. Maar na een sterfgeval in de familie begon de arts onderzoek te doen – en ontdekte steeds meer veiligheidsrisico’s van het vaccin. Hij veranderde van mening en ging ermee in de openbaarheid. Hij roept nu op tot een wereldwijd vaccinatieverbod, schrijft Report24.news.

Malhotra verscheen destijds zelfs in “Good Morning Britain” en promootte het Covid-vaccin: de Indiase filmmaker Gurinder Chadha, die ook in het programma aanwezig was, heeft zich naar aanleiding daarvan laten vaccineren.

Een sterfgeval in de familie maakte dokter Aseem Malhotra achterdochtig. Zijn vader, voorheen fit en gezond, kreeg ongeveer zes maanden na zijn Pfizer-prik een hartstilstand. De autopsie bracht ernstige occlusies van twee belangrijke slagaders aan het licht. Malhotra verdiepte zich vervolgens in complicaties na vaccinatie – en stuitte op studies die een verhoogd risico op een hartaanval en myocarditis lieten zien na mRNA-vaccinatie. Malhotra zei tegen The Epoch Times: “Ik heb geneeskunde en wetenschap altijd met de nodige onzekerheid benaderd, omdat de dingen voortdurend evolueren. En de informatie die ik toen had, is totaal anders dan de informatie die ik nu heb. En aangezien de informatie is veranderd, is het mijn plicht en verantwoordelijkheid om op die informatie te reageren. En dat is wat ik doe.”

Malhotra veranderde zijn mening over de werkzaamheid en veiligheid van het Covid-vaccin grondig – en maakt daar geen geheim van. In een recent tweedelig onderzoeksartikel (hier te vinden: deel 1 en deel 2) ging hij in op de risico’s van de vaccins. De samenvatting van het eerste deel luidt:

  22 gerenommeerde wetenschappers: van alle Covid-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit Covid gehad

Resultaten: bij jongeren loopt het “te behandelen aantal” om één sterfgeval te voorkomen in de duizenden. Een nieuwe analyse van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken met behulp van messenger ribonucleic acid (mRNA) technologie suggereert een groter risico op ernstige bijwerkingen door de vaccins dan door ziekenhuisopname als gevolg van COVID-19. Farmacovigilantie systemen en real-world veiligheidsgegevens, gekoppeld aan plausibele mechanismen van schade, zijn zeer zorgwekkend, in het bijzonder met betrekking tot cardiovasculaire veiligheid. Als gevolg van een mogelijk signaal uit de fase 3-studie van Pfizer werd in Engeland in 2021 een aanzienlijke toename van oproepen voor hartstilstand aan paramedici waargenomen, met vergelijkbare gegevens uit Israël in de leeftijdsgroep 16-39 jaar.
Conclusie: er kan niet worden gezegd dat de toestemming om deze middelen te ontvangen volledig geïnformeerd was, zoals ethisch en wettelijk vereist. Een pauze en heroverweging van de wereldwijde vaccinatierichtlijnen voor COVID-19 is allang nodig.

De cardioloog koos het Journal of Insulin Resistance voor publicatie. Hij is daar bestuurslid, maar zijn studie heeft een onafhankelijke peer review ondergaan. Volgens hem was het belangrijkste dat dit tijdschrift een van de weinige is die geen geld aanneemt van de farmaceutische industrie. Big Pharma kan dus niet via financiële prikkels beïnvloeden welke studies worden gepubliceerd en welke niet.

Volgens Malhotra is het bewijs vandaag duidelijk: vaccinaties wereldwijd moeten worden stopgezet. Autoriteiten en deskundigen zouden eerst uitgebreid onderzoek moeten doen om te bepalen of hernieuwd gebruik van het vaccin in de toekomst weer verantwoord zou zijn. Hij is nu actief bezig met public relations en waarschuwt voor de risico’s van de vaccinatie, die hij eerder zelf ook veilig achtte – zo plaatste hij gisteren, woensdag, de volgende video op Twitter:

Het voorbeeld van deze arts toont aan dat zelfs voorstanders van vaccinatie hun mening fundamenteel kunnen (en moeten) veranderen in het licht van nieuwe gegevens en bewijzen, in plaats van halsstarrig vast te houden aan een vooropgezet narratief. Dit was niet gemakkelijk voor hem: Malhotra meldt in de video dat hij nogal aarzelde om nieuwe conclusies te trekken en oude overtuigingen los te laten. Maar het bewijs voor de schadelijkheid van de onvoldoende geteste vaccins spreekt voor zich.

  WHO, CDC en WEF: De nieuwe Neurenberg processen 2021

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe oversterfte in Europa blijft stijgen, IJsland zit al op plus 55 procent!
Volgend artikelVergeet de blame game, Nordstream Sabotage gaat over de Grote Reset en niets anders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Mensen mensen
  Alstublueft
  Naast alles van buitenaf het lichaam binnen gebracht met uitzondering van via de mond welk ook nog volgens gezonde verstand
  Is slecht voor de gezondheid

  Mensen mogen zelf leren nadenken
  En niet voor hun laten nadenken door belichamingen uitzienden als hunzelf

  Dan is het beter bijvoorbeeld een Hond een Ezel een Wolf een ZeeHond een Adelaar een Uil enzovoorts als voorbeeld te nemen
  Voor hun te laten denken

  Trouwens er is nog een gezegde
  Een Hond is de Mens Beste Vriend

  Luister naar dat Wezen
  Die verteld het beter

  Dank U

  • Na de moord op president F.D.Roosevelt op 12.04.1945 werd zijn vice-president staatshoofd van de VS. Hij was president no 33 en 33ste graad vrijmetselaar.
   Een van zijn uitspraken is: ‘als je in Washington D.C. een vriend wil, neem dan ’n hond. ‘

   • Het waren allemaal vrijmetselaars, ook president F.D.Roosevelt, er hebben geen goede presidenten bestaan, alle Amerikaanse presidenten komen van Europese koninklijke bloedlijnen, zoek maar op, en dat betekent dat de amerikanen NOOIT hebben kunnen stemmen, aangezien altijd iemand het geworden is met Europese koninklijke bloedlijn.

    A.U.B. mensen woord waker, alles wat je geleerd heb in grote twijfel brengen.

    De geschiedenis is een reeks leugens waarover men het eens is.

    Geschiedenis wordt geschreven door overwinnaars.

    • Beste Mensen

     Groot Gelijk
     De Dictator Terrorist is altijd aan Set
     Hij zit aan weers zijden of alle kanten van het spel Schaken / Dammen / Mens Erger Je Niet / Monopoly
     De Pionnetjes die stellen de bevolkings groepen voor met hun waan beelden van iets kunnen en mogen doen

     Dank U

     • Hij was voor de Vietnam oorlog, in de begin, en dat maakt hem ook geen goed persoon, geen enkel land behalve de landen er om heen hadden met Vietnam iet moeten doen, niet een land die duizenden kilometer verders licht, en waar Amerika niks mee te maken had, zelfde voor Frankrijk.

      Alle oorlogen zijn bankiersoorlogen, alleen voor eigen gewin.

      CIA-directeur William Casey (1981) zou tegen Ronald Reagan gezegd hebben: “Wij weten dat onze desinformatie voltooid
      is wanneer alles wat het Amerikaanse publiek gelooft onwaar is.

 2. Dus pa rol je mouwen maar omhoog en laat je maar prikken want Bill G zegt dat het goed is en de overheid en ook nog eens de media en ja het is in test fase dit spul, maar das niet erg joh ik krijg er geld voor pa en jij de dood dus kom op laat je prikken en maak mij rijk!Is het zo gegaan?
  Nu serieus,,.
  Iedere arts weet dat deze prik in een testfase was en behoort zijn naaste te waarschuwen hiervoor als ie deze wilt prikken.
  De code Neurenberg behoort iedere arts te kennen en deze leerde je zelfs op school en deze arts heeft deze overschreden want je laat je patient deze prikken niet nemen want je patienten zijn toch gene labratten? Ook deze arts behoort berecht te worden zoals zovele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in