Dit is wat onze COVID-1984 autoritairen willen: ze willen pandemieën, oorlogen, ongecontroleerde immigratie, doemdenkende klimaatvoorspellingen en “woke” cultureel marxisme gebruiken om de mensen in een constante staat van angst te houden, onderling verdeeld, en bereid om hun vrijheden op te geven voor verdampende beloften van bescherming. “Bescherming” betekent in deze zwendel overleven maar niet leven, gelijkheid maar geen eerlijkheid, financiële aalmoezen maar geen welvaart, en politiek correcte vertelsels maar geen waarheid, schrijft J.B. Shurk.

Dit laatste punt verdient nadruk. De machthebbers – de centrale bankiers, de mondiale financiële elites, de propagandisten van het bedrijfsleven en de politieke aristocraten – hebben elke notie van waarheid opgegeven. Zij streven haar niet objectief na en willen haar ook niet voor filosofische of spirituele verheffing ontdekken. De waarheid is voor hen te gevaarlijk, omdat zij niet kan worden gecontroleerd door mensen met macht. Dus vermoordden zij haar en boetseerden een monster uit klei dat zij liefkozend hun narratief noemen. Vervolgens, zonder respect voor de doden of wroeging over hun daad, verkozen zij hun monsterlijke vertellingen te vermommen met maskers gemaakt van de gelijkenis van de waarheid.

Wetenschap wordt vereerd als de apotheose van objectiviteit, zelfs als degenen met macht dicteren wat de officiële wetenschap mag zeggen, en afwijkende wetenschappelijke meningen uit het publieke domein bannen ofwel wetenschappers die subsidie krijgen tot onderwerping uit te hongeren, ofwel hun werk ronduit te censureren. Zoals een stam Paleolithische jager-verzamelaars rond een vuur dansen en tot de maan bidden, doen de machthebbers zich voor als gehoorzame en nederige discipelen van de objectieve zuiverheid van de wetenschap door samen te scanderen: “We moeten de wetenschap volgen, waar ze ook heengaat”. In de praktijk weten zij echter precies waar de wetenschap heen zal gaan, omdat zij degenen zijn die betalen om de wetenschap te laten dansen op de maat die alleen zij geven. Als de wetenschap wordt gecontroleerd door een wereldwijde oligarchie die haar gebruikt voor persoonlijke rijkdom en macht, dan betekent “vertrouw de wetenschap” in werkelijkheid “vertrouw de autoritairen”. Zo simpel is het echt.

Zonder de waarheid of het objectieve streven naar wetenschap een rol te laten spelen in hun plannen, zijn de politieke en financiële 1% van de 1% niemand en niets iets verschuldigd – niet aan God, de rede, rationaliteit, logica of principe – waardoor ze hun eigen hoogste machten worden, die het recht hebben om de wereld te creëren en te vernietigen zoals zij dat willen. We hoeven niet te wachten op de uitrol van augmented en virtual realities die door technocraten worden gecreëerd om de massa’s verder tot slaaf te maken, om te begrijpen dat de “elites” die onze werkelijkheid sinds WO II beheersen voortdurend dodelijke spelletjes spelen – tegen elkaar, tussen natiestaten, tussen hele continenten, maar bovenal tussen henzelf en alle anderen op de planeet Aarde.

  EU-parlement stemt tegen openbaarmaking tekstberichten vaccincontract von der Leyen-Bourla

Kunnen de Russische haviken een oorlog beginnen in Europa over Oekraïne? Kan de regerende Eenpartij in Amerika de Verenigde Staten effectief overspoelen met zoveel onwettige immigratie en ongecontroleerde kiezersbedrog dat de stemmen van individuele Amerikanen worden overstemd? Kunnen de “vrijhandelaars” drie decennia van vernietiging van de welvaart van de middenklasse en verplaatsing van banen naar lagelonenlanden voortzetten door de armen de wonderbaarlijke voordelen te blijven verkopen van hun slangenolie, gemaakt van goedkope Chinese import en de armoede van midden-Amerika? Wat staat er op het spel? Alleen levens – die van soldaten die oorlogen in het buitenland moeten uitvechten om de verkeerde redenen; die van onschuldige burgers die nevenschade worden van een illegaal Amerikaans beleid dat de exponentiële groei van narco-terrorisme, sekshandel en andere maatschappijdodende misdaden heeft geholpen en aangemoedigd, die moeiteloos over een onbeschermde zuidgrens stromen; en natuurlijk die van hele generaties verloren Amerikanen, wier geluk en stabiliteit werden opgeofferd aan de groeiende aandelenportefeuilles van globalistische “vrijhandelaren”, evenals de afbrokkelende steden in Amerika die deze generaties vandaag de dag nog steeds hun thuis noemen. Maar wat zijn levens voor een heersende klasse die het narratief viert en de waarheid draagt zoals Buffalo Bill een huidpak zou dragen? Voor hen is het allemaal maar een spel. Maar voor de mensen die het slachtoffer zijn geworden van deze über-1% spelletjes, is het allemaal heel persoonlijk geworden.

Ik denk dat het niet overdreven is om te zeggen dat een groeiend aantal mensen in Amerika, het Westen, en over de hele wereld in het algemeen, om zich heen kijken naar wat de “elite” de laatste vijfenzeventig jaar heeft aangericht en niet blij zijn met wat zij zien. Het onderscheid tussen “vrije” en “gecontroleerde” landen is aan het verdwijnen nu regeringen hun macht uitbreiden ten koste van individuele rechten en vrijheden. Regulering, centraal bankieren en vriendjeskapitalisme hebben samengewerkt om rijkdom te concentreren in de handen van steeds minder mensen en bedrijven, terwijl ze de onvervalste werking van werkelijk vrije markten verhinderen. Nationale geschiedenissen en culturen worden vernietigd zodat globalisten de wereld kunnen herschikken volgens een “Great Reset” die hen absolute macht en totale controle geeft. En politieke “leiders” papegaaien allemaal dezelfde “Build Back Back” onzin na terwijl wat ze bedoelen terug te bouwen een planeet is waar de 1% van de 1% zijn greep op alle anderen kan verstevigen. Als ook maar één van hun leden waarheid zou verkondigen in plaats van een narratief, zouden ze toegeven dat ze een grote machine aan het bouwen zijn, waarbij de hele mensheid, behalve de “elite”, kan worden behandeld als niets meer dan 1-en en 0-en; inputs en outputs; vervangbare, inwisselbare, naamloze en betekenisloze hulpbronnen, widgets, of radertjes.

  Britse oncoloog waarschuwt dat kanker zich snel ontwikkelt na Covid-vaccinatie - "Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit geen toeval is"

Zoveel is duidelijk: overheidsschuld en het bijdrukken van geld door centrale banken kunnen niet veel langer doorgaan. De ineenstorting van het systeem, veroorzaakt door op hol geslagen inflatie, de implosie van de waarde van activa, of de doodsteek voor fiat valuta, betekent dat een politieke en sociale constructie, gebouwd door “elites” voor hun eigen rijkdom, macht en vermaak, een wilde spiraal zal doormaken die hun controle te boven gaat. Revoluties beginnen op deze manier. Hele tijdperken in de menselijke geschiedenis beginnen op deze manier. Nieuwe ideeën, paradigma’s, en beschavingen ontstaan als de oude corroderen, caviteren, en instorten. Ik heb geen sympathie voor de 1% van de 1% of de talloze leugens die zij dagelijks vertellen om weer een totalitair systeem op te bouwen dat ons verzwakt en hen vergoddelijkt, maar ik wil dit zeggen: als u deel uitmaakte van zo’n klein deel van de wereldbevolking, en u begreep dat drastische sociale veranderingen voor de deur stonden, zou u misschien ook alles doen wat u kon om de 99% te ketenen. 99% te ketenen met de ketenen van verdeeldheid, economische subsistentie, voortschrijdende pandemieën van angst, en bio-digitale slavernij, voordat de velen ontwaken tot de realiteit dat de weinigen lang geleden de waarheid hebben ingeruild voor niets meer dan controle.

Ik denk dat Patrick Rothfuss gelijk had toen hij waarschuwde: “Er zijn drie dingen die alle wijze mannen vrezen: storm op zee, een nacht zonder maan, en de woede van een zachtaardige man.” Wat gebeurt er als meer en meer mensen ontdekken dat al het dansen onder het licht van de maan door de elites de laatste decennia in werkelijkheid gaat over het aanbidden van vertelsels voor controle en niets meer? Wat gebeurt er als dat licht, net als al hun andere “nobele leugens”, uitdooft? Ik denk dat we dan zullen meemaken wat er gebeurt als alle drie de grote angsten tegelijk worden losgelaten – een monumentale storm die de corruptie en macht van de “elite” wegspoelt, de woede van lange stille en beschaafde mensen, en een periode van onvermijdelijke duisternis die moet bestaan voordat de volgende nieuwe maan kan opkomen. Als men bedenkt hoe bang de heersende klasse schijnt te zijn om de macht over de wereld te verliezen, heeft iemand met een beetje wijsheid hun zeker in het oor gefluisterd over de toekomst.

  10e recente pilootuitval: HiSKy vlucht H4474 (DUB-KIV) naar Chisinau, 20 min na het opstijgen raakte de piloot "niet in staat te handelen"

Eén zekerheid is nu onweerlegbaar: we staan niet aan het einde van de geschiedenis, we zijn getuige van wat alleen maar kan worden omschreven als het begin van het volgende hoofdstuk van de geschiedenis.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende videoVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEuropees Geneesmiddelenagentschap (EMA) noteert 1.480 procent stijging van hartspierontstekingen
Volgend artikel“Bastille 2022”: Opbouw van een wereldwijde beweging tegen de “Corona tirannie”.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Wat volledig over het hoofd wordt gezien, maar wat elke deskundige blijkt te bevestigen : goede, solide en snelle oplossingen zijn mogelijk voor ons verrot financieel systeem en de meeste andere problemen, als de nodige kritieke massa met voldoende bewustzijn de macht overneemt.

    Niks is verloren, de naoorlogse miserie van de 1e en 2e WO hoeven zich niet te herhalen.

  2. Vandaag gekeken naar een documentaire over het vervolgen en verraden van joden die onder gedoken zaten hier kan je zien wat hier in NL zich nu wederom afspeelt en maar roepen Duitsers zijn slechte mensen ja in de oorlog waren het gewoon een stel misdadigers, maar de Nederlanders waren naar mijn mening vele malen erger en de goede wil ik hier buiten laten.
    Ambtenaren waren de grootste verraders van ons land en dat zie je nu weer terug heel hard opkomen de toeslagen misdaden die zij pleegde jegens het volk maar ook het volk die kunnen wat verraden betreft zich vergelijken met de nazie zij zijn nog slechter als slecht en alleen maar in de hoop hun eigen hachje te redden dat laat maar wederom eens zien wat voor een onbetrouwbaar volk Nederlanders zijn ik begin op mijn eigen volk gewoon uit te kotsen en het is te hopen dat zij het zelfde gaan mee maken wat de joden is over komen.

  3. Het leenstelsel wordt ook vaak feodalisme, of feodaal stelsel genoemd, wat verwijst naar het Latijnse ‘feudum’, wat ‘leen’ betekent. De leenmannen, ook wel vazallen genoemd, zwoeren trouw aan hun leenheer, in ruil voor het land dat zij mochten beheren gaven ze de koning goede raad en hielpen hem als er oorlog was.
    Zoals in het klein, zoals in hei groot. Maar daar willen ze naar terug, zoals in de periode 500 tot ongeveer de Franse revolutie.

  4. Lieve vrienden, broers, zusters…is dat allemaal echt zo moeilijk..zo gecompliceerd…? Dat zijn kwade geesten..gestoorde en verloren..gekruist met zware criminelen..morele ondergrond..Ze hebben geen kracht..geen macht..allen door ons gesteunde illusie..Maak hun af..verwijderen..vernietigen..en ze komen nooit meer terug..durfen..durfen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in